Miška2006
|
Pozdravček vsem, danes naša Nina praznuje že celih 7 mesecev . Čestitke moja mala navihanka. Drgač, pr nas primanjkuje časa, ker izkoriščamo še zadnje lepe in tople dneve, preden se privesi v mrzlo, turobno, megleno in z virozami polno zimo. Športni del, mi ga kar koriščamo že 2 meseca in z uvajanjem nismo imeli nikakršnega problema, ker je bila tamala tako radovedna, da je "navetto" kar na hitro skenslala. Sem ga že zimsko obložila, ker hodimo že ven ob vseh mogočih urah. Mirena, izkušnje z njo odlične. Nimam kaj pripomniti, le da se mi krvavitev pojavlja 10 dni skupaj, vendar malo. Prej pa sem jo odrajtala v 4-5 dnevih. Nimam nikakršnih drugih težav, ki tolko opevajo, da se pojavljajo. Mogoče katera ima pa te druge probleme, ki jih jst nimam. Toplo priporočam Kg, ne bom komentirala, ker ste že vse povedale o teh sladkornih napadih . Prehladi, mi smo tudi že bli malo prehlajeni, a sem ji dajala le fiziološko v noska takrat ko sem jo previjala. Edino zvečer sem ji pa dala 50:50 operila in fiziološke, da je lepše ponoči dihala. Od zdaj naprej bodo prehladi in viroze stalnica. Kaj čmo. Smo pa imele lepo pomlad in poletje, ko smo skoz bli brez prehladov zunaj. Ne? Rea, potrpi, bo pa pol spet lepše Frutolina, čeprav z zamudo, čestitke za obmesečnico NenaLena, s ponosom in tvojimi prepričanji naprej. Taščo pa pošlji k Kupljene kašice, mi shajamo z domačimi in kupljenimi, čeprav so kupljene boljše Tajika, dobrodošla med nami. Upam, da si do sedaj uživala v naši družbi, in da boš še naprej. Pa oglasi se še kaj . Aja, pa z zamudo čestitke za obmesečnico Malcekvita, da bi se jakob čimprej pozdravil. O, ta štrudelj . Ostaja še kakšen košček? Bi si ga kar privoščila Srečanje, komaj čakam, da se vidimo. Moj tudi že komaj čaka, da vidi s kom vse imam jst opravka na RR-ju pa na FB. FB, še vedno so prosta mesta za prijateljstvo . Pišite ZS Zobki, grizenje raznoraznega materiala (od telefona dalje) na vsakodnevnem sporedu. Mislim, da že buhajo počasu ven zgornji zobki. Bo treba iti v LJ kot zadnjič, da sta se ob povratku pokazala kar 2 naenkrat . Sonček, hvala ker si me pogrešala in ostale tudi . Če rabiš kakšno debato se mi kar oglasi na mail, GSM, FB ali ZS. Brigita, Detelja....MA JST NEKI POGREŠAM . Kaj sta pa mislile?...vaju pogrešam!!!! *(beri spodaj) Če sem koga izpustila od zadnjih dveh strani se opravičujem . Čestitke tudi drugim za obmesečnice in preglede. Mi imamo naslednjega 10.12.2009. Evo, in zdaj sem se že dodobra namatrala in razpisala. Se vidi, da nimam več kondiciji za RR . Pa tudi moja slavljenka me že potrebuje...malo crtanja, seveda . Lepo nedeljo vsem. Če bo možno se pa kaj kmalu oglasim. Lahko tudi danes * p.s.: Pa pomočnike tudi