|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
5.10.2009 10:25:29   
Andrejka9386
sem videla da mi zadnjič ni oddalo, ko sem napisala naše nove mere user posted image
torej, 70 cm in 9220g pri 5 mesecih. naslednji pregled imamo 5.11. 2009 (3doza cepljenja)

drugače pa dobro jutro. berem vas skozi, ni pa časa za pisat. pa še zdaj sem se vpisala na višjo šolo in bo treba se začet učit...so mi pa prof dovolili, da bom delala od doma, ker itak ne boom mogla hodit na predavanja user posted image user posted image user posted image

upam da bo šlo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.10.2009 10:30:47   
FLASK_A
Andrejka, čestitam!!! Naj ti uspešno teče to študijsko letouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.10.2009 10:34:05   
Tanja_
leela hvala.Najbrž bom tud jaz v Odeji kupila. Sm hotla Billerbeck, jih imava midva in so res super, samo se mi zdi ful draga za tako malo časa...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.10.2009 10:52:36   
FLASK_A
Ojej, kolk fajn!!! Sam ko ni dnarjauser posted image

KLIK

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.10.2009 10:55:09   
Andrejka9386
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

KLIK

tole je pa res luštna sobica....ampak kr draga ja. sicer pa teh otroških sob ni za dobit izpod 1500€ user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.10.2009 11:00:30   
Anonimen

KLIK

luštna sobicauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.10.2009 11:01:16   
FLASK_A
ta je tut lepa

klik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.10.2009 11:05:26   
petrazg
Flaska meni je ta druga sobica bolj všeč... Mi deluje takšna luštna , za dalj časa in jo lahko hitro spremeniš iz otroške v mladinsko sobo (malo nalepkic, poslikana stena). Tista mi je pa bolj za kratek čas...

Andrejka... uspešen štart na faksu :)))

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.10.2009 11:06:05   
zoja10
hohohoh mery krisms,...user posted image

o noči ne bom govorila ker mi boste fouš user posted image ...

Študiram kam bi šla kej pohajkat, na en kofečk,... no ja se bomo že kam povable user posted image

Cveka ni mi jasno kako boš niki kupovala kopalke, a bo kr lulala v bazen? pomoje raj kupi pleničke plavalne...

Sobice... kakšna ikea al pa v palmanovi majo zdej ful pohištva po novem ,... jaz od začetka že ne bom dala drage sobce, ti jo pa celo počečka in zdrajsa in boli pol glava...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.10.2009 11:09:28   
Anonimen
andrejka dober štart na faxu, pa do boš ga čimprej naredilauser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
5.10.2009 11:09:31   
FLASK_A
Sej nič ne kupujem. Samo oči pasem, ko iščem najcenejšo mladinsko posteljo svetlega hrasta.user posted image Mater, pa je ni!user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.10.2009 11:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

hohohoh mery krisms,...user posted image

o noči ne bom govorila ker mi boste fouš user posted image ...

Študiram kam bi šla kej pohajkat, na en kofečk,... no ja se bomo že kam povable user posted image

Cveka ni mi jasno kako boš niki kupovala kopalke, a bo kr lulala v bazen? pomoje raj kupi pleničke plavalne...

Sobice... kakšna ikea al pa v palmanovi majo zdej ful pohištva po novem ,... jaz od začetka že ne bom dala drage sobce, ti jo pa celo počečka in zdrajsa in boli pol glava...user posted image

ja sej to sem misenla, da bom kupila pleničke za kopat,user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.10.2009 11:16:11   
Anonimen

Sej nič ne kupujem. Samo oči pasem, ko iščem najcenejšo mladinsko posteljo svetlega hrasta.user posted image Mater, pa je ni!user posted image

jz če bom kdaj pršla do tega da bom lahko kupila otrokoma sobe bom jih kar sestavlauser posted image pride ceneje, bajeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.10.2009 11:23:11   
Andrejka9386
Ikea ma res baje dobre sestave ja. Mi2 ravno zdaj urejava sobico za malega. ampak bo imel notri samo posteljico in taveliko omaro. ker se mi zdi, da zaenkrat ne potrebuje drugega. poleg mizice in stolčka in verjetno en kup igrač. jo bova pa naredla v stilu medvedka Po. (al kak je že) . posteljico imava pa že zdaj mladinsko. stranice grejo dol in se spremeni v mladinsko posteljo do 7 let. Od Lip Poljčane. pa še omaro sva vzela od iste kolekcije. mislim da bo dovolj.

