|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
6.10.2009 8:22:33   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutro........user posted image

juuuutroooo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
6.10.2009 8:41:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

jutrck

sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska
ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm  v sluzbo ker je sodelavka na bolniski..
pa tko bi bla rada doma....

drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako vezo ima sodelavkina bolniška s tvojim bolnim sončkom?

Ne vem, kje/kaj delaš, ampak če te otrok potrebuje doma, te potrebuje doma in imaš vso pravico do bolniške. Pa če firmo tačas dol zaprejo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
6.10.2009 8:45:01   
ključek
spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? user posted image  ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
6.10.2009 8:47:44   
ključek

jutrck

sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska
ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm  v sluzbo ker je sodelavka na bolniski..

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
6.10.2009 8:49:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jutrck

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako vezo ima sodelavkina bolniška s tvojim bolnim sončkom?

Ne vem, kje/kaj delaš, ampak če te otrok potrebuje doma, te potrebuje doma in imaš vso pravico do bolniške. Pa če firmo tačas dol zaprejo user posted image

user posted image  

se strinjam. jaz vem, da bom doma, pa če ni nobenega v službi.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.10.2009 8:58:05 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
6.10.2009 8:55:28   
Olivija*

spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? user posted image  ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak 14x pa menda ni blo treba vstat????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
6.10.2009 8:58:37   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ampak 14x pa menda ni blo treba vstat????

ne to ne. samo 6x.user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
6.10.2009 9:03:28   
Olivija*
MTY, potem si pa lahko vesela, da gre tako hitro na bolje!
Jaz že cel teden vstajam 2x, pa nič ni videt, da bi šlo na bolje (razen med vikendom).

Mogoče me pa res moja punčka tako pogreša, ker se me zjutraj drži kot klop, sploh je ne morem oddat pri vhodnih vratih tako kot prvi teden, ampak moram z njo gor, da mi začne kazat igrače...potem pa lahko grem. Nisem pa pristaš tega, da bi ji naskrivaj pobegnila...se mi zdi, da potem otrok dobi neke nepotrebne strahove, da ga je mami izdala user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
6.10.2009 9:11:56   
ključek

MTY, potem si pa lahko vesela, da gre tako hitro na bolje!
Jaz že cel teden vstajam 2x, pa nič ni videt, da bi šlo na bolje (razen med vikendom).

Mogoče me pa res moja punčka tako pogreša, ker se me zjutraj drži kot klop, sploh je ne morem oddat pri vhodnih vratih tako kot prvi teden, ampak moram z njo gor, da mi začne kazat igrače...potem pa lahko grem. Nisem pa pristaš tega, da bi ji naskrivaj pobegnila...se mi zdi, da potem otrok dobi neke nepotrebne strahove, da ga je mami izdala user posted image

če bom danes samo 2 x vstala, bom rekla, da gre na bolje.user posted image

sej je prav, da se lepo posloviš od princeske. pri nas je isto, ko gre v vrtec (ali pa kam v varstvo). čeprav včasih niti nima časa pomahati, ko vidi druge user posted image .

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
6.10.2009 9:18:22   
Olivija*
danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči....
in s tem so bile rešene vse moje težave user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 6.10.2009 9:22:36 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
6.10.2009 9:34:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...katero barvo si si dala gor? ...

Neko novo z ličijem in brez amoniaka. Veš da pri vrabcu ne vem katera firma je bila, ker sem jo prvič kupila. Je kar dobro izpadlo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
6.10.2009 9:36:57   
Olivija*
pf, sliko pričakovat je verjetno utopično... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
6.10.2009 9:37:04   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da vidimo kaj bo zima prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa ne bom.... nimam namena zbolet... user posted image

Tudi jaz ne. Sem kupila danes v lekarni Supradyn Q10. Bova z mojim enomesečno kuro naredila. Škodilo nama ziher ne bo. Danes pa grem v protibolečinsko ambulanto na Ptuj zaradi križa in vratu, pa občasnih glavobolov. Me prav zanima kaj mi bo stric svetoval. user posted image

jaz tud ne

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.10.2009 9:37:46   
pf

jutrck

Hitro se pozdravite.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.10.2009 9:38:52   
pf

Mi pa tak spimo že par dni. Juhu. Vsi trije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.10.2009 9:40:32   
pf

danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči....

In potem je svizec zavil čokolado. Domnevam, da ni bilo nič od tega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.10.2009 9:41:01   
pf

pf, sliko pričakovat je verjetno utopično... user posted image

Ti me ful dobro poznaš že. Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.10.2009 9:41:39   
ključek

no, popoldne k frizerju, A bo zobek do večera pokukal ven.....in spali boste kot polhki!!!user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.10.2009 9:42:47   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: pf
In potem je svizec zavil čokolado. Domnevam, da ni bilo nič od tega. user posted image user posted image user posted image

jasno, da ne

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.10.2009 9:42:53   
pf
Drugače pa dobro jutro.
Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.10.2009 9:44:00   
Olivija*

no, popoldne k frizerju, A bo zobek do večera pokukal ven.....in spali boste kot polhki!!!user posted image

misliš?
če bi frizer rešil težave z zobki, bi že zdaj takoj letela tja....ampak sem skeptična user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.10.2009 9:45:17   
Olivija*

Drugače pa dobro jutro.
Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. user posted image

zdaj je čas za buče, oranžne!
js tudi tuhtam, kje dobim kako oranžno bučo...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.10.2009 9:52:48   
ključek

Drugače pa dobro jutro.

jutro.
kaj kuhaš? jaz še nimam ideje, kaj naj.
glede balkona.....kok imaš pa placa??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.10.2009 9:53:32   
ključek

Drugače pa dobro jutro.

jaz sem pa kupila kar glineno, nikoli ne segnije.user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.10.2009 10:07:05   
pf

Buče itak. Samo malo nekega jesenskega cvetja  bom dala v korita tudi, da ne bo tak pusto. Okrog delavnice in pasje ute sem že uredila. In rože in buče.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?