5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika 5ra, daj mi e-majlirej kak kos sem probala poslat, pa ni šlo, je bil prevelik kos Ja, pita pa je bila zelo dobra...Pol pa pride Cipresa, pa da cele pladnje slaščic gor, da se moja pitica kar izgubi. cipresa...super za podaljšanje porodniške!!! Glede teže 12 kg, pa uh. Svaka čast. Sem zadnjič Thora dvignila (ima podobno težo), pa so me takoj roke bolele. mamabranka...a greste v avstralijo na poletje, ko bo pri nas mraz??? bilokam, hmmm...jaz bi tudi! petrusha..upam, da je bilo na pregledu vse ok, in da si videla utrip. Pestke..!!!!!!!!!!!! Glede kuhinje pa...midva sva tudi vse pregledala, Svea, Gorenje, Marles, potem pa naročila pri Gros Novak, italijanksa kuhinja, dobila v 13 dneh!!!!, ful ceneje, ful prijazni, vse porihtajo, pa še pomivalca sem dobila gratis ob kuhinji! nina..oblačila..jaz sem nekaj stvari posodila kolegici, ki ima fantka rojenega maja, sam ga on tako dohiteva v rasti in teži, da ga bo dohitel . Pa mi potem vrne. Jaz šparam za taievo teto, se trudi zanosit, zdaj upamo, da bo (umetno). Drugače pa bi jaz dala nekomu ki ga poznam, ali pa kako zgodbo kje zasledim, da si kdo ne more privoščit, npr. Karitas in rdeči križ odpadeta! Iz že znanih razlogov. Ali pa bi še res mal šparala, kaj pa če še enga otročka dobiš . Ana Luna...super za nagrado za Bohinj!! Kje si to zadela??? Uživajte!