|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.10.2009 9:23:48   
vekybel
Zdravo user posted image ,
danes je pa res mrzlo ni kaj zima je tu user posted image
Jaz pa se odpravljam na pot in sicer grem za en teden k mojim v Koper, ko bo prilika bom kje najdla računalnik pa se vam javim obvezno.
Vsem ki čakate na izvide vam držim močno pestke. user posted image user posted image user posted image

No punce se pišemo še kaj, adijo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.10.2009 9:33:38   
Zvezdici
mijaŠ - jaz tudi držim pesti, da je vse najhujše že mimo. Ti samo počivaj in probaj ne preveč razmišljati user posted image .

vekybel - o srečnica! Uživaj naprimorskem in upam, da boš imela lepo vremeuser posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.10.2009 9:53:18   
7lina7
 oj!

tak,jaz sem poklicala in izvedela - NIČ !!   bom že dobila domov,ko bo ...  malo me ma user posted image !!
ju3 imam G  - morala bi ga že prejšnji teden met,pa sva prestavila zaradi rezultatov - jaz pa jih še nimam .. lepo..  res sem user posted image !!
se grem malo ohladit...

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.10.2009 10:01:57   
Skodrana mama
7lina7 - verjamem da si jezna, ampak pomisli na otročička bodi vesela, nasmejana in boš videla da bo vse uredu user posted image  z user posted image .

user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.10.2009 10:06:11   
rožca26
Dobro jutro punce!

Spet sem poznauser posted image  Vam pa v zameno pošiljam nekaj aromatičnega ...
user posted image

7lina7 - ti user posted image  ti, naj jih user posted image  pocitra! Pa kaj bodo res kloniral. Kaj pa če jim razložiš, da imaš jutri pregled, ki si ga že enkrat prestavla zarad njihove nefunkcionalnosti. Tile pa res dobivajo previsoko plačo! Zgleda sam kafetkajo kuser posted image . Drugače pa ti pošiljam objemček, da se malo potolažiš user posted image
user posted image

MijaŠ - tale objemček user posted image  velja tudi zate. Sedaj pa mora in bo vse ok.user posted image
Vekybel in valen - upam, da sta lepo praznovali vajin dan ... in ga zapili s sokom user posted image  Vekybel, tortica je bila pa odlična. Pa čist nič redilna user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.10.2009 10:13:55   
Tjasa27
Pikapolonca80 a čmo raj potem v četrtek, da se nam bo še Zvezdici pridružila? Men je načeloma vseen, sam v sredo bi tud jz težko ker imam pol telovadbo in bi bila bolj na hitro. Sej se lahko nekak uskladimo, da nas čim več pride, ne?

Lepo se imejte, pri nas je malo sončka, jz pa šibam k zobarju,

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.10.2009 10:20:44   
Loti70
7lina7 kako dolgo pa že čakaš na izvide, jaz tudi čakam na izvide

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.10.2009 10:35:10   
rožca26
Tjasa27 - naj te čim manj matrajo pri zobarju in upam, da te ne bo bolelo. Če pa te, pa jim kr reč za inekcijo - nič ne škodi, sam manj jo morjo dat. Jest sm cvikala pr Vidu, da bo kej narobe, ker sm pr zobeh ful občutljiva, pa je zobarca svojo G klicala, če mi lahko da inekcijo. Ja, to je pa prednost, če greš privat.
Kak si pa drugač?

Punce, želim vam lep jesenski dan!

user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.10.2009 10:36:54   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

sreda, 14.10.2009

plamen
čmrlika
7lina7

četrtek, 15.10.2009

andrejka28

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel
lana70

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
meti.v

petek, 20.11.2009

zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.10.2009 10:48:17   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Loti70

7lina7 kako dolgo pa že čakaš na izvide, jaz tudi čakam na izvide

čakam že 3 tedne - od 22.9....

Lin@

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:00:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.10.2009 11:04:27   
3Sonček3
Dobro jutro!

nosečka24 nevem kako je to s strijami, vem da jih do zdej nism nikol mela (sm bla bl pr suhih user posted image ) zdej pa ko vse raste gre pa tko hitr da vse poka, tko si js razlagam, pa se mažm z oljem pa nevem mam občutek da nebo nč pomagalo.
vekybel ja kmal bomo lepe ampak še nekej naslovov čakam, nevem kje so punce. Lepo se imej v Kopru pa ne na nas pozabituser posted image .
meti.v user posted image za pregled, js tut svojga user posted image učerej nism našla oz. njegovga srčka, vrjetno je biu bl zadej kr brcike sm pa slišala da mi je skor bobnčk poču user posted image .

Js si ne upam vn na mraz, nimam potrebe tako da se kr grejem v topli hiškici user posted image . Jutri zjutraj grem v šolo za starše in me prou zanima kaj bomo počeli, si sploh ne predstavlam. Lepo se mejte pa pište kej.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
13.10.2009 11:11:46   
Loti70
hvala za odgovor, potem bom jaz še nekaj časa čakala, jaz sem imela "pregled" 29.9., pa sem že čisto živčna

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
13.10.2009 11:57:29   
soni
Tudi jaz čakam že tri tedne na izvide, biopsijo h.r. pa so mi delali v Ljubljani.

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.10.2009 12:26:17   
sanip
Ojla, evo me spet mal gor...jest res nevem kaj ti čakajo z temi izvidi. Ti 7lina7 vidim da si jih že klicala, kaj pa ti loti70 zakaj ne pokličeš dr. Brezigarjevo in jo mal povprašaš kaj in kako...to zdej se pa res že tolk dolg vleče, mene bi sigurno pobralo od tega čakanja. Jest sem mela že tolk opravkov okoli zdravnikov in raznih izvidov, in ugotovila da če ne kličeš in če ne težiš (dobesedno), ni nič...osebno sem čakala ene izvide 8 mesecev, s tem da so jih umes mal zgubili, sam sem bila pa res vsak drug dan ne telefonu, tako da kr pogumno in kr težit!!!

