|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
9.10.2009 8:43:19   
lake
Joj se vid da ne funkcioniram, namest cukra sm dala v kavo skor Aptamil. Sm ga mela že na žlici user posted image

Majana
Lahko vaju poberem, nameravala sm tm enkrat po deseti, polenajsti.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
9.10.2009 8:43:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Olivca, kaj pa zbijata??

okno pa balkonar bomo zamenjali.okno bomo zazidali,bo itak drugje-enkrat.

user posted image user posted image user posted image Do takrat boš pa ugibala, če je zunaj že dan ali je še nočuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
9.10.2009 8:44:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Joj se vid da ne funkcioniram, namest cukra sm dala v kavo skor Aptamil. Sm ga mela že na žlici user posted image

Majana
Lahko vaju poberem, nameravala sm tm enkrat po deseti, polenajsti.

user posted image user posted image user posted image Ti pa mleka ne bi bilo treba potem dodajatuser posted image Svašta... Kure!user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
9.10.2009 8:44:36   
majana79
Ok, sam upam da nimaš čistga prtljažnika, mam umazan voziček. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
9.10.2009 8:44:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ravno izpolnjujem obrazec za znižano plačilo vrtca...saj se piše za leto 09/10 ???

a ni bilo to že za oddat?

mi, ki smo šli prvič v vrtec, smo ga morali pred začetkom, tisti, ki so že v vrtcu pa različno... Dudica, ali se ne oddaja januarja?

vsako leto se ga mora oddat do 15.11. tud uni k so šli letos prvič v vrtec ga naj bi mogel oddat za drugo leto do 15.11

aha,pol je še cajt,ma sem se ustrašla da nismo zamudili.user posted image user posted image

dobro, da vem,... moram še v vrtec poklicati, ker nisem še dobila nobene odločbe,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
9.10.2009 8:47:27   
meduzica
majana našemu se je tut nekak tako dogajalo .. krčki so nenako začeli izzvenevati nekje ko je dopolnil 3 mesece, potem ko je bil star 4m pa so se spet pojavile težave podobno kot ti opisuješ. Predvsem zvečer sredi dojenja ga je začelo tako krčit /zvijat od bolečin (pa prdkal je ful) da sem ga komaj držala v rokah. Sem bila kar malo obupana ker ga nikakor nisem mogla nahranit do konca enostavno ni mogel jest. Je pa takrat se mu tudi prebava ful spremenila. Prej je kakal vsaj 1x na dan potem pa se je začelo po 5, 6 celo 7 dni brez kakanja. Zgleda neka prelomnica?

Sem pa zgruntala da mu je veliko lažje prenašat te krče če leživa med dojenjem . Ko je začel tako redko kakat sem mu začela bio gaia kapljice dajat, pa sem potem mu prenehala ker sem na koncu posumila da mu ravno to povzroča težave. No in lej ga zlomka potem se je nehal tko zvijat user posted image

ne vem če ti karkoli pomaga ... držim pesti da boste čimprej ven s krčkov

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
9.10.2009 8:47:53   
Dudica1
neki je nova ta pola...in kr neki stvari ne vem...

jaz bi tud mogla v milerja,samo prej nimam časa grem v sredo...

danes mam pa popoldne eno predstavitev čistilnika,bomo videli kaj zmoreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
9.10.2009 8:48:30   
KatMat
aja...ko je blue videla forum nazadnje je bil viola...bomo vidl ce ji bo vsec....drugac lahko se zmer mal prebekslamo....zdej grem pa petelincke na trznco zbirat...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
9.10.2009 8:51:48   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Spet ne funkcioniram, se je zbudla ob 5.30, pa ne zaspat nazaj do sedmih. In zdej že veselo razgraja. Kavico čakam da se pohladi, pol pojem še en čokolino, pol bomo pa vidl. Zmanjkal mi bo vode, tko da bo treba v Mullerja, najbrž kr na Rudnik. Gre še kera?

GH Se bom potrudla pa prepisala z listka, ki ga je men patronaža prnesla.
Uvajamo v presledku 3-5dni.Začnemo z zelenjavnimi ali sadnii pireji:
-od sadja damo jabolka, banane, marelice, breskve, hruške..
-od zelenjave damo korenje, cvetačo. kolerabo, bučke. brokoli, krompir, kasneje blitvo in špinačo
-od žitaric riž, polento do 6 meseca
-po 7 mesecu pšenico, oves, rž, ječmen, proso (glutenska živila)
-ob koncu 7 meseca  rumenjak, meso (zajec, puran, teletina, govedina, konjsko meso)
-po 9 mesecu polmomastne mlečne izdelke ( jogurt, skuta, sir...)

Solimo na začetku nič ali malo, nato preidemo na zmerno, ne uporabljamo ostrih začimb

Za olje pa nič ne piše

Upam da je kej pomagalo.

lake a si ti iz bežigrada user posted image k men je moja patronažna ta isti plonkec prinesla sam da ga je ona potem na licu mesta spreminjala pa spotoma povedala še par stvari

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.10.2009 8:53:15   
Dudica1
jaz bi kakšen seznamček nardila še o telje GH samo ne vem kater plonkec naj si zdaj izberem ker jih je tolk...dejte mal svetujteuser posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.10.2009 8:53:23   
maja1488
Na hitro se javim...včeraj na alegološki ni nič pokazalo, je pa rekla dohtarca, da nekaj očitno je na tem, če se stanje izboljša ko ne jem mleka, tko da morem bit na dieti strogo do šestega meseca, najboljše bi blo, če bi bla še brez jajc.
Spali sta obedve celo noč, jst sem se pa zbujala in hodila gledat, če sta pokriti.

