|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
8.10.2009 19:24:34   
Leela
fajn ideja forum. Kako pa je blue navdušena nad rožnato user posted image

zoja09: vstrajati moraš, saj še ni panike, počakaj še par dni. Dajaj ji nek nevtralni okus, riževo kašico recimo ali kaj bolj sladkega, jabolčni sok recimo. Imaj pa majhno, plastično zaobljeno žličko. od kolegice tamal je šele pri 9 mesecih začel normalno jest, prej mu je pa žličko kar notri porinila.

Fajn za plavanje, lake ne skrbi saj tudi mi nismo zmeraj dobre volje...A ste kaj slikale?

Zdaj moram pa otroke spat spravit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
8.10.2009 19:25:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja no pri nas to vse zunaj na plinskem gorilniku,ga je moj dobu za 30-letnicouser posted image

Dudica, bi malce hecno zgledalo, če bi pred blokom pekla kostanjuser posted image user posted image user posted image  ali pa ne... bi še kakšnemu sosedu kaj prodalauser posted image

spomnila sem se, da smo kdaj to naredili doma... eden tistih trenutkov, ki so mi vtisnjeni pod spomin "prijetno otroštvo"... pa se mi zdi, da si bo Oskar zapomnil samo ene zoglenelceuser posted image

sem šla pogledat kurnik... in si izbrala "svojo podobo"... dokler ne najdem kakšne luštne kure.

ne sej vem da pač bred blokom ne moreš,samo tako sem napisala kje mi to delamouser posted image
Lahko bi pa vseeno ja pa bi mogoče prodajalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
8.10.2009 19:28:05   
Dudica1
aja a mate kakšne slikice plavanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
8.10.2009 19:31:20   
Anonimen
leela: v torek 13.10. ob 16h-18h. jesenski piknik pred vrtcom kurirček

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
8.10.2009 19:34:55   
majana79
No, jst bi neki močnega rabila... Jure ma spet krče. user posted image   Pa sem misla da smo se jih rešili, ker je blo neki časa mir, danes sem pa samo potrdila svoje sume.
Slabe volje sem oziroma žalostna...

Pol ure plavanja je pa kar precej, sploh za prvič. Sem prebrala pri ljubljančankah, da morajo že met čist stabilno glavico, da delajo določene vaje, Jure je pa še daleč od tega. Zdej pa ne vem, če bi ga kar odjavla, da je še prezgodej za njega? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.10.2009 19:36:58   
Dudica1
majana a pa mu daješ kakšne kapljice??...nič ne pomagajo al kaj??
Ne bit žalostna vse bo minilo!

Za plavanje pa ne vem kako je s tem...a če ne drži glavice pa pol ne dela teh določenih vaj

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.10.2009 19:41:14   
majana79
Ne, zdej mu ne dajem nič, še vetrovne sva zmanjšala. Moram it jutri kak sab simplex iskat pa bio gaio. Mi je prijateljica obljubila mylicon iz IT pa je očitno pozabila... user posted image Še tisto kar sem imela doma, je potekel rok. Ma Jure se mi smili, ko ga še med dojenjem začne šraufat pa je potem čist bogi. Me ima takrat da bi šli kar na flaško... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.10.2009 19:46:13   
Dudica1
ne vem če bi lahko rekla da so bili pri nas krči,ker je nekajkrat čist malo jokcal zvečer še kot dojenček...in sem mu dajala MYLICON in potem nikoli več ni imel nič...tko da mu je najbrž tole pomagal

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
8.10.2009 19:54:41   
majana79
Sej jih zelo pohvalijo, tako da če jih ne prinese ona v ponedeljek, se bova pa sama do IT zapeljala, po moje jih imajo v vsaki lekarni?

Ah, zdej spi, upam da mu bo uspelo spet vsaj 4 ure v kosu odspat. Se prav pozna, da je potem boljše volje...

