Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:47:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa..... dobro da ti kava pomaga, pri men je tko, da bi mogla pri takih nočeh na kaj bolj krepkega preidt
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:48:25
|
|
|
|
Onasiss
|
JUTTA- A PRIDEŠ NA SREČANJE V ČETRTEK? Če nimaš prevoza greš lahko z menoj! Tisto urco si lahko vzameš kaj časa......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:50:14
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro bejbe! Kako ste kaj? Jest sm mela včeri ta dooolg šiht pa še zvečer smo šli zalit enga novopečenega očka in sm rahlo zmatrana . Sm spila pravi čaj z mlekom pa ni nč pomagal. Morm še kavico it spit morbit bo to pamagal Kolumbo - držim pesti da bo dobr šlo na razgovoru. Srečanje - me ne bo! grem mal delat pol greva z malo še v trgovino.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:52:37
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz grem otroka zrihtat potem pa šibamo vn
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:55:22
|
|
|
|
simonakr
|
Aja naša je v pižami pa v žaklu, zdej jo pa še dekco pokrijem k je ponoč že kar mrz!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 9:19:04
|
|
|
|
piskot
|
jutro. no eden je spal. ana je pa skoz na joski ... tole je tuuu mach. pol se pa se ob 6 dvigneta, pa gremo v akcijo. no hvala ker ste me potolazile glede teh plac. jaz imam po virantovi spremembi se nizjo, tako da imam zdaj 200 eur visjo porodnisko kot ce bi v sluzbo hodila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 10:13:52
|
|
|
|
tanci29
|
hoj dobili pikico...tud mrdnla ni, mal je sicer čudno gledala kaj dogaja pol pa ploskat pa v smeh podatki za seznamček: 8 mesecev 8.200g in 70,5cm zdej jo moram pa šibat previt k neki smrda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 10:24:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kaj pa recesija? .. :) moja definicija recesije je: Recesija je idealen izgovor za lenuhe in požeruhe! Se 100% strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 10:28:21
|
|
|
|
claud
|
Helo! Tanci super da ni nc jokala Kje bo srecanje v cetrtek? pa kdaj? Aja se to...Larissa se sama usede...je ful smesna....se da na trebuh in da noge pod trebuh, pa rito dvigne, pol se da na bok in z rokami se upira dokler se ne usede
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:02:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kaj pa recesija? .. :) moja definicija recesije je: Recesija je idealen izgovor za lenuhe in požeruhe! najbolj so v recesiji politiki Brkn na srečanje me ne bo ker sploh ne sodelujem na čveku celjank in bi tam mal čudno zgledala jst sem dons že ob 7 vstala in sem šla na avto kluko montirat tko da sem bla že ob 8 v delavnici, kjer so mladi mojstri to vse zrihtal pol sem šle še po nove tablice in ju3 gremo po prikolico men se pa od kar sem prišla domov vrti pa sem misla, da bo pomagalo če neki pojem in zdej je že pol ure od zajtrka men se pa še kr vrti popoldne grem pa z mamico in mojima sončkoma k dediju na obisk v laško se gremo mal namakat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:06:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kaj pa recesija? .. :) moja definicija recesije je: Recesija je idealen izgovor za lenuhe in požeruhe! najbolj so v recesiji politiki Brkn na srečanje me ne bo ker sploh ne sodelujem na čveku celjank in bi tam mal čudno zgledala jst sem dons že ob 7 vstala in sem šla na avto kluko montirat tko da sem bla že ob 8 v delavnici, kjer so mladi mojstri to vse zrihtal pol sem šle še po nove tablice in ju3 gremo po prikolico men se pa od kar sem prišla domov vrti pa sem misla, da bo pomagalo če neki pojem in zdej je že pol ure od zajtrka men se pa še kr vrti popoldne grem pa z mamico in mojima sončkoma k dediju na obisk v laško se gremo mal namakat javascript:void(AddText(' ')) super katjusa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:09:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Helo! Tanci super da ni nc jokala Kje bo srecanje v cetrtek? pa kdaj? Aja se to...Larissa se sama usede...je ful smesna....se da na trebuh in da noge pod trebuh, pa rito dvigne, pol se da na bok in z rokami se upira dokler se ne usede To je normalno.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:11:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo dobla baby-vac... že sprobali... dela super in nosek je čist..... Sem študirala, če bi šla ven, pa ker je bila bolana in je še vedno prehlajena, bom šla okoli dveh ko se zbudi... končno je malo zaspala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:40:55
|
|
|
|
tanci29
|
