rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika Pri nas smo to rešili tako da smo kupili grelec flašk, in ko je alarm je voda ravno prav segreta (no ja razen kadar pozabim doliti ali grelec vklopiti in kaj podobnega, ampak to se je na začetku pogosteje dogajalo, sedaj me je mali že naučil, da je kriza če kaj takega pozabim ) Ampak tudi za take primere imam zdaj čudežno zdravilo, cicer deluje tam od par minut pa max do 10 odvisno od lakote - na dudo mu dam eno kapljico Koroških kapljic in ga malo potolažim :))) Nekaj časa sva tudi midva uporabljala grelec stekleničk, Vetrovne kapljice pa tudi pri nas delajo čudeže IZVIRNO SPOROČILO: Belika Punce a veste, da bo kmalu 1 leto, kar smo ugledale na testkih :)). Še malo, še malo, pa bodo v trebuščkih novi julijčki 2010..., pa kako se bo mamicam zdelo dolgo 9 mesecov na začetku.... potem pa parkrat greš spati, pa si že na porodni postelji, in potem doma iz dneva v dan daješ na kup cunje, kij ih naši malčki prerastejo ..... ajoj... Joj, pa res.. Kar malo pogrešam to pričakovanje. Ko se sprašuješ, kakšen je otroček, komu je podoben, ko sanjariš, kako bo, ko bo končno ob tebi, ... Test sem pa delala 25. 11. Joj, kot da bi bilo včeraj IZVIRNO SPOROČILO: Blacky24 Tiste, ki imate otročke na AM, koliko pojedo? Naša je 150 na obrok 6x na dan. Naša poje isto, 150 ml 6X-7X na dan. No, ko poje tisti 7. obrok, poje manj. Včasih pa sama skozi dan (ko poje 6 obrokov) poje kaj manj. Večinoma pa poje 150. Pa še več bi včasih Ja, Blacky, tudi jaz se včasih sprašujem, po kom ima naša punca tak apetit Pa mi je enkrat fant lepo rekel:Jabolko ne pade daleč od drevesa Ja, kaj morem, taka pač sem kind, tudi meni se zdi, da ne rabiš dodajat Saj se pa tudi zredil ni tak malo.. Ali? Naša se je od 1. do 2. meseca zredila tudi 700 g, zrasla pa 3,5 cm, pa nič ni P rekla. Oz. rekla je celo, da poje preveč Da naj ji dajem 110 ml na obrok. IZVIRNO SPOROČILO: Belika Me pa zanima koliko čaja naj bi tako otroček popil dnevno. Naš ga zelo malo včasih samo 10 ml, včasih 20 ali 30, maksimum je bil 90 (dnevno), ampak ponavadi samo požirek ali dva naredi in se že krega. Vode pa sploh noče. Pri nas je čisto isto. Včasih kateri dan sploh NIČ noče popiti. Sem že probala X čajev pa vodo, pa nič noče.. Me je strah, da bo dehidrirala enkrat. Je pa enkrat popila 130 ml čaja skozi cel dan. Ampak to je bilo enkrat in nikoli več.. naslednji - sicer se rekla, da ne vem, če bom še imela kakšnega otročka, če bom pa ga imela, pa bi ga rada imela, ko končam fax in diplomiram, pa fajn bi bilo, če bi bili tedaj že kje v svoji hiši ali vsaj v večjem stanovanju. Se pa strinjam z donno22, tudi jaz veliko krat razmišljam o tem, kaj vse bi lahko Timeji nudila, če bi imela samo njo in da na noben način ne bi mogla toliko časa posvetiti drugemu , kot ga lahko posvečam Timeji. Če se odločim za še enega , bi ga imela tam čez 3 - 4 leta. Se mi ne zdi prevelika razlika, res pa je, da ta čas taaaako hitro mine, in je čisto mogoče, da mi ne bo uspelo uresničiti mojih načrtov (diploma, stanovanje,...) Ampak - roko na srce - najlepše je, ko te preseneti, kot je naju Timeja
|