Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:00:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem tudi danes prvič letos kostanje jedla.Mmmmmmmmmmm,,,šeeeeeeeeeeeee v nedeljo bo v Novem mestu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:01:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veste kaj zadnje dni ,pa kar naprej govorita 100 na uro.Sicer še čakam tisto magično besedo mami sicer ostalo kar govorita nisem prepričana v to kar govorita a to bom videla kasneje .Najboljša beseda pri anžeju pa je ,o jej .Mami ,pa pokliče z zaprtimi usti in mmmmmmmmmmmm ,samo kaj ko to pomeni tudi dvigni me
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:02:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A to vam vsi tak malo spijo? Nika ima tud neke fleše. Pa tole uspavanje zvečer... a je to zarad GH, d atak dolgo traja? kaj pa vem; danes recimo ni pojedla kosila ampak sva se dojile; pa čez dan je spala cca. urco in je zdaj ob 20:30 brez težav zaspala; GH - spanje? booooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:04:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
Po moje to ni gh pač nismo pod srečno zvezdo rojeni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:04:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No naj povem, da smo mi danes uvajal pico. Nika je namreč dobila pločnik (kruh od strani) za glodat. Vprašanje - a še kater daje rokice nazaj. Npr. ko jo hočem dat v ležalnik ali lupinico, ji moram roke prav naprej dat. Ker ona se sam naprej steguje. Ne vem, upam,da sem razumljivo napisala. a pločnik se temu reče? ne, rokice pa zaenkrat samo naprej moli ja, mi tako rečemo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:05:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj je felixova kak si kaj?Kako ,pa možek?Za sineka itak vem da je zlati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:06:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Po moje to ni gh pač nismo pod srečno zvezdo rojeni ja, to bo to. in nas je kar 2x zadelo. aja, sej vas tud.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:07:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Po moje to ni gh pač nismo pod srečno zvezdo rojeni misliš? pa poglej kako dobro polovičko jaz imam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:08:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je felixova kak si kaj?Kako ,pa možek?Za sineka itak vem da je zlati. ja, sinek je res zlati, hvala, no, pa saj sta tudi bavca čudovita fantka možek počiva na sedežni, jaz pa... tukaj, kje pa drugje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:08:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
A vam povem nekaj ,danes sem bila pri sosedih in ima punčko staro eno leto ,2 meseca in so jo dali včeraj spat ob 13uri zbudila naslednji dan ob 5uri.In to velikokrat spi po 16 ur.Ha kaj ,pa to?Kaj je z mojima narobe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:09:17
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi , ti pa potrjujem za petek
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:11:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A vam povem nekaj ,danes sem bila pri sosedih in ima punčko staro eno leto ,2 meseca in so jo dali včeraj spat ob 13uri zbudila naslednji dan ob 5uri.In to velikokrat spi po 16 ur.Ha kaj ,pa to?Kaj je z mojima narobe madona, še jaz nisem tolk spala kot da ona
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:11:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi , ti pa potrjujem za petek pol pa tak super. sej ni še ziher, da pridem, je pa velika verjetnost.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:12:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
mama_m - a ti mene malo dražiš.Ti privoščim tako zvezdo severnico ko jo imaš ti .Ej kaj hodi kaj v naše kraje tota tvoja zvezda?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:12:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
drage moje, jaz ne morem več sedet tako da grem vodoravno..... lahko noč in lepe sanje (pa ne preveč čvekat, ko pol rabim dva dni da vse prečitam )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:13:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mama_m - a ti mene malo dražiš.Ti privoščim tako zvezdo severnico ko jo imaš ti .Ej kaj hodi kaj v naše kraje tota tvoja zvezda? tota moja zvezda je bil septembra 2x v MB, ni sicer v tvojem kraju ampak blizu; je pa bil letos v ptujski vinski kleti a bi eno kopijo nardila?
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 11.10.2009 22:14:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:13:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
mm -good night
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:14:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
mm - in ti sedaj meni to ko je vsega mimo,baraba si
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:15:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje, jaz ne morem več sedet tako da grem vodoravno..... lahko noč in lepe sanje (pa ne preveč čvekat, ko pol rabim dva dni da vse prečitam ) drži se. jutri pa se lepo imej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:16:14
|
|
|
|
felix7
|
sem zdajle pogledala filmček na biba leze u, kakšni spomini so vse privreli na plan in sploh ne morem verjeti, da je že pol leta od tega, jao, jao... No, kaj si pa mislim o snemanju poroda, bom pa raje zase zadržala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:16:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mm - in ti sedaj meni to ko je vsega mimo,baraba si bi prej prašala, prej bi ponudla dej, lahko noč,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:20:07
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tud gledala tisti filmček... spomini od skoraj treh let nazaj... tokrat so jo namreč ven vzeli in to za mene ni porod, ampak pač te odprejo in ven vzamejo otroka. O snemanju pa... no, jaz ne bi posnela, kaj šele na internet dajala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:20:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mm - in ti sedaj meni to ko je vsega mimo,baraba si bi prej prašala, prej bi ponudla dej, lahko noč, bi ti ponudla, ja... veš, da je predragocen za ponujanje okoli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:21:13
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, ne dela... FB namreč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:23:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, ne dela... FB namreč ja, j....... pa drugič, bom šla danes prej spat. beri se stisnt h mojmu po treh dneh brez njega. sej bi že šla, sam položnice plačuje. to pa je pomembno opravilo.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.10.2009 22:24:04 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
karmykaImamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji?? (
77%)
(
23%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!