Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 8:17:13
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce čeprov deževno Mala se igra, je morm še mal delat da ne bo bomba v bajti , pol greva pa z dragim mal zapravlat, pa jest na puljenje da bom za jutr lepa k me pelje v savno; Larisa pa k babici na "služenje". Se tipkamo Aja pa ko boste naročale na Next me obvestite. če bom mela dinarčke bi tud jest kakšno stvar naročla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 8:32:56
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Dons je blo pa spanje po kakem mescu suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeerrrrrrr Waaa ste se u shopping vrgle....jst bi tud kj narocila pa nimava teh kreditnih kartic, na maestro se pa ne da... S ciframi pa tud ne vem kako je, tko da bom sla ocitno kr u stacuno pa probala cevlcke....a ma ksna izkusnje drugac s temi od next-glede kvalitete mislm....? No Larissi se je zacel na pooooooooooolnoo dogajat....poleg plazenja se tudi sama usede in dons ponoci je v posteljici sama ustala, tko da joo bo treba znizat da mi ne skoci ven...akcija na polno
< Sporočilo je popravil claud -- 10.10.2009 8:40:39 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 9:22:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...jaz sploh ne vem zakaj moj mihailo ponoci isce tok mleka mleko je pojedel ob 20h in ni hotel vsega pojesti okrog 100ml je pojedel...se zbudi ob 2:30h in mu naredim 180ml in nato se zbudi ob 5h sm tisockrat dodala dudo in nato ob 5:30h naredim mleko,ga je pojedel in se obrnil na bok in spal brez dude in vsega... zakaj je ponoc tok lacen,namesto ,da bilo vse manj zbujanja in nocnega hranjenja ga je se vec???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 9:25:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
CLAUD tudi nas Mihailo se zdj sam vsede in ,ko mu ni vec vsec al isce kaksno igraco se kr vrze ,tko da ga mormo full merkat...sej c je na puzlih je ok ,sam da ne gre na laminat pa ob omari ,da se ne vdari...zdj bo cezdali bolj pestro,bomo skakale za njimi se malo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 9:27:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
KOLUMBO paket je se v Avsrtiji....upam ,da se bo kmalu kaj premaknil pa tezek je 14,76kg ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 9:33:39
|
|
|
|
BarbaraGS
|
claud se ze ponavljam ampak vseeno :) stvari so super... kvaliteta H&M ali se boljse. Mehki bombaz in pravilne cifre. Edino jaz narocam vecino ze 9-12m, ker ima nasa dolge noge in so ji hlace 6-9m glih za glih. Pijamice imam sam iz nexta in sem super zadovoljna. Zanjo ne perem z mehcalcem in so cotke full mehke kljub temu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2009 9:50:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 10:45:19
|
|
|
|
claud
|
Kvaliteta next me je bl zanimal za ceveljcke....ker ce je to ala HM kvaliteta pol mi ni vsec.... Mihailo-Larissa se pa kr lepo naprej vrze, tko da se nc ne udari, je kr previdna ....drugac pa gre po celem stanovanju...tko da zdj vsako jutro pomivam po tleh, ampak je prah takoj spet nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 10:46:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo baje ma celo čas da si jst privoščim 2 ure zase....nohti kavica, pa še kakšen šoping
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2009 15:03:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 20:44:55
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Jutta UAUUU poznas to pasmo? A se tudi drugace kaj ukvarjas s psi, al ti je samo ta pasma vsec in jo zato poznas? Ime mu je Ozzy Pirate Moravia Campanella. Ozzy po domace. Zdaj ni v najboljsi formi ker za cesanje nimam glih casa... se moram kaj spravit k temu 4 urnemu trpincenju njega in mene :) Birdy kako ste kaj? Kaj so kaj rekli pri zdravniku in razvojni? A ne da je isti ata! jaz tudi pravim, da je nebi mogel zatajiti ce bi jo htel hehe :) Ful lepo ime. Koliko je pa star? Ima Elizabeto rad? Ja, sem ful ljubiteljica psov, čeprav sem še daleč od tega, da bi poznala vse pasme . Drugače pa imajo moji starši doma dva bernska plansarška psa, ki sta ful razcartana . Mojemu sem povedala, da imamo med februarčicami eno ljubiteljico Japonske, ker on se tudi že od nekdaj navdušuje nad Japonsko. Je bil tudi na tečaju japonščine, a je že ful dolgo od tega, pa je že vse pozabil . Kako pa to, da ti je ta dežela tako všeč? A si že bila tam?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:04:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Ab pomaga...čine ni več...samo še kašlja grozn......HVALA za pikepoke Birdy....kaj ko bi si ti omislila en dobr tretma za imunski sistem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:20:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo še kr pri babici....Rokso spi ko slon....sm si kupla nove čeuleeeeee....sm vesela ko radio....sm jih zanč gledala u Humanicu pa so ble 70 ojro pa sm lepo počakala in praktično iste danes dobila u Dajhmanu za 19 ojro ....pol sm še za Mjakla uzela ene gojzarje za 14 ojro.....pa nohte mam tut nove itak ajde....uživajte čeeeeeeeeeeeer.... škoda, ker nisem vedla pa bi še jaz šla v shoopinggggg s tabo... :) Sem razmišljala o tem, pa se mi kr ne da iz oplega domeka... :) NO sej ne čist zaradi tega ampak zaradi grla, ker sem brez glasu... :)..:) čestitike za shopping
