Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:18:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA TAI čestitke za 7 MESECEV in za najlepšo besedo na svetu MAMA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:20:15
|
|
|
|
NoBady
|
o Dober večer.... ka bol švoh čvekate zgleda... trinitty ja sm se kr ostrigla ja, ma sm mela dost uničene lase, pa mal spremembe paše...čeprav mi je žal, ker mam še vedno najraj dolge lase kookica ti si tak pridna in res vsak dan domačo nalogo narediš yassy... dobrdošla nazaj, ma po pravici povedan se te sploh ne spomnim, mislim rečit da nisem nikool še zasledila tvojih postov...skratka slikico pa lahko shraniš na strani shrani.si in jo potem prilimaš tuki noter...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:23:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem danes klicala P in ji rekla, če je možno, da so izpuščaji od AB, pa je vprašala, če jih ima po celem telesu ali samo po obrazu. Pa sem rekla, da samo po obrazu...in je rekla, ne potem pa to ne more biti alergija na AB ali kaka njegova reakcija, da ga naj pridem pokazati. Pa sva res šla. No, in te pike (fleki, ki so naslednji dan videt kot mozoljčki in postanejo trdi) naj bi bili spet od komarjev in/ali nekih blaznih mušic, ki letajo okrog... Tak, da je vse okej. Pa pohvalila je čiščenje noska in da je grlo boljše in da lahko zvečer dam zadnjo dozo AB...da je dovolj 5 dni jemanja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:23:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
yassy - ne boš verjela ampak sem te danes zasledila na neki drugi temi no za nekom sem špionirala pa nič pametnega našla ,pri celjankah sem malo kukala pa najdem tebe in sem že hotela eno spustit ,pa sem pol šla nekaj brat ,pa sem pozabila.No vsaj v druge teme ne bom rabla vdirat ko si prišla pokukat. Je ,pa nekaj res od tistih skoraj osemdesetih ali kolko že nas je res enih par bi človek skoraj rekel ,ki še vstrajamo se smejimo ,šimfamo ,budrimo.Ni mi jasno kako naenkrat nimajo več časa ko ,pa jaz z dvema še najdem ,pa mi tudi ni z rožicami poslano .No saj ni važno.Glavno ,da imam jaz vas moje drage ,pa ,če še mam koga razen mojih treh al ,pa ne .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:24:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, NoBAdy, tudi v šoli sem vedno delala domače naloge!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:26:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
koki - da ni nič hujšega ,da še to kar je mine spps - lahko noč ,pa da boš jutri v prvi klopi pridna Pri nas,pa se prehlad bliža koncu hb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:27:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Je ,pa nekaj res od tistih skoraj osemdesetih ali kolko že nas je res enih par bi človek skoraj rekel ,ki še vstrajamo se smejimo ,šimfamo ,budrimo.Ni mi jasno kako naenkrat nimajo več časa ko ,pa jaz z dvema še najdem ,pa mi tudi ni z rožicami poslano .No saj ni važno.Glavno ,da imam jaz vas moje drage ,pa ,če še mam koga razen mojih treh al ,pa ne . Vidiš, Persida, jaz sem mojega kar tam pred TV pustila in prišla vas pogledati. Sem pridna, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:29:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica moj škripec mi še vedno nagaja a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila kaj te to boli? zapestje. saj to me vsake tolko začne pa pol samo neha. moja mami pravi, da me je to začelo po eni hudi gripi. ma jaz se ne spomnim me pa obe bolita - enkrat ena, drugič druga. zdaj me leva... saj ponavadi je par dni pa si povijam pa pol mine. zdaj mi je pa malo glupo ker ne morem niti Klare prav dvignit. če kak čudno zvijem roko, me ful zaboli pa sem mislila če ve katera, kak se to da odpraviti... a to te boli odkar si rodila? mojo prijateljico je bolelo ko skoraj celo leto, ko je mela malega. Ko je shodil, je bilo pa počasi malo boljše. zdaj bo star 3 leta, pa jo občasno še zaboli. ne ne. to me zdaj boli kake tri tedne. samo ni blo tak hudo kot danes. danes mi prav nekaj preskakuje notri
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:29:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
koki saj sem ti že rekla da si zakon .Moj ,pa je še na furi ,pa sem sama tak ,da mam party sama z sabo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:30:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat hahaha, pa še krempeljčke mu nalakiraj he he he. če mu vso svinjarijo uspešno dol spravim je že uspeh... sem mu pa enkrat dala božičkovo kapico gor. čakaj mogoče še najdem sliko. in pol sem naredila kot voščilnico in poslala za praznike po mailu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:30:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA koki saj sem ti že rekla da si zakon .Moj ,pa je še na furi ,pa sem sama tak ,da mam party sama z sabo Pa pride danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:31:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
