Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.10.2009 22:24:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zimska: tole se pa bere kot Anina odisejada pred leti. Držte se in če kaj rabiš, kar pokliči!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.10.2009 22:30:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nočka, drage dame...Me Harrison Ford in Tom Jones vabita v svojo družbo :).
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 7:26:59
|
|
|
|
ksenci
|
jutro! jz neverjetno naspana, spila že kavico, mal preberem kaj tule dogaja pol pa grem likat- kup se že nalaga cel teden! ne vem kaj se dogaja z mano, ampak se počutim super
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 7:42:57
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro, dame! smo vstali, očka šel napedenan (sem mu končno pustila, da poročno obleko obleče za službo ) na en sestanek, Lovro se pa tule preklada iz kota v kot in po obrokih kaka HVALA za odgovore glede povštrov... razmišljat sem začela o tem ravno iz razloga zabasan nosek... ker nikakor ne morem lepo naštimat vzglavje, pa itak mali že bolj mirno spi, tako da bi poskusila, če mu ne bo pasal, ga bomo pa dali stran... nič... danes moram za kako urco skočit v službo, mi je šefica iz Cannes-a poslala SMS, da si je ata nadšef nekaj zmislil in je treba uredit oz. preverit... uleti babi malo pomirkat (saj je komaj čakala, da ji rečem )... ... aha, Lovro je končal, zdaj nastopim jaz... grem zdaj...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 7:43:35
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci jutro! jz neverjetno naspana, spila že kavico, mal preberem kaj tule dogaja pol pa grem likat- kup se že nalaga cel teden! ne vem kaj se dogaja z mano, ampak se počutim super "hurmoni" ???
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 7:44:32
|
|
|
|
ksenci
|
zimska- kr kurja koža me je obdelvala ,ko sm brala tvoj post. boga kaj sta prestala. mah sej pr nas je tud vedno isto, kr pošilajo te sem in tja in vsak da drugačno mnenje, ti pa si še sam bol zmešan in ne veš kaj je tvojmu otroku in kaku mu naj pomagaš jz sm včeri spet klicala za izvide (sm že prejšn tedn, je rekla da je slabokrvn in da še ni vseh izivdov in naj pokličem nasledn tedn) no in mi pove, da je še vedno potrjena alergija na jajca in povečana je občutljivost na sojo, za potrditev pa je potrebno novo testiranje (spet pikanje ) in rekla je še da gre za rahlo slabokrvnost in naj grem k svoji p, ki bo spet vzela kri in vrjetno dala kakšen nadomestek železa. mah nikol ni konca ne kraja! glede soje pa da se je naj izogiba in še vpraša kako je bilo do zdaj in rečem da jo uživa in ni nič narobe. men je čudn, kr ni nič narobe, soja pa je prisotna skor vsepovsod! pa sej zdaj ne vem al naj še to ukinem? hodimo v gastro ambulanto Lj, alergoško Ce, alergoško LJ, endokrinološka Lj. če mene vprašate brezveze, bila bi dovolj ena alergološka. vsepovsod nas pregledajo, vzamejo kri in čakamo 2 mesca na izvide, ki pa so vsepovsod drugačni. samo kaj ko ne upam, da ne bi hodla če mam datum, naj bo še kaj narobe in si bom pol očitala, da nism hodla. samo vse skup je velka zmešnjava. aljaževi p, pa itak ni nič jasn ko ji vsak mesec prnesem neke izvide, reče pa valda ne da naj ne hodmo več, čeprav je namignla da se njej tud zdi mal preveč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 7:45:50
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: ksenci jutro! jz neverjetno naspana, spila že kavico, mal preberem kaj tule dogaja pol pa grem likat- kup se že nalaga cel teden! ne vem kaj se dogaja z mano, ampak se počutim super "hurmoni" ??? no še prej sm vam mal zatežila z težkim postom, zdaj pa akcija! pa še sonček se je prikazal
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 7:58:36
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, evo zaspanko ... čuden dan je danes, mali je bil tudi zaspan ko bubica. Na cesti je pa tak, da sem v službo prišla ornk kasneje kot ponavadi. Pozabila sem si nov paketek kave prinest ... bo treba dol v lokal Še zajtrk
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 8:02:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:40:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 10:10:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Hojla, hojla... Se spodobi, da vas pozdravim preden odfrčim proti službi. Upam, da boste uživale v prelepem sončku... Aja, pa Niveino nagrado sem danes dobila po pošti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 10:13:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 10:54:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Kostanjev piknik je včeraj v vrtcu dobro uspel, malčica se je naigrala in naletala, ob 19.15 je samo padla dol & se prebudila čez točno 12 ur. Povštrček? A good question ... imam ga, a ga še nisem dala. Morda bom pa zdaj kdaj probala. Se pa bojim, da ne bo spala na njem, ker se najraje zgnete na vrh posteljice in se gnete tam zgoraj pri ograjici - kot en zvit polhek Apetit je tudi pri nas ogrooomen, tako kot pri Lukatu. na vso smolo je danes zjutraj takoj po popiti flaški začela kašljati & se ji je vse (ampak res VSE) obrnilo, po njej, po tleh, po tepihu ... ubogec moj mali ... Šli smo se tudi pokazat k zobarju - vse v redu, šibala po hodniku še z dvema fantkoma, akcija na polno. Prideva notri, vse kul, seže zobozdravnica proti njej, panika do nebes in naprej, se odžene kot besna glista in BUM z glavo v eno porcelanasto reč - joooook, da es je kar kresalo. Vsaj to je biklo v redu, da je imela usta non-stop odprta. Bila sem kar malo presenečena, ko sem izvedela, da sta ji ven piršli 2 štirici - ena zgoraj, ena spodaj. Evo, pa imamo 10 zob. Ouje! (PS: ena itsy bitsy buškica je na glavi - nič alarmantnega). zimska - no comment, sem zgrožena. kakšna šlamparija - ajme, ajme! Direkt za v medije. za Lana, poročaj, kako je. Mejte se, se beremo
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 11:26:26
|
|
|
|
Inigo
|
una Tina z bibaleze.com pa mnde rojeva!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 11:28:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 11:30:14
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Inigo una Tina z bibaleze.com pa mnde rojeva! kdo pa je to? to je una, ko so jo spremljali celo nosečnost, dobila je kup stvari oziroma vso opremo od sponzorjev, hrambo celic... itd. no, zdaj je bla že menda v 42. tednu. danes jo je začel ščipat in je šla. tko piše na bibaleze (pripravita se, prihajam!)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 11:40:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 12:18:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 12:19:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 12:28:20
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Inigo una Tina z bibaleze.com pa mnde rojeva! kdo pa je to? to je una, ko so jo spremljali celo nosečnost, dobila je kup stvari oziroma vso opremo od sponzorjev, hrambo celic... itd. no, zdaj je bla že menda v 42. tednu. danes jo je začel ščipat in je šla. tko piše na bibaleze (pripravita se, prihajam!) aja? prvič slišim.... no, držimo pesti, da bo mali/a čimprej zunaj jo snemajo?! ka pa vem... najbrž jo! bomo vidli!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 12:50:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 13:19:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.10.2009 14:02:22
|
|
|
|
Netta
|
zimska - kako ste?? a je tud za vas danes en nor dan...mala mi danes take zganja da bi jo kar čez rit...ne spat, ne jest, pa po tleh se metat, pa hoče to pa noče več, pa hoče drugo....grrrrrrrrrrrrrr sploh še ni šla spat danes...men se pa meša evo spet jok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 14:09:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?