skačica
|
jutro! Spala sem dobro, zdele komaj vstala, Izo je moj odpeljal k mami, da jaz malo počivam. Dogaja nič, jutri imam spet ctg in posvet pri DR. Bom že 5. dan po PDP-ju. Bi tud jaz mehčala MV , če bi kaj hasnilo, ampak se mi tko ne da...Pri Izi tud to ni nič pomagalo. talika- ja, sej imaš prav. Ko je otrok lačen, ga podojiš, ne pa neke ure. Jaz jih pri Izi nisem nikoli imela, ker je itak malo dobivala na teži in mi je P težila. Pa sem jo pač večkrat dojila in spet ni blo ok, ker kao na manj kot 2 uri pa ne bi smela. No, včasih sem jo tud in je pol lepo pridobivala na teži. Mah res, tole dojenje je super stvarca, ampak kok se lahko za BV presekiraš...jaz sem se že, zdej se ne bom niti slučajno. karmen- joj, kok me dražite s tem Žabarjem , res bi uletela, ampak se bojim vozit sama. Imam pol ure do LJ in mi ni. Peljem se sama samo še do moje mami, ki je 3 km stran. Obljubim pa, da bom tudi jaz uletela s svojo mladino na kakšno srečanje k Žabarju ali v ZOO. Tja sploh radi hodimo. muca maca- čestitke tvojemu za uspešno opravljen izpit. Ja, jaz sem bila na tem, da se spet vpišem na faks, sem imela že vpisnico in položnico za študij doma, ampak sem si premislila. Letos se bom raje mladičkom posvečala, morda drugo ali pa naslednje leto, bom vidla kako mi bo zneslo. Vmes bi rada še hišo gradila pa službo počasi menjala in delala nekaj kar ustreza moji zdejšnji izobrazbi. Plani veliki, kaj? Grem cunje posortitar, postelje pospravit in iz pomivalca zložit. Kok bi dans spet jedla jurčke z jajčki . O pišuka, kok so bli dobri.
|