|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
11.10.2009 15:49:19   
Miška2006
Svečke za krst,  samo pokličeš. Poveš podatke in ti v roku tedna dni pošljejo. Nimaš kaj zbirati.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
11.10.2009 17:51:59   
sonček85
malcekvita.čestitke za 3 zobek
tinaaja:jaz sem si slikce za prtiček  pogledala preko neta in potem poklicala in v 1t dobila.Št telefonske ne vem zdle ,lahko pa vprašam sestro če jo še ima.Svečko sem pa kar kupila v Cerkvi
pomaRANČO SEM DALA ZRAVEN JABOLK IN HRUŠKE IN JE BILO VSE OK.
KOSILO:GA POJE  ker noče več obroka ob 11h in je ob 13 potem že lačen ko dobi.Če pa ne je pa probam dat mleko če hoče a nikoli ni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
11.10.2009 19:14:20   
akina
tinaaja, ja saj sem se že sprijaznila, samo danes mi je malo vse dol padlo. Zdaj pa sem že ok. Prej sem skočla zraven spat vsaj za pol urce, zadnje dva tedna pa za to ni bilo časa in to se mi pozna. Me je pa danes še to v slabo voljo spravlo, ker nisem mogla nazaj zaspat, ko je mali spal in pol sem bla sama na sebe jezna, da ne spim, ko bi lahkouser posted image .
Danes pa sem si malo vzela čas za sebe, ko je spal in zdaj sem ko prerojenauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
11.10.2009 19:35:37   
tinaaja
Soncek, hvala za dogvoor.
Jaz sem namrec cist zmedena pri tej GH - no naj razlozim. prva niimela nekega urnika in je skoz jedla pomalo. Ni imela recimo 5 obrokov na dan, ampak 10 malih, kadar je hotela. To je dojenje in GH. Na sprehodih sem imela sabo pol hladilnika, od kruha, korencka,piskotov, kasic,.. ker nikoli nisem vedela, kdaj se bo sprdnila jest. In zdaj sem se vednopod vtisom tega, da pac ponudjam veckrat. Imam pa filing,da ji prevec pogosto in poje ful malo. Mal je problem, da ce spi in se vmes podoji, se podre urnik in ce bi delala zamik z GH, bi vse v vodo padlo.. Moram nekaj pogruntat.
A bimorda napisale, kako hranite otroke, recimo zajtrk, malica,kosilo, vecerja-kaj je GH in kaj mleko,morda okvirno kdaj. No ce se kateri da.

Miska, hvala. Klicem jutri.

Akina, mene gor drzi tek. In zadnji mesec mi ornk manjka - jaz sem bila 2x bolna, mali bolni, zvecer je ze ful zgodaj tema, skratka sranje user posted image  In najti je treba tist ventil, skozi kateregadas vec negativo, ki se nabira - nespanje, problemi, tezki dnevi,.. Me veseli, da si bolje user posted image  Je pa dober ventil tudi to,da napises in se nekje olajsas. To da kar pridi, ko ti bo bed.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
11.10.2009 20:37:37   
malcekvita
akina mogoče so pa zobki, pri nas je isto, sam jst sem se že navadila in čakam na boljše cajte. selitev, čiščenje, skrb za otročka, vem, kako ti je, sem dala pred kratkim skozi, včasih sem že mislila, da bom pregorela, pa smo tudi to preživeli. držim pesti, da se čimprej vselite in da se rešiš vsaj tega napora. pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image , da lažje preživiš težke dni.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
11.10.2009 20:56:27   
malcekvita
tinaaja tudi jst sem zmedena kar se tiče GH. zaenkrat mu za zajtrk ne paše jest GH, tako da mu dajem samo za kosilo to je okrog 13h. ponavadi ga prej malo podojim, potem ga pustim, da se nekaj časa sam igra, ta čas mu pa skuham zelenjavo. rad poje krompir, tudi špinačko je lepo jedel, ampak ne poje pa veliko GH. ene par žličk. potem ga še enkrat malo podojim, da se odžeja in če imam srečo, mi lepo zaspančka, ker je sit in zadovoljen. ta teden bom začela uvajat GH še zvečer, torej okrog 18.30 ga bom provala podojit, malo se bomo igrali, pol mu bom dala GH, potem pa umivanje, pižamica, dojenje, uspavanje. Upam, da bo šlo vse bp user posted image
kar se pa tiče agrumov, pa če mali pašejo in nima nobene reakcije, zakaj pa ne, sej imajo polno C vitamina.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
12.10.2009 8:38:20   
detelja
miška javljam se ti, da me ne boš tako zeeeelllloooo pogrešala...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
12.10.2009 8:55:24   
veronikab
Hej, hej, hej!!! user posted image  user posted image  user posted image  No temu pa jaz prvim lep začetek tedna user posted image  user posted image  user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
12.10.2009 8:55:48   
Pat74
jutro,

detelja hvala za pomočnike, ker je pri nas bolj suša - se pridružujem počutju akine, ker sem kronično neprespana zaradi bolnih otrok. Maša je hvalabogu v redu, Andrejčka pa še kar kuha in kuha, pa kašelj je še kar močan, hvalabogu ni več suh. Tudi meni bi včeraj zjutraj skoraj film počil, pa je hvalabogu srči peljal vse tri na sprehod - smo tamalega zabarikadiral v voz - pa je še sam pol kar nekaj časa spal. Jest sem se sicer spravla kuhat in pucat kopalnico, ampak sem imela vsaj nekaj miru.

