Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:28:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, a mi lahko zaupaš kje si unga spidermana, ki si ga Žigi za RD dala, dobila? tule pri nas v tisti trgovini zraven arsa. Mislim, da je evro shop al neki takega. zakaj? p.s. ne morem na fb, ker nekaj šteka. meni tudi FB šteka; ah, ena je tle na RR spraševala kje se da dobit spiderman plišasto igračko zato
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:29:33
|
|
|
|
yania
|
Mili, kaj s tabo?..nekaj si slaba mi...kaj te hrbet matra? Mi smo bl za en drek...Timon nos ...Naja skoraj 40 vročine..pojma nimam kaj zdej to...pa kje je še spomlad, ko bo tega sranja konec....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:30:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A lahko verjamete, da sva z mojim mal prej sno postelje znižala, ker se je Nika začela skoz postavljat na noge?? Prav hecna je no, tak mali štrukelj pa na nogah. Ko bom lahko, bom na fb dala sliko, ko sem jo zdele slikala. In pol sta stali vsaka v svoji postelji in se režali ko dva mačka. nam se je včeraj Lea ob takem loku dvignila malo ji je moj pomagal in je že stala, se je primla za lok in konc je blo s sedenjem.....postelja je zaenkrat še dvignjena, ko ne poskuša tam ustajat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:31:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A lahko verjamete, da sva z mojim mal prej sno postelje znižala, ker se je Nika začela skoz postavljat na noge?? Prav hecna je no, tak mali štrukelj pa na nogah. Ko bom lahko, bom na fb dala sliko, ko sem jo zdele slikala. In pol sta stali vsaka v svoji postelji in se režali ko dva mačka. nam se je včeraj Lea ob takem loku dvignila malo ji je moj pomagal in je že stala, se je primla za lok in konc je blo s sedenjem.....postelja je zaenkrat še dvignjena, ko ne poskuša tam ustajat DNO sem misla, ne sno. Ma Nika se sama dvigne. Prej se je še ritka tresla zraven od nemoči,. zdaj se je pa z nekaj dvigi izurila.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.10.2009 21:32:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:32:13
|
|
|
|
yania
|
Ja, mi smo pri posteljici že zdavnaj dali le ograjico višje, bo pa treba še ležišče nižje dat...kaj kmalu...mogoče jutri...da nas kaj ne preseneti...nič, grem cunjice na štrik dat, je ravno opral stroj..pridem nazaj...pa tako sem nekaj žejna danes ....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:32:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Mili, kaj s tabo?..nekaj si slaba mi...kaj te hrbet matra? ja, od lopatic dol pa vse do riti me boli; zjutraj sem komi iz postle ustala; še dobro da se Žiga sam stušira in zrihta za spat; Leo pa sem komaj skopala danes. Še dobro da sta oba hitro zaspala Mi smo bl za en drek...Timon nos ...Naja skoraj 40 vročine..pojma nimam kaj zdej to...pa kje je še spomlad, ko bo tega sranja konec.... jooj, te voroze, res so smotane; da bosta čimprej ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:33:38
|
|
|
|
Najaa
|
No, kje ste zdej vse??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:35:39
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem tudi danes prvič letos kostanje jedla.Mmmmmmmmmmm,,,šeeeeeeeeeeeee js pa ful ne maram kostanjev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:36:00
|
|
|
|
yania
|
Ma ja...pa upam da bo v dveh dneh uredu...v sredo ima prvič plesne,pa se tako veseli..pa v četrtek imamo v vrtcu kostanjev piknik, pa v nedeljo krst...ma na polno....upam da ne bom jaz spet cel teden priklenjena doma... vsaj jaz sem malo boljše...kašljam še malo, tko mimgrede,,,samo da me ne več tako zelooo žgečka po grlu, pa ponoči lahko spim...pa da ni prvo ko se zbudim-kašljanje in dkoraj zadušitev, da k sebi pridem...ja trdovratno je tole...sej pri otrocih je tako, da en dan kašlja, potem nič, pa vročina, pa nič, pa kašelj, pa nos poln, pa spet ene 2 dni boljše pa spet jovo na novo...ma grozno....v nedeljo dobim sokovnik,,,ma jih bom filala z vitamini, da se bo kar kadilo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:36:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - in kako? zdaj bolje ko je dragi domov prišel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:40:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, kje ste zdej vse?? tuki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:45:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - za pikico kar tako naprej.Mami ti,pa ketne pripravi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:47:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - ne veš kaj zamujaš ko jih nimaš rada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:47:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - za pikico kar tako naprej. Mami ti,pa ketne pripravi a ti to mene mal na.te.gu.je.