|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
13.10.2009 10:54:42   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Jutri imam pregled pri G in upam, da bom slišala bitje user posted image . Držite pesti, da bo vse OK.

Zdaj pa nočkauser posted image

stiskam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.10.2009 10:56:52   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

user posted image Mene pa nekaj zanima: Kam daste vaša oblačila, ki jih ve ne nosite več, pa so drugače še lepa? Jaz sem mal omaro pospravljala pa se mi je kar nekaj oblačil nabralo. Tale naš Rdeči Križ in Karitas pa pravijo da imajo oblačil že dovolj, da bi oni rajši denar. Kam torej z oblačili?

nesi v zabojnike Humana ... samo vržeš not in konec, noben ne preverja kakšne so cote!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.10.2009 11:09:10   
tasa.m
Petruscha: držim pestke, pa sporoči kako je bilo, jaz se še spominim, kako sem bila pri pregledih živčna.
Ja pa dobra si, da sfolgaš vse sama.

Cipresa: Anja je pa že res prava velikanka, še mi iztopamo, pa imamo 76 cm.

Klavdy: imaš pa ful lušno pupo, jaz bi tut kakšne čopke delala, pa ma bolj redke lase.

Koraki: ob obori še kakšnega naredi, npr. okoli kavča, če jo pa jaz držim, pa ni šanse, se takoj na rit vrže.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.10.2009 11:10:53   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

5ra, daj mi e-majlirej kak kos user posted image

sem probala poslat, pa ni šlo, je bil prevelik kosuser posted image

Ja, pita pa je bila zelo dobra...Pol pa pride Cipresa, pa da cele pladnje slaščic gor, da se moja pitica kar izgubi.user posted image

cipresa...super za podaljšanje porodniške!!! Glede teže 12 kg, pa uh. Svaka čast. Sem zadnjič Thora dvignila (ima podobno težo), pa so me takoj roke bolele.

mamabranka...a greste v avstralijo na poletje, ko bo pri nas mraz??? bilokam, hmmm...jaz bi tudi!

petrusha..upam, da je bilo na pregledu vse ok, in da si videla utrip. Pestke..!!!!!!!!!!!! Glede kuhinje pa...midva sva tudi vse pregledala, Svea, Gorenje, Marles, potem pa naročila pri Gros Novak, italijanksa kuhinja, dobila v 13 dneh!!!!, ful ceneje, ful prijazni, vse porihtajo, pa še pomivalca sem dobila gratis ob kuhinji!

nina..oblačila..jaz sem nekaj stvari posodila kolegici, ki ima fantka rojenega maja, sam ga on tako dohiteva v rasti in teži, da ga bo dohiteluser posted image . Pa mi potem vrne. Jaz šparam za taievo teto, se trudi zanosit, zdaj upamo, da bo (umetno). Drugače pa bi jaz dala nekomu ki ga poznam, ali pa kako zgodbo kje zasledim, da si kdo ne more privoščit, npr. Karitas in rdeči križ odpadeta! Iz že znanih razlogov. Ali pa bi še res mal šparala, kaj pa če še enga otročka dobišuser posted image .

Ana Luna...super za nagrado za Bohinj!! Kje si to zadela??? Uživajte!

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.10.2009 11:14:00   
Anonimen
Petruscha, tut jaz držim prstke!!!

Ve pa jih PROSIM dršte za mojo prijateljico ... prejšnji teden je zvedela, da ima tumor v možganihm zdejle ima operacijo in bi ji prišla vsa pozitivna energija še kako prav ... jz sem čist blesava in se zdejle komi koncentriram na diplomo .... mah še dobro da imam vsaj to za pisat, ker če ne bi pa samo o njej razmišljala ... oh ja .. saj bo vse ok ... jo imajo mojstri v rokah. Aneda da bo?!!!!!

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
13.10.2009 11:19:48   
arupnik3
otika bo bo
ja mislim da bota pri nas dva zobka hkrati ven pršla ima napihjeno spodnjo dlesen
5ra28 mi posreduješ link od Gros Novak  prosim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.10.2009 11:20:31   
arupnik3
cunje daj keri ka jo poznaš al pa v kontejner za cunje tko se jih boš čimprej rešila

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.10.2009 12:03:50   
CIPRESA

Petruscha, tut jaz držim prstke!!!

Ve pa jih PROSIM dršte za mojo prijateljico ... prejšnji teden je zvedela, da ima tumor v možganihm zdejle ima operacijo in bi ji prišla vsa pozitivna energija še kako prav ... jz sem čist blesava in se zdejle komi koncentriram na diplomo .... mah še dobro da imam vsaj to za pisat, ker če ne bi pa samo o njej razmišljala ... oh ja .. saj bo vse ok ... jo imajo mojstri v rokah. Aneda da bo?!!!!!

Držim pesti da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

In zate petruscha tudi!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.10.2009 12:10:00   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

5ra28 mi posreduješ link od Gros Novak  prosim

Evo: http://www.gros-novak.si/

Lahko pa najino vidiš v mojem albumu. Sem si prejle naložila gor, sam bom čez čas izbrisala.