< Sporočilo je popravil boma2 -- 10.10.2009 22:21:08 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:22:20
|
|
|
|
boma2
|
nogometaši so zmagali....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:22:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ab pomaga...čine ni več...samo še kašlja grozn......HVALA za pikepoke Birdy....kaj ko bi si ti omislila en dobr tretma za imunski sistem..... da se pozdravite.... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:24:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mojga še ni otroka sta sitna no florjan beni pa tak spi jst se pa tak slabo počutim, bi šla najraje spat pa ne morem.... prej se mi je na eno učko čist stemnilo (ful čuden občutek) ko sem si tisto s katero sme normalno vidla pokrila je nastala skoraj tema vidla sem tak kot, da bi imela na sebi ful močna sončna očala vrti se mi in ful sem utrujena upam, da me tole hitro mine....... sem mojga klicala, če pride kej prej no zdej se je pa tako razpletlo da že 2 ure dlje dela.... to se še od kar tam dela ni nardilo tak nenapovedano..... imajo neko gužvo.... pa tak bi mi pasal, če bi že bil doma..... sma misla it celo ven jest no pa očitno tud to ne bomo še dober da sem prej juhico skuhala, da smo vsaj nekaj toplega pojedli..... ja upam, da to pomeni da boš kmalu zagledala tretjo ... :) Če pa ni to.. pa moraš do zdravnika, če se ti bo to ponavljalo.. Lahko pa si full utrujena...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:26:32
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mihailo as vidla paket je bil ob 19:49 že v Osterajh vi pa ste carice kaj vse veste... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:27:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 WITTO........ZA VČERAJ TI ŽELIM VSEEEEEE NAJBOLJŠE,VELIKO ZDRAVJA,SREČE IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE se kr podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:28:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro......hvala za rogličke in kavico.zgleda zelo slastno.nik je vstal 7.20 .vsak dan bol pridno spi.upam da sa kaj ne spremeni blagor tebi.... jaz bi kr vse dala.. da bi pri nas spal vsaj kako nočko, če bi dve nočki bi bila pa k novaaaaaaaaa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:31:44
|
|
|
|
boma2
|
nočččččččččččččččkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 22:42:28
|
|
|
|
kaja02
|
CCIIIITTTTTTTAAAAA!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.10.2009 23:44:19
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Jutta star je skoro 5 let in ima Elizabeto zelo rad. Ko pridemo domov, vedno se njo pozdravi, kar je vcasih nadlezno, ker ce spi, jo seveda s tem zbudi. Je pa tudi ze pokazal, da je se vedno na visji hierarhicni stopnicki od nje, tako da imam vedno oci na pecljih. Se posebej ko se ona plazi k njemu, da bi ga cukala... Ceprav ga komot jaha in jo on prelize in jo cuva, sem mnenja, da psa in otroka nikoli pustit sama. Drugace pa sem kinologinja in sodniska pripravnica za razstave in obozujem pse. V zvezi z Japonsko, pa ne vem zakaj sem tako zaljubljena vanjo. Je kot magnet zame in mi je vse zelo blizu in ob enem fascinantno. Bila sem ze tam in bi sla takoj nazaj (seveda ne zivet, ker nisem deloholik hehe). Tudi jaz sem se ucila jezika, poslusam jpop in jrock, gledam japonske drame, berem mange in gledam animeje in zdaj sem zacela s tecajem cajne ceremonije. Ta ljubezen traja ze kaksnih 20 let. Ko bo Eli dovolj velika gremo vsi se enkrat tja, da jo popeljem v te lepe kraje. He he imam z obema nekaj skupnega...z vsakim od vaju bi se lahko menila o mojih najljubsih temah. Birdy, Ajvy kako ste? Drste se in cim vec zdravja vsem !!!! Mislim na vas. Vsem bolanckom in mamicam bolanckov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 11.10.2009 8:38:24
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Kje pa ste vse? Vikend-zatisje! No dons je 2.nocka ko smo spal skoraj odlicno-zbujanje samo 2x ...... Larissi sva postlco znizala do tal, tko da ma en del odprt in zjutri ko se zbudi kr sama pride do mene In se ze tud sama dviguje na noge, tko da zdj pa ze res dogaja in je treba kr naprej jo imet na oceh... Tko zdj jo grem pa zrihtat pa zajtrkovat! Upam da bo dons kj lepse vreme! Lep dan!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 11.10.2009 9:47:33
|
|
|
|
Jutta
|
Barbara - a kinologinja si? Super. Izpiti pa so zahtevni, da to postaneš, kajne? Tudi moja starša hodita s psičko na razstave in sta letos tudi registrirala psarno, tako da tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki se ukvarjajo s psi, če ne drugače pa preko pripovedovanja od mojih staršev. Psička ima tudi slovenski mladinski šampionat (junija je bila stara dve leti) in je terapevtski pes. Za katere pasme pa boš sodnica? Birdy - po moje je Ajvyjin predlog za tretma za izboljšanje imunskega sistema dobra ideja, kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 11.10.2009 10:40:52
|
|
|
|
tanci29
|
VESELA KOT RADIO....ERIK JE SAM Z ŽLICO....NOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?