|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
10.10.2009 8:17:13   
simonakr
Jutro punce čeprov deževno user posted image

Mala se igra, je morm še mal delat user posted image da ne bo bomba v bajti user posted image , pol greva pa z dragim mal zapravlat, pa jest na puljenje da bom za jutr lepa k me pelje v savno; Larisa pa k babici na "služenje".

Se tipkamo

Aja pa ko boste naročale na Next me obvestite. če bom mela dinarčke bi tud jest kakšno stvar naročla.user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.10.2009 8:32:56   
claud
Jutro!

Dons je blo pa spanje po kakem mescu suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeerrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Waaa ste se u shopping vrgle....jst bi tud kj narocila pa nimava teh kreditnih kartic, na maestro se pa ne da...user posted image
S ciframi pa tud ne vem kako je, tko da bom sla ocitno kr u stacuno pa probala cevlcke....a ma ksna izkusnje drugac s temi od next-glede kvalitete mislm....?

No Larissi se je zacel na pooooooooooolnoo dogajat....poleg plazenja se tudi sama usede in dons ponoci je v posteljici sama ustala, tko da joo bo treba znizat da mi ne skoci ven...akcija na polnouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 10.10.2009 8:40:39 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.10.2009 9:22:50   
MIHAILO
Jutro...jaz sploh ne vem zakaj moj mihailo ponoci isce tok mlekauser posted image user posted image user posted image mleko je pojedel ob 20h in ni hotel vsega pojesti okrog 100ml je pojedel...se zbudi ob 2:30h in mu naredim 180ml in nato se zbudi ob 5h sm tisockrat dodala dudo in nato ob 5:30h naredim mleko,ga je pojedel in se obrnil na bok in spal brez dude in vsega...user posted image user posted image zakaj je ponoc tok lacen,namesto ,da bilo vse manj zbujanja in nocnega hranjenja ga je se vec???

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.10.2009 9:25:23   
MIHAILO
CLAUD tudi nas Mihailo se zdj sam vsede in ,ko mu ni vec vsec al isce kaksno igraco se kr vrze ,tko da ga mormo full merkat...sej c je na puzlih je ok ,sam da ne gre na laminat pa ob omari ,da se ne vdari...zdj bo cezdali bolj pestro,bomo skakale za njimi se malo...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.10.2009 9:27:52   
MIHAILO
KOLUMBO paket je se v Avsrtiji....upam ,da se bo kmalu kaj premaknil user posted image pa tezek je 14,76kguser posted image user posted image ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.10.2009 9:33:39   
BarbaraGS
claud se ze ponavljam ampak vseeno :) stvari so super... kvaliteta H&M ali se boljse. Mehki bombaz in pravilne cifre. Edino jaz  narocam vecino ze 9-12m, ker ima nasa dolge noge in so ji hlace 6-9m glih za glih. Pijamice imam sam iz nexta in sem super zadovoljna. Zanjo ne perem z mehcalcem in so cotke full mehke kljub temu.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 9:50:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BarbaraGS)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
10.10.2009 10:45:19   
claud
Kvaliteta next me je bl zanimal za ceveljcke....ker ce je to ala HM kvaliteta pol mi ni vsec....

Mihailo-Larissa se pa kr lepo naprej vrze, tko da se nc ne udari, je kr previdnauser posted image ....drugac pa gre po celem stanovanju...tko da zdj vsako jutro pomivam po tleh, ampak je prah takoj spet nazajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.10.2009 10:46:42   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

baje ma celo čas da si jst privoščim 2 ure zase....nohti kavica, pa še kakšen šopinguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 15:03:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
10.10.2009 20:44:55   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Jutta UAUUU poznas to pasmo? A se tudi drugace kaj ukvarjas s psi, al ti je samo ta pasma vsec in jo zato poznas? Ime mu je Ozzy Pirate Moravia Campanella. Ozzy po domace. Zdaj ni v najboljsi formi ker za cesanje nimam glih casa... se moram kaj spravit k temu 4 urnemu trpincenju njega in mene :)
Birdy kako ste kaj? Kaj so kaj rekli pri zdravniku in razvojni? A ne da je isti ata! jaz tudi pravim, da je nebi mogel zatajiti ce bi jo htel hehe :)

Ful lepo ime. Koliko je pa star? Ima Elizabeto rad? Ja, sem ful ljubiteljica psov, čeprav sem še daleč od tega, da bi poznala vse pasmeuser posted image user posted image user posted image . Drugače pa imajo moji starši doma dva bernska plansarška psa, ki sta ful razcartanauser posted image user posted image user posted image .

Mojemu user posted image sem povedala, da imamo med februarčicami eno ljubiteljico Japonske, ker on se tudi že od nekdaj navdušuje nad Japonsko. Je bil tudi na tečaju japonščine, a je že ful dolgo od tega, pa je že vse pozabiluser posted image user posted image user posted image . Kako pa to, da ti je ta dežela tako všeč? A si že bila tam?

Neposredna povezava do sporočila: 761
10.10.2009 22:04:24   
Ajvy
Ab pomaga...čine ni več...samo še kašlja grozn......HVALA  za pikepoke

Birdy....kaj ko bi si ti omislila en dobr tretma za imunski sistem.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.10.2009 22:20:27   
boma2

Mi smo še kr pri babici....Rokso spi ko slon....sm si kupla nove čeuleeeeee....sm vesela ko radio....sm jih zanč gledala u Humanicu pa so ble 70 ojro pa sm lepo počakala in praktično iste danes dobila u Dajhmanu za 19 ojrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pol sm še za Mjakla uzela ene gojzarje za 14 ojro.....pa nohte mam tut nove itakuser posted image

ajde....uživajte

čeeeeeeeeeeeer....

