|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
9.10.2009 22:18:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

TAI čestitke za 7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in za najlepšo besedo na svetu MAMAuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
9.10.2009 22:20:15   
NoBady
o Dober večer.... ka bol švoh čvekate zgleda...

trinitty ja sm se kr ostrigla ja, ma sm mela dost uničene lase, pa mal spremembe paše...čeprav mi je žal, ker mam še vedno najraj dolge laseuser posted image

kookica ti si tak pridna in res vsak dan domačo nalogo naredišuser posted image

yassy... dobrdošla nazaj, ma po pravici povedan se te sploh ne spomnim, mislim rečit da nisem nikool še zasledila tvojih postov...skratka slikico pa lahko shraniš na strani shrani.si in jo potem prilimaš tuki noter...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
9.10.2009 22:23:14   
KOKICA32
Sem danes klicala P in ji rekla, če je možno, da so izpuščaji od AB, pa je vprašala, če jih ima po celem telesu ali samo po obrazu. Pa sem rekla, da samo po obrazu...in je rekla, ne potem pa to ne more biti alergija na AB ali kaka njegova reakcija, da ga naj pridem pokazati. Pa sva res šla. No, in te pike (fleki, ki so naslednji dan videt kot mozoljčki in postanejo trdi) naj bi bili spet od komarjev in/ali nekih blaznih mušic, ki letajo okrog...user posted image user posted image Tak, da je vse okej. Pa pohvalila je čiščenje noska in da je grlo boljše in da lahko zvečer dam zadnjo dozo AB...da je dovolj 5 dni jemanja. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.10.2009 22:23:49   
PERSIDA
yassy - ne boš verjela ampak sem te danes zasledila na neki drugi temi no za nekom sem špionirala pa nič pametnega našla ,pri celjankah sem malo kukala pa najdem tebe in sem že hotela eno spustit ,pa sem pol šla nekaj brat ,pa sem pozabila.No vsaj v druge teme ne bom rabla vdirat ko si prišla pokukat.user posted image

Je ,pa nekaj res od tistih skoraj osemdesetih ali kolko že nas je res enih par bi človek skoraj rekel ,ki še vstrajamo se smejimo ,šimfamo ,budrimo.Ni mi jasno kako naenkrat nimajo več časa ko ,pa jaz z dvema še najdem ,pa mi tudi ni z rožicami poslanouser posted image .No saj ni važno.Glavno ,da imam jaz vas moje drage ,pa ,če še mam koga razen mojih treh al ,pa neuser posted image .

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
9.10.2009 22:24:52   
KOKICA32
Ja, NoBAdy, tudi v šoli sem vedno delala domače naloge! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
9.10.2009 22:26:59   
PERSIDA
koki - user posted image user posted image user posted image  da ni nič hujšegauser posted image ,da še to kar je mine

spps - lahko noč ,pa da boš jutri v prvi klopi pridnauser posted image

Pri nas,pa se prehlad bliža koncu hb.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.10.2009 22:27:27   
KOKICA32

Je ,pa nekaj res od tistih skoraj osemdesetih ali kolko že nas je res enih par bi človek skoraj rekel ,ki še vstrajamo se smejimo ,šimfamo ,budrimo.Ni mi jasno kako naenkrat nimajo več časa ko ,pa jaz z dvema še najdem ,pa mi tudi ni z rožicami poslanouser posted image .No saj ni važno.Glavno ,da imam jaz vas moje drage ,pa ,če še mam koga razen mojih treh al ,pa neuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, Persida, jaz sem mojega kar tam pred TV pustila in prišla vas pogledati. Sem pridna, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.10.2009 22:29:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

moj škripec mi še vedno nagaja user posted image a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila user posted image user posted image user posted image

kaj te to boli?

zapestje. saj to me vsake tolko začne pa pol samo neha. moja mami pravi, da me je to začelo po eni hudi gripi. ma jaz se ne spomnim user posted image user posted image me pa obe bolita - enkrat ena, drugič druga. zdaj me leva... saj ponavadi je par dni pa si povijam pa pol mine. zdaj mi je pa malo glupo ker ne morem niti Klare prav dvignit. če kak čudno zvijem roko, me ful zaboli user posted image user posted image pa sem mislila če ve katera, kak se to da odpraviti...

a to te boli odkar si rodila?
mojo prijateljico je bolelo ko user posted image skoraj celo leto, ko je mela malega. Ko je shodil, je bilo pa počasi malo boljše. zdaj bo star 3 leta, pa jo občasno še zaboli.

