|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
10.10.2009 13:00:12   
janja*
Rea27 čisto te razumem.Res bljek!user posted image
Tolaži se s tem,da tudi to mine.user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.10.2009 16:14:46   
mišk
Vitine mere pri 4,5 mesecih: 68 cm in 6420 g.

Moji kg: - 1 kg kot pred 2. nosečnostjo in + 7kg kot pred 1. nosečnostjo. Hja, še kar nekaj "dela" me čaka...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.10.2009 17:04:23   
veronikab
frutolina četitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

Pat74 le da počasi gre na bolje. Pa dajte že enkrat te viruse v rt nabrcat user posted image

rea27 ti prav nič ne zavidam. Mene je prav zaraid tega strah, da bi prehitro zanosila, saj verjetno niti za Jakoba ne bi mogla skrbeti, ko sem pa že v 1. nosečnosti zaradi slabosti v bolnici pristala. Sicer pa tolažba ostaja - tudi to enkrat mine user posted image user posted image user posted image  Drži se.

NenaLena ne popusti niti za milimeter. Če sta se vidva z možem tako odločila, potem pri tem vztrajajta. Jaz na tvojem mestu bi, pa zamera gor ali dol.

brisačkarji - pri moji sestrični je na ta način drugi otrok ratal user posted image  user posted image  user posted image  pa so to prakticirali 5 let, pol pa presenečenje. Tudi če 'eno postajo prej izstopiš' user posted image  user posted image  user posted image  lahko še vedno zanosiš.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.10.2009 17:20:44   
tinaaja
No tko.. pri nsa ni onec bolezni. Ta velika je ze cel teden doma, vcerajsnja diagnoza - bronhitis in laringitis, tako da bo zgelda se en teden doma. Je se mene zgrabilo in me daje nos, kaselj,.. pocutje grozno, a se ne upam upocasnit, ker mislim, da pol bom samo oblezala. Pa nimam casa zdaj za to user posted image user posted image

Kupljene kasice - jaooo, jaz nasi pupi ful kuham domaca jabucka, hruske,... In najprej je veselo jedla pol pa stop. I ji danm predvcerajsnjim na sprehodu za sprobat eno od hippa (jabolko hruska), ki ji ima brina ful rada in ta mala fuuul je. In vceraj in danes spet .. no tko,... Sem danes naredila zalogo, ker da kuham in stran mecem, je pa tud skoda. Zelenjavnih pa ziher ne bom kupovala, ker so mi bljack. Je pa cveraj ful jedla gris zakuhan v govoeji juhi in korencek iz juhice. Ful je zanimivo, kok se v 2 letih spremeni pri uvajanju GH. Npr navaodila P in patronazke - uvajanje gluten pred 2 letoma - po 8 mesecu, zdaj pa ne pred 4 in ne po 7m. user posted image Kr neki.. Pa ribe so zdaj tudi po 7 mesecu, 2 leti nazaj po 1 letu. Sem dobila prav list z navodili user posted image

Nenalena - ko bo ela starejsa bo lazje. Bos videla. Jaz moje tud nisem dala iz rok do  1 leta za sprehod, iz preprostega razloga, ker sta enkrat eno tako rekla, da me je minilo. Dito sem takoj pustila. Mal se skuliras, pa slej kot prej ti varstvo in pomoc zelo prav prideta. Jaz sem  se svojih prepricanj drzala, ne recem, da so bila vsa pravilna, ampak tako sem takrat cutila. Pri ta drugem je marsikaj drugace. Manj kompliciras, ker nimas casa. Sem pa obema - mami in tasci - jasno povedala, da onidve sta ze vzgojili svoje otroke, da moje bom jaz. Da sem hvalezna za pomoc, ampak ne za vsako ceno.

do prednsecniske imam se 3-4kg plusa.. pol pa bi se ene tok laho dol dala. Bo ze, nimam energije zdaj hujsat ob vseh boleznih in nesportanju.

Rea-  nic fous ti nisem za slabosti. meni je bilo v drugo GROZNOOOO.

A si je katera dala vstavit mireno? Izkusnje me zanimajo? Jaz resno razmisljam v tej smeri, ker je zaenkrat dost :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.10.2009 17:45:48   
tajika
Pozdravljene mamice!
A se vam lahko pridružim,saj imam tudi jaz aprilskega fantka.
Vas redno berem in ste mi tudi že pomagale z vašimi nasveti.

