|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
5.10.2009 21:27:12   
Onasiss
Katjusa-kako je bilo na razgovoru? Pa upam, da nisi šla za kakega zavarovalnega agenta, ki ponuja naložbena zavarovanja... Ti so nategovalci....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.10.2009 21:28:43   
Onasiss
Kolumbo- DRŽIM PESTI ZA JUTRI.......user posted image user posted image user posted image  če kaj potrebuješ povej.....user posted image

Aja še to...naša miss je spala popoldne samo 20 min.... po moje bo spet porazna noč.... ah bo že....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 21:48:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 21:48:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
5.10.2009 21:57:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-kako je bilo na razgovoru? Pa upam, da nisi šla za kakega zavarovalnega agenta, ki ponuja naložbena zavarovanja... Ti so nategovalci....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej v bistvu ne vem za kaj gre je neka firma (nimam pojma kako se reče) k sklepa vse vrste zavarovanj za ful različnih zavarovalnic.... zdej bi tak mogl it najprej na nek seminar..... jst se odkrito povedano v tem ne vidim ampak boma z možekom verjetno na seminar vseeno šla..... kr tko iz zabave pa moj je reku da bi mal to delal da ga zanima (moj je veliko bolj odprt za te zadeve) .... mah raje bi neko službo za 8 ur in to je to....

kolumbo jst bi z veseljem prekinla porodniško že za 500€user posted image user posted image user posted image user posted image ker dobim samo 192€ porodniške in ko se ta steče bom dobla 0€
držim pesti da ti jutri ponudijo fajn delo in fajn  plačo..... pol pa pridemo na sokeca in ograjo pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image a je že kej za videt?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.10.2009 22:10:15   
Maksi1
Kolumbo - ej, pa sej ti si hotela vedet, kaj je najmanj. Če je ok firma, ti 2.000 € ne uide. Držim pesti pa še za več. Navzgor ni omejitev, še posebej v LJ, kjer so vsaj za 30 % boljše plače. Srečno!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.10.2009 22:48:44   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mlea hvala za seznamcek :)

boma2 ti si iz Ivancne? Zakaj tega nisem vedela prej, midva sva do julija zivela v Ivancni. Pol si bila tudi v Ivancni na predavanjih?

ja itak, še vedno.. :) kako pa veš:) Kam si se selila?

boma2 :)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.10.2009 22:49:30   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

A je mogoče katera od vas dala cepiti otroka proti rotavirusom po starosti 6. mesecev? Namreč zasledila sem, da je otroke potrebno cepiti pred dopolnjenim 6. mesecem starosti, ker kasneje ni nujno, da je cepivo učinkovitouser posted image

jaz sem dala in ni mi žal

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.10.2009 22:50:58   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša v vsakem primeru bote mel 3 sobno: prikola, baldahin pa še Gadafi al Arafat, al kaj je že un klinc za sencouser posted image

verjetno bo prikola, baldahin in še tenda in še pri baldahinu stranska kuhinja/ soba ja pa lahko tud še en paviljonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že imamo eno ogledano ima vse to gremo ju3 pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa to k smo dons gledal je fil lepo ohranjena in se nam dopade sam da ne bomo kupli prvo k jo vidimo gremo še to pogledat in upam, da bo lepa ker me zelo mikauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa recesija? .. :)

user posted image user posted image user posted image ti full privoščim, kar pojdite pogledat..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.10.2009 22:54:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Vse naj naj Dominikuuser posted image , Nikuuser posted image in Žiguuser posted image

se podpišem...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 23:03:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 23:05:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
5.10.2009 23:08:19   
tanci29
hoj

gospodinje so cariceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo-držim pesti da bo dobra ponudba jutri
mlea-fajn da si se odklopla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.10.2009 0:33:50   
BarbaraGS
boma2 nazaj v Lj sem se preselila. Kaj pol sva bili skupaj na predavanjih decembra? kdo pa je bil tvoja patronazna? Mateja? kdo je vasa zdravnica?
Aja, mi smo ziveli na Marofu iz kerega dela pa si ti?