ne ne. to me zdaj boli kake tri tedne. samo ni blo tak hudo kot danes. danes mi prav nekaj preskakuje notri user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.10.2009 22:29:23   
PERSIDA
koki saj sem ti že rekla da si zakonuser posted image user posted image user posted image .Moj ,pa je še na furi ,pa sem sama tak ,da mam party sama z sabouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.10.2009 22:30:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat user posted image user posted image user posted image

hahaha, pa še krempeljčke mu nalakiraj user posted image

he he he. če mu vso svinjarijo uspešno dol spravim je že uspeh...

sem mu pa enkrat dala božičkovo kapico gor. čakaj mogoče še najdem sliko. in pol sem naredila kot voščilnico in poslala za praznike po mailu user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.10.2009 22:30:32   
KOKICA32

koki saj sem ti že rekla da si zakonuser posted image user posted image user posted image .Moj ,pa je še na furi ,pa sem sama tak ,da mam party sama z sabouser posted image

Pa pride danes?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.10.2009 22:31:05   
PERSIDA
MČ - user posted image da čimprej mine.Daj probaj s hamrom gor vdarit mogoče bo boljše- (upam ,da neboš mene pomotomauser posted image )

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.10.2009 22:31:12   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat user posted image user posted image user posted image

hahaha, pa še krempeljčke mu nalakiraj user posted image

he he he. če mu vso svinjarijo uspešno dol spravim je že uspeh...

sem mu pa enkrat dala božičkovo kapico gor. čakaj mogoče še najdem sliko. in pol sem naredila kot voščilnico in poslala za praznike po mailu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sedaj pa boš Klaro tako šemila, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.10.2009 22:31:52   
Najaa
PERSIDA, sva že dve sami z otroki doma. A boma kakega ruknile? Pivo mislim!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.10.2009 22:32:27   
KOKICA32

PERSIDA, sva že dve sami z otroki doma. A boma kakega ruknile? Pivo mislim!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.10.2009 22:32:58   
PERSIDA
kokica - ne jutri popoldan se bo enkrat prvlekouser posted image .Je v Belgiji včeraj čakal skor celi dan ,da je naložo - eni še uživajo po službah ,ker kaj to vidiš vse po svetu ej,mi smo še zakon

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.10.2009 22:33:18   
NoBady

yassy - ne boš verjela ampak sem te danes zasledila na neki drugi temi no za nekom sem špionirala pa nič pametnega našla ,pri celjankah sem malo kukala pa najdem tebe in sem že hotela eno spustit ,pa sem pol šla nekaj brat ,pa sem pozabila.No vsaj v druge teme ne bom rabla vdirat ko si prišla pokukat.user posted image

ja res nas je malo ostalo, pa še jaz vsake kvatre pobegnemuser posted image
ampak je lepo da smo se tak povezale, ko sem prišla na forum si v sanjah nisem mislila da se da tako lepo prijateljstvo sklenit...user posted image user posted image user posted image tut js mam vas raaaaaadaaaa vseeeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
9.10.2009 22:33:36   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem danes klicala P in ji rekla, če je možno, da so izpuščaji od AB, pa je vprašala, če jih ima po celem telesu ali samo po obrazu. Pa sem rekla, da samo po obrazu...in je rekla, ne potem pa to ne more biti alergija na AB ali kaka njegova reakcija, da ga naj pridem pokazati. Pa sva res šla. No, in te pike (fleki, ki so naslednji dan videt kot mozoljčki in postanejo trdi) naj bi bili spet od komarjev in/ali nekih blaznih mušic, ki letajo okrog...user posted image user posted image Tak, da je vse okej. Pa pohvalila je čiščenje noska in da je grlo boljše in da lahko zvečer dam zadnjo dozo AB...da je dovolj 5 dni jemanja. user posted image

joj od komarja ali mušic...ubošček... zgleda da je mal alergičen na pike...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
9.10.2009 22:33:52   
MalaČebelica
evo ga user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
9.10.2009 22:34:22   
NoBady

Ja, NoBAdy, tudi v šoli sem vedno delala domače naloge! user posted image user posted image user posted image

a potem zato js včasih pozabim tu gor pridit..., ker sem bla večkrat brez naloge kot pa z nalogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
9.10.2009 22:34:37   
PERSIDA
Najaa - škoda ,da si tako daleč bi se prav prileglo,moram nekaj nabavit za osamljene petkeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
9.10.2009 22:35:54   
NoBady

user posted image

a dej....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
9.10.2009 22:35:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

joj od komarja ali mušic...ubošček... zgleda da je mal alergičen na pike...

ne ni to....baje dojenčki še nimajo tako razvitega imunskega sistema na raznorazne pike, pa se taki trde pikice naredijo...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
9.10.2009 22:36:55   
PERSIDA
user posted image Najaa - mislim ,da ti piješ druge ,če se ne motim samo ti bo ta tudi teknil ,men,pa itakuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
9.10.2009 22:37:03   
KOKICA32

user posted image

svetovno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!