|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 22:57:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Oktobrke 2009 2.del
6.10.2009 23:08:03   
skačica
če si pa kem. teh si pa vsaj malo podobne smeri kot jaz. Sem končala farm. šolo na zdravstveni, doštudirala pa čisto nekaj ta tretjegauser posted image , no zaenkrat še delam kot farm. teh.

Ja, Izo sem prenosila za en teden, upam, da zdej ne bo šlo tok čez, čeprav tako kaže. Jutri bom že četrti dan, v CE pustijo čakat tudi do 14 dni baje, no jaz bom sigurno prejuser posted image . Sej en teden še gre nekak, ampak 2 tedna čez? Ne, res si ne želim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 0:02:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
7.10.2009 0:10:35   
skačica
ne, nisem šla na ekonomsko. In ne, nisem se želela vpisat na farmacijo, ker mislim, da izrednega študija sploh ni.
Zakaj nisem študirala farmacije? Ker sem dobila pripravništvo, se navadila na svoj denar in nisem bila pripravljena po pripravništvu službe pustit in it redno študirat, ampak sem ostala v firmi in tam dobila potem takoj za NČ. Sem uživala s svojo plačo, ker smo prej živeli precej skromno, je bila le atijeva plača in 5 otrok. Ena moja kolegica je službo po pripravništvu pustila in uspešno doštudiralauser posted image .
Delam pa v farmaciji v LJ.

Jaz grem počasi spat, izgleda da tud 6.10 ne bo moj danuser posted image , no zdele smo itak že 7. Hihi.
Lahko noč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
7.10.2009 7:40:55   
muca*maca
Dobro jutro!

Kaj oa je zdej to? še vse spite???
Ne morem verjet, da sem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

DOBROOOOOO JUTROOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DEJMO, AKCIJAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
7.10.2009 7:46:49   
muca*maca
Za mano ena čist mirna noč, brez lažnih/popadkov, uff.....
Sam ustat se mi pa ni dal dons, bi še ful poležavala, ampak, zdej ko sem iz postle, pa ne bi šla nazaj.

Moj dragi je včeraj uspešno opravil strokovni izpit in potem sva se včeraj zvečer malo sprostila in poveselila user posted image

Joj, Michelle, ful dobr za faks, jst sem tud hotla letos kej še študirat, pa se nisem mogla odločit kaj. Cela beda, a ne. No, pa sem preložila odločitev na drugo leto. Ker bi rada neki študirala, k mi bo RES fajn. Zdej naj se pa nosečnica odloč, k se včasih še tega ne morem odločit, kaj bi za zajtrk jedla, hahaha...

Dons bo al ne bo sonček???
Upam, da bo user posted image

Hmmmm....
user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
7.10.2009 7:51:25   
boob
dobro jutro. . .

Neposredna povezava do sporočila: 4682
7.10.2009 7:53:47   
Talika19
Dobro jutro!

Da se še jaz malo javim. Zala je zelo pridna, samo je in spi, kar od mojega prvega sina ne poznam.user posted image Edino včeraj jo je nekaj matralo, očitno sem ga posračkala pri hrani. Upam, da hitro mine, se moram bolj pazit.

Je bila pa včeraj spet patronažna pri nas in mi je prav smešna. Prejšnjič je tehtala Zalo in je rekla, naj se dojiva znotraj 3h in naj jo tudi zbujam ponoči, če bo dlje spala (kar itak nisem delala). No čez 4 dni smo imeli spet tehtanje in se je menda preveč zredila.user posted image user posted image Kot da se lahko z dojenjem preveč zrediš. In da zdej pa naj že malo podaljšujem razmik med dojenji. user posted image Mah te patronažne so včasih tudi svojega denarja vredne. Še dobro, da sem v drugo malo bolj samozavestna glede tega in se ne pustim prepričat kar tako. Pri Marku sem čisto preveč komplicirala. Ful sem se držala ur dojenja, potem je ravno dobro zaspal (pa že tako je ful malo spal), sem ga že mogla zbudit. V glavnem cela zmešnjava.user posted image
Zdej se pa nič ne obremenjujem. Dojim jo kolikor hoče, pustim jo spat kolikor hoče, no saj ponoči spi največ 4h v kosu, čez dan pa npr. 2-3h. Pa se ful lepo redi.
Upam, da bo ta moja izkušnja kakšni v pomoč, sploh tistim, ki boste prvič mamice. Čim manj se obremenjevat in je veliko lažje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4683
7.10.2009 7:54:52   
gorenka
Jutro!