š ampak veš, da če bo šlo tko naprej bo treba dvigalo namontirat čaki, al si to Naji napisala
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 11.10.2009 21:48:59 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:48:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - za pikico kar tako naprej.Mami ti,pa ketne pripravi sem lih razmišljala ja, da zdej bo pa spet akcija na polno počasi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:48:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
A se pohvalim nekaj? Celo eno uro sem danes lahko spala skupaj z razgrajačema.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:49:01
|
|
|
|
Najaa
|
yania, za vas. Boš v petek mela kej časa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:50:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A se pohvalim nekaj? Celo eno uro sem danes lahko spala skupaj z razgrajačema. bravo; jaz bi tudi; ma moja dva ne spita čez dan; Žiga itak da ne, ker je velik; Lea pa ima lepotne spance po 15minutk, kar se jaz niti naštimam ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:52:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
Še dobro pri nas je to ,da sta v razvoju malo narazen ,da ne bom na en mah mogla na dve strani letet .Stanovanje ,pa počasi prilagajam ,odstranjujem vse kar bi lahko bilo napoti nizkopritličnežem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:54:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mama_m - saj to je rekord danes pri nas.Ti povem kako je trajal najkrajši spanec.Pol ure uspavanja za celih 7 minut spanja .Pol veš kak mi spimooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:54:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Še dobro pri nas je to ,da sta v razvoju malo narazen ,da ne bom na en mah mogla na dve strani letet .Stanovanje ,pa počasi prilagajam ,odstranjujem vse kar bi lahko bilo napoti nizkopritličnežem . eh Persida, sej nikol ne veš, kako je s tem razvojem. Jaz sem tud misla, da bo šla po korigiranih mesecih kakor so vsi govorili, pa poglej jo zdej. Čist 8m dojenček je. Edino pri GH še mal štrajka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:57:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - zadnjič sem naročila ene tri žoge za ft doma,da bova še malo dala gasa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 21:57:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mama_m - saj to je rekord danes pri nas.Ti povem kako je trajal najkrajši spanec.Pol ure uspavanja za celih 7 minut spanja .Pol veš kak mi spimooo jaz sem se pa včeraj namučla z Leo; debelo uro, za celih 10minut počitka niti ne trdnega spanja; pol zvečer je pa gospodična do 22:30 čvekala po svoje in ni mogla zaspat; seveda od 7ih zjutraj do večera je spala 3x po 15minutk in normalno da je bila utrujena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:00:18
|
|
|
|
Najaa
|
A to vam vsi tak malo spijo? Nika ima tud neke fleše. Pa tole uspavanje zvečer... a je to zarad GH, d atak dolgo traja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 11.10.2009 22:00:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No naj povem, da smo mi danes uvajal pico. Nika je namreč dobila pločnik (kruh od strani) za glodat. Vprašanje - a še kater daje rokice nazaj. Npr. ko jo hočem dat v ležalnik ali lupinico, ji moram roke prav naprej dat. Ker ona se sam naprej steguje. Ne vem, upam,da sem razumljivo napisala. a pločnik se temu reče? ne, rokice pa zaenkrat samo naprej moli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
plavanjetjaShiikaali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke... da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!