tajika dobrodošla.

rea ti prav nič ne zavidam slabosti, čeprav kar pogrešam ta lep občutek, ko si user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.10.2009 8:57:20   
veronikab
detelja samo moreš paziti, da na koncu tile lepotci ne postanejo

user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
12.10.2009 8:58:18   
Pat74
Vsem, ki uvajate GH, pošiljam mereo potrpežljivosti in veliko malihuser posted image user posted image user posted image , saj bo - nas to še čaka v novembru.

Ravno zdajle je moj angelček zaspal, kok so otročki lušni, ko spijo ...ahuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
12.10.2009 8:59:15   
Pat74
veronikab ma takšni postanemo kar vsiuser posted image user posted image kdaj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
12.10.2009 9:15:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja samo moreš paziti, da na koncu tile lepotci ne postanejo

user posted image

a draga moja, če se že tolk matram, da jih najdem je pol na vas, da jih čuvate, ohranjate fit itd...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal se pa ve tud morate potrudit....user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1838
12.10.2009 9:17:28   
detelja
pat74 pri nas je tudi suša pa ne da nama ne bi bilo, ampak ko prideva tako daleč vstane maja, zvečer sem tako utrujena, da zaspim in pol me moj lubi noče mal tko lepo zbudit...pol je v službi, potem je to...user posted image user posted image user posted image user posted image sami izgovori, a ne???user posted image user posted image user posted image sem mu danes preden je šel v službo povedala, da jutri sem jaz za zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image maji pa sem naročila, da ima 1 h da spi...da vidiš kok se je smejala...zdaj pa ne vem zakaj, a si misli "veš dauser posted image user posted image " ali pa ....?????....kdo bi vedeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
12.10.2009 9:27:31   
veronikab
Punce, zdaj ne vem, ali našega Jakoba vreme meša ali kaj?

Njegov ritem za spanje se je povsem porušil. Predvčerajšnjim mi je vstal ob 6:30 in ob 8:00 zaspal nazaj in potegnil vse do 12, pol pa celo popoldne nič.

Včeraj je vstal ob 8:00 in zaspal šele ob 12:00 pa do 15:00 in pol spet do 21:00 nič.

Danes je vstal ob 6:30 in sedaj spi že ob 8:00.

Prej je dnevne spance imel lepo rezporejene čez cel dan, sedaj ga pa nekaj mede in je pol ultra sitkan cel dan.

user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj vaši spijo čez dan??

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
12.10.2009 9:50:25   
veronikab
... še malo sončka na ta deževen dan ...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1841
12.10.2009 9:52:58   
Pat74
deteljatile izgovori so mi pa poznani, ima moj glih take - user posted image user posted image user posted image - upam, da je dogovor z Majo uspel, čeprav so tile otroc tako nabriti, sploh imajo detektor, ko se starši spravimo k akciji.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
12.10.2009 9:58:59   
Nalini
ojla

kako ste na deževen dan?
moj mali drema dopoldanski spanec.... ga v teh dneh, ko je sprememba vremena malo heca ritemuser posted image

jaz vam pa pošiljam
user posted image
in eno dobro
user posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
12.10.2009 10:25:41   
nmagk
Pozdravljene,za nami je pa delaven vikend,se me je možek usmilil in doma delal,sedaj me čaka še brušenje parketa,potem pa oprema.

Srečanje tudi mene ne bo je nekaj prišlo v mes in nas takrat ne bo,ne morem prestavit zarad moža,ker ima samo takrat frej.user posted image
Upam,da se bomo še kaj zmenile.

Pat želim ti,da se čimprej pozdravite in da se naspiš.

Vreme je pa grozno je kar tema,tok je oblačno.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
12.10.2009 10:52:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce, zdaj ne vem, ali našega Jakoba vreme meša ali kaj?

Njegov ritem za spanje se je povsem porušil. Predvčerajšnjim mi je vstal ob 6:30 in ob 8:00 zaspal nazaj in potegnil vse do 12, pol pa celo popoldne nič.

Včeraj je vstal ob 8:00 in zaspal šele ob 12:00 pa do 15:00 in pol spet do 21:00 nič.

Danes je vstal ob 6:30 in sedaj spi že ob 8:00.

