|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 23:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 23:14:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 23:19:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
6.10.2009 23:47:51   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

boma2 nazaj v Lj sem se preselila. Kaj pol sva bili skupaj na predavanjih decembra? kdo pa je bil tvoja patronazna? Mateja? kdo je vasa zdravnica?
Aja, mi smo ziveli na Marofu iz kerega dela pa si ti?

Skoda bi lahko kaj skupaj vozickali ce bi vedela prej :)

center skoraj zraven pošte... ja Mateja je bila moja patronažna.... Zdravnica je pa Zupet-Peršin... PA tvoja?

ja res škoda,,, :(

Isto: Mateja in Prsen Zupet.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.10.2009 6:10:06   
baki
dobro jutro....da se še malo javim ko se nisem ene par dni.nisem vas brala ker ni blo cajta.bom pol.nik zaspal ob 20.00 in še zdaj spiuser posted image user posted image user posted image user posted image .lepo prespana noč.sam sem pogruntala da mu morem dat zvečer čokolino po žlici da se fajn naje flaša ne velja več ker je preredko.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.10.2009 6:29:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cer!

Evo vam zaupam eno prigodo od dons: Skor sm crknla od smeha...

Naredim kosilo-golaz in polento....Greva z Larisso ven...in ker je prvi prsu dons tast domov, mu povem da ima na stedilniku golaz v hladilniku pa polento.....
In ko prideva zvecer z Larisso domov kaj vidim....dragi tast je ze na kroznik tasci nastimu kosilo, ki je bla zanjo vecerja...vse ok in prav, ampak kaj hudica ji je nastimu.... GOLAZ IN LIMONINO PITO (k jo je moj vceraj prinesu domov iz sluzbe....za vse ki ne veste je on kuhar in tko veckrat kj prnese)user posted image user posted image user posted image
S tem da je bla na piti gor smetana in rezina limete....user posted image user posted image user posted image user posted image

Nagradno vprasanje: kaj ti spila v glavi da das to dvoje skup?user posted image user posted image [sm=jezicek.g
if]

No priznam da sm se pa dons res nasmejala do solz....krokodiljihuser posted image in ko je prsu domov si nism mogla kj da se mu nism zarezala u frisuser posted image

In kako kj vi drage dame?user posted image

Mihailo....glede iso fiksa....to je sam zadeva za olajsanje pritrjevanja.....je pa enako varno ce je sedez pravilno namescen s pasom.

O šit, kaj je pa misluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, to je men tud bivša soseda k dela v BC rekla. Ampak povdarek je na pravilno pripasanem zicu, ker ful mal folka pravilno pripasuje zic, ker si tud pogledajo ne navodil. Pa kokrat sem ćže vidla lupino sam na zic dano, nč prpasano pa nč.

Ja tudi jaz sem bila takega mnenja ,da je isofix pac za lazje pritrjevanje,je pa prodajalka rekla ,da to ni tko ampak ,da je sedz tko pritrjen da ne more NIKAMOR,ampak mogoce je hotla sam se isofix prodat...jaz mislil da je tudi brez njega varno...?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.10.2009 6:38:48   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MIHAILO ZLATAuser posted image user posted image user posted image user posted image SI, KOMI ČAKAM SEDEŽuser posted image

tudi jaz komaj cakam sedez,vozicek sem cakala 15 dni ,ker sem ga narocila med prazniki upam,da bo to prej...

Neposredna povezava do sporočila: 382
7.10.2009 7:15:03   
MIHAILO
jutro...meni je bila grozna noc,ker oba z nihailom smrkava...vstala sva ob 5:30h...zdaj ga hranim in bo verjetno zaspal...user posted image kje najdem teste avtosedezevuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 7:19:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
7.10.2009 7:22:09   
MIHAILO
SE dva user posted image imam...
Kdaj lahko zacnes otroka na nogice dajat?A to zdravnik pove?Al ga nikoli ne dajes ,ker pocakas ,da to sam naredi ane?
A vasi malcki tudi full zasvicajo ,ko pojejo mleko...jaz Mihaila nimam v narocju med hranjenjem ampak lezi in ga hranim ,je pa vedno na koncu cist moker po laskih?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.10.2009 7:39:38   
Urša08
jutro

Tanci danes je vajin dan, zato ga izkoristita, uživajta in seveda še veliko skupnih letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.10.2009 7:40:39   
Urša08
mihailo otročka se ne postavlja na nogice, ko to zmore sam narediuser posted image , Žiga po hranjenju ni moker, ga mam pa v naročju

