skačica
|
že vse spite? Jaz sem šele dobr do računalnika pršla. Cel dan sem letala okrog. Nekaj časa smo bili pri moji mami, potem smo šli na prireditev, ki je potekala pred našim vrtcem in je blo prav fino. pečen kostanj, palačinke, Iza je izdelala jesensko ogrlico, se igrala na igralih,...fajn je blo, no. Potem smo šli pa še v LJ iskat eno ribico, mal smo skočil še v Lidla, Pikapolonico, Big Banga in na konc v McDonaldsa. Po moje sem pojedla zadnji BigMac pred porodom , edin če se bo tole vleklo še nekaj dni. Zna bit, da se bom s futrom tolažila . No, kar vsi mi napovedujejo, da bom rodila 10.10, sestra je celo nekaj računala, da lahko pridem na njeno žurko 17.10. še 2v1. Sem bla besna kot . Ja, to bi blo pa fajn, nosit 14 dni čez rok. Aja, mami je včeraj končala še ene copatke s cofki, so tko kjut, da bi jih kar gledala in so že v ruzaku, da jih bo imela tamala za iz P. Jutri imam spet ctg, upam, da se začne kaj dogajat, fajn bi blo, da bi bla že kaj odprta, ampak vprašanje, če me bo kdo pregledal. No, tud slabe volje nisem več, bom jutri dalje, ko bom prišla domov iz ctgja . Je mal pomagal tudi to, da je moj prišel kmalu iz službe in je Izo mal on štimal. Men se je tko težko pripognit, še čevlje ji težko obujem in zavežem, kaj šele kaj drugega. K sreči se vsaj obleče sama. naty- go go go Sem popila en dober šejk, k mi ga je naredil moj možek in zdej ima mala v trebuhu celo fešto. Ta otrok bo po moje tud med porodom brcal in se premetaval . Zdele grem pa pod tuš in glavo prat. Se mi ne da, ampak kar se mora, se mora. Lahko noč.
|