Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:09:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bosta dve uri prej vstale zjutraj Midve se lahko smejiva, samo Lari Croft pa sigurno ni smešno. Saj ne, samo da bi punca ne dobila ornk vročine. Ma ni šans, da vstanem pred sedmo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj je treba začet zbivat? Ko gre čez 39, ne? bogica mala Jaz zbijam,če je okoli 38,8,nekje tukaj se mi zdi skrajna meja....takrat dam že svečko. Hm.... na 38,9 ji je narasla..... zdej je šla spat... pa ne vem, al je to treba ponoči kontrolirat, da ne naraste preveč? Zbudit? jaz bi ji kar svečko dala,da je ne rabiš zbujat in kontrolirat ponoči.pa še lepše bo spala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:10:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čakam na kmetijo.. ..pogledam,pol pa v postlo. ..Malo se mi je obrnilo... ...da hodim s kurami spat Zdaj bo zanimivo pri kmetiji,ko pride Danijel notri,pa ostali........,pa ko bosta Latoya in Artur in Maja pa oni s čopom sexala...na seniku Keri Danijel? popovič...al kaj je že....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:29:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz bi ji kar svečko dala,da je ne rabiš zbujat in kontrolirat ponoči.pa še lepše bo spala Ma ne bomo zbijali, če res ni treba.... z vročino grejo strupi iz telesa in baje ni pametno prezgodaj zbivat.. Lari pa zdej itak že spančka..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:37:04
|
|
|
|
ključek
|
za crknt..............una la toya je šla u špičakih na njivo delat............................ malo prestavljam in ko sem to videla, sem kr pustila na pop zdej. modrca pa tud ne pozna, očitno???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:45:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - si kupila tisto erkältungsbad od penathena? jp. kr 2 komada, je bilo glih v akciji. in je super! a je še v akciji? ....imam te dni namen it gor ...ko se mi prst malo umiri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:47:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz bi ji kar svečko dala,da je ne rabiš zbujat in kontrolirat ponoči.pa še lepše bo spala Ma ne bomo zbijali, če res ni treba.... z vročino grejo strupi iz telesa in baje ni pametno prezgodaj zbivat.. Lari pa zdej itak že spančka.. prezgodaj res ne....samo pri taki kot si napisala, pa že lahko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:59:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ampak tu je pa že nekaj dni bolj mirno ... se vam ne da več čvekat? jaz sem tu, jih pa kar precej pogrešam tu gor ja...... Jaz ne sfolgam več vsega Do nedelje je tak natrpan urnik, sem si morala prav tabelo naredit, kdo kaj kdaj . Malo sem začela tudi migat Letos bo kar naporen tempo v službi, pa še naslednji dve leti podobno pričakujem. Dokler se program čisto ne zamenja in bo neka kombinacija, bo vse skupaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:59:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK men je včeraj ponoči Marija padla s postelje (zakonske)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:59:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike - a pozna katera tabletke yasminelle? ...izkušnje? nekaterim so prešvohne. Je pač treba sprobat. Nimam pa osebnih izkušenj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:59:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. Prav depresivna sem že malo. to je uradna medicina? ej, si sploh ne predstavljam 10 dni tako. , da bo kmalu šlo na bolje, predvsem pa brez bolečin.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:59:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Larika pa ima mal vročine - prvič Zbijat se začne pri 38,5, če še raste. Če je dosegla plato, ni potrebe. Bom probala kasneje en zanimiv link nalimat okoli tega, če bom še našla, kje sem brala. Ponoči je že fajn malo prekontrolirat, vsaj v ušesu zmerit. Pa verjetno si ji pri 38,9 kaj dala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:09:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ampak tu je pa že nekaj dni bolj mirno ... se vam ne da več čvekat? jaz sem tu, jih pa kar precej pogrešam tu gor ja...... Jaz ne sfolgam več vsega Do nedelje je tak natrpan urnik, sem si morala prav tabelo naredit, kdo kaj kdaj . Malo sem začela tudi migat Letos bo kar naporen tempo v službi, pa še naslednji dve leti podobno pričakujem. Dokler se program čisto ne zamenja in bo neka kombinacija, bo vse skupaj pridna!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:09:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - si kupila tisto erkältungsbad od penathena? jp. kr 2 komada, je bilo glih v akciji. in je super! a je še v akciji? ....imam te dni namen it gor ...ko se mi prst malo umiri to pa ne vem. prejšno soboto je še bil, nisem pa sploh bila pozorna do kdaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:11:25
|
|
|
|
ključek
|
..............bova kaj počvekali??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:12:12
|
|
|
|
Olivija*
|
bubi, kapo dol! ti si pa nastrelala postov!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:12:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bosta dve uri prej vstale zjutraj Midve se lahko smejiva, samo Lari Croft pa sigurno ni smešno. Saj ne, samo da bi punca ne dobila ornk vročine. Ma ni šans, da vstanem pred sedmo.... smo komot, a??? pa sej prou, če ti ni treba prej vstati, zakaj pa bi??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.10.2009 21:17:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:14:03
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi ji kar svečko dala,da je ne rabiš zbujat in kontrolirat ponoči.pa še lepše bo spala jaz bi tudi tako naredila, če ima 38,5. ampak zdaj če že spi, jo kar pusti. vročina ful zdela človeka, zato verjetno ni skrbi, da bi se larika zbudila ob 5:00 vsa spočita. če jo bo kaj matrala, se bo že prej zbudila...če pa ne, bo pa spala tako kot vedno...čeprav je že 2 uri prej šla spat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:18:22
|
|
|
|
ključek
|
ampak zadnje čase je pa res mrtvilo na rr.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:19:16
|
|
|
|
zband
|
ojla. pozna se da je dan krajši al pa res vsi gledajo kmetijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:20:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ojla. pozna se da je dan krajši al pa res vsi gledajo kmetijo ja. možno ali eno ali drugo. že spijo ??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:24:26
|
|
|
|
ključek
|
spet nikjer nobene. no, nočko še od mene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 21:27:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you že spijo ?? zdaj pa jih res verjetno večina že spi. naša A spi od 19:30 dalje. upam, da spet do jutra, tako kot zadnjo noč....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?