Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:22:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro........ juuuutroooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:41:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutrck sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm v sluzbo ker je sodelavka na bolniski.. pa tko bi bla rada doma.... drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem... Kako vezo ima sodelavkina bolniška s tvojim bolnim sončkom? Ne vem, kje/kaj delaš, ampak če te otrok potrebuje doma, te potrebuje doma in imaš vso pravico do bolniške. Pa če firmo tačas dol zaprejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:45:01
|
|
|
|
ključek
|
spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:47:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutrck sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm v sluzbo ker je sodelavka na bolniski.. pa tko bi bla rada doma.... drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:49:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutrck sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm v sluzbo ker je sodelavka na bolniski.. pa tko bi bla rada doma.... drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem... Kako vezo ima sodelavkina bolniška s tvojim bolnim sončkom? Ne vem, kje/kaj delaš, ampak če te otrok potrebuje doma, te potrebuje doma in imaš vso pravico do bolniške. Pa če firmo tačas dol zaprejo se strinjam. jaz vem, da bom doma, pa če ni nobenega v službi.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.10.2009 8:58:05 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:55:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... ampak 14x pa menda ni blo treba vstat????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:58:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... ampak 14x pa menda ni blo treba vstat???? ne to ne. samo 6x.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:03:28
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, potem si pa lahko vesela, da gre tako hitro na bolje! Jaz že cel teden vstajam 2x, pa nič ni videt, da bi šlo na bolje (razen med vikendom). Mogoče me pa res moja punčka tako pogreša, ker se me zjutraj drži kot klop, sploh je ne morem oddat pri vhodnih vratih tako kot prvi teden, ampak moram z njo gor, da mi začne kazat igrače...potem pa lahko grem. Nisem pa pristaš tega, da bi ji naskrivaj pobegnila...se mi zdi, da potem otrok dobi neke nepotrebne strahove, da ga je mami izdala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:11:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, potem si pa lahko vesela, da gre tako hitro na bolje! Jaz že cel teden vstajam 2x, pa nič ni videt, da bi šlo na bolje (razen med vikendom). Mogoče me pa res moja punčka tako pogreša, ker se me zjutraj drži kot klop, sploh je ne morem oddat pri vhodnih vratih tako kot prvi teden, ampak moram z njo gor, da mi začne kazat igrače...potem pa lahko grem. Nisem pa pristaš tega, da bi ji naskrivaj pobegnila...se mi zdi, da potem otrok dobi neke nepotrebne strahove, da ga je mami izdala če bom danes samo 2 x vstala, bom rekla, da gre na bolje. sej je prav, da se lepo posloviš od princeske. pri nas je isto, ko gre v vrtec (ali pa kam v varstvo). čeprav včasih niti nima časa pomahati, ko vidi druge .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:18:22
|
|
|
|
Olivija*
|
danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči.... in s tem so bile rešene vse moje težave
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 6.10.2009 9:22:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:34:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...katero barvo si si dala gor? ... Neko novo z ličijem in brez amoniaka. Veš da pri vrabcu ne vem katera firma je bila, ker sem jo prvič kupila. Je kar dobro izpadlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:36:57
|
|
|
|
Olivija*
|
pf, sliko pričakovat je verjetno utopično...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:37:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stari pa da vidimo kaj bo zima prnesla Jaz se pa ne bom.... nimam namena zbolet... Tudi jaz ne. Sem kupila danes v lekarni Supradyn Q10. Bova z mojim enomesečno kuro naredila. Škodilo nama ziher ne bo. Danes pa grem v protibolečinsko ambulanto na Ptuj zaradi križa in vratu, pa občasnih glavobolov. Me prav zanima kaj mi bo stric svetoval. jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:37:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutrck sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm v sluzbo ker je sodelavka na bolniski.. pa tko bi bla rada doma.... drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem... Hitro se pozdravite.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:38:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................... Mi pa tak spimo že par dni. Juhu. Vsi trije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:40:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči.... in s tem so bile rešene vse moje težave In potem je svizec zavil čokolado. Domnevam, da ni bilo nič od tega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:41:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pf, sliko pričakovat je verjetno utopično... Ti me ful dobro poznaš že. Bravo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:41:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči.... in s tem so bile rešene vse moje težave no, popoldne k frizerju, A bo zobek do večera pokukal ven.....in spali boste kot polhki!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:42:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf In potem je svizec zavil čokolado. Domnevam, da ni bilo nič od tega. jasno, da ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:42:53
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro. Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:44:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no, popoldne k frizerju, A bo zobek do večera pokukal ven.....in spali boste kot polhki!!! misliš? če bi frizer rešil težave z zobki, bi že zdaj takoj letela tja....ampak sem skeptična
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:45:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro. Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. zdaj je čas za buče, oranžne! js tudi tuhtam, kje dobim kako oranžno bučo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:52:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro. Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. jutro. kaj kuhaš? jaz še nimam ideje, kaj naj. glede balkona.....kok imaš pa placa??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 9:53:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro. Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. zdaj je čas za buče, oranžne! js tudi tuhtam, kje dobim kako oranžno bučo... jaz sem pa kupila kar glineno, nikoli ne segnije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 10:07:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj je čas za buče, oranžne! js tudi tuhtam, kje dobim kako oranžno bučo... Buče itak. Samo malo nekega jesenskega cvetja bom dala v korita tudi, da ne bo tak pusto. Okrog delavnice in pasje ute sem že uredila. In rože in buče.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?