MČ - da čimprej mine.Daj probaj s hamrom gor vdarit mogoče bo boljše- (upam ,da neboš mene pomotoma )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:31:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat hahaha, pa še krempeljčke mu nalakiraj he he he. če mu vso svinjarijo uspešno dol spravim je že uspeh... sem mu pa enkrat dala božičkovo kapico gor. čakaj mogoče še najdem sliko. in pol sem naredila kot voščilnico in poslala za praznike po mailu Sedaj pa boš Klaro tako šemila, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:31:52
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, sva že dve sami z otroki doma. A boma kakega ruknile? Pivo mislim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:32:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa PERSIDA, sva že dve sami z otroki doma. A boma kakega ruknile? Pivo mislim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:32:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - ne jutri popoldan se bo enkrat prvleko .Je v Belgiji včeraj čakal skor celi dan ,da je naložo - eni še uživajo po službah ,ker kaj to vidiš vse po svetu ej,mi smo še zakon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:33:18
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA yassy - ne boš verjela ampak sem te danes zasledila na neki drugi temi no za nekom sem špionirala pa nič pametnega našla ,pri celjankah sem malo kukala pa najdem tebe in sem že hotela eno spustit ,pa sem pol šla nekaj brat ,pa sem pozabila.No vsaj v druge teme ne bom rabla vdirat ko si prišla pokukat. Je ,pa nekaj res od tistih skoraj osemdesetih ali kolko že nas je res enih par bi človek skoraj rekel ,ki še vstrajamo se smejimo ,šimfamo ,budrimo.Ni mi jasno kako naenkrat nimajo več časa ko ,pa jaz z dvema še najdem ,pa mi tudi ni z rožicami poslano .No saj ni važno.Glavno ,da imam jaz vas moje drage ,pa ,če še mam koga razen mojih treh al ,pa ne . ja res nas je malo ostalo, pa še jaz vsake kvatre pobegnem ampak je lepo da smo se tak povezale, ko sem prišla na forum si v sanjah nisem mislila da se da tako lepo prijateljstvo sklenit... tut js mam vas raaaaaadaaaa vseee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:33:36
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes klicala P in ji rekla, če je možno, da so izpuščaji od AB, pa je vprašala, če jih ima po celem telesu ali samo po obrazu. Pa sem rekla, da samo po obrazu...in je rekla, ne potem pa to ne more biti alergija na AB ali kaka njegova reakcija, da ga naj pridem pokazati. Pa sva res šla. No, in te pike (fleki, ki so naslednji dan videt kot mozoljčki in postanejo trdi) naj bi bili spet od komarjev in/ali nekih blaznih mušic, ki letajo okrog... Tak, da je vse okej. Pa pohvalila je čiščenje noska in da je grlo boljše in da lahko zvečer dam zadnjo dozo AB...da je dovolj 5 dni jemanja. joj od komarja ali mušic...ubošček... zgleda da je mal alergičen na pike...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:33:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
evo ga
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:34:22
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, NoBAdy, tudi v šoli sem vedno delala domače naloge! a potem zato js včasih pozabim tu gor pridit..., ker sem bla večkrat brez naloge kot pa z nalogo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:34:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - škoda ,da si tako daleč bi se prav prileglo,moram nekaj nabavit za osamljene petke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:35:54
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica evo ga a dej....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:35:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes klicala P in ji rekla, če je možno, da so izpuščaji od AB, pa je vprašala, če jih ima po celem telesu ali samo po obrazu. Pa sem rekla, da samo po obrazu...in je rekla, ne potem pa to ne more biti alergija na AB ali kaka njegova reakcija, da ga naj pridem pokazati. Pa sva res šla. No, in te pike (fleki, ki so naslednji dan videt kot mozoljčki in postanejo trdi) naj bi bili spet od komarjev in/ali nekih blaznih mušic, ki letajo okrog... Tak, da je vse okej. Pa pohvalila je čiščenje noska in da je grlo boljše in da lahko zvečer dam zadnjo dozo AB...da je dovolj 5 dni jemanja. joj od komarja ali mušic...ubošček... zgleda da je mal alergičen na pike... ne ni to....baje dojenčki še nimajo tako razvitega imunskega sistema na raznorazne pike, pa se taki trde pikice naredijo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:36:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - mislim ,da ti piješ druge ,če se ne motim samo ti bo ta tudi teknil ,men,pa itak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:37:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica evo ga svetovno
|
|
|
telovadbaLelly28 RRKje in na kakšen način najrajši telovadite?doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (
17%)
doma, vaje od osebnega trenerja (
11%)
v fitnesu, z utežmi (
6%)
na vodenih vadbah (
28%)
ne telovadim (
6%)
v naravi (
33%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!