Prej je dnevne spance imel lepo rezporejene čez cel dan, sedaj ga pa nekaj mede in je pol ultra sitkan cel dan.

user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj vaši spijo čez dan??

moja majči je tud neki fretala vmes...zadnjič ko je bila polna luna...mi skoraj cel dan ni nič spala...pol pa je že teden dni spet začela stari ritem...npr. včerja je tako jokala, ker je bila čist utrujena pol pa ni pa ni htela spat...moja sedaj že 3. spi...2x je tako po pol ure spala...mislim, da je mal vreme krivo...mi imamo v stanovanju tako temo kot če bi bila 7 ura zvečer....

Neposredna povezava do sporočila: 1845
12.10.2009 10:53:39   
detelja
ta pa bo huda...posebej za nas, ki smo prvič mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image Nalini ta čas bova izkoristili za žur in "podaljške"user posted image user posted image user posted image user posted image

http://bibaleze.si/clanek/malcek/mami-umakni-se-hocem-ocka.html

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
12.10.2009 11:04:03   
brigita23
jaaaaaaaaaaoooooooooo punc

prvo me detelja s tistimi ritkami gor čist zrajcauser posted image , pol pa še frutolina s telim slastnim čokoladnim krofom...pa lih dans ko sma z mojim prešaltala na dietouser posted image ...no ni dieta je bolj zdrava prehrana, sam ni na jedilniku takelih dobrotuser posted image . Kako bedno vremeuser posted image , jst kr ne vem kam se bomo dali danes če bo cel dan takole deževalouser posted image  Pa tudi shladilo se je ful. No naj povem da mi še zmeraj malček pokašljujemo pa tudi smrkamo, vendar nam materina dušica od justa in gora fizološke kar dobro pomagauser posted image . Čez vikend smo se kar dosti potepali in iskoristili tale lep vikend, saj vprašanje koliko jih še bouser posted image
Punce kdaj boste ve začele uporabljati zimske vrečeuser posted image  Jst sploh ne vem več kako naj hodim ven z malim. Zjutraj je še ful mrzl, pol ko je sonček imamo kosilo in po kosilu Nikec spi ene 2 uri pol je pa že spet tok hitr temauser posted image  Pa še nekaj kdaj se začne uporabljati hojca, sam informativno, če katera ve?
Nič zdej grem pa kuhat, polnovreden riž, puranček na žaru pa solata, jah mormo zdravo jest a ne?user posted image  Sem včeraj pojedla 10 mufinovuser posted image , packa jst...sam kaj če so bli tak dobri mmmmm, nič uživajte pa se popoldan še kaj tipkamouser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
12.10.2009 11:14:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

jaaaaaaaaaaoooooooooo punc

prvo me detelja s tistimi ritkami gor čist zrajcauser posted image ,

saj moje rite pašejo v dietouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal telovadbe-gor dol, spredi zadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla kako boš zdrava in šlankuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa še frutolina s telim slastnim čokoladnim krofom..

kfore pa je ponudla naliniuser posted image user posted image user posted image rite so te čist zmešaleuser posted image user posted image

Punce kdaj boste ve začele uporabljati zimske vrečeuser posted image  

jst bom še mal počakala...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
12.10.2009 13:48:23   
sonček85
hojla!

Ne bom veliko pisala ker sem tečna ko sto m......-ne vem kaj je to a nikoli prej v 24 letih ko sem imela user posted image nisel bila tko sitna kot sem sedaj,vse mi gre na jetra ,nič mi ne paše,.....
Lije pa kot iz škafa ko nevem kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja.ni zakaj
nori pomočnikiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nmagk: škoda,no pa saj tudi mene verjetno ne bo.Bomo pa še enega naredle okoli marca predno nas gre večina delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.10.2009 13:50:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
12.10.2009 14:24:49   
klavdyk
hej ho

mi smo imeli pa danes pregled. imamo 7520g in 69 cm. smo bili pohvaljeni.user posted image user posted image cepljeni pa nismo bili, ker tavečji Gregor neki kašlja že 3 dni, pa js sm neki bolana-me grlo peče pa tk čudno se počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image . Gašper je sicer ok, nosek je mal poln, sm je rekla, da njega bi cepla kljub temuuser posted image user posted image , ga pa ne bo, če se slučajno kaj razvije še-da bi se nalezel od nas. 22.10 greva dat vodico in kri in bomo potem cepili, če bo vse ok. sva bila ful hitro konec.user posted image user posted image user posted image

drugače pa smo začeli bolj intenzivno z GH. sm kaj čem če mali noče jest. je jedel danes mal juhice, v njej pa korenček in krompir in je zraven delal take frise. jaoooo!!! pri P je pa rekla, da naj kr devam mu GH, bo že. ja ja!!! sej bi če pa noče. je pa zadnjič jedel malo kinder čokoladice-ko bi videle kk se mu je smejalo. bo pravi mali sladkosned-ko mamauser posted image user posted image user posted image user posted image

vse čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
bolančki in bolane mamice -pozdravite se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)

Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!