Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 7:50:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK men je včeraj ponoči Marija padla s postelje (zakonske)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 7:51:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK zadnjič si mi tko lep sms poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 7:52:31
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz sem pa že nazaj s preveza.... v petek moram spet it.... je pa dosti grše za videt kot prvič...pa tud več nohta je odrezal...mogoče pa zdaj bo...ne mogoče...zdaj bo boljše.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 7:55:49
|
|
|
|
KAHLO
|
dOBRO JUTRO BABIKE!! Evo danes ponoči se je vrnila moja izbeglica (dragi je prišel iz Barcelone)....in sva pol do enih na hitro obnovila njegov izlet v Barcelono, pokazal mi je darilca k sva jih bili deležni z Ronjo....in sem bla full navdušena da je mali kupil majco od Ramonesov.........res sem bla full vesela........zdaj še ji gor zlikam samo neko rožico al pa metulčka da bo res še bl spešl pol pa jo ponosiva do konca Sva paz našo madam na štajerju spale pr sestri in to na eni postelji in se je mala tako navadla da zdaj noče več sama zaspat....obvezno moram bit v sobi ....in to pol traja pol ure preden madam od premetavanja mrkne, če pa me slučajno vidi da se premikam proti vratom, pa že začne sikat....pojma nimam kako bi jo spet nazaj spravla da bi madam sama zaspala!?!?! mate kak predlog.....oz. od danes naprej bo jo spet ati dal spat, mogoče njemu rata Drgače pa sem danes popoldan še varuška, najprej po šihtu letim po Ronjo, pol pa še po sosedino punčko, ki je tudi stara eno leto.....zdaj pa če ne bo popoldan lepo vreme....rabim plan kako obe spravit v 4 nadstorpje brez dvigala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 7:59:07
|
|
|
|
gold fish
|
babike - a pozna katera tabletke yasminelle? ...izkušnje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 7:59:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naj vam tekne.... ooo...sarayaq, še naslov povej, da pridemo dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:03:41
|
|
|
|
Olivija*
|
js se pa moram pohvalit, da je naša punca danes spet spala celo noč brez zbujanja...tako kot v dobrih starih časih, ko mami še ni hodila v službo. danes bo dober dan ...že začelo se je super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:18:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK men je včeraj ponoči Marija padla s postelje (zakonske) in pol sem jst bolj tulila kot ona ker ko je Marija že nazaj zaspala sm se jst še zmeraj drla in pol itak nisem mogla več spat nč sam mal sm se mogla spovedat Saj bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:19:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem pa že nazaj s preveza.... v petek moram spet it.... je pa dosti grše za videt kot prvič...pa tud več nohta je odrezal...mogoče pa zdaj bo...ne mogoče...zdaj bo boljše..... Jaz pa iz terapij.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:20:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js se pa moram pohvalit, da je naša punca danes spet spala celo noč brez zbujanja...tako kot v dobrih starih časih, ko mami še ni hodila v službo. danes bo dober dan ...že začelo se je super! Naj traja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:22:35
|
|
|
|
pf
|
Kahlo super za majčko, glede spanja pa nimam pojma. Lana povsod kam smo šli sama spi, ker ima prenosno pri babicah in tudi na dopust jo tovorimo zraven. Niti ni navajena spat z nama, ker če tudi sem jo kdaj polegla zraven (misleč da bo spala) je začela noreti, ker je mislila, da se bomo igrali, ker smo bili vsi trije na kupu. Saj jo bo minilo. Očka jo naj da par dni spat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:24:45
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. Prav depresivna sem že malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:30:04
|
|
|
|
KAHLO
|
pf.........10 dni , se ne moram predstavljat.....tud tvojega spanja ne ...no upam pa da bodo po 10 dneh tvoje težave izginile klko teh igel pa maš??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:49:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. Prav depresivna sem že malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 8:58:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi2 z laro sva td na dopustu skupi spale,ma pol doma ni blo problema.. Je pa res,da nisem z njo lezala,ko sm jo dala spat.. Lara je tud danes spala cel cajt..mislim,da jo je zadnje dni mal zeblo,wcjr sm jo pa kr v zimsko vreco dala in je spala kn polh..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 9:02:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
pf,ma kaj se nisi ti sam mal eni v rit zabila? Nisi bla pripeta? Al si ful pripicila not?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 9:09:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pf.........10 dni , se ne moram predstavljat.....tud tvojega spanja ne ...no upam pa da bodo po 10 dneh tvoje težave izginile klko teh igel pa maš?? Ti povem po resnici, da nisem štela in tudi od strahu pozabila vprašati. Po moje kakih dvajset.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 9:11:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pf,ma kaj se nisi ti sam mal eni v rit zabila? Nisi bla pripeta? Al si ful pripicila not? Ja v rit sem se eni zaletela, pa tudi hitrosti ni bilo mogoče več kot 30 km/h maksimalno, ali pa še manj. Težko zdaj domnevam, potovalna je bila okrog 45 do 50, potem pa sem itak ful zapremzala, ampak je ona pred mano z ročno zapremzala, tak da je bil občutek kot da se v drevo s ful šusom. Pripeta sem bila, ker sem stalno. Ne vem pri bogu ne od kod te bolečine. Nisem neki jamrek, samo me res, res boli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 9:13:23
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft podpisa nisi že en čas spreminjala. A Lara že kaj mami, ati tudi reče? A rada blebeče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 9:54:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js se pa moram pohvalit, da je naša punca danes spet spala celo noč brez zbujanja...tako kot v dobrih starih časih, ko mami še ni hodila v službo. danes bo dober dan ...že začelo se je super! Naj traja. ja, upam da ji to pride v navado
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 9:57:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. Prav depresivna sem že malo. kaaaaj? a zdaj boš imela 10 dni igle v ušesu? grozno... js sem mislila, da ti na akupnkturi vse ven poberejo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 11:08:33
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija jaz sem mislila isto, ja kako pa to zgleda....kako npr. telefoniraš......uhani pol odpadejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 11:14:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: pf Lara Croft podpisa nisi že en čas spreminjala. A Lara že kaj mami, ati tudi reče? A rada blebeče? sej jo sploh ni vec aktualno pri njej..td ni vec tko zgovorna,ku pred mesci.. Ati,mama rece,ja..horuk je huk pa se kej za nama na tak nacin ponovi,odkima,prikima.. Zdj jd as za zjanje.. :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 11:21:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .. Zdj jd as za zjanje.. :) ah kje...zdaj je odkrila čare mobilnosti in ni več časa za angleščino
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 7.10.2009 11:25:53
|
|
|
|
arabela*
|
Če bi jaz dodala pod podpis besede od M.... , bi takole zgledalo to: apute, apute(pravljica), pipi,ga ga, pepa (ime pujska), ada ada ( aneja), ata, meme (mama), a a a a (kuža) , pupa,teta,brm brm (avto) ......, najbolj smešne ta hip pa so: beda pa pa( pojoča knjigica je šla ajat) in pa ama ama njami njam( najboljše, dobro)...no,sicer to še ni vse......
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?