tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojoj, tilči tudi tebi dogaja poniči...nič fajn. jana, Ni čudno da so vsi otročki prehlajeni...včeraj jih je bilo v Petjini skupini 5, danes pa tudi ona ni šla, ker je včeraj popoldne imela vročino, pa otečene učke, pa sem si rekla, da bolje da ostane doma anitka, ja kje si pa bila , za malo klepetuljo špelin@, tudi mene čaka podobno delo, a bo še kak teden Varja pa ponoči noče in noče bit pokrita, potem pa je ledena. Če jo pokrijem, se takoj zbudi in protestira. če jo dam v vrečo, saj zaspi v njej, a ponoči se zbudi in ko vidi, da je v vreči začne jokat, kot da bi jo iz kože dajali, potem ji dam vrečo dol, se zbudi, nori po postelji, me cuka, ščipa, po kaki uri zaspi, ampak nikakor ne pod dekco. Vsaj nogavičke ji dam, ampak kmalu bo zima in res ne vem, kaj bom naredila, ker spalnico imamo pa zelo mrzlo. za Petjo. Kako sta ostala dva? Vidiš, tole s pokrivanjem oz. vrečo je identično kot pri Gregiju. Tudi jaz ne vem, kaj naj. Naj ga bolj oblečem? Čez pižamo-pajacka še hlače in še ene dolge rokave, da se ne bo zbujal, ker ga zebe? Tilen ima bodi z dolgimi rokavi,čez pa pižamo,nogavičk pa ne mara.Se pa končno pusti pokriti z eno lahko odejico
|