|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
7.10.2009 7:50:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

men je včeraj ponoči Marija padla s postelje (zakonske)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.10.2009 7:51:25   
gold fish

user posted image  zadnjič si mi tko lep sms poslala user posted image

user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.10.2009 7:52:31   
gold fish
...jaz sem pa že nazaj s preveza.... v petek moram spet it....

je pa dosti grše za videt kot prvič...pa tud več nohta je odrezal...mogoče pa zdaj bo...ne mogoče...zdaj bo boljše.....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
7.10.2009 7:55:49   
KAHLO
dOBRO JUTRO BABIKE!!

Evo danes ponoči se je vrnila moja izbeglica (dragi je prišel iz Barcelone)....in sva pol do enih na hitro obnovila njegov izlet v Barcelono, pokazal mi je darilca k sva jih bili deležni z Ronjo....in sem bla full navdušena da je mali kupil majco od Ramonesov.........res sem bla full vesela........zdaj še ji gor zlikam samo neko rožico al pa metulčka da bo res še bl spešluser posted image user posted image user posted image pol pa jo ponosiva do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva paz našo madam na štajerju spale pr sestri in to na eni postelji in se je mala tako navadla da zdaj noče več sama zaspat....obvezno moram bit v sobi ....in to pol traja pol ureuser posted image user posted image user posted image preden madam od premetavanja mrkne, če pa me slučajno vidi da se premikam proti vratom, pa že začne sikat....pojma nimam kako bi jo spet nazaj spravla da bi madam sama zaspala!?!?! mate kak predlog.....oz. od danes naprej bo jo spet ati dal spat, mogoče njemu ratauser posted image

Drgače pa sem danes popoldan še varuška, najprej po šihtu letim po Ronjo, pol pa še po sosedino punčko, ki je tudi stara eno leto.....zdaj pa če ne bo popoldan lepo vreme....rabim plan kako obe spravit v 4 nadstorpje brez dvigalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.10.2009 7:59:07   
gold fish
babike - a pozna katera tabletke yasminelle?  ...izkušnje?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
7.10.2009 7:59:24   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naj vam tekne....user posted image

ooo...sarayaq, še naslov povej, da pridemo user posted image

dobro jutro!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
7.10.2009 8:03:41   
Olivija*
js se pa moram pohvalit, da je naša punca danes spet spala celo noč brez zbujanja...tako kot v dobrih starih časih, ko mami še ni hodila v službo.

danes bo dober dan user posted image ...že začelo se je super!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
7.10.2009 8:18:12   
pf

men je včeraj ponoči Marija padla s postelje (zakonske)
in pol sem jst bolj tulila kot ona
ker ko je Marija že nazaj zaspala
sm se jst še zmeraj drla in pol itak nisem mogla več spat

nč sam mal sm se mogla spovedat

Saj bo vse vredu. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
7.10.2009 8:19:03   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...jaz sem pa že nazaj s preveza.... v petek moram spet it....

je pa dosti grše za videt kot prvič...pa tud več nohta je odrezal...mogoče pa zdaj bo...ne mogoče...zdaj bo boljše.....

Jaz pa iz terapij. user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
7.10.2009 8:20:33   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

js se pa moram pohvalit, da je naša punca danes spet spala celo noč brez zbujanja...tako kot v dobrih starih časih, ko mami še ni hodila v službo.

