Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:18:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Danes smo ,pa tudi mi sprobali polet iz postelje ,ker je malomarna mami zraven zacumala.Pomiritev je bla hitra malo je rdeče na sredi čela drugač ,pa upam ,da ni kaj druga.Očitno bom še mogla jaz na tleh spat ,če me že vrže. Ah, Persida nisi ti nič kriva pa nobena malomarna mami nisi. Da te več ne čujem kaj takega JA?? Vseeno pa pošiljam vašemu padalcu tebi pa . Kaj si pa hotela bit izven kluba padalcev marčevskih otrok??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:23:56
|
|
|
|
yania
|
Persida, se zgodi, tudi najboljšim a ne?....nehaj, to jim je šola...sej mačka tudi pravijo da je fajn da ga enkrat avto povozi, da se nauči kako čez cesto..... nič, posesala sem, Timon spi, Naja tudi skoraj, me čaka, da pridem še jaz malo zadremat k njej,,,jupiiiii..upam da bo dolga, čeprav, Timon bo kmalu lačen, se mi zdi .... se tipkamo pol, sej kaj češ pa ob tem kislem vremenu početi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:28:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan! Vreme za crknit ali bruhati... Kako ste? Čestitke Timonu! Moj pikec spančka prvo rundo a ne za dolgo. Persida, welcome to the club!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 12.10.2009 10:29:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:30:04
|
|
|
|
Steffi
|
dober dan, midva sva se vrnila iz Prekmurja, kjer sva se pustila razvajat maksimalno. Prav paše hotel mama, kjer ni bilo potreno kuhat, pa pomivat posode, pa pucat, ampak samo uživat na polno s svojim sončkom, ampak vseeno pa se je še lepše vrnit domov. Taj Gabriel je bil cartan od babi, dedija, tet, stricov, bratranca, sestrične, prababice ter ostalih sorodnikov, ampak nabolj vesel pa je bil, ko je po 9 dneh spet videl svojega tatija. Drugače je naš piki, vsaj mislim tako, prebolel 6 OB. Imeli smo 2,5 dni vročino, potem pa je 5 dan dobil pikice oz. rdeče lise po trebuhu in hrbtu. P mi je rekla, ko sem klicala, da bi naj dobil pikice 4 dan, potem pa je nisem več dobila. A je pri 6 OB točno 3 dni vročine in 4 dan pikice ali se lahko tudi kaj zamakne? Sedaj pa je naš pobalinček prehlajen, teče mu iz noska, drugače pa ni hudega.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:31:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan. Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce. Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:32:55
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV TIMONU OD YANIE! čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:42:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce. Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo. A tako..No, Tasa, si pa bila pridna da si jo toliko časa dojila. Čestitke. A kar z KM? No, super še za to!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:48:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Danes smo ,pa tudi mi sprobali polet iz postelje ,ker je malomarna mami zraven zacumala.Pomiritev je bla hitra malo je rdeče na sredi čela drugač ,pa upam ,da ni kaj druga.Očitno bom še mogla jaz na tleh spat ,če me že vrže. Ah, Persida nisi ti nič kriva pa nobena malomarna mami nisi. Da te več ne čujem kaj takega JA?? Vseeno pa pošiljam vašemu padalcu tebi pa . Kaj si pa hotela bit izven kluba padalcev marčevskih otrok?? Persida, tu smo same slabe mame. nehaj no, veš kolko bo še padcev in bušk! Za buške je npr. dobro, da se z maslom namaže in pol se ne vidi. Jaz pa uporabljam metodo moje mame in namažem s svojo slino. ne se smejat, res deluje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:49:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce. Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo. a kr na enkrat je zmanjkalo... saj sta se dolgo dojili. evo tole pa Nika sporoča Liji mxyff v A<ES
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 10:59:42
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa: buška upam da bo kmal bolje! kokica: se bova z malim že primajala do tuša. baje ste raje tam, ker je laže parkirat. pa vroparka se tudi ne branim. jaz sem pa z malim zdej spala 1,5 ure, tooolk je pasalo, pa še tak zaspan dan je (pa ponoč smo slabo spali, je pa tudi še vedno- ali vaši tudi še jejo ponoči, sploh če ste na AM, keri še dojite, se pa tko še večkrat cartate)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:00:59
|
|
|
|
mediuhec
|
[a kr na enkrat je zmanjkalo... saj sta se dolgo dojili. evo tole pa Nika sporoča Liji mxyff v A<ES] naš odgovarja z : uehha ee (smeh in navdušeno tolčenje po mizici) eeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:11:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A tako..No, Tasa, si pa bila pridna da si jo toliko časa dojila. Čestitke. A kar z KM? No, super še za to! Hvala Kokica . Saj se sploh nisem kaj dost "jezila" ker ga je zmanjkalo. Sva se dojili dobrih 7 mes. kar pa tdu ni slabo. Saj bom danes probala z AM ampak ne vem katerega naj kupim? Aptamila vem da noče, ker je spila max 10ml, ko ji ga je Tomaž enkrat dal, ko me ni bilo doma. Tak da ostane Hipp, Novalac,in še 100 drugih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:14:26
