|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
5.10.2009 7:26:18   
PERSIDA
Dobro jutro.
Noč minila brez večjih izgredov.Celoooooooooooooooo samo dvakrat smo se zbudiliuser posted image .No jaz milijonkrat mi nič ni pasalo ,pa zeblo ,pa skoz nekaj.Naj tota luna gre nekam preden jaz tja padem.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
5.10.2009 7:53:09   
tasa_m
Dobro jutro.
Mi smo spet spali mal bolje (trkam že).

Pr nam še ni nobenega prehlada na vidiku pri Liji, nosek čistima non stop z fiziološko, tak da upam da naju kaj ne doleti.
Sem pa se jaz zbudila z polnim nosomuser posted image tak da upam, da se me kaj ne loteva, ker se bova morali z Liji ravno v lenart preselit user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.10.2009 8:21:34   
yania
Dobro jutro...no evo, danes pa je naš miško spal do 5ih, potem se je zviral po postelji in rečem mojmu da naj gre mu naštimat mleko...spet nerga in mu ni nič prav, pa mu povem, da se jaz nafilam z zdravili da sploh zaspim ker tolk kašljam, in da če spet začnem, je konec mojga spanja...slišalo se je pri Timonu da je zabasan noter in se ne more odkašljat,,popije mleko, podere kupček in bruh po tleh v kuhinji..je revež ful sluzi ven vrgel....potem sem jaz itak začela nabijati in sem raje vstala kot da do konca vse zbudim...čeprav je Naja rekla, da je tudi slabo spala ker je mene slišala ponoči kašljat...ja res so trdovratni tile prehladi...upam da še kak dan, ker drugač pa res ne vem no...ma me prav glava buli pa oči,,,kr zvezdice sem ponoči videla, ko sem kašljala,,,resno jaz to...ma moji sodelavki je lansko leto odstopila mrežnica in bi skoraj oslepela,,,,operacija takoj in še zdej ima fuuuullll diptrije...pa to zaradi kašljanja,,user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, Timon aja,,,jst pa bedim tule,,,pa ful bi šla spat...
sem pa pospravila naš pult v kuhinji, k je bil pol metra založen user posted image  z raznimi papirji, dokumenti, izpiski, položnicami...ma ni da ni....pa eno polico v kopalnici sem tud pospravila, pa previjalno..no za nekaj je pa le dobro , da sem vstala...najbolj smešen je bil moj, ko se je ob 7,50 privalil iz spalnice, pa pravi: kaj ti res nisi več šla nazaj spat?    ja, boš mogla inhalirati...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.10.2009 8:39:01   
helimaša
hej!

mi tud že pokonc......ma bi tok še spala......mi kr neki spanca manjka.....sm vidla da se mente za piknik......ja super.....bi ful pršli.....sam mam jst tekmov anje v soboto.....tko da bi lahko v  nedeljo.....pa že tko je pr nas ob sobotah kriza.....ker moj večkrat dela sobote.....in pol bi rajš vidla da se bl ob nedelah dobivamo.......

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.10.2009 9:17:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

v soboto imamo en RD, v nedeljo pa gremo hmmmm..sedaj tak ni več skrivinost...čoln sprobati na Dravo!

a res? a po Dravi se lahko z motornimi čolni voziš? Ha, spet sem se nekaj novega naučila user posted image

saj mogoče se v resnici ne smeš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
5.10.2009 9:18:40   
MalaČebelica

v soboto imamo en RD, v nedeljo pa gremo hmmmm..sedaj tak ni več skrivinost...čoln sprobati na Dravo!

a res? a po Dravi se lahko z motornimi čolni voziš? Ha, spet sem se nekaj novega naučila user posted image

ja, na Ptuju.imajo prav narejeno za spust čolna v reko...pa zraven gostilnica....še nisem bila tam, moj je bil in je rekel, da je prav tako morsko vzdušje...user posted image

a to misliš ribiča? tam sma midva imela poroko user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
5.10.2009 9:29:02   
MalaČebelica
pa dobro jutro oz. dober dan.

