Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 9:48:59
|
|
|
|
katja_p
|
Punce, eno pomoč oz. nasvet rabim: omoja mala je včeri dopoldan dpbila po celem telesu drobne rdeče pikice. Pikico pri pikici, od ramen navzdol. Po vratu in obrazu nima nič, ima pa po podplatih, dlaneh, ritki, hrbtu, trebuhu ... A je to kaka alergija, al so to rdečke ...? Še počakam kak dan, da vidim, če se umiri, al pokličem P in vprašam? Ena mi je rekla, da je možno, da je lahko to pride od kakih umazanih rok...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 9:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Katja_p, jaz bi koj poklicala P. Saj ne da bi te strašila, samo brez veze bit živčna, če te pa samo 1 stavek od P lahko pomiri. Ni res?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 10:00:16
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika 5ra, drugače pa bravo za novo službo oz. tisto, ki se še obeta!!! ne še. Zdaj je MOJ dobil novo službo. Jaz pa še nisem dobila klica za 2.krog. Sicer pa negativnega odgovora tudi ne. Čakam... katja..jaz bi tudi poklicala. Itak ti bo rekla, da jo pridi pokazat, ker pikice razložit po telefonu je tud bolj tak. boš pomirjena.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 10:39:09
|
|
|
|
arupnik3
|
me zanima če bo kera nabavla MARELO??? (voziček)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 11:28:57
|
|
|
|
gemina
|
Katja, kar k dohtarju, nimaš kej...boš najprej vedla, pri čem si....a je mela kej vročine? Ker naš je mel tri dni vročino, pol je pa dobil pikice po telesu - 6. bolezen. Marela....jo že imamo...ful praktiš za v avto in kak šoping, drugače za na sprehod pa še kar tavelik voziček..... lp
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 11:40:10
|
|
|
|
arupnik3
|
katero pa imate??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 11:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 me zanima če bo kera nabavla MARELO??? (voziček) Jaz sem ravno učeri dobile 2nd hand varianto od ene prijateljice ... Od BabyWelta tastar model ... grda ko smrtni greh pa v modri in beš barvi, samo za k mojim staršem bo ok, da ne bomo vedno tavelikega vozička gor in dol vlačili. Sem jo čist razstavila, blago oprala v stroju, zdaj se pa na balkonu suši.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 12:16:00
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 *m*o*j*c*a* ja tvoja sestrca je začela sodelovat ...da smo na tekočem.... hodim k aprilčicam tudi kukat... ... o ti firbec!!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 12:19:17
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Punce, eno pomoč oz. nasvet rabim: omoja mala je včeri dopoldan dpbila po celem telesu drobne rdeče pikice. Pikico pri pikici, od ramen navzdol. Po vratu in obrazu nima nič, ima pa po podplatih, dlaneh, ritki, hrbtu, trebuhu ... A je to kaka alergija, al so to rdečke ...? Še počakam kak dan, da vidim, če se umiri, al pokličem P in vprašam? Ena mi je rekla, da je možno, da je lahko to pride od kakih umazanih rok... moja jih je tut neki časa nazaj dobla..pa neki je bla prehlajena zravn, pa sem jo kr k p. peljala za vsak slučaj..je rekla da je pač lahk od tega prehlada..in da je treba počakat, da ponavadi tk zgine v treh dneh, če ni nč takega..in pol res že drugi dan ni mela več..
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 12:46:01
|
|
|
|
**NiNa**
|
katja_p: jaz bi jo na tvojem mestu šla pokazat al pa vsaj poklicala P arupnik3: zaenkart je še nimamo in je na zimo niti ne nameravamo kupit, kaj bo pa drugo leto poleti bomo pa videli. Drugače sem mal gledala kaj takega: http://soncek.si/si/chipolino-prego-moder-i16543.shtml
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 13:09:54
|
|
|
|
arupnik3
|
ja sej jst isti model sam od pikolo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 13:17:09
|
|
|
|
tasa.m
|
Katja; jaz bi tudi raje poklicala v ZD. marela; tudi pri nas so punce ful zadovoljne s to marelo, ki jo Otika hvali in je res super, edino cena je visoka, ampak jo ima občasno BC v kaki akciji, mislim da se ji reče BabyWelt. mamabranka; a vi pa kar v Avstralijo, upam da se vam izide, tako kot si želite. A najprej greste mal na počitnice, al boste že kar dol ostali. Midve sve bile danes ful pridne, sve bile 4 ure vzunaj. Me pa nekaj zanima, a se da dobiti tudi samo vrečo za noge, ne tisto celo, ki zgleda kot ena buba, ampak tok, da ima nogice na toplem.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 13:19:51
|
|
|
|
tasa.m
|
v Dipotu so imel nekaj časa nazaj akcijo od Pikolo za 99 eur, trikolesnika.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 13:48:21
|
|
|
|
katja_p
|