Uživajte v tem deževnem vremenu

tajika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.10.2009 17:47:33   
veronikab
Dobrodošla tajika! Sporoči mere in pošli kakšno slikco tvojega krofka user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu tajika)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.10.2009 17:59:00   
tajika
Ime Nino
roj.dan 5.4.2009 ob rojstvu je bil velik48cm in3kg
                 teža         višina
1.mesec  3940g     53,5cm
2.mesec  5105g     56cm
3.mesec  6970g     60cm
4.mesec  7540g     63cm
5.mesec  8210g     66cm
6.mesec  8750g     70cm

Evo podatke od mojega sinčka.
Lahko ga dodate na seznam če želite.Kako se pa slika pošlje pa ne znam.

tajiika

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.10.2009 20:25:27   
nmagk
Veronikab veš ni tvoja sestrična edina,ki je z brisačkanjem zanosila,tudi moj Gregor je brisačkaruser posted image ,nas je tudi presenetu,se je zgleda moj premal obrisu pa je ratal Gregi,ampak mi ni žal je tak cuker.To je blo to,ker je bil moj skoz pameten,češ,da on pa to obvlada,da njemu se pa to ne more zgodit in da ve kdaj je treba prej dol,ja,ja,user posted image zato pa sedaj ne seksamo pogosto,do sterilizacijeuser posted image pol bo pa malo večuser posted image ,prej mi je bilo vseen sedaj pa je dovolj,pa še mojmu ni lih za zaupatuser posted image

Tajika dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tajika)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.10.2009 21:20:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tajika

Pozdravljene mamice!
A se vam lahko pridružim,saj imam tudi jaz aprilskega fantka.
Vas redno berem in ste mi tudi že pomagale z vašimi nasveti.

Uživajte v tem deževnem vremenu

tajika

Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tajika)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.10.2009 22:02:19   
malcekvita
zdravo punce,user posted image
moj user posted image  je šel gledat tekmo s prijatelji, Jakoba sem uspavala in zdaj končno v miru berem vaše poste. na kratko povem, preden mi tale internet spet mrkne... v četrtek pride siol user posted image
v glavnem, mi smo še bolni, Jakob ima še zmeraj zabasan nosek, Operila mu več ne smem dajat, mislim, da mu rasteta zgornji enkici, ker se mi zdi, da neki že kuka ven, sam nista še prebili dlesni in Jakob veliko joka, pomoje ga res ful boli. zdaj je pač spet več po rokah, to mu ful pomaga, ponoči pa se zbudi tudi 4x, in ziza poje, sam kaj dosti glih ne pije. začeli smo lepo jest krompirček, banane mu še niso všeč, špinača mu je danes kar šla, bučke so tudi ok user posted image
če se stanje pri Jakobu do ponedeljka ne izboljša, ga peljem k zdravnici, ker se bojim, da niso samo zobki problem. vročine sicer res nima, ampak tole se zdaj vleče že več kot en teden, pa naj ga pogleda.
srečanje: živalski vrt user posted image , odličen predlog, pridemo samo mamice, krofki in jagodke, al grejo tud parnerji zraven?

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.10.2009 22:11:04   
malcekvita
vmes med pisanjem prejšnjega posta se mi je Jakob spet zbudil v joku user posted image . mišek moj mali, sej mi zgleda že čisto zmatran, pa zdi se mi, da ima tudi temnejše podočnjake user posted image user posted image .
sem predvčerajšnjim delala test za user posted image  , ker imam večji trebušček, pa tud slabo mi je blo ponoči in sem vesela ugotovila, da nisem noseča, pač pa je treba bit zmeren pri jedi jabolčnega štrudlja, ki ga je bratova punca naredila...user posted image  ma kaj morem pomagat, če pa je bil tako dober in skoraj ves je bil zame, ker ni bilo interesentov user posted image .
trbušček je pa očitno malo zrasel odkar sem prenehala s tistimi dietami, ki niso nič pripomogle k izboljšanju Jakobovega stanja.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.10.2009 22:17:15   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

srečanje: živalski vrt user posted image , odličen predlog, pridemo samo mamice, krofki in jagodke, al grejo tud parnerji zraven?

Ja,srečanje je mišljeno za vse,tudi partnerje!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1812
11.10.2009 8:07:42   
janja*
Dobro jutro punce!

Tajika dobrodošla!

Malcekvita upam da se Jakob čimprej pozdravi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
11.10.2009 10:22:15   
Miška2006
Pozdravček vsem,

danes naša Nina praznuje že celih 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke moja mala navihanka.user posted image user posted image user posted image

Drgač, pr nas primanjkuje časa, ker izkoriščamo še zadnje lepe in tople dneve, preden se privesi v mrzlo, turobno, megleno in z virozami polno zimo.

