|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
14.10.2009 13:24:19   
FLASK_A
Če hočete bit fit, pozabite na jogo. Joga je sproščanje. Je mentaliteta, smer življenja...

Če hočete bit fit- otroka v voziček, pajkice in rokavice nase in laufat po PSTju user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
14.10.2009 13:26:11   
Tanja_
Jst sm hodila v Sunnya na bodystep.Ful dinamična, ful se spotiš, pa res se hitro pozna,da neki delaš zase.Zdej se pa spet spravljam, pa mam skoz ene izgovore, zakaj ne morm. Najhuje se je spravit da začneš, sej pol kr zlaufa.
Joga-sem poskusla in je premalo dinamična zame. Je pa sigurno fajn za gibčnost in sprostitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
14.10.2009 13:26:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
FLASK_A koliko časa pa že hodiš na jogo?
a je problem, če nisi preveč gimnastičen tip (pravzaprav sem zdaj že bolj kip... vsi sklepi nekaj pokajo in vse vezi so nekam trdeuser posted image user posted image )

Če te ful zanima, dajva raje preko ZS user posted image
Pa pusti gimnastiko. Fizično gibanje telesa pride spontano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
14.10.2009 13:26:56   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FLASK_A koliko časa pa že hodiš na jogo?

a je problem, če nisi preveč gimnastičen tip (pravzaprav sem zdaj že bolj kip... vsi sklepi nekaj pokajo in vse vezi so nekam trdeuser posted image user posted image )

dej Kati nehi no... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
14.10.2009 13:28:03   
FLASK_A
Gimnastičarke in wanna-be-gimnastičarke, tu imate eno stran za predelat:

KLIK

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
14.10.2009 13:31:25   
Tanja_
evo na flaskinem linku je video body step-a..Točno tko zgleda.Men je blo ful dobr.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
14.10.2009 13:33:02   
ajetam*
Po prvem porodu sem hodila na pilates jogo, pilatesa je bilo bolj malo, mi je bilo na začetku kar težko držat kakšne poze dalj časa. Potem sem presedlala na pilates-super za trebuh in tek .Sedaj pa nič. Jaz tud potrebujem gibanjem. Pred tem sem pretekla več polmaratonov in različnih tekov po Slo. Tek res pogrešamuser posted image  Polet sem šla ene parkrat teč, mater je blo težko kile premikat.
Zdaj bom pa za začetek dopoldan hodila na pilates, pol bomo pa videl.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.10.2009 13:33:53   
Anonimen
tale body step mi je všeč... nekaj zame.user posted image
začetniki so brez stopničke, ne?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
14.10.2009 13:34:28   
ajetam*
Sem prej tud hodila v Sunnyja na body attack, pump in bodystep,sam sem se počas že naveličala aerobike. Pa na stepu je bla gužva za ponort.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
14.10.2009 13:34:57   
Tanja_
Ne k.tja, skoz maš stopničko, sam si je pač ne zvišaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
14.10.2009 13:45:16   
ajetam*
čakamo očija, da pride domov na kosilo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
14.10.2009 13:46:25   
maja1488
Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano.

Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla...

Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo.

Evo pa sem dala ven iz sebe...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.10.2009 13:48:40   
majana79
Groza, a bi nehale o telovadbi? user posted image Jaz sem hotela spet hodit na pilates, pa dokler se dojiva na 2 uri nea gre. Bom počakala dokler ne začnemo z GH pa kak obrok nadomestimo, bo lažje. Pa tečt bi šla kdaj, samo moram kupit kak športni modrc, tko ene 2 številki večji... user posted image

Sva bila v mestu, je pihalo za pop, in sem skoraj zmrznila, tako da sva zdaj na toplem in Jure spi. user posted image Danes že drugič brez joka.

Popoldne imamo pa plavanje user posted image Upam da bosta z očitom uživala, jaz bom samo spremljajoča mlekarna. user posted image Sem pa ugotovila da imamo naslednjo sredo posvetovalnico in ne bomo mogli it... Moram vprašat če se da kako nadomestit al pa kej podobnega...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.10.2009 13:53:15   
ajetam*
Poznamo to. Naša je kakšen dan ful pridna in vse naredi, naslednji dan je pa to čist drug otrok, vse presliši. Nima smisla zgubljat živcev.
Pa otroška domišljija, te pa vedno spravi v dobro voljo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.10.2009 13:54:19   
majana79
 Punce, poglejte tole:

When God created Heaven and Earth, and then the Light, And separated waters from land, and plants, and animals and finaly Man and Women. Then he rested and loked at his work.God looked at Man and he liked what he saw. God said to the man: "You a...re just Great. I have really succeded when creating you." Then God loked at women and god said:" Hmm well, You are going to have to wear some makeup!"
A ni žleht napisano! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.10.2009 13:55:28   
Anonimen
no sej to je ene vrste step aerobika in na tem sem bla jz včeraj, mater je tekl iz mene mišice pa tud cele delajouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.10.2009 13:55:53   
Anonimen
majana,... si grem prec make-up dat na obraz!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
14.10.2009 13:57:47   
majana79
k.tja, to pa res ni treba, smo itak naravno lepe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.10.2009 13:58:49   
ajetam*
zda k smo pa mamice smo še lepše k prejuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.10.2009 14:02:22   
majana79
Jaz kar vas poznam, ste vse res lepe, tako da res nobena ne rabi make up. user posted image Po moje se je Bog zmotil, in to ne velja za vse user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.10.2009 14:03:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

zda k smo pa mamice smo še lepše k prejuser posted image

ma sej to maš prov, sam a veš da če pa se mamica ne počuti dobro v svoji koži, pa mora nujno neki zase narestuser posted image

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.10.2009 14:05:13   
Anonimen
nč zdej pa grem k pride sinko domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.10.2009 14:06:38   
majana79
Cveka, to pa sigurno user posted image Tut ni nič narobe z make upom, sploh če je lep in primeren tako osebi, kot priložnosti. Samo ob naših user posted image za take stvari zmanjka časa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.10.2009 14:07:19   
majana79
A lake ma pa še vedno vodovodarja na obisku? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.10.2009 14:07:41   
Anonimen
maja, user posted image
midva z Oskarjem imava tudi včasih "boje", če ti to kaj pomaga. se mi zdi, da so to obdobja, ki jih otroci morajo prerasti... vsekakor pa ostani odločna...

ampak tu moram pa jaz vrtec pohvalit: odkar je Oskar v vrtcu, se pri kakšnih stvareh (npr. pospravljanje) lepše obnaša kot prej.
se mi zdi, kot da se mi nekdo tam zgoraj smeji: sem se trudila glede kakšne zadevice (npr. pravilno umivanje rok, zob, oblačenje hlač, pospravljanje igrač, zakrivanje ust ob kihanju,...) in trudila pa nobenega učinka, potem pa pride iz vrtca in mi začne razlagati, kako moramo storiti in kot da on to že dolgo dolgo počneuser posted image

zadnjič sva jedla popoldansko malico. in sem mu rekla "dober tek" pa on meni:"glej, mami, tako moramo dati roke, potem pa B. reče "dober tek" in jemo". pa mu rečem, da tudi doma rečemo "dober tek"... pa on:"ne, ne, doma samo jemo".

Urban še spi... sicer se je 2x vmes zbudil in malo pocucljal... zdaj pa vidim, da bova počasi morala po Oskarja...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?