mi smo pa danes spali čudno. no, saj ne da nisem naspana. ampak vsakič ko sem se ponoči zbudila je moja visela na meni in jedla user posted image user posted image sploh ne vem če se je ponoči kaj odklopila. saj se včasih zgodi da ko se ponoči zbudi, zaspi na joški in ji jo ven vzameme in spimo dalje. ampak to je bolj cartanje kot kaj drugega. danes pa je res nonstop jedla. ne vem, al ji je res mleko premalo al ma kaki poskok v rasti spet... ker tudi zvečer je jedla ful dosti. od šestih do osmih sem jo ene štirikrat podojila... kdo bi vedel. smo pa včeraj spet začeli z GH. pa je bilo še kar ok. pojedla je sicer malo, ampak je pridno odpirala usta in vse... je pa res, da ni včeraj dobila rižolinota zvečer, ker smo prišli bolj pozno od tašče in je bla mala že preveč utrujena. ni mogla več niti glave pokonci držat. in pol je nisem mučila še s GH. a bi lahko zaradi tega bila tak lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.10.2009 10:34:58   
felix7
dobro jutro! zdaj mi pa hitro povejte, katera mi je po mejlu poslala virus, ker tudi jaz nekaj smrkam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
5.10.2009 12:31:45   
trezika
Dan!

Zdaj pa vem, zakaj zadnje dni bolj slabo spimo....zobek prihaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.10.2009 12:32:20   
trezika

dobro jutro! zdaj mi pa hitro povejte, katera mi je po mejlu poslala virus, ker tudi jaz nekaj smrkam user posted image

jaz sem zaenkrat še zdrava tk da nisem kriva....moram hitro potrkat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
5.10.2009 14:01:51   
Najaa

jaz tudi ne bi dajala smokija... mogoče sem smotana, ampak nekaj pa ja dam na zdravo prehrano, sploh pri 6 mesečniku...

sej v smokiju so arašidi, ki so alergeni. user posted image

Jaz tega sploh ne kupujem tak da tud Tija bolj malox je smoki. Edino z mojim se s čipsom bašeta. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.10.2009 14:04:59   
tasa_m

jaz neee!! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.10.2009 14:05:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!

Zdaj pa vem, zakaj zadnje dni bolj slabo spimo....zobek prihaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.10.2009 14:10:04   
Najaa
Ful sem napisala in je bilo We are sorry.. user posted image user posted image user posted image Zdej se mi pa ne da več. V glavnem, za piknik še ne vem, ker imam za en čas dosti potovanja. Otroc so pa tudi prehlajeni in mi ni sami z njima za hodit okol.

Vprašanje - kdaj vaši user posted image jejo sadje? Imate že določeno uro?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.10.2009 14:20:27   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ful sem napisala in je bilo We are sorry.. user posted image user posted image user posted image Zdej se mi pa ne da več. V glavnem, za piknik še ne vem, ker imam za en čas dosti potovanja. Otroc so pa tudi prehlajeni in mi ni sami z njima za hodit okol.

evo najaa, saj ti me spraviš, da kej na hitrco napišem. midve z malo mava že en tak mini urnik:
ponoči dojenje
9h: zajtrk - sva pristali na polenti z mlekom, pa n prepečenc za grickat
11.30: kompot z riževimi kosmiči (al pa čim drugim)
14.00: kosilo
17.00: jabolčna (al pa katera druga kupljena) kašica - tukaj pride jogurt, danes sva ga poskusili
19.00: lahko noč kašica

ker so porcije majhne (cca 100-120ml), se vmes dojiva po  potrebi. ure so pa seveda okvirne user posted image

tako, če ti bo kaj za orientacijo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.10.2009 14:40:34   
felix7

Najaaaaaaa, dej pejt na piknik, no... sej midva z Juretom bova tudi po vsej verjetnosti šla sama, se lahko dobimo pri Kongu, pa skupaj peljemo dalje.