Naj traja. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
7.10.2009 8:22:35   
pf
Kahlo super za majčko, glede spanja pa nimam pojma. Lana povsod kam smo šli sama spi, ker ima prenosno pri babicah in tudi na dopust jo tovorimo zraven. Niti ni navajena spat z nama, ker če tudi sem jo kdaj polegla zraven (misleč da bo spala) je začela noreti, ker je mislila, da se bomo igrali, ker smo bili vsi trije na kupu. Saj jo bo minilo. Očka jo naj da par dni spat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
7.10.2009 8:24:45   
pf
Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. user posted image Prav depresivna sem že malo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
7.10.2009 8:30:04   
KAHLO
pf.........10 dniuser posted image user posted image user posted image , se ne moram predstavljat.....tud tvojega spanja neuser posted image ...no upam pa da bodo po 10 dneh tvoje težave izginileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klko teh igel pa maš??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
7.10.2009 8:49:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem pa včeraj v protibolečinski dobila akupunkturo v uho. Glede samega postopka vstavljanja igel v uho in pa mojega spanja mislim, da ne rabim zgubljati besed. Zdaj moram imeti igle deset dni noter, potem pa ven. Upam, da bo pomagalo, ker takih bolečin, ki jih imam ne vzdržim več. Bolj gre dalj časovno od prometne, bolj me boli. Če je to normalno. user posted image Prav depresivna sem že malo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
7.10.2009 8:58:31   
Lara Croft
mi2 z laro sva td na dopustu skupi spale,ma pol doma ni blo problema.. Je pa res,da nisem z njo lezala,ko sm jo dala spat..
Lara je tud danes spala cel cajt..mislim,da jo je zadnje dni mal zeblo,wcjr sm jo pa kr v zimsko vreco dala in je spala kn polh..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
7.10.2009 9:02:12   
Lara Croft
pf,ma kaj se nisi ti sam mal eni v rit zabila? Nisi bla pripeta? Al si ful pripicila not?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
7.10.2009 9:09:38   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

pf.........10 dniuser posted image user posted image user posted image , se ne moram predstavljat.....tud tvojega spanja neuser posted image ...no upam pa da bodo po 10 dneh tvoje težave izginileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klko teh igel pa maš??

Ti povem po resnici, da nisem štela in tudi od strahu pozabila vprašati. Po moje kakih dvajset.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
7.10.2009 9:11:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

pf,ma kaj se nisi ti sam mal eni v rit zabila? Nisi bla pripeta? Al si ful pripicila not?

Ja v rit sem se eni zaletela, pa tudi hitrosti ni bilo mogoče več kot 30 km/h maksimalno, ali pa še manj. Težko zdaj domnevam, potovalna je bila okrog 45 do 50, potem pa sem itak ful zapremzala, ampak je ona pred mano z ročno zapremzala, tak da je bil občutek kot da se v drevo s ful šusom. Pripeta sem bila, ker sem stalno. Ne vem pri bogu ne od kod te bolečine. Nisem neki jamrek, samo me res, res boli.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
7.10.2009 9:13:23   
pf
Lara Croft podpisa nisi že en čas spreminjala. A Lara že kaj mami, ati tudi reče? A rada blebeče?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
7.10.2009 9:54:54   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Naj traja. user posted image

ja, upam da ji to pride v navado user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
7.10.2009 9:57:18   
Olivija*

kaaaaj? a zdaj boš imela 10 dni igle v ušesu? grozno...
js sem mislila, da ti na akupnkturi vse ven poberejo...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
7.10.2009 11:08:33   
KAHLO
Olivija jaz sem mislila isto, ja kako pa to zgleda....kako npr. telefoniraš......uhani pol odpadejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
7.10.2009 11:14:35   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROILO: pf

Lara Croft podpisa nisi že en čas spreminjala. A Lara že kaj mami, ati tudi reče? A rada blebeče?
sej jo sploh ni vec aktualno pri njej..td ni vec tko zgovorna,ku pred mesci.. Ati,mama rece,ja..horuk je huk pa se kej za nama na tak nacin ponovi,odkima,prikima.. Zdj jd as za zjanje.. :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
7.10.2009 11:21:09   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
.. Zdj jd as za zjanje.. :)

ah kje...zdaj je odkrila čare mobilnosti in ni več časa za angleščino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
7.10.2009 11:25:53   
arabela*
Če bi jaz dodala pod podpis besede od M....user posted image , bi takole zgledalo to:

apute, apute(pravljica), pipi,ga ga, pepa (ime pujska), ada ada ( aneja), ata, meme (mama), a a a a (kuža) , pupa,teta,brm brm (avto) ......,

najbolj smešne ta hip pa so: beda pa pa( pojoča knjigica je šla ajat) in pa ama ama njami njam( najboljše, dobro)...no,sicer to še ni vse......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?