No, sm poklicala P. Povedala, kako je, da nima vročine ... bla bla bla ... In mi reče sestra, da naj sama ocenim če jo hoče pripeljat Oz. v takem smislu, da mogoč rajš ne, ker imajo ful bolanih otrok in naša pa ni bolana, da se ne bo kaj nalezla. Rekla je, da naj spremljam, če bo v obnašanju in razpoloženju ratala drugačna al pa če ne bo htela jest. Takrat jo naj pripeljem, drugač pa ni nujno. 6. bolezen ni, ker smo jo že preboleli, pa takrat je mela pikice tud po obrazu, zdaj so pa sam po telesu. Če se do pon ne umiri, jo bom peljala.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 14:58:28
|
|
|
|
gemina
|
Mi mamo marelo Moon in še eno od Haucka.....z obema smo zadovoljni....ni neke znanstvene fantastike, ne? Katja, hitro se pocajtajte..... Otika, na forumu sem našla en tvoj recept za testenine s tuno...bomo probal....KALORIČNA BOMBA si jo poimenovala ;) LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 16:58:35
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina Mi mamo marelo Moon in še eno od Haucka.....z obema smo zadovoljni....ni neke znanstvene fantastike, ne? Tega sem mislila (Moon), sem pa videla, v BC novičkah, da je od jutri dalje v akciji za 100 eur.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 17:00:17
|
|
|
|
mamabranka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka mamabranka ja sestrična je bila sprva ful navdušena, z možem, ki je tam že dlje časa živel sta si takoj kupila hišo z vrtom, avto... Problem je, da kljub diplomi in zagotovilom ob urejanju papirjev ne dobi službe. Iščejo namreč bolj ali manj samo obrtnike, zato opravlja vsa možna dela od raznašanja časopisov dalje. Verjetno je na Novi Zelandiji drugače .Na kateri otok pa greste severni ali južni? Jaz grem dol študirat notranji interier, ki zajema tudi izdelovanje pohištva, pa bom imela dobre pogoje za zaposlitev. Drugače pa se nameravava poprijeti s kakršnimkoli delom. Na Novo Zelandijo pa mislimo iti na južni otok, čisto na sever. IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m mamabranka; a vi pa kar v Avstralijo, upam da se vam izide, tako kot si želite. A najprej greste mal na počitnice, al boste že kar dol ostali. Šola se mi začne 8.2.10, tja pa gremo začetk decembra, bomo mal spoznal deželo, pol pa iskal službo. Gremo prek migracijske agencije, ki nam rihta vizo, nam bo zrihtala kakšno prebivališče-začasno. Ker gremo z dvema razgrajačema. Če bi bla sama bi pa šla direkt na NZ.
< Sporočilo je popravil mamabranka -- 15.10.2009 17:01:48 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 19:36:59
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 me zanima če bo kera nabavla MARELO??? (voziček) mi jo imamo že ene 4 mesce...tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192525...je bla ena akcija in je bil znižan na 100€, to se mi je zdelo sprejemljivo...drugač pa voziček je super...za daljše sprehode je pa itak še vedno quinny....
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 19:38:08
|
|
|
|
skorpika
|
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 19:38:40
|
|
|
|
skorpika
|
ni tapravga linka pripel zato pošiljam slikico
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 20:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Skorpika, tale marela je meni najbolj carska ... 3-kolesna izvedba mi ne potegne ker mi je naprimer zapp ful nestabilen in je na podoben princip narejen, 4-kolesnik mi je pa ful fin ... ima pa to pomanjklivost, da se naslonjala za nogice ne da nastavljat ... a bo tale v akciji al trikolesnik? Ker danes sem tamalo v ono marelo, ki sem jo učeri dobila (BBY MC rider) dala pa vam povem, da jo je ful težje manevrirat kot pa v tavelikem vozičku, ki je sigurno šeenkrat težji.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 21:32:08
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja Skorpika, tale marela je meni najbolj carska ... 3-kolesna izvedba mi ne potegne ker mi je naprimer zapp ful nestabilen in je na podoben princip narejen, 4-kolesnik mi je pa ful fin ... ima pa to pomanjklivost, da se naslonjala za nogice ne da nastavljat ... a bo tale v akciji al trikolesnik? ta je bil v akciji ko sva ga midva kupovala...najprej trikolesnik, pol pa še ta...no men je tut nakupovalna košara čist mim, ker je skoraj neuporabna...jst ponavadi vse na ročaje naložim...naslonjalo za nogice pa ja, imaš prav, ampak tko je
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 21:34:51
|
|
|
|
pumpkin23
|
tasa.m itak da se dobi vreča samo za čez noge, sam odvisno za kateri voziček misliš. Sam jaz sem se raj odločila kar za zimsko vrečo da bo na toplem. Sej ni treba da je cel pokrit. Je narejena kot spalka (zadrga okol in okol, tako da se lahko zgorni del loči od spodnjega).
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.10.2009 21:36:53
|
|
|
|
YOZIKA
|
Evo, točno tak voziček Moon imamo tudi mi. Smo ga kupli za na morje. Glih takrat je bil v akciji. V začetku julija. In sem zelo zadovoljna. Res je praktičen glede vsega (menevriranje, zložljivost, lahek je) Mamabranka- bravo za tako odločitev. Res vsaka čast tako z dvemi otroci it na drug konec sveta. Vso srečo vam želim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?