Kje pa so vse čveke danes? Jih je plavanje utrudilo, pa že spijo. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
8.10.2009 19:55:19   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

leela: v torek 13.10. ob 16h-18h. jesenski piknik pred vrtcom kurirček

user posted image  cveka hvala za info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
8.10.2009 19:58:00   
Leela
majana saj bo kmalu boljše. Probaj dieto brez mleka. Mogoče je nanj občutljiv.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
8.10.2009 19:58:00   
Dudica1
majana men jih je mami prinesla...mislim pa da ja so v vsaki it. lekarni...ona jih je kupila v trstu

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
8.10.2009 19:59:05   
Dudica1
mi mamo kostanjčkov piknik tud drug teden samo kaj ko bo dež...vsaj napovedan jeuser posted image ...bomo pa notr imeli delavnice če bo dež

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
8.10.2009 20:05:22   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana saj bo kmalu boljše. Probaj dieto brez mleka. Mogoče je nanj občutljiv.

Mleka kot takega vem da ne prenaša, tako da ga ne jem. Pojem kdaj kak jogurt pa sir, kak puding. Sej pravim, kak mesec je bilo zdej čisto ok, ga je občasno samo napenjalo. Zadnje 2, 3 dni pa spet. user posted image Mogoče je potencirano še z zobki, kaj vem...
Tašča sicer pravi, da je moj imel krče do 1 leta, tako da jupi, takrat bo zihr minilo. Sploh ne vem kaj ima ta otrok po meni, izgleda kot on, probleme ima kot on, pameten je baje kot on... Hm, mogoče bo samo zaj**** tako kot jaz. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
8.10.2009 20:10:59   
Dudica1
grem se jaz mal stiskat user posted image

mirno noč

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
8.10.2009 20:12:15   
majana79
Uživaj!

Jaz sem pa sama, moj je na košarki. Pa ravno zdaj nobene za klepet. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
8.10.2009 20:39:13   
lake
Evo mene. user posted image

Majana. dokler ne dobiš svojih kapljic Mylicon ti jih jaz posodim, mam še zapakirane, jih zaenkrat ne rabim, ko jih pa dobiš, mi boš pa tiste dala, tko da ti ni treba na vrat na nos v Italijo hodt.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.10.2009 20:48:22   
majana79
Joj lake, ti si zlata. user posted image

Bomo jutri popoldne prišli iskat, če boš doma. Lahko?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
8.10.2009 20:56:54   
pokica_
Anej spi, čeprav danes nekoliko težje zaspaluser posted image , no kake 20 min je trajalo...to je zame že preveč. user posted image

Grem si podobo izbrat za nov forum. user posted image

Koga bi izbrali....LaToyo ali Arthurja? user posted image user posted image user posted image  Ali pa nebi kar najraje oba? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
8.10.2009 20:59:56   
lake
Joj tale kmetija je res en velik bullshit, ne vem zakaj jo sploh še gledam user posted image

Majana komot pridete iskat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
8.10.2009 21:03:11   
majana79
Super!

Sicer če ne bo še dežja, pa bo Taja dobre volje, lahko prideta na sprehod?

Jst pa neki za službo delam, pa ne me sprašvat zakaj. Kar sama povem da zato ker sem trapasta... user posted image

lake, dej ji rajš klepetej za zvezdico, da bomo mele razlog za pitje. user posted image

Men jih še fuuuuuuuuuul manjka...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
8.10.2009 21:09:01   
Tanja_
Evo, smo jo popokali spat. Zdej se pa mož z novim TVjem zabava, jst pa mal firbcam po netu.Kaj zdej bomo tuki klepetale al na novmu naslovu?
majana upam, da mu bojo kapljice kaj pomagale. Pri nas so Mylicon pomagale. Je pa res, da ni mela nekih hudih težav.

Drug teden bom cel teden sama, sem glihkar zvedla. Jupiuser posted image Sam k mojim se mi pa tud ne lub selit, k bi mogla vse tja trogat. No, sej se bomo za kako vozičkanje zmenile,pa mi bo hitro minilo, a ne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
8.10.2009 21:20:01   
majana79
Tanja, absolutno, samo upam da ne bo dežja. user posted image

Meni tudi moj pravi, da naj greva k mojim za par dni, pa me potem vse mine, ker bi mogla nosit s sabo stvari in se mi po pravici povedano ne da. Sej cunjice pa plenice že vzameš, samo potem rabi še igrače, pa to in ono in je poln prtljažnik. Jaz pa že tako nisem light traveler. user posted image

Ne vem kje bomo klepetale, po moje na obeh?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
8.10.2009 21:22:56   
Anonimen
toliko, da vam zaželim lahko noč!
prijetno spite in sanjajte!

jutri je spet že petek,... čas mi kar beži!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
8.10.2009 21:27:30   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
dans je bila pa patronažna na obisku za uvajanje GH in jasno mi dala navodila precej drugačna kot pediatrinja .. komu zdej bolj verjet user posted image

V čem se pa razlikujejo?

