glugluglu
|
dober večer, ste res redkobesedne danes.Tian je šel pa malo kasneje spat in upam, da se ne bo prveče zgodaj zbudil, sasi, tudi za Tiana bi bilo čudno, če bi spal do 8.00, pa saj med tednom itak ne more, ker je treba prej vstat. rebeca , a si dala dobro vprašanje kaj vse znajo, zdaj pa bo primerjava Aja Tian zna sedet, pa zna zaspat za ene 2 uri, pa zna se jokat in tečnarit. No ok, dosti šale, drugače pa Tian skače, teče, dela prevale, vozi tricikel, a vaši mogoče še ne? ej, ne zamerit. Zdaj še res zares: par dni nazaj nas je presenetil, ko se je delal, da se joka. Ej ne moreš verjet. Pol smo ga pa hoteli posneti in ni hotel seveda na povelje. Bilo je pa takole: Malo se je spotaknil in udaril, za prvi hip je zgledalo boleče in sem jaz malo vzkliknila jooojjj, potem pa vidim, da ni bilo nič takega in se s ta večjima dvema mirno naprej pogovarjam. Takrat pa Tian počepne, si da roke pred oči in začne kao jokat, vmes je pa škili proti nam, ej prav hecno, ampak mu je kar uspeval tisti kvazi jok. Potem ko smo se mu mi začeli smejati, se je začel še on, ampak še vedno z rokami pred očnčmi kao , da se joka. Ma pravi igralec no,. Potem kasneje je ob podobni situaciji spet ponovil zadevo. Tudi Tian se je sedaj vmeas že zbudil, zgleda, da ga srbi, pa sem mu dala Claritine, pa očitno ne bo nič iz tega.
|