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 387
7.10.2009 7:42:19   
Urša08
Kolumbo user posted image user posted image user posted image za razgovor

Katjuša lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.10.2009 7:45:06   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mihailo otročka se ne postavlja na nogice, ko to zmore sam narediuser posted image , Žiga po hranjenju ni moker, ga mam pa v naročju

No saj se mi je zdelo ,da je tako...v bistvu vse sam zacne...jaz ga tudi sedet nisem sama dajala ampak ,ko je sam zacel...ampak sem rajsi vprasala ,da ne bi kaj zamudili ...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 389
7.10.2009 7:46:36   
Urša08
Jaz pijem kavico, potem moram pa tamaledva zrihtat. Sem pa tok zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piskot joj a tastari res nč ne pomislijouser posted image Pomoje da bo vse v redu (ker predvidevam da je šlo za miceno količino) , je pa baje alergen in naj ga otroci ne bi jedli do enega oz. eni pravijo celo do dveh let. Vem da so mi ga odsvetovali tudi med nosečnostjo in dojenjem (sem lahko kako žličko več pa ne).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 390
7.10.2009 7:46:58   
tanci29

jutro

Tanci danes je vajin dan, zato ga izkoristita, uživajta in seveda še veliko skupnih letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej bejba....hvalaaaaaaaaaaaaaaaa, res si carica da si si zapomnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.10.2009 7:48:36   
Urša08
Mihailo nč ne bo zamudil user posted image user posted image user posted image boš vidla kako hitro bo vse obvladal, čez pol leta ga boš že lovila user posted image user posted image user posted image Pa super za avtosedež user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si noseča al je prišla user posted image ? sem najbrž zgrešila? Kok mleka ti še popije Mihailo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 392
7.10.2009 7:48:44   
claud
Jutro!

Nasa nocka je bla taka da bi zdj sla komot za ene 5 urc spatuser posted image

mihailo.....ja verjetno ti je res sam hotla isota prodat...ne vem kaj ima od tega....je pa res fora v tem da je pravilno pripet!

Tanci cestitke ob obletnici...uzivajta!!!!!!!1111user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.10.2009 7:50:29   
tanci29
jutro

ponoči smo ustali 2x...
zdele se pa že oba oglašata, tko da jih grem rihtat...enga za v vrtec...enga za domauser posted image

kolumbo-superca za razgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image
urša-naj ti tekne kavica
katjuša-ful luštne slikice
claud-nisi povedala kako je tašča odreagirala na večerjouser posted image
vse ostale-lep dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.10.2009 7:56:15   
claud
Tastu je blo ful neroden, pol ga je moj se nap.zdu da je unicu sladice...in pol je tascica zavoljo miru pojedla tisti 2 sladici in je rekla da bo golaz pa jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 395
7.10.2009 7:57:40   
antonia
Ker sem ravno iz tega foha:

Med je za otroke do enega leta nevaren, ker lahko vsebuje spore bakterije CLostridium botulinum (verjetno ste slišale za otroški botulizem). V otroškem črevesju, ki je še nezrelo - premalo "dobrih bakterij", se lahko te spore razvijejo v bakterije, ki sproščajo strup, ki uniči živčni sistem - simptomi  bruhanje, težko požiranje, dvojni vid, ki se stopnjujejo v odpoved mišic in dihanja. Odrasli imamo v črevesju dovolj dobrih bakterij, da razvoj botulizma ni mogoč. Je pa ta zastrupitev izredno redka, vsaj kolikor jaz vem, takega primera v SLO zadnjih 30 let ni bilo, pa verjetno je kak dojenček jedel med

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.10.2009 8:02:26   
claud
No za dobrojutro....mogoce ideja za danasnje kosilo?user posted image

user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.10.2009 8:05:31   
Urša08
antonia hvala za obrazložitev user posted image

claud
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A jutri prideš na srečanje?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.10.2009 8:07:43   
claud
Jutri zal ne bom moglauser posted image ker gremo verjetn kj na dolenjsko k je moj frej.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.10.2009 8:08:08   
MIHAILO

Mihailo nč ne bo zamudil user posted image user posted image user posted image boš vidla kako hitro bo vse obvladal, čez pol leta ga boš že lovila user posted image user posted image user posted image Pa super za avtosedež user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si noseča al je prišla user posted image ? sem najbrž zgrešila? Kok mleka ti še popije Mihailo?

user posted image je prisla tko da nisem user posted image ...user posted image AM koliko mi popije?180ml vode pa 6meric mleka poije ga pa 3x na dan pa enkrat ponic oziroma okrog4h zjutraj,vcasih prej vcasih pa se kasnej...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?