|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
11.10.2009 21:28:41   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Najaa, a mi lahko zaupaš kje si unga spidermana, ki si ga Žigi za RD dala, dobila?

tule pri nas v tisti trgovini zraven arsa. Mislim, da je evro shop al neki takega. zakaj?

p.s. ne morem na fb, ker nekaj šteka.

meni tudi FB šteka;
ah, ena je tle na RR spraševala kje se da dobit spiderman plišasto igračko zato

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
11.10.2009 21:29:33   
yania
Mili, kaj s tabo?..nekaj si slaba mi...kaj te hrbet matra?

Mi smo bl za en drek...Timon nosuser posted image ...Naja skoraj 40 vročine..pojma nimam kaj zdej to...pa kje je še spomlad, ko bo tega sranja konec....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
11.10.2009 21:30:21   
mama_milchy

A lahko verjamete, da sva z mojim mal prej sno postelje znižala, ker se je Nika začela skoz postavljat na noge?? Prav hecna je no, tak mali štrukelj pa na nogah. Ko bom lahko, bom na fb dala sliko, ko sem jo zdele slikala. In pol sta stali vsaka v svoji postelji in se režali ko dva mačka. user posted image  user posted image

nam se je včeraj Lea ob takem loku dvignila malo ji je moj pomagal in je že stala, se je primla za lok in konc je blo s sedenjem.....postelja je zaenkrat še dvignjena, ko ne poskuša tam ustajat

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
11.10.2009 21:31:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

A lahko verjamete, da sva z mojim mal prej sno postelje znižala, ker se je Nika začela skoz postavljat na noge?? Prav hecna je no, tak mali štrukelj pa na nogah. Ko bom lahko, bom na fb dala sliko, ko sem jo zdele slikala. In pol sta stali vsaka v svoji postelji in se režali ko dva mačka. user posted image  user posted image

nam se je včeraj Lea ob takem loku dvignila malo ji je moj pomagal in je že stala, se je primla za lok in konc je blo s sedenjem.....postelja je zaenkrat še dvignjena, ko ne poskuša tam ustajat

DNO sem misla, ne sno. user posted image
Ma Nika se sama dvigne. Prej se je še ritka tresla zraven od nemoči,. zdaj se je pa z nekaj dvigi izurila.user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.10.2009 21:32:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4679
11.10.2009 21:32:13   
yania
Ja, mi smo pri posteljici že zdavnaj  dali le ograjico višje, bo pa treba še ležišče nižje dat...kaj kmalu...mogoče jutri...da nas kaj ne preseneti...nič, grem cunjice na štrik dat, je ravno opral stroj..pridem nazaj...pa tako sem nekaj žejna danes user posted image ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4680
11.10.2009 21:32:34   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Mili, kaj s tabo?..nekaj si slaba mi...kaj te hrbet matra?

ja, od lopatic dol pa vse do riti me boli; zjutraj sem komi iz postle ustala; še dobro da se Žiga sam stušira in zrihta za spat; Leo pa sem komaj skopala danes.
Še dobro da sta oba hitro zaspala

Mi smo bl za en drek...Timon nosuser posted image ...Naja skoraj 40 vročine..pojma nimam kaj zdej to...pa kje je še spomlad, ko bo tega sranja konec....

jooj, te voroze, res so smotane; da bosta čimprej ok user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
11.10.2009 21:33:38   
Najaa
No, kje ste zdej vse??

Neposredna povezava do sporočila: 4682
11.10.2009 21:35:39   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz sem tudi danes prvič letos kostanje jedla.Mmmmmmmmmmm,,,šeeeeeeeeeeeeeuser posted image

js pa ful ne maram kostanjev user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
11.10.2009 21:36:00   
yania
Ma ja...pa upam da bo v dveh dneh uredu...v sredo ima prvič plesne,pa se tako veseli..pa v četrtek imamo v vrtcu kostanjev piknik, pa v nedeljo krst...ma na polno....upam da ne bom jaz spet cel teden priklenjena doma...
vsaj jaz sem malo boljše...kašljam še malo, tko mimgrede,,,samo da me ne več tako zelooo žgečka po grlu, pa ponoči lahko spim...pa da ni prvo ko se zbudim-kašljanje in dkoraj zadušitev, da k sebi pridem...ja trdovratno je tole...sej pri otrocih je tako, da en dan kašlja, potem nič, pa vročina, pa nič, pa kašelj, pa nos poln, pa spet ene 2 dni boljše pa spet jovo na novo...ma grozno....v nedeljo dobim sokovnik,,,ma jih bom filala z vitamini, da se bo kar kadilo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4684
11.10.2009 21:36:24   
trezika

trezika - in kako?

zdaj bolje ko je dragi domov prišel user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
11.10.2009 21:40:16   
mama_milchy

No, kje ste zdej vse??

tuki user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
11.10.2009 21:45:55   
PERSIDA
Najaa - user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico kar tako naprej.Mami ti,pa ketne pripraviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4687
11.10.2009 21:47:14   
PERSIDA
trezika - ne veš kaj zamujaš ko jih nimaš radauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
11.10.2009 21:47:26   
mama_milchy

Najaa - user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico kar tako naprej.

