|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
13.10.2009 13:36:59   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

5tra_28; ja super stanovance, mi je ful všeč ta stil, imamo podobnega. Bom ob priliki dala kakšno slikco gor, sam moram najprej mal pospravit, da lahko sploh slikam.

ko meni Tai raziskuje predal pod Tv-jem, kjer imam papirnate vrečke (tiste ta lepe, ki jih dobiš ko kaj kupiš) ali pa darilne in podobne zadeve, potem pa še mal kataloge 'prelista', je to po celem prostoru - potem se tla sploh ne bi videla.user posted image Sam to skupaj pospraviva v minuti in mi ni panike. On pa lepo raziskuje in kataloge že tako lista, kot velik. Prav prime in in da list na drugo stran.

grem jaz počasi kosilo pripravit, dans bo mehiško...njami.

otika..zakaj pa ti je žal za ploščice??' Glede hlada v noge, trdote ali česa??

Končno smo trije:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.10.2009 13:46:57   
Anonimen
Ko gre Neža zvečer spat je tut ponavadi kaos po stanovanju ... njene igrače povsod, potem so povsod tudi pogrinjiki, ki jih imam zvite in spravljene na spodnji polici v kuhinji (to ji pustim, da mi razmeče, ostalega v kuhinji pa ne sme in potem to še s tako večjim veseljem), pa če kako revijo ali papirnato brisačko dobi v roke, je joj in je teh koščkov povsod polno ... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
otika..zakaj pa ti je žal za ploščice??' Glede hlada v noge, trdote ali česa??

Predvsem zaradi hladu ... pa saj potem ko bo Neža shodila bo najbrš ok, samo zdaj ko se pa plazi mi je pa neprijetno ko na ploščicah sedi ... no saj tam v dnevni pod radiatorjem ima 3x tolko teh puzzlov kot Tai in igračke gor, samo ne zdrži dolgo gor in mora it raziskovat naokrog.
No pa tut po izgledu mije les ljubši. Ma ne vem no ... skos sva planirala, da bova dala laminat notri, potem sva se pa v trgovini premisčlila in zavila na oddelek s keramiko namesto k laminatom ... no in sem se naučila, da hitre odločitve (vsaj zame) večinoma niso nikoli prave. Itak se pa vidi, da sa opremljala ko ni bilo e niti sledu o Neži user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 13.10.2009 13:47:07 >

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
13.10.2009 14:23:11   
arupnik3
5ra28  kljub temu da sm te potrdila za prijatelja mi noče odpret tvojih albumovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.10.2009 14:33:20   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

5ra28  kljub temu da sm te potrdila za prijatelja mi noče odpret tvojih albumovuser posted image

hmmm..mogoče se morš na novo prijavit.. probaj še kasneje. glede kuhinje gros novak pa.. jaz sem jih kar poklicala in po mailu poslala sliko prazne kuhinje, vse mere in katere omarce želim. Pa mi je ta gospod Rok Gros kar po mailu poslal izris in ceno. Naslednji dan sva bila že v njihovem salonu, in plačala akontacijo. Dobila pa sva v 13 dneh! Pa še potem sem imela reklamacijo, ker so gornja vratca šobala po robu od omarce za pečico, pa sva dobila tisto celi rob (v bisvtu je pult) novga. Nič komplicirali!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.10.2009 14:37:16   
5ra_28

sam neki ne štima...ker jaz te nimam med prijatelji. Povabit pa te tudi več ne morem, ni funkcije več. user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.10.2009 14:51:33   
arupnik3
user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.10.2009 14:51:56   
gemina
Kratka zgodbica:

imamo psa, nemškega bokserja, starega šest let. Na morju je spoznal fletno bokserko. In smo se smenili za podmladek. In so jo prejšnji četrtek pripaljali; ker je bilo za njega prvič, je po pričakovanjih ustrelil mimo. Kar štirikrat!!!!! ;) No in ga drug dan ponovno peljemo v Domžale. Ponovi vajo in rata !!!!!

In kaj je poanta te zgodbe????