Aja JUTRO!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.10.2009 8:53:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

aja...ko je blue videla forum nazadnje je bil viola...bomo vidl ce ji bo vsec....drugac lahko se zmer mal prebekslamo....zdej grem pa petelincke na trznco zbirat...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.10.2009 8:54:29   
KatMat
u meduzi....super....tole bo slo tud v Kurnik

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
9.10.2009 8:54:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

majana našemu se je tut nekak tako dogajalo .. krčki so nenako začeli izzvenevati nekje ko je dopolnil 3 mesece, potem ko je bil star 4m pa so se spet pojavile težave podobno kot ti opisuješ. Predvsem zvečer sredi dojenja ga je začelo tako krčit /zvijat od bolečin (pa prdkal je ful) da sem ga komaj držala v rokah. Sem bila kar malo obupana ker ga nikakor nisem mogla nahranit do konca enostavno ni mogel jest. Je pa takrat se mu tudi prebava ful spremenila. Prej je kakal vsaj 1x na dan potem pa se je začelo po 5, 6 celo 7 dni brez kakanja. Zgleda neka prelomnica?

Evo, točno tako se je zgodilo pri nas... Itak se pa leže dojiva, samo se pa odrivat začne pa zvijat. user posted image Sem mu misla bio gaio dajat, pa potem boljše da ne? Ali naj vseeno probam?

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
9.10.2009 8:57:37   
OliveOyl

Olivca, kaj pa zbijata??

okno pa balkonar bomo zamenjali.okno bomo zazidali,bo itak drugje-enkrat.

user posted image user posted image user posted image Do takrat boš pa ugibala, če je zunaj že dan ali je še nočuser posted image

ne sam okno bomo zazidali,balkonar ostane-nov ,večji...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
9.10.2009 8:58:10   
Leela
jutro

katmat jaz sem se včeraj registrirala, potem me pa ni bilo na seznamu. a sem kaj narobe naredila?

meduzica nasveti drugorodk ne pomagajo user posted image , pred 4 leti je bilo drugač (to kar ti je povedala patronažna), sedaj je pa tako kot ti je povedala P (razlike gluten, riba, mlečni izdelki)
Danes pride k meni patronažna pa bom vidla kaj mi bo rekla.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
9.10.2009 8:59:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

jutro

katmat jaz sem se včeraj registrirala, potem me pa ni bilo na seznamu. a sem kaj narobe naredila?

meduzica nasveti drugorodk ne pomagajo user posted image , pred 4 leti je bilo drugač (to kar ti je povedala patronažna), sedaj je pa tako kot ti je povedala P (razlike gluten, riba, mlečni izdelki)
Danes pride k meni patronažna pa bom vidla kaj mi bo rekla.

a te prijavi???

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
9.10.2009 9:00:04   
KatMat
na seznamu te nimam....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.10.2009 9:00:19   
Tanja_
lake jst bi tud šla mal pobluzit. Zakaj pa na Rudnik?K je BTC bližjeuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.10.2009 9:01:45   
lake
Meduzica Ja sm z Bežigrada, samo moja ni nič komplicirala, še clo je rekla da bom že sama vidla kako pa kaj in da nej čim manj kompliciram. Majo pa tele patonaže itak ful razdeljene, setrična živi manj kot kilometer stran od mene pa ma eno drugo, ki je baje čist neizobražena. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.10.2009 9:04:11   
lake
Rudnik mi je bolj všeč , ampak lahko gremo pa tud v BTC, če nas je več, ker mi ni treba v Mullerju sami v dvigalo, sej veš kako sm jst z dvigali user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.10.2009 9:05:20   
Tanja_
Aja, grem jst namest tebe u liftuser posted image No, kokr hočte. Kokr vam je bolj kul.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.10.2009 9:06:29   
Tanja_
lake še tole sem te pozabla vprašat- kje si se sprehajal ob Savi?K jst jo mam tud blizu, pa bi šla kdaj, k mi je tuki v okolici že zmanjkal idej za vozičkat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.10.2009 9:13:32   
zoja10
dobro jutro...

mi ne spimo več tako dobro kot nekoč..user posted image .. se ful neki premetuje sej zbudi se ne, sam jaz nemorm spat zravn, pol okol 5 pa jo mal dojim in je do 8 mir..

in nova fora naše Taje je, da aptamil pije samo leže na boku, niti govora da bi jo mela na rokah..user posted image

zdej pa najboljš da gremo mal vn, čeprou je grdo videt...sam da se tašči izognemo...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
9.10.2009 9:15:54   
lake
Ob Savi sm šla od Horse puba do črnuškega mosta, pol greš pa po drugi strani ceste nazaj mim Savelj. Je kr tak velik krog, sm porabla tko na izi z vozičkom mal več kot eno uro, po makadamu, samo se da čist lepo z vozički vozt. 

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?