Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 21:27:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-kako je bilo na razgovoru? Pa upam, da nisi šla za kakega zavarovalnega agenta, ki ponuja naložbena zavarovanja... Ti so nategovalci....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 21:28:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo- DRŽIM PESTI ZA JUTRI....... če kaj potrebuješ povej..... Aja še to...naša miss je spala popoldne samo 20 min.... po moje bo spet porazna noč.... ah bo že....
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 21:48:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 21:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 21:57:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-kako je bilo na razgovoru? Pa upam, da nisi šla za kakega zavarovalnega agenta, ki ponuja naložbena zavarovanja... Ti so nategovalci.... sej v bistvu ne vem za kaj gre je neka firma (nimam pojma kako se reče) k sklepa vse vrste zavarovanj za ful različnih zavarovalnic.... zdej bi tak mogl it najprej na nek seminar..... jst se odkrito povedano v tem ne vidim ampak boma z možekom verjetno na seminar vseeno šla..... kr tko iz zabave pa moj je reku da bi mal to delal da ga zanima (moj je veliko bolj odprt za te zadeve) .... mah raje bi neko službo za 8 ur in to je to.... kolumbo jst bi z veseljem prekinla porodniško že za 500€ ker dobim samo 192€ porodniške in ko se ta steče bom dobla 0€ držim pesti da ti jutri ponudijo fajn delo in fajn plačo..... pol pa pridemo na sokeca in ograjo pogledat a je že kej za videt?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 22:10:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Kolumbo - ej, pa sej ti si hotela vedet, kaj je najmanj. Če je ok firma, ti 2.000 € ne uide. Držim pesti pa še za več. Navzgor ni omejitev, še posebej v LJ, kjer so vsaj za 30 % boljše plače. Srečno!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 22:48:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mlea hvala za seznamcek :) boma2 ti si iz Ivancne? Zakaj tega nisem vedela prej, midva sva do julija zivela v Ivancni. Pol si bila tudi v Ivancni na predavanjih? ja itak, še vedno.. :) kako pa veš:) Kam si se selila?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 22:49:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta A je mogoče katera od vas dala cepiti otroka proti rotavirusom po starosti 6. mesecev? Namreč zasledila sem, da je otroke potrebno cepiti pred dopolnjenim 6. mesecem starosti, ker kasneje ni nujno, da je cepivo učinkovito jaz sem dala in ni mi žal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 22:50:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša v vsakem primeru bote mel 3 sobno: prikola, baldahin pa še Gadafi al Arafat, al kaj je že un klinc za senco verjetno bo prikola, baldahin in še tenda in še pri baldahinu stranska kuhinja/ soba ja pa lahko tud še en paviljon že imamo eno ogledano ima vse to gremo ju3 pogledat drgač pa to k smo dons gledal je fil lepo ohranjena in se nam dopade sam da ne bomo kupli prvo k jo vidimo gremo še to pogledat in upam, da bo lepa ker me zelo mika kaj pa recesija? .. :) ti full privoščim, kar pojdite pogledat..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 22:54:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 Vse naj naj Dominiku , Niku in Žigu se podpišem...
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 23:03:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 23:05:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 23:08:19
|
|
|
|
tanci29
|
hoj gospodinje so carice kolumbo-držim pesti da bo dobra ponudba jutri mlea-fajn da si se odklopla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 0:33:50
|
|
|
|
BarbaraGS
|
boma2 nazaj v Lj sem se preselila. Kaj pol sva bili skupaj na predavanjih decembra? kdo pa je bil tvoja patronazna? Mateja? kdo je vasa zdravnica? Aja, mi smo ziveli na Marofu iz kerega dela pa si ti? Skoda bi lahko kaj skupaj vozickali ce bi vedela prej :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 6:53:48
|
|
|
|
Čebel@
|
JUTRO! sem ustala ob 4.30 ker nisem več mogla spat,in sem se do zdele učila matematiko,pol pa pržgem tole kišto in ugotovim da se bo vsak čas sesula-vse na ekranu imam megleno in eksta veliko tko da tudi slučajno ne morem brati,pišem v možili ker e ne dela tko da veste če se neki časa ne javim da mi račko nagaja grem nazaj spat.........fajn čvečejte in se tipkamo ko se papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 7:24:06
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Naša nočka je bila ma kaj pa vem, na koncu vsi štirje na eni pojstli vsi super spali razen mene k sem mela mal premal prostora. Žiga se tokrat ni zbudil za hranjenje tako da je šele sedaj dobil flašo mleka Kolumbo držim pesti za službico grem vas še mal prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 7:44:36
|
|
|
|
antonia
|
Maksi, ti imaš pa zelo optimistične podatke glede plač. Kolegici, univerzitetna izobrazba, biotehnična fakulteta, državni zavod v LJ (IVZ; ZZV), 8 in 5 let delovnih izkušenj - plača z vsemi dodatki 1100 - 1200 neto. Mislim, da se 2000 neto zasluži le v farmaciji z 60 urnim delovnikom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:07:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro..... ...Pri nas nočka....ah brezveze...itak se je zbudila... no če ne drugega je Onasis šel že pred eseto v posteljo brat knjigo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:12:07
|
|
|
|
Onasiss
|
No drugače pa sem se jaz na kadrovski tudi zmenila, da bom če bo potrebno predčasno prekinila porodniško...sam da me dajo izven mreže..... Plača pa drugače tudi pri nas ni bohvekaj.... sicer pa danes plačujejo glede na uspešnost podjetja in glede na delovno mesto, ki ga opravljaš (v to so šteti vsi dejavnost kot npr odgovornost, dlovni čas in podobno)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:13:25
|
|
|
|
Urša08
|
mlea a potem si nisi nč odpočila? Jaz sem zdele taka k bi me en povozu Si morm en kofi narest da me zbudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:14:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja tanci.... sem čisto pozabila, da so bile včeraj gospodinje...... .... hudo a ne....? in precej vse skupaj nepričakovano..... Najboljša mi je še vedno Lynette..... CARICA!!!!!! Jaz sem gledela že celo sezono...... do konca.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:14:08
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? No vidim, da se vse ukvarjate z razgovori za delo. Katjuša- sej delo z zavarovanji je kr uredu, tud js delam pri kd-ju pogodbeno (sklepanje življenjskih zavarovanj) pa sem kr zadovoljna. Je pa res da si plačan po tem koliko delaš. Kolumbo- držim pesti zate, danes da se dobro zmeniš. Midva sva drugače super, Nik je že pravi razgrajač, včeraj je bila pri nama na obisku zopet patronaža ga je prišla mal pogledat in naju pohvalit kako sva velika in pridna. Katjuša - a greš na srečanju jutri (celjank)?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:14:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Ne nč... pa še tam čez ramena me vse boli.... Men tud kofe ne pomaga....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:18:06
|
|
|
|
Urša08
|
mlea kaj ti pravzaprav delaš? si v banki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.10.2009 8:20:57
|
|
|
|
Urša08
|
Men pa kavica pomaga pa sedaj ko sem nehala dojiti lahko še kako več spijem
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?