linaema
|
ciao punce, evo, že dooolgo se nisem javila... pa če je skos neki... čas preživljamo malo v lj, malo na primorskem, tako da res vse prehitro šiba. Poleti smo bili na prvem dopustu na slo obali, Zoja je uživala na morskem zraku; pa tudi sedaj izkoristimo čimveč dni za kak hiter izlet na morje. prejšnji teden smo bli v toplicah, a je nisva nič kopala, smo pa uzivali v poletnih temperaturah. bilo je fino, sem si pa že zelo želela domov, na stare tire. zanimivo, odkar imam Zojo me ful vleče domov, prej ni bilo takih teženj. mi smo na novalacu;po začetnih težavah s hranjenjem, sedaj lepo napreduje. jaz sem imela ogromno mleka-sicer šele od 5.dneva, tamala pa nikakor ni hotela sesat; niti joške niti flaške. bilo je kar hudo, tako da sem vesela, da je mimo. jutri imamo cepljenje, tako da vam javim podatke. kolki so pa bili 1a. zanimivo, kako so tile naši mali občutljivi na obiske. ali pa smo me, pa oni to čutijo Zoja se tudi najraje pestuje ''sede''; v naročju le še je; oz.zdrži, če izvajam animacijo z raznimi obraznimi spakovanji. glede nexta-jaz sem imela srečo, da mi je zadeve, ki sem jih naročila, prinesla prijateljica, ko je prišla na obisk. mislim,pa da poteka kot vsako drugo spletno nakupovanje. tale prijateljica iz gb me je tudi ''poučila'', da oni ogromno kupujejo na e.bayu (je pa treba biti previden), kjer so nove stvari dobrih znamk, veliko cenejše. no, do sedaj mi še ni uspelo pobrskat. pa še to:v gb je vse za otroka velikooo cenejše; moja prijateljica se ni mogla načudit našim oderuškim cenam; da ne govorim o ''boot fairih'',kjer ljudje prodajajo še nove stvari po pol,1,2,3,5, funtkov... In to same znamke oz.dobre stvari... Gap,UCBenetton,Monsoon, itd. Saj ne da so znamke tako pomembne, je pa zanimivo, kako je tam vse ugodneje ob toliko višjem standardu. Da ne govorim o socialnih ugodnostih... lahko delaš ''part time'' in ti država doplača razliko do polne plače; vrtec za samohranilko pa je 8 funtov na teden (Montesari program) s hrano in spanjem... no, da ne bom preveč težila, vas vse res najlepše pozdravljam in želim veliko potrpežljivosti in smeha
|