NAŠ PES SE JE ZALJUBIL!!!!!

-ne je
-ne spi
-cele noči hodi po stanovanju in tuli
-tuli tudi podnevi
-ko ga peljemo ven, jo ucvre na travnik ( kjer jo je hotel prvič nabrisat )
-je totalka zmešan

Ja takle mamo; enega dojenčka in enega najstnika!!! ;)

Tako mal za hec!

lp

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.10.2009 14:52:14   
arupnik3
no sej ni panike sm bla na njihovi strani pa mi sam povej kero kuhinjo si si pol izbrala?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.10.2009 14:54:56   
arupnik3
ja men tut noče in noče bo že

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.10.2009 14:56:39   
5ra_28

no sej ni panike sm bla na njihovi strani pa mi sam povej kero kuhinjo si si pol izbrala?

Krea, sam s skritimi ročaji, pa rdeča, pa pride čiiiiist drugače, kot jo tam vidiš. Najprej sva hotela imeti Lux, tam se nekaj ni dalo, pa več ne vem kaj...

gemina..user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.10.2009 15:01:35   
nanaa
Gemina ta je pa smrtna :)))))))))))))))user posted image user posted image , bogi kuža. Ja nič dej ga pelji na randi.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.10.2009 15:11:43   
Anonimen

arupnik3, klikn na album ob 5re_28 in zgoraj ena opcija je 'od prijateljev' ... tam pa na seznamu najdi njeno kuhinjo. Tako sem jaz do slikic prišla ;)

Gemina, your doggy is in LOVE!!! user posted image iiiiiiii user posted image

Joj punce ... malo prejle sem šla tamalo k babici dol iskat in bogica je še bolj prehlajena kot je bila pa učeraj ... tak da do mojih danes ne gre in bo lepo se pri meni cartala ... no zdaj spi in upam, da bo čim dlje, da se vsaj odpočije.

Pa hvala za pozitivne misli user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 13.10.2009 15:12:35 >

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
13.10.2009 15:28:06   
mamabranka

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

mamabranka...a greste v avstralijo na poletje, ko bo pri nas mraz??? bilokam, hmmm...jaz bi tudi!

Gremo, gremo, sam ne na počitnice user posted image , bomo neki časa tam, pol pa mal na Novo Zelandijo,... pol bomo pa vidl.

lasje mi smo se strigl že parkrat, ko so mu šli na učke, ckckck, pa mal pofušano, ampak sej je vseen. Mam mal prakse s taprvim. Smo pa tastarejšega včeri z mašinco postrigl, ajoj kolk je jokal user posted image , sam kaj nej, če ga s škarjami strižem ga moram na 1-2 mesca obvezno, zdej bo pa mal miru.

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.10.2009 15:36:24   
arupnik3
EVO NAJDLA
user posted image user posted image user posted image ZA STANOVANJE

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.10.2009 15:58:23   
pike
Ojla,

No naša punči že spi svoj 2. spanec. Nekako sva si vzpostavile ritem, da podnevi spi 2 x po vsaj uro ali uro in pol ob približno isti uri.
Ponoči spi bolj slabo z prebujanji.

CIPRESA, tudi naša ima skoraj 11.700 g in 77 cm in tudi mene že sklepi na rokah bolijo, sem pa tudi jaz dobila mišice na rokah.

Nič punči je budna in mami mora it... pozdrav.

< Sporočilo je popravil pike -- 13.10.2009 15:59:09 >

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.10.2009 16:40:55   
*m*o*j*c*a*
hojla čveke!user posted image

kok ste kej..no vidim, da je moja sestrca začela tut mal bolj sodelovat tuki gor..user posted image
no danes je zame en tak lep in mal poseben dan..zjutraj sem namreč diplomirala!!user posted image user posted image in se vpisala naprej na magisterij..user posted image to bo šele zanimivo..dva majhna otročka pa šola..user posted image mah nekak bo že..izpolnila se mi pa je le veliiika želja..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.10.2009 18:32:41   
**NiNa**
mojca: user posted image  čestitam!! Super, da se ti je uspelo še na magiterij upisat. user posted image
5ra_28: Ful luštno stanovanje, joj pa kako pospravljeno user posted image  pridna!

gemina user posted image user posted image user posted image , si me nasmejala

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.10.2009 19:31:04   
petruscha
Ojla!