Otika...drži pestke za prijeteljico!!! Saj bo!!!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.10.2009 12:26:28   
nanaa
Ojla,

grem gledat tvoj album pa ni ničesar ali pa jaz ne znam pogledat:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.10.2009 12:32:44   
nanaa
Aja glede oblačil pri Rdečem Križu pa vam lahko iz prve roke povem, da vse vzamejo, ne potrabuješ nobenega računa od čistilnice, saj pri nas je tako. In ta oblačila pri nas takoj grejo, je pa res, da se je že tudi zgodilo, da prinesejo vse luknaste, umazane trenerke (videla na lastne oči) - to pa res ni za nikamor. Že tako so dost bogi ljudje, da zberejo pogum in pridejo po pomoč, ne vem mal pa tut morš vedit, da čist strganih cot pa tut ne morš dat dol.

Tako je pri nas na RK, ne vem pa kako je drugje. Jaz vse odnesem dol in naslednji dan jih ponavadi že ni več, sploh za otroke.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.10.2009 12:42:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
Tako je pri nas na RK, ne vem pa kako je drugje. Jaz vse odnesem dol in naslednji dan jih ponavadi že ni več, sploh za otroke.

Mi je enkrat ena znanka povedala, ki je delala kot prostovoljka na RK (kratek čas, ker se ji je ful zamerilo vse skupaj) da ful stvari oni, ki delajo tam, poberjo ... sploh kaj še zelo lepo ohranjenega in potem oni nosijo (čeprav niso socialno ogroženi) ali pa celo prodajo po bolhi ali e-bayu. Tako da jaz največkrat kar teti dam, ko ona pozna eni 2 familiji, ki so bolj bogi ... čeprav jaz ponavadi cunje tako dolgo nosim, da so samo še za v kanto potem.

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
13.10.2009 12:43:02   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Ojla,

grem gledat tvoj album pa ni ničesar ali pa jaz ne znam pogledat:)

ZS, tisto aktiviraj, pol pa bo šlo. Vsaj moralo bi.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.10.2009 12:46:49   
Anonimen
5ra_28 ... duš vi ste pa čisto hiper moderni ... no vsaj v primerjavi z nami, ko smo bolj na les in cegu mahnjeni user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
13.10.2009 12:47:14   
tasa.m
Otika, držimo pesti še za tvojo prijateljico.

5tra_28; jaz bi tudi rada vidla tvoj album, a lahko

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.10.2009 12:51:44   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

me morš sprejet za prijatelja, user posted image pa lahko.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.10.2009 12:53:55   
5ra_28

5ra_28 ... duš vi ste pa čisto hiper moderni ... no vsaj v primerjavi z nami, ko smo bolj na les in cegu mahnjeni user posted image .

pa saj jaz sem se tudi odločala med moderno klasiko in pa čist moderno. Pa sva se potem za slednje odločila, ker manjše zadeve vedno potem menjavaš, pa bom potem 'z leti' šla mal bolj na klasiko (ne za starce, sam tak moderna klasika), zdaj ko pa je nov blok, pa se mi zdi da to boljš paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.10.2009 12:55:55   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

me morš sprejet za prijatelja, user posted image pa lahko.

Aha, to je tako kot na FB user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.10.2009 12:58:33   
nanaa
Ja zgleda Otika, da ima tvoja znanka slabe izkušnje...pa verjetno še kdo. No jaz pri nas vem, da včasih kakšna prostovoljka še kaj prinese pa čeprav bi še sama nosila ali pa gre v trgovino pa kupi ne vem paket mleka za kakšno familjo pa to. Tko da ne smemo samo slabih stvari izpostavljat,...mogoče se je pa tudi pri vas kaj spremenilo:).

5ra_28 super stanovanje...čist po mojem okusu:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 744
13.10.2009 12:59:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

pa saj jaz sem se tudi odločala med moderno klasiko in pa čist moderno. Pa sva se potem za slednje odločila, ker manjše zadeve vedno potem menjavaš, pa bom potem 'z leti' šla mal bolj na klasiko (ne za starce, sam tak moderna klasika), zdaj ko pa je nov blok, pa se mi zdi da to boljš paše.

No sej midva tut nimava klasike ... daleč od tega. Ko bo čisto končano bo itak ful ful fletno stanovanje ... sam za to moram pa še jaz kak € domu prinest user posted image . Loh si ga tule malo ogledaš ... no čist čist tazadnje verzije š ni gor, ker trenutno ne morem v album nič nalagat do petka.

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
13.10.2009 13:00:50   
5ra_28

Aha, to je tako kot na FB user posted image

tako sem nastavila.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.10.2009 13:03:38   
nanaa
Otika, Neži ima ful luštno sobico:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.10.2009 13:03:56   
5ra_28
otika..ne mislim klasika kot 3 generacije nazaj. ampak moderno ima tudi več smeri. sem pa tvoj domek že lani čekirala. user posted image grem pa pogledat, če je kaj novga.

aja, pa hvala

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.10.2009 13:06:41   
tasa.m
5tra_28; ja super stanovance, mi je ful všeč ta stil, imamo podobnega. Bom ob priliki dala kakšno slikco gor, sam moram najprej mal pospravit, da lahko sploh slikam.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.10.2009 13:12:24   
Anonimen
5ra_28 saj vem na kaj si ciljala user posted image ... pa da ne boš mislila, tudi meni so moderna stanovanja ful všeč ... v bistvu mi je vsak stil všeč, če je oprema okusna in usklajena, samo mojemu je pa bolj ta "naraven" stil blizu, tako da sva o pot ubrala ... zaenkrat nama je edino žal za ploščice po tleh v dnevnem in jedilnem delu ... zdaj bi dala raje ladijski pod notri.

Nanaa, hvala! user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?