Mami ti,pa ketne pripraviuser posted image

a ti to mene mal na.te.gu.je.š user posted image user posted image ampak veš, da če bo šlo tko naprej bo treba dvigalo namontirat user posted image

čaki, al si to Naji napisala user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 11.10.2009 21:48:59 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
11.10.2009 21:48:17   
Najaa

Najaa - user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico kar tako naprej.Mami ti,pa ketne pripraviuser posted image

sem lih razmišljala ja, da zdej bo pa spet akcija na polno počasi. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
11.10.2009 21:48:53   
PERSIDA
A se pohvalim nekaj?
Celo eno uro sem danes lahko spala skupaj z razgrajačema.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
11.10.2009 21:49:01   
Najaa
yaniauser posted image za vas.
Boš v petek mela kej časa? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
11.10.2009 21:50:04   
mama_milchy

A se pohvalim nekaj?
Celo eno uro sem danes lahko spala skupaj z razgrajačema.user posted image

bravo; jaz bi tudi; ma moja dva ne spita čez dan; Žiga itak da ne, ker je velik; Lea pa ima lepotne spance po 15minutk, kar se jaz niti naštimam ne

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
11.10.2009 21:52:10   
PERSIDA
Še dobro pri nas je to ,da sta v razvoju malo narazen ,da ne bom na en mah mogla na dve strani letetuser posted image .Stanovanje ,pa počasi prilagajam ,odstranjujem vse kar bi lahko bilo napoti nizkopritličnežemuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
11.10.2009 21:54:34   
PERSIDA
Mama_m - saj to je rekord danes  pri nas.Ti povem kako je trajal najkrajši spanec.Pol ure uspavanja za celih 7 minut spanjauser posted image .Pol veš kak mi spimooouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
11.10.2009 21:54:50   
Najaa

Še dobro pri nas je to ,da sta v razvoju malo narazen ,da ne bom na en mah mogla na dve strani letetuser posted image .Stanovanje ,pa počasi prilagajam ,odstranjujem vse kar bi lahko bilo napoti nizkopritličnežemuser posted image .

eh Persida, sej nikol ne veš, kako je s tem razvojem. Jaz sem tud misla, da bo šla po korigiranih mesecih kakor so vsi govorili, pa poglej jo zdej. Čist 8m dojenček je. Edino pri GH še mal štrajka. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
11.10.2009 21:57:17   
PERSIDA
Najaa - zadnjič sem naročila ene tri žoge za ft doma,da bova še malo dala gasauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
11.10.2009 21:57:24   
mama_milchy

Mama_m - saj to je rekord danes  pri nas.Ti povem kako je trajal najkrajši spanec.Pol ure uspavanja za celih 7 minut spanjauser posted image .Pol veš kak mi spimooouser posted image

jaz sem se pa včeraj namučla z Leo; debelo uro, za celih 10minut počitka niti ne trdnega spanja;
pol zvečer je pa gospodična do 22:30 čvekala po svoje in ni mogla zaspat; seveda od 7ih zjutraj do večera je spala 3x po 15minutk in normalno da je bila utrujena

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
11.10.2009 22:00:18   
Najaa
A to vam vsi tak malo spijo? Nika ima tud neke fleše. Pa tole uspavanje zvečer... a je to zarad GH, d atak dolgo traja?

Neposredna povezava do sporočila: 4699
11.10.2009 22:00:27   
felix7

No naj povem, da smo mi danes uvajal pico. user posted image user posted image user posted image Nika je namreč dobila pločnik (kruh od strani) za glodat. Vprašanje - a še kater user posted image daje rokice nazaj. Npr. ko jo hočem dat v ležalnik ali lupinico, ji moram roke prav naprej dat. Ker ona se sam naprej steguje. Ne vem, upam,da sem razumljivo napisala.

a pločnik se temu reče? user posted image
ne, rokice pa zaenkrat samo naprej moli

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!