Anonimen
|
Jst se čez mojga ne bom več prtoževala, ma napake, samo HB, mi s takimi ne hod vn, k pol bi ga pa u kur.. poslala!!!!!!!! Ne morm vrjet da lahko svoji BOLJŠI polovici kej tazga rečeš! Sploh ko je noseča!!! To so deci za nagont! Kašni so pa tastari od decov (tea & rakica), k eni pač poberejo tak obnašanje od tm, kjer so gor rasl. Drgač pa cigareti ... jst sm kadila 9 let, pa pol zanosila, pa zmanšala skor na 0, pol je šlo naprej in sm začela še bl kadit, no in pol k je pa ratal spet mi je blo pa itak tok slabo, da nism mogla niti vidt čika! Pol k se je slabost umirila, me je pa FUUUUUUUUUUU...UUUUUUUUUUUL mikal, ampak nč druzga kukr un filing, k držiš čik, pa k gre dim v pluča, pa pr kavici un filing kadit, ampak HB mi še vedno smrdi, nekak sm se prepričala, da ne in upam da mi bo tut pol k rodim ratal zdržat. Problem je samo k moj kadi, pa tut to ne več tak k je biv prej. Morm pa rečt, da je pr kajenju res največja odvisnost psihična in ne fizična. Saj jst to tko dojemam. Pa še to, kar kol pravjo dohtarji glede čikov, ni res, kok kajenje vpliva na otroka je odvisn od vsake ženske posebi. K je šlo naprej, sm najprej sebe krivila, k sm kadila, samo so mi rekl, da to ni krivo kajenje, da se pač zgodi in da je vedno več tega. In tut k pravjo eni da ne smeš nehat kadit k zanosš, ker gre vse kar se iz telesa čist v tut ni res, ker moj sonček nima problemov zato k sm jst nehala. Sm pa zdj nekadilka že skor 8 mescov zame Mam pa jst tut zadne cajte ful teh lažnih popadkov, pa vedno bl močni so, samo so tok neredni, da ne morjo bit pravi. Sm se sprjaznla, da ne bo nč prej! Me je dons ene par folka tok razpizdil, da joj. Kr neki so vsi pametni, da ker je 1. , da bo čez rok, pa take. Pa koji kur.. so oni men da mi bojo pamet solil, Sm tok jezna, k mi kdo to govori, pa kok težek je porod, pa kok boli, pa take. Dejte mi mer, halo, sam živčno me nardijo, da je še slabš pol, jst se pa probavam sprostit, k je vseen lažje, če greš sproščena rodit, kukr pa napsiherana zarad takih izjav ... to je moje mnenje. Pa vsak k me vid, kaj a še nisi šla? HALO, šla bom ko bo cajt za to, pa kaj kur.. to njih briga!!! Mal sm jezo sprostila. Zdj pa na lepš stvari. Crystall ... še vsak je vn pršu. Tko al drgač. Da te potolažm, moja kolegica je rodila hčerko mn k 3 kile pa bla šivana, pa vse, tamavga, k je mev skor 4 pa je rodila brez da bi jo rezal pa to. To je tko k so že ostale povedale, odvisn od vsake posameznice. Bl se seleraš, slabš je. Bod tko k jst. Jst si skos govorim, da bom pršla tja, pa bo kr vn padla . Glede dioptrije, a vm v MŠ niso nč povedal? Nm je v MŠ vse razložila, kako in kaj une, k majo dioptrijo. Tko, zdj k sm se tok razpisala, da mate za cev tedn za brat, grem pa lahko nazaj ležat LP, pa VSEM OKTOBERKAM
|