Športni del, mi ga kar koriščamo že 2 meseca in z uvajanjemuser posted image nismo imeli nikakršnega problema, ker je bila tamala tako radovedna, da je "navetto" kar na hitro skenslala. Sem ga že zimsko obložila, ker hodimo že ven ob vseh mogočih urah.

Mirena, izkušnje z njo odlične. Nimam kaj pripomniti, le da se mi krvavitev pojavlja 10 dni skupaj, vendar malo. Prej pa sem jo odrajtala v 4-5 dnevih. Nimam nikakršnih drugih težav, ki tolko opevajo, da se pojavljajo. Mogoče katera ima pa te druge probleme, ki jih jst nimam. Toplo priporočam

Kg,  ne bom komentirala, ker ste že vse povedale o teh sladkornih napadihuser posted image user posted image user posted image .

Prehladi, mi smo tudi že bli malo prehlajeni, a sem ji dajala le fiziološko v noska takrat ko sem jo previjala. Edino zvečer sem ji pa dala 50:50 operila in fiziološke, da je lepše ponoči dihala. Od zdaj naprej bodo prehladi in viroze stalnica. Kaj čmo. Smo pa imele lepo pomlad in poletje, ko smo skoz bli brez prehladov zunaj. Ne?

Rea, potrpi, bo pa pol spet lepšeuser posted image user posted image user posted image

Frutolina, čeprav z zamudo, čestitke za obmesečnico

NenaLena, s ponosom in tvojimi prepričanji naprej. Taščo pa pošlji kuser posted image

Kupljene kašice, mi shajamo z domačimi in kupljenimi, čeprav so kupljene boljšeuser posted image user posted image

Tajika, dobrodošla med nami. Upam, da si do sedaj uživala v naši družbi, in da boš še naprej. Pa oglasi se še kajuser posted image . Aja, pa z zamudo čestitke za obmesečnico

Malcekvita, da bi se jakob čimprej pozdravil. O, user posted image ta štrudelj user posted image user posted image user posted image . Ostaja še kakšen košček? Bi si ga kar privoščilauser posted image user posted image user posted image

Srečanje, komaj čakam, da se vidimo. Moj tudi že komaj čaka, da vidi s kom vse imam jst opravka na RR-ju pa na FB. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FB, še vedno so prosta mesta za prijateljstvouser posted image user posted image user posted image . Pišite ZSuser posted image

Zobki, grizenje raznoraznega materiala (od telefona dalje) na vsakodnevnem sporedu. Mislim, da že buhajo počasu ven zgornji zobki. Bo treba iti v LJ kot zadnjič, da sta se ob povratku pokazala kar 2 naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sonček, hvala ker si me pogrešala in ostale tudiuser posted image . Če rabiš kakšno debato se mi kar oglasi na mail, GSM, FB ali ZS.

Brigita, Detelja....MA JST NEKI POGREŠAMuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj sta pa mislile?...vaju pogrešam!!!! *(beri spodaj)user posted image

Če sem koga izpustila od zadnjih dveh strani se opravičujemuser posted image . Čestitke tudi drugim za obmesečnice in preglede. Mi imamo naslednjega 10.12.2009.

Evo, in zdaj sem se že dodobra namatrala in razpisala. Se vidi, da nimam več kondiciji za RRuser posted image . Pa tudi moja slavljenka me že potrebuje...malo crtanja, sevedauser posted image user posted image user posted image . Lepo nedeljo vsem. Če bo možno se pa kaj kmalu oglasim. Lahko tudi danesuser posted image

* p.s.: Pa pomočnike tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
11.10.2009 10:28:46   
štorkljica
Živijo!

DAnes pa moja velika princeska praznuje 3 leta!! 
Moja velika pupika, ne morem verjet kako je hitro minilo. Seveda mi glih v temle trenutku pere možgane in noče pospravit igrač, ker je razdejanje tako, kot če bi hurikan divjal, ampak da nes se res ne bom hudovala na njo.....naj bo to samo njen dan, pa če bom celi dan samo pospravljala za njo.
KAsneje še skočim po torto....si je zaželela Barbi torto in smo tako seveda tudi naročiliuser posted image user posted image
Grem se zdaj še malo igrat z njo...pa še malo pokomentirat prej vas.
ČAV

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
11.10.2009 10:31:51   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

uvajanju GH. Npr navaodila P in patronazke - uvajanje gluten pred 2 letoma - po 8 mesecu, zdaj pa ne pred 4 in ne po 7m. user posted image Kr neki.. Pa ribe so zdaj tudi po 7 mesecu, 2 leti nazaj po 1 letu. Sem dobila prav list z navodili user posted image

Ja tu se res skoz neki spreminja, ampak jaz delam točno tako kot sem pred dvemi leti.