HEJ hana ninka mlea-joj kaj pa vas tako daje revčki...spočij si bejba simona-pridna pridna...kako je zdej v službici...a je fajn mal odklopit katjuša-ohoho pikolica še malo pa bo doma barbara-kakšen tečaj je to...o nekih čajih al kaj jutta-ja moraš pridt na srečanje claud-bravo za sedenje...srečanje je v četrtek v kranju(točne lokacije še ni) ob 10h dopoldne urša-joj točno vem kako si spala na 10 cm...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:44:09
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-ja gospodinje so ble ful dobre...pa res kar mal šok kako se je vse odvilo...lynete je itak faca, sem se tolk smejala učer k je njen mož špegu zbrcal na avtu(čeprav tista dva mulca mi nista čist nč simpatična)...mi je pa všeč novi ljubimec od joj sem pozabla kako ji je ime(bivša od mikea-sem ga že u gayih gledala)pa mi je bil ful ušeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 11:54:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-ja gospodinje so ble ful dobre...pa res kar mal šok kako se je vse odvilo...lynete je itak faca, sem se tolk smejala učer k je njen mož špegu zbrcal na avtu(čeprav tista dva mulca mi nista čist nč simpatična)...mi je pa všeč novi ljubimec od joj sem pozabla kako ji je ime(bivša od mikea-sem ga že u gayih gledala)pa mi je bil ful ušeč Susan..... simpatična smotka... Ampak Lynette mi je pa kot nek idol.... joj kva bluzim... en filmski lik mi je idol... ah u glavnem je FACA..... Čaki ti kr glej... boš vidla kva se vse spreobrne......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 12:48:33
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa naš je podobno in zvečer k se uleže.... ampak zdej e ful boljše sem mu pa dala pred vrtcem in pol doma vedno slezov sirup in je pomagalo mislim da že ene 2 dni sploh ne kašlja MA JST MU NE UPAM DAT SLEZOV SIRUP, KER MI JE BLO REČEN, DA TO SICER UMIRJA KAŠELJ, SAM POL SVINARIJA NOT OSTANE, KER SE NE IZKAŠLJA....ma ne vem...aja sory črke slezov sirup je samo za čez dan....pa še to je tko kot Kolumbo napiše.... Drgač ponoči za mirno spanje prakticirajte Panatus......pa obvezno inhalacija pred spanjem MEDVEDKOV SIRUO napi doktorji priporočajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 12:48:48
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a lahko v sredo al pa četrtek? Jaz sem dons brez avta, če se ti pa da pa lahko k men uletiš? kva je to fora,...a sta me izobčle delam ko zamorc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:01:33
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa noben ni nobene izločil. V četrtek je srečanje in če maš čas pridi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:03:05
|
|
|
|
Urša08
|
ekola mi smo se potepali do 12, smo šli z eno kolegico in njenima sončkoma v gozd na sprehod potem pa še k njej na kavico in je bilo super Potem sem hitro Žigu dala za jest in sedaj spančka, jaz pa kuham kosilo Popoldan mava pa z Nejcem telovadbo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:07:25
|
|
|
|
Urša08
|
piskot a plačo boš mela kar za 200E manjšo od porodniške kolumbo a so pestke kej pomagale? tanci superca da Hana ni nč jokala, pa lepe mere imate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:08:07
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa včer bla tok zaspana da sm šla spat in seveda gospodinje prešpricala a lahko kera obnovo napiše, prosim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:13:23
|
|
|
|
Urša08
|
Claud srečanje bo v četrtek okol 10 v Kranju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:32:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem pa včer bla tok zaspana da sm šla spat in seveda gospodinje prešpricala a lahko kera obnovo napiše, prosim Bi ti jaz, samo jih tudi jaz nisem gledala včeraj... sem pa videla celo sezono in vse vem tako, da bi lahko na hitro izdala kakko stvar, ki šele pride....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 13:34:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ekola mi smo se potepali do 12, smo šli z eno kolegico in njenima sončkoma v gozd na sprehod potem pa še k njej na kavico in je bilo super Potem sem hitro Žigu dala za jest in sedaj spančka, jaz pa kuham kosilo Popoldan mava pa z Nejcem telovadbo super za lepo dopoldne...... jst pa pakiram za bazen..... za te tri ure kopanja mam tok pakiranja pa verjetno bo kej pozabla.....:) sam da otroke vzamem florjana bom kr iz vrtca vzela in gremo direkt upam, da je spal oz. da še spi.... bo pa ful vesel k je že zadnič nekaj sanjal, da bi se šel kopat lepo se mejte in uživajte lepo sončno popoldne Kolumbo tud jst mislim nate in stiskam pesti
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?