Sadje pa Jure je za svoj tretji obrok v dnevu (al pa zelenjavo, kar je pač na meniju user posted image ). Vse ostalo je mleko. Midva zelo počasi uvajava, čakam naslednji pregled, da mi dajo napotke.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.10.2009 15:07:09   
Najaa
julam kaj tvoja pol že cel dan je GH? Z vmesnimi dojenji?
Sprašujem pa to zato, ker ne vem al naj ji dam pred ali po dop. spancem sadje. Če ji dam pred je malo prehitro, če ji dam po je prepozno... user posted image

felix, ma dej, ne bom tu pisala... sej ne da nočem na piknik...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.10.2009 15:17:04   
julam

Sprašujem pa to zato, ker ne vem al naj ji dam pred ali po dop. spancem sadje. Če ji dam pred je malo prehitro, če ji dam po je prepozno... user posted image

ja, ne vem, kam se nama je tako mudil, ampak se kar cel dan neki baševa user posted image . Ampak kot že rečeno, niso to cele porcije, čeprav mi je danes kosila pojedla skor 200ml user posted image .
Kdaj pa tvoja spi? A ji daješ še kakšen drug obrok?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.10.2009 15:45:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: julam

ja, ne vem, kam se nama je tako mudil, ampak se kar cel dan neki baševa user posted image . Ampak kot že rečeno, niso to cele porcije, čeprav mi je danes kosila pojedla skor 200ml user posted image .
Kdaj pa tvoja spi? A ji daješ še kakšen drug obrok?

moja gre prvič spat 1,5 - 2 uri po tem, ko se je zjutraj zbudila. pol pa včasih spi tud do 2 uri in ob enih recimo je sadje.
zvečer je še ml. kašico, pa nič drugega. z zelenjavo še nisva štartali.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.10.2009 16:23:39   
yania
Timon je takole:

user posted image  ponoči in zjutraj mleko, če se zbudi le 1x (npr.ob 5.00, pač samo 1x mleko)

user posted image dopoldan sadje (med 10.in 11.uro)

user posted image okrog 14.kosilo (zelenjava + meso)

user posted image 17.00 sadje (z jogurtom ali skuto-manjša porcija kot kosilo oz.sadje zjutraj)

user posted image 19.30 mlečna kaša (npr. aptamil +kosmiči)

user posted image pred spanjem mleko, če ga še hoče...če gre takoj po GH spat, potem bolj malo spije, če pa je vmes kaka ura, potem pa kar pije...

čez dan pijeva pa kompot...
No, to je najin trenutni urnik...mi pa vsak obrok poje kar veliko (180-200), razen mleka ponoči in popoldanska malica je manj , pribl.140ml
Se spomnim ene kolegice, ko je bila tudi v dvomih kdaj sadje,,,ali zjutraj mlečni obrok, ko se zbudi, pa sadje popoldan, ali sadje ko se zbudi....no in sva takrat prišle do tega, da itak pravijo, da je sadje fino na tešče jesti, da telo dobro prečisti in da ne gnije v telesu....samo kdaj pa je na tešče, če papcajo na ene 4 ure, skosuser posted image
no se pa tudi zgodi, ko mi je ponoči in zjutraj okrog 7.30 mleko...potem pač že okrog 11.30 skuhava kosilo, zelenjavco in ima sadje popoldan, z jogurtom...
Ma sej se je treba znati prilagajati otroku...itak ima on svoj urnik, najbolj pravilen urnik hranjenja, tako da če se nekih ur držiš, potem gotovo ne bo jedel...treba mu je prisluhniti...ma se spomnim Naje ko sem hotla, da mi je na 3 ure...katastrofa...skos na uro gledala...ona pa v jok, ker je bilo prekmalu, pa ni bila lačna...