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! user posted image user posted image user posted image Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja.
Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
naj vam povem, da imamo že skoraj 3.zobek. oziroma se že čuti. in NE BOSTE VERJELE..ni enkica ampak zgornja leva dvojkica...jaz sploh ne morem verjet. A JE TO SPLOH NORMALNO? ne začnejo najprej rast enkice...čist me je iz tira vrglo. upam da ne bom imel že mlečne zobe krive user posted image

user posted image  Nič ne pomeni, da bo imel mlečne zobe krive, vrstni red je najpogosteje 1,2,4,3,5, ni pa nujno in tudi nič hudega ne pomeni. Torej bosta vsak čas prevzela vodstvo v diru do dunajcev user posted image . Svakinja pa - kuku ženska. Tvoj je bil najbrž v šoku ob tem pristopu. Bo pa naslednjič vedel, kaj pričakovati.

IZVIRNO SPOROČILO: AKP
punce končno sem doma. Bilo je user posted image . Sem imela ledvične kamne. Jutri bi imela operacijo, pa si je kamen na srečo premislil in je odšel. Zdaj pa cartam mojo pikico, ki sem jo tako pogrešala. 

user posted image , samo da je mimo in da si ok.

IZVIRNO SPOROČILO: mani2
Je bil včeraj pri nas zavarovalni agent in jo je videl pa mu je bilo prvo vprašanje a morte kaj hodit k specialustu ko pa je tako drobcena user posted image . Men pa se sploh ne zdi da bi bila res nekam zelo suha. No, bomo videli kako bo ko začnemo malo bolj konkretno jesti gosto hrano.

Pa pez** user posted image , a je pediater ali ima 10 otrok, da je tak izvedenec. Naj se drži svojih zavarovanj in drži gob**. Pišuka me taki komentarji spravljajo ob pamet. Mimogrede, na fotki tvoja srčica prav nič ne deluje podhranjeno.

K.tja, moji tudi teče iz nosa, pa gre vseeno v vrtec. Je pač takšna sezona. Ko sem uvajala pred mesecem dni, so polovici mulčkov in mulčic viseli smrklji iz nosa.

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Aja, če imajo zamašene noske- narežite čebulo, jo zavijte v tetra plenico in dajte nekam v otroško sobo čez noč. Smrdi ko sam satan, ampak pomaga pa. No, vsaj nam je. Jaz sem jo obesila kar nad posteljo, da je bilo največ učinkauser posted image

Pa ne no, saj se da kaj bolj dišečega - jaz imam od Justa sprej Eucasol. Malo špricnem zvečer v spalnico, pa smo celo noč "odmašeni", pa še prijeten vonj je.

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Sem prebrala pri ljubljančankah, da morajo že met čist stabilno glavico, da delajo določene vaje, Jure je pa še daleč od tega. Zdej pa ne vem, če bi ga kar odjavla, da je še prezgodej za njega? user posted image

Mah ja, moja starejša je imela čisto stabilno glavico, pa je prvi mesec lepo preležala na obroču - lenoba pač. Pa je ni pri nobenih vajah oviralo user posted image

Majana79, pojdi v lekarno in nabavi kuminove kapljice (mislim, da so od Galexa). Pri nas so ji poštimale trebuščka.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ZA DOVOLJENJE VAS MORM PROSIT...CE LAHKO PODATKE VASIH MALCKOV PRENESEM NA NAS NOVI FORUM....(TEZA,VELIKOST,SLIKICA....TAKO KOT NAS SEZNAM TUKAJ)

Lahko. Pa še dodaj, da imamo naslednji pregled 16.11. Pridružim se pa jutri, moj nekaj cmoka v dnevni sobi, mogoče se kaj obeta  user posted image user posted image user posted image

Julija se je pa danes prvič ornk na glas smejala. Svoji sestrici, ki je uganjala norčije. Očitno ostali nismo dovolj smešni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?