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV TIMONU OD YANIE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:14:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa a kr na enkrat je zmanjkalo... saj sta se dolgo dojili. evo tole pa Nika sporoča Liji mxyff v A<ES P+wqZ 6062 eeeeeeeeeeee+ Tole pa Lija nazaj. Ne vem kaj pomeni tistih 6062 ?? A sta si kaj dolžni? Najaa ma veš, ko se nisva dojili kaj dost več..sam ponoli al pa zvečer, pol pa ni bilo povpraševanja in je ponudba padla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:15:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: buška upam da bo kmal bolje! kokica: se bova z malim že primajala do tuša. baje ste raje tam, ker je laže parkirat. pa vroparka se tudi ne branim. jaz sem pa z malim zdej spala 1,5 ure, tooolk je pasalo, pa še tak zaspan dan je (pa ponoč smo slabo spali, je pa tudi še vedno- ali vaši tudi še jejo ponoči, sploh če ste na AM, keri še dojite, se pa tko še večkrat cartate) ja, rečite kdaj..jaz četrtek ne morem... Ja, moj še vedno je ponoči...včasih tudi 2x
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:16:54
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! Vreme za crknit ali bruhati... Kako ste? Čestitke Timonu! Moj pikec spančka prvo rundo a ne za dolgo. Persida, welcome to the club! Jah klub se veča, sam to pač je razumljivo glede na to, da naši padalci postajajo vedno bolj živahni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:19:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Mb. a se menite za srečanje? Midve sva načeloma ZA razen (no, kdaj pa nisva )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:20:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
tole pa Valentin sporoča marčevskim bebijem: f č,fćšp c9=9999999999999999999999999999999999999999999999876oooooooooooooooo9u888888 sa8QYYYS D2W Okl iknkn nc pojma nimam...se bodo že zmenili..nekam veliko je imel za povedati..le mpo kom ima to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:21:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
midva greva jogurt jesti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:22:56
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce. Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo. Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:28:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce. Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo. Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno. jaz sem zdaj teden dni preizkušala in sem brez blazinic šla spat in sem spala samo na trebuhu. Niti kaplice nisem imela ne na pidžami in ne na posteljnini. Tak da mi je vse to povedalo Meni je tud najhuje da ni več cartanja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:30:45
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica.. le po kom ja.. mediuhec.. a Matevž je kaj smešnega napisal, da se je smejal zraven? moram se pohvalit .. je mami prinesela Liji tak lepo vijolčno tuniko in bolero da bi najraje jaz imela, samo kaj ko mi je premalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:33:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica.. le po kom ja.. mediuhec.. a Matevž je kaj smešnega napisal, da se je smejal zraven? moram se pohvalit .. je mami prinesela Liji tak lepo vijolčno tuniko in bolero da bi najraje jaz imela, samo kaj ko mi je premalo jogurta je zmanjkaloooo, tak ga je jedel...z borovnicami... Bravo za mamo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:39:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla. kako poscano vreme mi smo pa zdaj jedli krompirček z bučkami. in smo že lepo prosim na 60 ml, ne več na 40. tak da lepo prosim pohvale zdaj pa spi. jaz pa sem razmišljla da bi šla likat. kaj te vem. ni mi. samo samo od sebe se pa tudi ne bo. imam pa eno dobro novico - zgleda da bomo nabavili pralno/sušilnega je stric rekel, da bi imel tega najinega pralnega, ker je njegov tak star, da samo čaka, kdaj ga bo pobralo. tak da se kmalu pridružim klubu srečnih mamic, katerih najbolši prijatelji so pralni, sušilni in pomivalni stroj Tasa za dojenje. ma glavno, da je otrok vesel in zdrav, vse drugo je postranskega pomena. ti pa verjamem, da boš pogrešala cartanje. Persida za tvoja padalca. pa prosim lepo brez nekih slabih al neprimernih mam. ker nam je vsem kristalno jasno, katera bi zmagala, če bi imeli natečaj za najbolj potrpežljivo in oh in sploh mami... Mediuhec brez veze da sploh pišem, kolikokrat se zbujamo po noči in jemo pa cartamo pa vse po spisku, ker ne vem več niti preštet....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 11:40:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica.. le po kom ja.. mediuhec.. a Matevž je kaj smešnega napisal, da se je smejal zraven? moram se pohvalit .. je mami prinesela Liji tak lepo vijolčno tuniko in bolero da bi najraje jaz imela, samo kaj ko mi je premalo za tuniko
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?