tinaaja
|
Soncek, hvala za dogvoor. Jaz sem namrec cist zmedena pri tej GH - no naj razlozim. prva niimela nekega urnika in je skoz jedla pomalo. Ni imela recimo 5 obrokov na dan, ampak 10 malih, kadar je hotela. To je dojenje in GH. Na sprehodih sem imela sabo pol hladilnika, od kruha, korencka,piskotov, kasic,.. ker nikoli nisem vedela, kdaj se bo sprdnila jest. In zdaj sem se vednopod vtisom tega, da pac ponudjam veckrat. Imam pa filing,da ji prevec pogosto in poje ful malo. Mal je problem, da ce spi in se vmes podoji, se podre urnik in ce bi delala zamik z GH, bi vse v vodo padlo.. Moram nekaj pogruntat. A bimorda napisale, kako hranite otroke, recimo zajtrk, malica,kosilo, vecerja-kaj je GH in kaj mleko,morda okvirno kdaj. No ce se kateri da. Miska, hvala. Klicem jutri. Akina, mene gor drzi tek. In zadnji mesec mi ornk manjka - jaz sem bila 2x bolna, mali bolni, zvecer je ze ful zgodaj tema, skratka sranje In najti je treba tist ventil, skozi kateregadas vec negativo, ki se nabira - nespanje, problemi, tezki dnevi,.. Me veseli, da si bolje Je pa dober ventil tudi to,da napises in se nekje olajsas. To da kar pridi, ko ti bo bed.