hvala za vzpodbudo. Al res moram neki narest. sem do zdaj samo neki bluzila user posted image zdaj pa se treba v roke vzet (pa čeprav samo na višji šoli)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.10.2009 11:23:41   
Leela
cveka kaj so pa imeli uni otroci, da so šli na infekcijsko? za Tima ti pa ne znam svetovati. Ali pozabi ali išče pozornost? Jaz v vsakem primeru ne bi delala panike okoli tega ampak bi ga mirno preoblekla.

flaska meni sta obe sobici zelo lepi. Jaz sem nakupila sobico po delih, nekaj v ikei, nekaj od alplesa. Je taka mini sobica.Sem rekla, ko bosta večja bosta pa povedala kaj jima je všeč. Enkrat ta teden bova pa šla za kredit vprašat, da bi zamenjal stanovanje, pa po moje ne bo vspodbudnih novic. A ima kdo dobre veze na banki za kakšne dobre pogoje? user posted image

oktobra gremo pa v tanovo ikeo, a ne zoja.

dudi hvala za mail.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.10.2009 11:32:10   
FLASK_A
katero tanovo ikeouser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.10.2009 11:34:41   
zoja10
ja pa bomo res šle,...
so že vedli da jo morjo narest da bom lahko opremla hišouser posted image ..

Dudica a greš z nami u tanovo ikea oktobra?...mulce pustimo doma, kupmo pive za po poti...user posted image user posted image user posted image  Kati a greš tudi ti? še katera?user posted image .,..

se grem naprej spopadat s tečnobouser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.10.2009 11:35:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

cveka kaj so pa imeli uni otroci, da so šli na infekcijsko? za Tima ti pa ne znam svetovati. Ali pozabi ali išče pozornost? Jaz v vsakem primeru ne bi delala panike okoli tega ampak bi ga mirno preoblekla.

flaska meni sta obe sobici zelo lepi. Jaz sem nakupila sobico po delih, nekaj v ikei, nekaj od alplesa. Je taka mini sobica.Sem rekla, ko bosta večja bosta pa povedala kaj jima je všeč. Enkrat ta teden bova pa šla za kredit vprašat, da bi zamenjal stanovanje, pa po moje ne bo vspodbudnih novic. A ima kdo dobre veze na banki za kakšne dobre pogoje? user posted image

oktobra gremo pa v tanovo ikeo, a ne zoja.

dudi hvala za mail.

ej ne vem točno kaj je bilo,sam tojk sem slišala da je pršla inšpekcija in so mogel za en teden bazen zapret ker ni blo vse vredu, pol so pa še govoril da so trije otroc bli na infekcijski ker naj bi neki fasal v bazenu kaj je bilo to ne vem, ker zdaj je blo že vs povedano, kar je možno,ena mamica je celo rekla da so ble ene živali v bazenuuser posted image kar skoraj ne verjamem, jz mislim da so fasal kakšne glivice, k otroc glih ne grejo vedno v WC ko jih primeuser posted image

mah sej ne delam panike, sam tole je pa kr mal višek da se čist vsak dan polula v hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.10.2009 11:39:23   
petrazg
Mi smo bili pa v Ikei v Celovcu v soboto, pa nismo nič kupili. Se mi zdi, da imajo ene in iste stvri in da imam večino že doma user posted image user posted image user posted image

No, da pohvalim našega Anžeta... lulamo in kakamo samo v kahljico in straniščeuser posted image user posted image user posted image . Pleničk niti ponoči ne rabimo... smo bili najprej suhi ponoč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.10.2009 11:41:15   
Leela
nova ikea bo zraven Gorice, Vilese ali nekaj takega.