Drugače pa držim pesti za vse ki čakate izvide....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.10.2009 13:08:06   
Loti70
hvala sanip, neko dekle, ki je imela tudi tisti dan AC so jo že prejšnji teden klicali, drugo dekle pa jih je klicala včeraj in so rekli da naj bi bili danes popoldan če ne pa naj se nikar ne razburja, izgleda da bom morala še jaz malo poklicati 

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.10.2009 13:49:48   
lorelaj*
Joj, punce, kok držim pesti za vas, ki čakate izvide. Saj bo vse O. K., ampak to čakanje si pa mislim, da ubija. Srečno srečno srečno user posted image user posted image user posted image , pa glejte, da takoj poročate, ko boste kaj vedele.

Jaz sem tudi za kavico v četrtek. Pikapolonica, bi ti zneslo?

A veste, da se mi zdi, da zdaj pa čutim malega? Zvečer, ko se uležem. Al je mali al pa prebava, ziher še ne morem bit. Sicer pa komaj čakam morfologijo (ki bo bog ve kdaj), da ga spet kaj vidim.

Zdajle pa šibava s psičko na sonček na sprehod. user posted image Upam samo, da naju ne bo preveč prepihalo.

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.10.2009 13:52:35   
Čmrlika
Hojla!

Da vas malo pozdravim po dolgem času...smo meli malecko bubano,-virusna angina in je blo stanje temu primernouser posted image  Hb zaenkrat sem jaz še vredu, sem pa se kr vstrašla, ko je začela spuščaje dobivat... , da ne bii bla kaka peta bolezen ,ki je nevarna tud za user posted image  .grrr
ma je mimo user posted image

Jutri imam pregled, komaj čakam, in upam da je vse ok...moj korenjakec že veselo razveseljuje s svojimi akrobacijami in sem kr v user posted image ...spet in zadnjič.

Vsem držim pesti, ki še čakate na izvide, pa lp zaenkrat!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.10.2009 14:18:20   
Pikapolonica80
Lorelaj in Tjaša27 - kakor boste rekle, k sreči je moj pilates precej fleksibilen pa lahko iz četrtka prestavim na sredo pa je user posted image . Pa še zvezdici bo lahko prišla ne? Fajnuser posted image . Hehe najbolj bi se pa smejala če bi katero od vas dejansko poznala ko bi se srečale user posted image .

Lorelaj - čutiš kot ene mehurčke? tud jaz kak teden, pa se mi res zdi da ni prebava da bo kar user posted image .  A ni fajn, ker tud če ni to ot si jz kr predstavljam da je in se kar smejim zvečer pred tv od srečeuser posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
13.10.2009 14:30:09   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Lorelaj in Tjaša27 - kakor boste rekle, k sreči je moj pilates precej fleksibilen pa lahko iz četrtka prestavim na sredo pa je user posted image . Pa še zvezdici bo lahko prišla ne? Fajnuser posted image . Hehe najbolj bi se pa smejala če bi katero od vas dejansko poznala ko bi se srečale user posted image .

A name ste pa pozabile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
13.10.2009 14:32:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Jutri imam pregled, komaj čakam, in upam da je vse ok...moj korenjakec že veselo razveseljuje s svojimi akrobacijami in sem kr v user posted image ...spet in zadnjič.

... nikoli se ne ve ...user posted image

Drugače pa je bogica tvoja pupa. Je velikrat bolna?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
13.10.2009 14:42:44   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

ne, ne zadnjič ,dva bosta dovolj.user posted image  ne do zdaj še sploh ni bla bolna, sej zato pa smo bli tak adijo vsi skupaj...res, ej upam, da ne bo spet kmalu, bom ji pa vseeno začela dajat sirup za odporonost. Stara je leto pa pol in je pri 8 mescih mela prvič vročino pa nič druga, pol še pa enkrat eno bolezen rok ust in nog in je blo to to.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
13.10.2009 14:46:45   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

ne, ne zadnjič ,dva bosta dovolj.user posted image  ne do zdaj še sploh ni bla bolna, sej zato pa smo bli tak adijo vsi skupaj...res, ej upam, da ne bo spet kmalu, bom ji pa vseeno začela dajat sirup za odporonost. Stara je leto pa pol in je pri 8 mescih mela prvič vročino pa nič druga, pol še pa enkrat eno bolezen rok ust in nog in je blo to to.

Tko je rekla tud kolegica, pol sta pa še dva istočasno pršla na svetuser posted image
Sej sam hecam.user posted image
Je pa fajn,da ni tok bolna. Naš še nič ni mel (tok tok po lesu), je pa res, da ni v vrtcu. Ga nismo dobil user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
13.10.2009 14:49:01   
rožca26
Vse ki čutite brcike (ali se vam zdi) user posted image user posted image user posted image  ... pa ste le dočakale. Pr nas mamo pa že fuzbal v trebuh. Naš Vid ni bil nikol tko aktiven, kot je tale zdej. Kaj šele bo,ko se rodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
13.10.2009 14:56:37   
Loti70
tudi naša mala pikica že zelo veselo brcika, pri Niki tega nisem tako zgodaj čutila, sem pa zelo vesela in tudi Nika je, čeprav ona brcik še ne čuti pravi da jo dojenček brca (stara je tri leta in pol) in se zelo veseli dojenčka in samo sprašuje kdaj pride venuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?