Ja mucamaca, ti si ga pa s user posted image včerej res zgleda dobr proslavila da si že (zate) tkooooo zgodej ful dobre volje!user posted image user posted image Le kaj sta počela...mehčala mat.vrat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tut jst že pokonc...dons na sporedu del. akcijauser posted image , pol pa na stol... Sm včerej s karmen fino zabušavala na tisti tortici user posted image user posted image , se mi pol še popoldne ni kej dost dalo. Čeprou karmen...glede na tvojo akcijo pol u leclerc-u bova šle drugič še u mc-donalsa prejuser posted image

Lep sončen dan vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4684
7.10.2009 7:55:52   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Jaz sem že od zdravnika, sem skor pozabla bolniški list za prejšnji mesec dvignit za tiste 4 ure zaden teden ko sem delala. No sej menda se ne mudi tok zlo, ni bla šefica nič huda.
Zdaj pa zajtrk, RR in novim zmagam naproti.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
7.10.2009 7:56:34   
Talika19
Michelle, ti si pa res pridna. 3 otroke boš imela, pa še študirala. Vsaka čast.user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa sedaj za nekaj časa zaključila. Mogoče se bom sedaj posvetila učenju jezikov, jih moram malo izboljšat. Saj dolgo pa itak ne zdržim, da kaj ne študiram, sem pač tak človek.

Naty,
čestitke za sinčka.user posted image user posted image

Tale luna pa očitno res ni bila tako močna, sem mislila, da vas bo šlo ful več rodit.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
7.10.2009 7:57:21   
Crystall
Dobro jutro!

Vidim, da vas veliko razmišlja o faxu. Jaz sem razmišljala o magisteriju, pa sem na koncu prišla do odločitve, da je malce predrago in da  bomo te dinračke rajši vložili v bodočo hiško user posted image . Meni kot učiteljici razrednega pouka magisterij ne pomeni veliko. Svojo željo po izobraževanju pa potešim na raznih seminarjih, projektih ...

Danes sem že boljše volje. Upam, da se moja žabica v bušiju dobro počuti. Včeri se je ati s sinčkom pogovoril, da bi bilo lepo, če bi prišel ven user posted image  ... me zanima, kako ga bo upošteval user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 4687
7.10.2009 7:57:32   
gorenka
Talika - lepo slišat da imaš zdravo in pridno user posted image . Pa ja hvala, res dobr prebrat kej tacga kr bo nam prvorodkam prav pršlo...če že patronažne ne vejo kako in kaj, kako bomo pol me a ne?user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
7.10.2009 8:03:54   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Talika - lepo slišat da imaš zdravo in pridno user posted image . Pa ja hvala, res dobr prebrat kej tacga kr bo nam prvorodkam prav pršlo...če že patronažne ne vejo kako in kaj, kako bomo pol me a ne?user posted image

Saj vem, mah vsaka ima pač neko svoje razmišljanje, mogoče svoje izkušnje. Saj prav, da jih poslušaš ampak na koncu se odločiš tako kot se tebi zdi najbolje. Pa ne rečem, da vedno vse vemo, samo moraš včasih tudi sebe poslušat, ne samo druge.