Nenalena - ko bo ela starejsa bo lazje. Bos videla. Jaz moje tud nisem dala iz rok do  1 leta za sprehod, iz preprostega razloga, ker sta enkrat eno tako rekla, da me je minilo. Dito sem takoj pustila. Mal se skuliras, pa slej kot prej ti varstvo in pomoc zelo prav prideta. Jaz sem  se svojih prepricanj drzala, ne recem, da so bila vsa pravilna, ampak tako sem takrat cutila. Pri ta drugem je marsikaj drugace. Manj kompliciras, ker nimas casa. Sem pa obema - mami in tasci - jasno povedala, da onidve sta ze vzgojili svoje otroke, da moje bom jaz. Da sem hvalezna za pomoc, ampak ne za vsako ceno.

Se podpišem pod to....na splošno pa se mi zdi, da nekatere res maLO preveč komplicirate s temi taščami, me prav zanima kakšne tašče boste veuser posted image

Tinaaja mam občutek, da mave midve precej podobno razmišljanje in še otroke imave podobnih starosti...bi se mogle 1x dobit in malo potračat, po moje bi se ujeleuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 11.10.2009 10:34:09 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
11.10.2009 11:14:50   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     
NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled:10.12
Prvi koraki:

user posted image  

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
user posted image user posted image
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
Naslednji pregled:

Prvi koraki:

user posted image
janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec:                                          7620g-66 cm
Naslednji pregled: 23.10
Prvi koraki:

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                           8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev:                                8130g-69cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:
user posted image

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)

1.mesec                                                3940g     53,5cm
2.mesec                                                5105g     56cm
3.mesec                                                6970g     60cm
4.mesec                                                7540g     63cm
5.mesec                                                8210g     66cm
6.mesec                                                8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
Naslednji pregled: 19.10.
Prvi koraki:

user posted image

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
 user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje       
Naslednji pregled:23.10.2009 - tretje cepljenje

Prvi koraki:

user posted image

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
Naslednji pregled: 19.10.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.meseca                                    5760g-61cm
3.mesece                                    6670g-66,5cm

4. mesece                             7800g - 70cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

user posted image
srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)

user posted image
1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
Naslednji pregled:20.10
Prvi koraki:

user posted image

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
Naslednji pregled: 12.10 - cepljenje
Prvi koraki:

user posted image

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)

user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
Naslednji pregled:14.10.
Prvi koraki:

user posted image
Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
4. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece                                               7480g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4.mesece                                      6250g-63cm
Naslednji pregled:27.10
Prvi koraki
:
user posted image
brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image    
Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image    
pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4.mesece                                 7380g-66,5cm                                           
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image
copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
11.10.2009 11:14:51   
sonček85
Malo sem vas braal
tajika:dobrodošla in čestitke-slikca
rea:slabost mine ostnaejo le lepi spomini,potem pa lepo darilo po 9m
pat:super da ste bolje
nmagk:hhh a tko imate že 1nega brisačkarjauser posted image mogoče pa še eden sledi
malcekvita:hhh ti tiudi delala tesst,bomo vse kr po vrstenem reduuser posted image Jaz sem pa zdaj napihjena ko žaba k mam menstrouser posted image
miška:čestiitkeeeeeeee za 7m
hvala ti miška
štorkljica:čestikte tvoji veliki punciuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tajika)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
11.10.2009 11:24:09   
klavdyk
mi tudi danes praznujemo
naš Gašper je star 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako hitro čas mineva

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
11.10.2009 11:27:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

mi tudi danes praznujemo
naš Gašper je star 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako hitro čas mineva

čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
11.10.2009 11:49:45   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Tinaaja mam občutek, da mave midve precej podobno razmišljanje in še otroke imave podobnih starosti...bi se mogle 1x dobit in malo potračat, po moje bi se ujeleuser posted image user posted image

komot user posted image  in z veseljem :) pa vse najboljse ta veliki princeski user posted image
user posted image

Vse naj naj Gasper in Nina user posted image
Tajika - dobrodosla user posted image

Malcekvita .. ja tele bolezni so eno sranje.. pa saj preberes na FB,kako imamo mi user posted image   Ne ves vec a bi se jokal al smejal.. Upam,da bo kmalu bolje. user posted image  A ti pa kar teste delas? No, samo da pokaze tako kot si zelis user posted image  JAz v depro padem,da mi zdaj pokaze plus..