Skoda bi lahko kaj skupaj vozickali ce bi vedela prej :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.10.2009 6:53:48   
Čebel@
JUTRO!
sem ustala ob 4.30 ker nisem več mogla spat,in sem se do zdele učila matematiko,pol pa pržgem tole kišto  in ugotovim da se bo vsak čas sesula-vse na ekranu imam megleno in eksta veliko tko da tudi slučajno ne morem brati,pišem v možili ker e ne dela

tko da veste če se neki časa ne javim da mi račko nagaja

grem nazaj spat.........fajn čvečejte in se tipkamo ko se

papa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 315
6.10.2009 7:24:06   
Urša08
jutro

Kako ste? Naša nočka je bila ma kaj pa vem, na koncu vsi štirje na eni pojstli user posted image vsi super spali razen mene k sem mela mal premal prostora. Žiga se tokrat ni zbudil za hranjenje tako da je šele sedaj dobil flašo mlekauser posted image

Kolumbo držim pesti za službicouser posted image

grem vas še mal prebrat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 316
6.10.2009 7:44:36   
antonia
Maksi, ti imaš pa zelo optimistične podatke glede plač.
Kolegici, univerzitetna izobrazba, biotehnična fakulteta, državni zavod v LJ (IVZ; ZZV), 8 in 5 let delovnih izkušenj - plača z vsemi dodatki 1100 - 1200 neto. Mislim, da se 2000 neto zasluži le v farmaciji z 60 urnim delovnikom

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 317
6.10.2009 8:07:32   
Onasiss
Dobro jutro.....

...Pri nas nočka....ah brezveze...itak se je zbudila... no če ne drugega je Onasis šel že pred eseto v posteljo brat knjigo....user posted image

So what....

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.10.2009 8:12:07   
Onasiss
No drugače pa sem se jaz na kadrovski tudi zmenila, da bom če bo potrebno predčasno prekinila porodniško...sam da me dajo izven mreže..... user posted image user posted image user posted image  Plača pa drugače tudi pri nas ni bohvekaj....

sicer pa danes plačujejo glede na uspešnost podjetja in glede na delovno mesto, ki ga opravljaš (v to so šteti vsi dejavnost kot npr odgovornost, dlovni čas in podobno)

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.10.2009 8:13:25   
Urša08
mlea a potem si nisi nč odpočila?

Jaz sem zdele taka k bi me en povozuuser posted image Si morm en kofi narest da me zbudiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 320
6.10.2009 8:14:01   
Onasiss
Aja tanci.... sem čisto pozabila, da so bile včeraj gospodinje......

.... hudo a ne....? in precej vse skupaj nepričakovano.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Najboljša mi je še vedno Lynette..... CARICA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem gledela že celo sezono...... do konca.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 321
6.10.2009 8:14:08   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? No vidim, da se vse ukvarjate z razgovori za delo.

Katjuša- sej delo z zavarovanji je kr uredu, tud js delam pri kd-ju pogodbeno (sklepanje življenjskih zavarovanj) pa sem kr zadovoljna. Je pa res da si plačan po tem koliko delaš.

Kolumbo- držim pesti zate, danes da se dobro zmeniš.

Midva sva drugače super, Nik je že pravi razgrajač, včeraj je bila pri nama na obisku zopet patronaža ga je prišla mal pogledat in naju pohvalit kako sva velika in pridna.

Katjuša - a greš na srečanju jutri (celjank)?????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 322
6.10.2009 8:14:53   
Onasiss
Ne nč... pa še tam čez ramena me vse boli....user posted image user posted image  Men tud kofe ne pomaga....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 323
6.10.2009 8:18:06   
Urša08
mlea kaj ti pravzaprav delaš? si v banki?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 324
6.10.2009 8:20:57   
Urša08
Men pa kavica pomaga user posted image pa sedaj ko sem nehala dojiti lahko še kako več spijemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?