No saj pri Marku sem imela pa drugo patronažno in mi je spet dajala napačne informacije. Pri njemu ful nisem imela dovolj mleka in smo mu že v porodnišnici dajali dodatek. Ful sem si želela, da bi imela dovolj mleka, pa kar ni šlo. Pa mi je patronažna rekla, da če bom dojila na manj kot 3h, sploh ne bom imela mleka in ne bom s tem nič rešila. Ker se pa jaz pač nisem dala, sem začela malo brat o teh stvareh in sem se po 14 dneh odločila, da dodatek ukinem in ga začnem bolj pogosto dojit, na 2h ali še manj. In ne boste verjele, da se je mleko super naredila in sem Marka dojila še do 17 meseca.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
7.10.2009 8:12:33   
muca*maca
Hehe, Gorenka, kako lepo si se izrazila - mehčala MV user posted image

Talika - hvala za nasvet. Jst sem že tok različnih stvari slišala, pa se mi nekak zdi najbolj logično, da se ne omejuješ z nekimi urami (to je po moje itak pogruntavščina preteklosti, ko so otročke takoj po porodu odpeljali in jih na 3 ure razvažali mamam v menzo - k v tovarni, no!). Individualni pristop je veliko bolj prijazen otročku in mamici. Naj mi nekdo pokaže dva enaka otročka. Treba je pogruntat nek svoj ritem, predvem pa bit potrpežljiv, pa je.

Bolniški list - jao, jst ga mam tud že 2 tedna doma user posted image

Crystall - a je mogoče, da se v resnici sploh nisi zredila za 2,5 kg? K men je tud enkrat tehtnica pr g pokazala, da sem šla gor za 4 kg v 5 tednih (fuuul), sam sem pol mal razmišljala in je ful odvisno od tega če si bla na stranišču, pa ob kateri uri so te tehtali, itd, itd... Tele meritve otročkov sem pa tud slišala, da znajo kr dobr kiksnit. Sicer boš pa vidla tale test za sladkorno, pa če je res kej na tem, se boš pa teh par zadnjih neki dni držala mal diete, pa bo. Al pa kr preventivno, škodit ne more. Pa sej bo kmal user posted image

Čauuuu
user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 7.10.2009 8:14:34 >

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
7.10.2009 8:13:12   
LINDI
Dobro jutro punce,sem mislila,da še malo potegnem,pa ni uspelo,me je moj dragi v luft vrgu,k je fotr od njega v garažo zaprl lojtro,mi pa delavca,ki bi lojtro rabiluser posted image pa sem mogla vsta,pa še veliko sem bila pokonci,zdaj bom pa stegnila na kavico,kaj pa naj drugegauser posted image ponoči me je kar malo buši bolel,ne vem niti zakaj,a se to že dogaja kaj,ke rčez dan je bilo v redu,le malo mi je bilo slabo,ampak se ne čudim,ker sem imela tako čudno kombinacijo hraneuser posted image ,najprej sem jedla juho ,potem kruh in pašteto,čez 15 min pa še evrokrem in kruh,grozaa,če zdaj pomislimuser posted image Aja mogoče me je pa zato,sem se spomnila,da sem jedla jabolko predno sem zaspala...No šibam,danes imam še pregled in CTG upam,da mi ga ne bo treba spet buditi,da bo pokonci.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
7.10.2009 8:13:52   
karmen b
O talika, lepo da se javiš in nas razsvetljuješ s tako uporabnimi izkušnjami user posted image ... A misliš, da bi že lahko prišla z malo Zalo jutri na sladoled k Žabarju?

Michelle ti pa če si jutri v Ljubljani, bi se nam pa tudi lahko pridružla, če bi ti ura ustrezala. Moramo mal nadomestit menjkajočo Frrrr.

muca*maca ti si pa hiper danes, torej se mi obeta dobra družba na stolu....gorenka a se bomo srečale? Midve sva ob 11:30 naročene.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
7.10.2009 8:19:00   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

O talika, lepo da se javiš in nas razsvetljuješ s tako uporabnimi izkušnjami user posted image ... A misliš, da bi že lahko prišla z malo Zalo jutri na sladoled k Žabarju?