Sem tolk vesela, ker sem videla mojo pikicouser posted image ali pikca user posted image na UZ .  user posted image

Napišem še kaj več kasneje, pa hvala za stiskanje pestiuser posted image .

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.10.2009 20:12:21   
Anonimen
*m*o*j*c*a* ja ČESTITKE!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma sem ti fouš ... tut mene to še čaka v bližnji prihodnosti in takrat bom takuuuuuu vesela!!!

Tudi tebi čestitke, petruscha!!!

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
13.10.2009 20:29:06   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Kratka zgodbica:

imamo psa, nemškega bokserja, starega šest let. Na morju je spoznal fletno bokserko. In smo se smenili za podmladek. In so jo prejšnji četrtek pripaljali; ker je bilo za njega prvič, je po pričakovanjih ustrelil mimo. Kar štirikrat!!!!! ;) No in ga drug dan ponovno peljemo v Domžale. Ponovi vajo in rata !!!!!

In kaj je poanta te zgodbe????

NAŠ PES SE JE ZALJUBIL!!!!!

-ne je
-ne spi
-cele noči hodi po stanovanju in tuli
-tuli tudi podnevi
-ko ga peljemo ven, jo ucvre na travnik ( kjer jo je hotel prvič nabrisat )
-je totalka zmešan

Ja takle mamo; enega dojenčka in enega najstnika!!! ;)

Tako mal za hec!

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image

On bi šeeee!

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.10.2009 20:30:19   
patkapatatka
m*o*j*c*a* in petruscha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.10.2009 20:33:09   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka

Gremo, gremo, sam ne na počitnice user posted image , bomo neki časa tam, pol pa mal na Novo Zelandijo,... pol bomo pa vidl.

Kaj greste s trebuhom za kruhom?
Moja sestrična se je preselila v Avstralijo pred dvema letoma in je ravno na obisku.

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.10.2009 20:39:39   
patkapatatka
5ra_28 kaj pa je s tvojimi poslovnimi načrti za privat varstvo?
Se ne splača it v s.p.?

Neposredna povezava do sporočila: 773
13.10.2009 22:58:39   
nanaa
Punce Hana je dobila prvi zobuser posted image , je pila iz kozarčka in se mi je zdelo nekaj čudnega in pogledam in zob, jaz sem tako vplila bravo Hana zob si dobila ona pa me gleda kaj mi zdej je, tako vpitje in veselje kar naenkratuser posted image

*m*o*j*c*a
bravo in čestitke, sedaj jo pa le zapij:)

petruscha super za bitje srčka, a ni to lepo vidit:), jaz sem bila vedno čist prestrašena in obenem očarana:)

Neposredna povezava do sporočila: 774
14.10.2009 8:20:18   
gemina
Jutro,

Otika.....fullll cart stanovanje!!!!!!! Moj stil!!!;)

Tudi midva sva ravno včeraj plačala 1. del kupnine za stanovanje...ja, spomladi se selimo;) Čeprav smo tukaj komaj dve leti in pol, nam je postalo pretesno....imamo 60 kvadratov, dojenčka in psa....pa še v 4. nadstropju smo....malo mi bo žal tega stanovanja,ker sva ga opremila čisto na novo...še posebej mi bo žal za kuhinjo, ki je žal ne  morem prenesi:( pa bo že

V glavnem, kupila sva stanovanje 90 kvadratov, štirisobno, v četvorčku....ravno včeraj sva šla gledat za ploščice za v kopalnico in se mi je skoraj zmešalo! Nimam pojma, kaj izbrati, imela pa bi vse ;) Res čudovita izbira....

Ja, v teh mesecih bo kar veliko dela.......že komaj čakam pomladi;)

LP

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?