PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela mama11 za dudo smo mi imeli 2 scenarija: prvi je bil da nastavi miklavžu in dobi darilo. Ker pa je bil takrat bolan tega nismo naredili. Naslednjič (5 mesecev kasneje) pa smo se dogovorili, da on vrže dudice ribicam, potem pa gremo kupit tavelik tovornjak, ki si ga je sam izbral. je šlo zelo gladko, razen enkrat čez eno leto, ko so prišli novi otroci v vrtec z dudami je imel krizo in je jokal da naj mu dude ribe nazaj vrnejo. sem se temu res fino nasmejala. Zadnjič je tako moj, ko sva v živalskem vrtu gledala tjulnje, eni deklici,ki je ravno tako prišla gledat, rekel, da moraš tjulnja samo poklicat, pa pride. In res ona začne klicat 'tjulenj, tjulenj' Pa pridejo njeni starši in jim pove, da moraš tjulnja poklicat, pa pride in je sploh niso mogli prepričati, da je tjulenj ne more slišati, ker je tjulenj itak vsake toliko priplaval mimo IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Se je tudi meni kar solza utrnila...držimo pesti, da bo vse v redu Mi smo se pa danes malo potepali, sva šla z mojim na sprehod do slovenijalesa pa vmes še na drink z mojim bratom in njegovo bejbo (bodočo ženo ), pol sem pa s tamalim skočila še do BC po plavalne pleničke in millerja po navadne pleničke. Bomo tut mi prešaltali na 4-ko, je tale trojka že malo majhna. Sicer še nima 9 kil, ampak ga kar zateguje pri nogicah, tako da tale paket še porabimo do konca, pol pa gremo na večje pleničke. Jutri se pa že ob 10:30 začne, ne? Tisti sestanek pa to. Kdaj moramo pol bit tam? Kakih 5-10min prej je v redu al se moramo že preobleči prej? Pa a lahko notri pridemo z vozički, ne? Se že prav veselim, da vas bom spoznala. Je do zdaj vedno kaj vmes prišlo, tako da je že skrajni čas. Se mi zdi, da tut tamal malo pogreša družbo drugih dojenčkov, s katerimi bi se pogovarjal. Sej obroče dobimo pa tam, ane? Rabimo samo plavalne pleničke?
< Sporočilo je popravil PapuaNG -- 7.10.2009 22:48:03 >
|