cveka kaj pa če ima problem z mehurjem? A kar bazen so zaprli? Upam, da se to ne bo več zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.10.2009 11:42:04   
PapuaNG
pozdravček,

zgleda je res luna danes pokazala vse svoje čare. Se je naš tudi zbudil ob malo pred polnočjo, pa ob treh pa ob pol šestih in potem ni hotel več spat. Pa sem ga odnesla v igralni center, kjer je čez kake pol ure (ali še manj) zaspal do pol devetih, tako da sem lahko tut jaz malo zalegnila. Ne vem, a bo treba res počasi na GH ali kaj...mleka mi definitivno ne zmanjkuje, mam joške fino polne, zvečer dostkrat itak zaspi na joški, pa tudi če ne, ni panike z uspavanjem-ga samo položim, včasih še dudica in to je to. Ampak zadnji mesec brez dvakratnega hranjenja ponoči ne gre in ne gre. Ubistvu gre še na slabše in se vse prej zbuja za prvo futranje user posted image Bomo videli, kaj bo rekla P naslednji teden na pregledu, če lahko počasi začnemo z uvajanjem. Ker tretji mesec je že tako fino spal od devetih do petih, šestih...zdej pa kot na začetku user posted image

So bile pa včeraj na obisku tri prijateljice-smo bile najboljše prijateljice v osnovni šoli in vzdrževale prijateljstvo vsa ta leta. Seveda so se vmes družbe malo zamenjale, vsaka je šla svojo pot, a kljub vsemu nam je uspelo ostati v dobrih odnosih vsa ta leta (jih bo zdaj že 20 user posted image . Z eno se itak precej redno druživa (je prava teta našemu tamalemuuser posted image ), druga živi v Franciji, tretja pa zadnja leta povsod po malem in so redke priložnosti, da se vse štiri naberemo in imamo čas. In kljub temu,da se včasih tudi po eno leto ne vidimo s katero, je še vedno enako zabavno in prijetno.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.10.2009 11:43:22   
Leela
bravo Anže user posted image

petrazg daj mi povej koliko pije po 17h uri? Ali gre ponoči kaj lulat? Mi še imamo plenico ponoči, ker tolk trdno spi in se ne zbudi, spije pa kar precej.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.10.2009 11:48:38   
petrazg
Leela... naš toliko pije, da se nama vsake tolko časa zdi prav hecno... pije in pije. Predno gre spat popije, poje čokolino, pa še sigurno kozarček vode, potem želi še v posteljco vodo v flaški, včasih tudi ponoči pije, sedaj ko imamo zbujanje tudi jemo včasih ponoč user posted image . Lulat pa različno, včasih pride lulat pol ure po tistem,  ko ga dava spat (ko želi biti pri nama in je lulanje izgovoruser posted image ), včasih se pa tudi ponoči zbudi in gremo lulat. Pa takoj zjutraj, ko se zbudi, gremo najprej lulat in takrat lula res veliko. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.10.2009 11:52:36   
Leela
Super, da se zbudi. Danes zjutraj se Luka zbudi in reče, da ni nič lulal ponoči. Pa je imel polno plenico. Ker ni čutil je mislil, da se ni in nisem imela srca mu rečt, da se je user posted image . Saj bo. Moram kaj prebrat na to temo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.10.2009 11:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

nova ikea bo zraven Gorice, Vilese ali nekaj takega.

cveka kaj pa če ima problem z mehurjem? A kar bazen so zaprli? Upam, da se to ne bo več zgodilo.

sem se tud jz že to spraševala, tako da bom jutri k imave z niko pregled vprašala pediatrinjo, sam se mi čudno to zdi da k pa kam gremo pa je vedno suh, tud v vrtcu se zelo malokrat polula, če grejo res kam in da ni WC zravenuser posted image no naprimer včeraj smo bli na kosilu, pa smo šli ob 9h od doma in pršli domov ob 16h pa se mi ni polulal je zmerom povedal k ga je lulat prjel,ko je pa doma gre pa sam lulat pa se še vedno polula v hlače, tako da mislim da ni z mehurjem nič narobe, in da se samo preveč zaigra....user posted image al kaj, no vglavnem bom pa vseeno pediatrinjo vprašala, kaj mi svetuje da lahko to preprečimuser posted image

ja kr zaprli so gauser posted image tako da mislim da zdaj nimajo problemov, sam sem še vedno v dvomih?????!!!!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?