škoda, ker nisem vedla pa bi še jaz šla v shoopinggggg s tabo... :)
Sem razmišljala o tem, pa se mi kr ne da iz oplega domeka... :) NO sej ne čist zaradi tega ampak zaradi grla, ker sem brez glasu... :)..:)

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitike za shopping

< Sporočilo je popravil boma2 -- 10.10.2009 22:21:08 >

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 763
10.10.2009 22:22:20   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nogometaši so zmagali.... 

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.10.2009 22:22:52   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ab pomaga...čine ni več...samo še kašlja grozn......HVALA  za pikepoke

Birdy....kaj ko bi si ti omislila en dobr tretma za imunski sistem.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite.... :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
10.10.2009 22:24:58   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mojgauser posted image še ni otroka sta sitna no florjan beni pa tak spi jst se pa tak slabo počutim, bi šla najraje spat pa ne morem.... prej se mi je na eno učko čist stemnilo (ful čuden občutek) ko sem si tisto s katero sme normalno vidla pokrila je nastala skoraj tema vidla sem tak kot, da bi imela na sebi ful močna sončna očalauser posted image user posted image user posted image user posted image vrti se mi in ful sem utrujenauser posted image
upam, da me tole hitro mine.......

sem mojga klicala, če pride kej prej no zdej se je pa tako razpletlo da že 2 ure dlje dela.... to se še od kar tam dela ni nardilo tak nenapovedano..... imajo neko gužvo.... pa tak bi mi pasal, če bi že bil doma..... sma misla it celo ven jest no pa očitno tud to ne bomo še dober da sem prej juhico skuhala, da smo vsaj nekaj toplega pojedli.....

ja upam, da to pomeni da boš kmalu zagledala tretjo user posted image user posted image ... :)

Če pa ni to.. pa moraš do zdravnika, če se ti bo to ponavljalo.. Lahko pa si full utrujena... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 766
10.10.2009 22:26:32   
boma2

Mihailo as vidla paket je bil ob 19:49 že v Osterajhuser posted image user posted image user posted image

vi pa ste carice kaj vse veste... :)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
10.10.2009 22:27:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

WITTO........ZA VČERAJ TI ŽELIM VSEEEEEE NAJBOLJŠE,VELIKO ZDRAVJA,SREČE IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se kr podpišem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.10.2009 22:28:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro......hvala za rogličke in kavico.zgleda zelo slastno.nik je vstal 7.20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .vsak dan bol pridno spi.upam da sa kaj ne spremeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blagor tebi.... jaz bi kr vse dala.. da bi pri nas spal vsaj kako nočko, če bi dve nočki bi bila pa k novaaaaaaaaa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.10.2009 22:31:44   
boma2
nočččččččččččččččkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.10.2009 22:42:28   
kaja02
CCIIIITTTTTTTAAAAA!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.10.2009 23:44:19   
BarbaraGS
Jutta star je skoro 5 let in ima Elizabeto zelo rad. Ko pridemo domov, vedno se njo pozdravi, kar je vcasih nadlezno, ker ce spi, jo seveda s tem zbudi. Je pa tudi ze pokazal, da je se vedno na visji hierarhicni stopnicki od nje, tako da imam vedno oci na pecljih. Se posebej ko se ona plazi k njemu, da bi ga cukala... Ceprav ga komot jaha in jo on prelize in jo cuva, sem mnenja, da psa in otroka nikoli pustit sama. Drugace pa sem kinologinja in sodniska pripravnica za razstave in obozujem pse.
V zvezi z Japonsko, pa ne vem zakaj sem tako zaljubljena vanjo. Je kot magnet zame in mi je vse zelo blizu in ob enem fascinantno. Bila sem ze tam in bi sla takoj nazaj (seveda ne zivet, ker nisem deloholik hehe). Tudi jaz sem se ucila jezika, poslusam jpop in jrock, gledam japonske drame, berem mange in gledam animeje in zdaj sem zacela s tecajem cajne ceremonije. Ta ljubezen traja ze kaksnih 20 let. Ko bo Eli dovolj velika gremo vsi se enkrat tja, da jo popeljem v te lepe kraje.
He he imam z obema nekaj skupnega...z vsakim od vaju bi se lahko menila o mojih najljubsih temah.

Birdy, Ajvy kako ste? Drste se in cim vec zdravja vsem !!!! Mislim na vas.

Vsem bolanckom in mamicam bolanckov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.10.2009 8:38:24   
claud
Jutro!

Kje pa ste vse? Vikend-zatisje!

No dons je 2.nocka ko smo spal skoraj odlicno-zbujanje samo 2xuser posted image user posted image ......

Larissi sva postlco znizala do tal, tko da ma en del odprt in zjutri ko se zbudi kr sama pride do meneuser posted image user posted image
In se ze tud sama dviguje na noge, tko da zdj pa ze res dogaja in je treba kr naprej jo imet na oceh...user posted image

Tko zdj jo grem pa zrihtat pa zajtrkovat!

Upam da bo dons kj lepse vreme!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 773
11.10.2009 9:47:33   
Jutta
Barbara - a kinologinja si? Super. Izpiti  pa so zahtevni, da to postaneš, kajne? Tudi moja starša hodita s psičko na razstave in sta letos tudi registrirala psarno, tako da tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki se ukvarjajo s psi, če ne drugače pa preko pripovedovanja od mojih staršev. Psička ima tudi slovenski mladinski šampionat (junija je bila stara dve leti) in je terapevtski pes. Za katere pasme pa boš sodnica?

Birdy - po moje je Ajvyjin predlog za tretma za izboljšanje imunskega sistema dobra ideja, kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 774
11.10.2009 10:40:52   
tanci29
VESELA KOT RADIO....ERIK JE SAM Z ŽLICO....NOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?