Zunaj je soncekkkk user posted image   Micena je na sprehodu z atijem, ta velika gre spat, jaz pa napadem fronte od pohistva.., Je stanovanje tako, oz je bilo, da grozaaaa. Ce imam obe doma, nic ne naredim. Kako vam z vecimi otroki rata???????????? No, res pa je, da zvecer ne izkoristim miru, ker ima  takrat mir zase user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
11.10.2009 12:54:27   
malcekvita
tinaaja tud jst zvečer izkoristim čas za svoje užitke, čiščenje niti pod raznio ni na sporedu, to še vse počaka, me si pa moramo mal baterije napolnit user posted image .
ja sej mene bi kap, če bi mi test pokazal +, ker mi je pa to vseeno malo prezgodaj, če bi zanosila tam nekje februarja, marca, bi blo idealno user posted image , zdej pa naj naš carjevič kraljuje še nekaj časa user posted image .
zdej pa me šef Jakob kliče, se moram javit na dolžnost user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
11.10.2009 13:07:48   
malcekvita
našemu Jakobu je pokukal 3. zobek ven, zgornja enkica! user posted image kaže se še ena, upam, da bo šlo lažje ven

Neposredna povezava do sporočila: 1823
11.10.2009 15:07:55   
akina
Danes pa sem že čist fertik. Naš mali se že mesec in pol zbuja čisto vsako noč na dve uri, zadnji teden že na eno uro. Jaz ne vem več kaj naj naredim, ker sem že čist neprespana. Čez dan pa še čistim v naši hiški, ker je zdaj pa res nujno pred selitvijo. Danes mi je že kar razpoloženje dol padlo, ker res potrebujem malo spanca. Sem se včeraj vagala in imam 3 kg manj ko pred nosečnostjo in že prej sem bila suhica.
Čez dan je pa ful priden in samo smeji se. Ne vem, če ga naj ponoči pustim, da se malo joče al kaj, ker zdaj vsake 2 uri je. Mu pa dam zvečer kašico za jest in ni nič boljše, tako da lakota verjetno ni.Pediatrinja mi je namreč rekla, da je mogoče lačen.Eh, saj bo...enkrat.

Čestitke vsem za obmesečnice, kaj več pa napišem ko bom imela več energijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
11.10.2009 15:29:33   
tinaaja
Malcekvita, cestitke za 3. zobek user posted image  Diti rine ta druga spodnja enka ven, je tik pred prebojem.. Ce bo za vse zobke tok naporno, bo kriza..

user posted image  A je katera ze dala mandarine ali pomarance za jest,pit sok? Dita je zjutraj cist popenila,o je vidla mandarino. In je bilamalo kisla in se nekako odlocim, ajd pa probaj, saj ti ne bo vsec. In mala cist navdusena. Ma ne vem,a ji cem se dati, ker naj bi agrume kasneje uvajal

user posted image  krst in tiste, ki ste narocile sveco in prt pri karmelicankah - kaksen je postopek? Poklices in pol? Ti posljejo kaksne slikice al kako izberes? Se mi mal mudi, ker sem pozabila ta teden.  Hvala za nasvet user posted image

GH - a ce vam recimo nocejo jesti kosila, a kuhate novega al dojite/AM namesto obroka al...?

Akina... to so faze v razvoju ponavadi. Moj najboljsi nasvet bi bil, da prej ko sprejmes to zbujenje, lazje ti bo. Zal nic finega. Drug nasvet, ki ti ga polagam na srce pa je, da si vzami cez dan cas za pocitek in probaj odspat kaksno urico. Lej, otrok se lahko zbuja iz 1001 razloga - lakota, vroce, hladno, polulan, podozivlja dan,... Probaj izlocit tisto, kar lahko, vec itak ne mores narest. Pri nas ne spimo.. Vcasih pride noc, ko nimam tud ene prespane ure - racunaj,da sta dve pupi, ki naju zbujata. ta velika ima skoraj kontantno kaslje, tako da danes nisem spala od 1:30 do 4,pol pa mal dremala. Nimas kaj.. cez 10let jim bomo pa budile user posted image  Je pa tezko ja, mene ponavadi izcrpado konca, pol fasem migreno in sele pol se spokam v posteljo, ker res ne morem vec.

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Koliko boste letos zapravili za darila?
Spark

manj kot 50€ (38%)

50€- 80€ (19%)

80€-100€ (14%)

100€-130€ (9%)

več kot 130€ (21%)

Število vseh glasov: 357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!