Julam, pa še ene, vidim, da ve pa še več futrate svoje miškone, pa že men se zdi da sem skos z žlico v rok, pa da skos neki pacam po kuhinji....ja je treba, če manj naenkrat pojedo, samo kaj pa če narediš večji razmik med obroki, potem pa ti poje gotovo več...no, jaz sem mojo P vprašala na pregledu, ko je imel  Timon 6 mesecev, pa mi je takrat samo to rekla: ja, ene 4 obroke pa že more imetiuser posted image user posted image user posted image
torej delam pravuser posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 5.10.2009 16:27:45 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.10.2009 16:46:24   
Nina00
Pozdravljene!

Se malo javim, da ne boste mislile, da sem izpuhtela user posted image
Smo imeli čez vikend težave z računalnikom, danes sva bila pa bolj leteča (na žalost po trgovinah, ampak tudi to je enkrat treba), sedaj bo pa vsak čas starejši doma in tudi ne bo časa.

Jutri gre pa Brin prvič na plavanje dojenčkov. Že komaj čakam user posted image

Sem videla, da pišete o urniku hranjenja. Brin ima že dva obroka GH. Trenutno jabolko dopoldne (tam okoli 10h), ker ravno uvajava jabolko, in riževo kašico z mojim mlekom zvečer med 20. in 21. Vsakič se potem takoj še malo podojiva. Poje pa že kar skoraj 1 dcl kašice. Prejšnji teden, ko sva uvajala korenje, pa je imel to med 14. in 15. uro. Tam nekje pri 7-ih mesecih, ko bo že en mesec uvajanja GH za nama, pa bo predvidoma imel 3 obroke GH. Dopoldne sadje, kosilo zelenjava, zvečer riževa kašica.
Aja, pa kompot sem mu tudi že ponudila in ga je spil od 20-30 ml naenkrat, kar se mi zdi trenutno dovolj.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 5.10.2009 16:47:35 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.10.2009 17:14:16   
Lolita23
najin URNIK HRANE:

9.30 -DOJENJE Drug teden bova kako sadje uvedle)
13.00 KOSILO ( meso, zelnjava, goveja juha)
16 .00jogurt
19.30 dojenje
in dojenje ....
A premal jeva, ker lačna ni.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.10.2009 17:16:57   
Najaa
Lolita, premal verjetno ne je, sam mi je pa padl v oči, da sadja ne je, kosilo pa že? user posted image Pol boš šeče zdej uvajala sadje?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.10.2009 17:57:24   
Lolita23

Lolita, premal verjetno ne je, sam mi je pa padl v oči, da sadja ne je, kosilo pa že? user posted image Pol boš šeče zdej uvajala sadje?

Ah pozabila napisat, je vse, sam pač danes je jedla jogurt za večerno malico, bom pa sadje dala tam ob 9.30, ko bom začela obrok menjat, zdej pa kombiniram en dan to en dan to včasih pa ji še kako sadje kar vmes dam..Drugače pa je ni da ni.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 5.10.2009 18:02:52 >

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.10.2009 18:01:31   
trinity22
pa vi že vsi ful jeteuser posted image
midve imava pa tak urnik

ob 1h - 2h ponoči dojenje
ob 6h spet  dojenje
okoli 10h spet dojenje
okoli 13h zelenjavna ali sadna kašica
okoli 15h dojenje, ker je kašica že izpohtelauser posted image
okoli 18h dojenje spetuser posted image
med 19h in 20 h uro milupini riževi kosmiči z banano,
kopanje,
spanjeuser posted image
pa sej vem da bi ji mogla uvest več goste hrane, pa mi je zadnjih 14 dni še ta obrok zavračala, no včeraj in danes je pa že spet pridno jedlauser posted image

Za piknik tudi nas verjetno ne bo, nam je nekaj vmes prišlo, pa še sicer ne vemo, če bomo tist lahko odložliuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?