Uh, tako zgodaj pa še ne bo šlo. Se bomo kasneje videle, ko boste imele tudi ve s seboj svoje user posted image . Bom počakala, da bomo vse na istem, da ne bom samo jaz odletavala okrog ta male, ve boste pa lepo čičale in uživale.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
7.10.2009 8:21:07   
karmen b
No probala sem user posted image , bi te blo lepo videt. Sej vem, res je še premajhna.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
7.10.2009 8:23:17   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

No probala sem user posted image , bi te blo lepo videt. Sej vem, res je še premajhna.

Ja enako, saj tudi jaz še nisem čisto ok, tile šivi se še niso čisto pocelili, je pa že veliko bolje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
7.10.2009 8:54:43   
Aniiita
Vidim, da se vas precej maže s canestenom.. tiste, ki masirate presredek,ste mogoče zaradi tega opazile več izcedka? Midva sedaj masirava to vsak dan, pa se mi zdi, kot da je postalo vse skupaj ful občutljivo in več izcedka..torej nekaj podobnega vnetju..pa vem, da to ni ok za rodit user posted image Zdaj samo ne vem, ali je tu povezava ali ne in naj malo prekinem masiranje oz. se masiram s canestenom user posted image

Meni trebuh drugače ful otrdeva čez dan, naša user posted image pa še vedno zelo živahna.. Oba jo že tako pričakujeva..user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
7.10.2009 8:57:12   
gorenka
Karmen - zgleda se bomo spet srečal...jst mam stol ob 12huser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
7.10.2009 9:00:19   
karmen b
No super potem se pa vidmo...lahko prideš mal prej, bomo kako rekle user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
7.10.2009 9:01:52   
skačica
jutro!

Spala sem dobro, zdele komaj vstala, Izo je moj odpeljal k mami, da jaz malo počivam.
Dogaja nič, jutri imam spet ctg in posvet pri DR. Bom že 5. dan po PDP-ju.
Bi tud jaz mehčala MVuser posted image , če bi kaj hasnilo, ampak se mi tko ne da...Pri Izi tud to ni nič pomagalo.

talika- ja, sej imaš prav. Ko je otrok lačen, ga podojiš, ne pa neke ure. Jaz jih pri Izi nisem nikoli imela, ker je itak malo dobivala na teži in mi je P težila. Pa sem jo pač večkrat dojila in spet ni blo ok, ker kao na manj kot 2 uri pa ne bi smela. No, včasih sem jo tud in je pol lepo pridobivala na teži. Mah res, tole dojenje je super stvarca, ampak kok se lahko za BV presekiraš...jaz sem se že, zdej se ne bom niti slučajno.

karmen- joj, kok me dražite s tem Žabarjem , res bi uletela, ampak se bojim vozit sama. Imam pol ure do LJ in mi ni. Peljem se sama samo še do moje mami, ki je 3 km stran. Obljubim pa, da bom tudi jaz uletela s svojo mladino na kakšno srečanje k Žabarju ali v ZOO. Tja sploh radi hodimo.

muca maca- čestitke tvojemu za uspešno opravljen izpit.
Ja, jaz sem bila na tem, da se spet vpišem na faks, sem imela že vpisnico in položnico za študij doma, ampak sem si premislila. Letos se bom raje mladičkom posvečala, morda drugo ali pa naslednje leto, bom vidla kako mi bo zneslo. Vmes bi rada še hišo gradila pa službo počasi menjala in delala nekaj kar ustreza moji zdejšnji izobrazbi. Plani veliki, kaj?

Grem cunje posortitar, postelje pospravit in iz pomivalca zložit.
Kok bi dans spet jedla jurčke z jajčkiuser posted image  . O  pišuka, kok so bli dobri.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
7.10.2009 9:18:57   
Anonimen
Dobro jutro

Še 8 dni user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

hitra hrana??
hibela

ali pogosto v družini jeste hitro hrano??

vedno (4%)

nisem še slišal za to (0%)

včasih (78%)

nikoli (18%)

Število vseh glasov: 375

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!