Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 11:28:26
|
|
|
|
Olivija*
|
pri nas je bil pa za vikend takle besednjak: ati, ata, ata, oti (oči), oti, ata, ata, mama mam, ata, ata.... malo sem že ljubosumna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 11:48:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Olivija jaz sem mislila isto, ja kako pa to zgleda....kako npr. telefoniraš......uhani pol odpadejo Uhanov že par let ne nosim, ne zlatih, ne srebrnih, ne modnih. Kaj pa vem, niso mi glih ful všeč. Telefoniram na desnem ušesu. To se ful ne vidi, je tak hanzaplast preko nalepljen. Obstajajo dnevne akupunkure in pa take, ki jo imam jaz. V bistvu imam sedaj tak narejeno kot, da bi hodila deset dni tja vsak dan na akupunkturo. Valjda da imam raje noter, kot pa da se vsak dan vozim na Ptuj, si rihtam varstvo za Lano, konec koncev je pa ubitačno samo vstavljanje igel. Raje enkrat potrpim, kot desetkrat. Saj me je vprašal kaj želim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 12:09:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
saraya... brm? R? Kul.:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 12:54:26
|
|
|
|
Olivija*
|
moj nečak je smešen... po slovensko šteje ena-dva-tli..., čeprav že zna povedat R, ampak pozabi zdaj pa hodi na tečaj angleščine in tam striktno šteje one-two-three-four... brez kakšnega L namesto R, v slovenščini mu pa ne gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 13:32:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft saraya... brm? R? Kul.:) ja..lepo že reče...pa tud A je hitro to rekla brez problema
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 15:23:53
|
|
|
|
arabela*
|
Midve z A pa sva malo same,je M naokoli......in moram rečt,da je A čist druga,pridna,uboga...prej mi je celo rekla,da M nič ne pogreša in da ona raje sploh sestrice ne bi imela...in se sedaj že ves čas igra sama v miru ... in ji niti ni za na sprehod za it,ker ji je tako fajn...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.10.2009 15:24:33 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 16:45:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Larika pa ima mal vročine - prvič Ko sem jo prišla iskat, se je naslonila name in ni nič kazala in se menla, kot ponavadi... pa se stisnem ob njeno ličko in začutim nešto vruče... Sej ni panike 37,8 je blo, ko sva prišli domov.... Je tko utrujena delovala, nič se ji ni dalo... Sem jo vprašala, če gre malo počivat v posteljico in je kr pokimala... Tku da zdej kr spanča... Kdaj je treba začet zbivat? Ko gre čez 39, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 17:53:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdej pa še kr spi.....kaj bomo pa ponoči delali?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:33:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj je treba začet zbivat? Ko gre čez 39, ne? bogica mala Jaz zbijam,če je okoli 38,8,nekje tukaj se mi zdi skrajna meja....takrat dam že svečko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:33:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa še kr spi.....kaj bomo pa ponoči delali? bosta dve uri prej vstale zjutraj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:35:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bosta dve uri prej vstale zjutraj Midve se lahko smejiva, samo Lari Croft pa sigurno ni smešno. Saj ne, samo da bi punca ne dobila ornk vročine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:41:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Larika pa ima mal vročine - prvič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:42:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft saraya... brm? R? Kul.:) ja..lepo že reče...pa tud A je hitro to rekla brez problema naš tud pri brm, brm...lepo reče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:45:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Midve z A pa sva malo same,je M naokoli......in moram rečt,da je A čist druga,pridna,uboga...prej mi je celo rekla,da M nič ne pogreša in da ona raje sploh sestrice ne bi imela...in se sedaj že ves čas igra sama v miru ... in ji niti ni za na sprehod za it,ker ji je tako fajn... .....mi je poznano to..... ....je naš danes izjavil, da bi še enega imeli ...pa mu rečem...če si pa že pri tem ful ljubosumen, pa mi reče nazaj...pol pa ne bom več...pol bo pa tamali ...pridejo taka obdobja......vsaj pri našem je tak.... kar naenkrat ga nekaj prime, pa je ful ljubosumen....drugič spet pa čisto drugače..... pa saj mu ni za zamerit...je bil zdaj skoraj 9 let eden in edini....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:45:51
|
|
|
|
gold fish
|
....moram predat računalnik...pridem potem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
čakam na kmetijo.. ..pogledam,pol pa v postlo. ..Malo se mi je obrnilo... ...da hodim s kurami spat Zdaj bo zanimivo pri kmetiji,ko pride Danijel notri,pa ostali........,pa ko bosta Latoya in Artur in Maja pa oni s čopom sexala...na seniku
< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.10.2009 19:58:28 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:59:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čakam na kmetijo.. ..pogledam,pol pa v postlo. ..Malo se mi je obrnilo... ...da hodim s kurami spat Zdaj bo zanimivo pri kmetiji,ko pride Danijel notri,pa ostali........,pa ko bosta Latoya in Artur in Maja pa oni s čopom sexala...na seniku Keri Danijel?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 19:59:44
|
|
|
|
ključek
|
čer..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:04:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - si kupila tisto erkältungsbad od penathena? jp. kr 2 komada, je bilo glih v akciji. in je super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:05:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK men je včeraj ponoči Marija padla s postelje (zakonske) in pol sem jst bolj tulila kot ona ker ko je Marija že nazaj zaspala sm se jst še zmeraj drla in pol itak nisem mogla več spat nč sam mal sm se mogla spovedat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:06:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem pa že nazaj s preveza.... v petek moram spet it.... je pa dosti grše za videt kot prvič...pa tud več nohta je odrezal...mogoče pa zdaj bo...ne mogoče...zdaj bo boljše.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:06:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js se pa moram pohvalit, da je naša punca danes spet spala celo noč brez zbujanja...tako kot v dobrih starih časih, ko mami še ni hodila v službo. danes bo dober dan ...že začelo se je super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:07:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. Prav depresivna sem že malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:07:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Larika pa ima mal vročine - prvič Ko sem jo prišla iskat, se je naslonila name in ni nič kazala in se menla, kot ponavadi... pa se stisnem ob njeno ličko in začutim nešto vruče... Sej ni panike 37,8 je blo, ko sva prišli domov.... Je tko utrujena delovala, nič se ji ni dalo... Sem jo vprašala, če gre malo počivat v posteljico in je kr pokimala... Tku da zdej kr spanča... Kdaj je treba začet zbivat? Ko gre čez 39, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 20:08:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj je treba začet zbivat? Ko gre čez 39, ne? bogica mala Jaz zbijam,če je okoli 38,8,nekje tukaj se mi zdi skrajna meja....takrat dam že svečko. Hm.... na 38,9 ji je narasla..... zdej je šla spat... pa ne vem, al je to treba ponoči kontrolirat, da ne naraste preveč? Zbudit?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?