|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
4.10.2009 20:43:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Bubika je danes stara 13m, pa ji babica še sploh voščila ni za RD user posted image

če je samo na 13m pozabila ni panike, naša je na vse ...

..... ki je bil pred enim mesecem.

eh, nisem prej  dobro prebrala......

ja, pa se sploh javi kaj drugače...... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.10.2009 20:47:32   
gold fish
..naše dete pa gre v torek v jasli.....   mi še ni jasno kako bo to zjutraj zgledalo..... glede na to, da ni nekega pravega spanja čez noč....  pa zmenjeni smo, da ga dam tja in grem....    mi je že danes nekam čudno v prsih .....user posted image

eh, bo že....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.10.2009 20:50:38   
*bubi*
Ja, saj bo, fiši..... tolaži se s tem, da imaš sploh možnost uvajanja. Tudi če ga boš kar pustila vsaj veš, da lahko greš vsak trenutek po njega, če bi bil jok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.10.2009 21:07:21   
gold fish

Ja, saj bo, fiši..... tolaži se s tem, da imaš sploh možnost uvajanja. Tudi če ga boš kar pustila vsaj veš, da lahko greš vsak trenutek po njega, če bi bil jok.

saj zato.....

hecno mi je edino to, ker je prvi pikec  že hodil kot veliki fant takrat, ko je šel v jasli.....ta pikec pa je zaenkrat še bolj hiter po štirih.... ostalih 5 pa že hodi, so malo starejši........se mi smili revše malo.....da ga ne pohodijo tamuser posted image ..... 

drugač pa itak vem, da bo..... pa da je v dobrih rokah tam.....pa v družbi svojih vrstnikov...

...je pa boljše postopno, kot pa pol res naenkrat na 9 ur...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.10.2009 21:07:48   
ključek

Bubika je danes stara 13m, pa ji babica še sploh voščila ni za RD user posted image

ojej. grdo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.10.2009 21:23:56   
Olivija*

pikec pa je zaenkrat še bolj hiter po štirih.... ostalih 5 pa že hodi, so malo starejši........se mi smili revše malo.....da ga ne pohodijo tamuser posted image ..... 

nasprotno, jaz mislim, da bo v torek šlo vseh 5 na kolena...ta mali se tako hitro ujamejo, da ni skrbi

Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.10.2009 21:39:21   
ključek
ni kandidatk za čvek.....
nočko.user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.10.2009 21:51:03   
tia
čer

končno imam malce časa za čvekat,pa nobene ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zadnje čase kar non stop bolani pred 2 tednama smo imeli bronhitis,pri zdravniku sva bila prav za njegov prvi roj. dan. Prejšnij teden sva pa spet bila pri P. zbolel in imel larangitis ( upam,da sem dobro napisala ) tako da smo že 2× prestavili cepljenje, upam da bo nam uspelo to zrihtat v torek.
Pa še 3 in 4 nam rinejo na plano,tako da do danes ima naš Maj že 13 zobekov.
Nič to je na hitro.
noč vsem

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.10.2009 21:51:15   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

eh...je tašča vabila na kostanj....pol smo pa samo štrudl dobli...ma take lušte mi je naredila! user posted image

Mi smo bili tudi na kostanju pri mojih. Do pol devetih zvečer. Izjemoma, sicer sem rada pred osmo doma, če kam gremo. Je pa spal tri ure, do petih popoldne, pa smo malo potegnili. Drugače pa ne maram ponoči z njim lutat okrog, slišim, da so eni kolegi brez problema do polnoči z otrokom naokrog ... ne vem.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.10.2009 21:52:21   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce lahko noč. Danes nisem pri volji, sta me tast in moj razpizdla do amena. Več jutri.

Ti pa nimaš sreče - če te ne tašča. te pa njen mož ali pa tvoj. user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.10.2009 21:57:20   
Čarli08
Nič grem. Nočko.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.10.2009 22:02:52   
Lara Croft
naše dete je pa zdaj par dni taka tečka, da

Joooj, naša je pa taka sraka ratala.... đizus, kako to odmeva v glavi.... Prej ji ene kreme nisem dala, ker jo zna odpret.... ajutooooooooooo, kok se je drla in me gledala s solznimi očmi, ku da jo iz kože dajem... No, mal je pripomoglo tudi to, da je bila utrujena in zaspana.... ma tudi drugače zja, ko ji ne dam, kar hoče...PA  tudi kr tko.... neki jo piči in začne...med hranjenjem,  sredi trgovine, sredi ulice....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.10.2009 22:04:00   
Lara Croft

jutri držite pesti....grem po napotnico za kirurgauser posted image user posted image .....  ker drugače se mi bo zmešalo kako to boli, pa ne mislim čakati tako dolgo  kot prvič....

Bom mislila nate.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.10.2009 22:05:48   
Lara Croft

No, moja starša sta Lari poslala čestitko po pošti... eno lepo pesmico.. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.10.2009 22:28:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

naše dete je pa zdaj par dni taka tečka, da

Joooj, naša je pa taka sraka ratala.... đizus, kako to odmeva v glavi.... Prej ji ene kreme nisem dala, ker jo zna odpret.... ajutooooooooooo, kok se je drla in me gledala s solznimi očmi, ku da jo iz kože dajem... No, mal je pripomoglo tudi to, da je bila utrujena in zaspana.... ma tudi drugače zja, ko ji ne dam, kar hoče...PA  tudi kr tko.... neki jo piči in začne...med hranjenjem,  sredi trgovine, sredi ulice....

evo ti ruke stara...pri nas isto...... pa kar nekaj ipičari.....ma ne vem...jaz to od prvega nisem navajena.....  sem mislila, da je on bil vragec...zdaj pa vidim, da je bil pravi angelčekuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.10.2009 22:32:41   
gold fish
..naše dete spet ne spi kot bi moralo.... lepo zaspi, pol pa taki jok, da user posted image user posted image ..

..kar je pa najhujše je pa to, da je ta njegov jok tako močan (glasen), da še ta velikega zbudi...pol pa revše celo noč prav ne spi, pa zjutraj težko vstane za šolo....

..ma ne vem kaj naj nardim..... me tak jezi to, ko ne more miru za spat imet.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.10.2009 22:41:00   
Lara Croft

evo ti ruke stara...pri nas isto...... pa kar nekaj ipičari.....ma ne vem...jaz to od prvega nisem navajena..... sem mislila, da je on bil vragec...zdaj pa vidim, da je bil pravi angelčekuser posted image

Ma to je zdej začela.... oz. ko je začela v vrtec hodit in vsak dan je slabše... boh vari, če ne spi čez dan dovolj....

Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.10.2009 22:44:04   
*bubi*

..naše dete spet ne spi kot bi moralo.... lepo zaspi, pol pa taki jok, da user posted image user posted image ..

..kar je pa najhujše je pa to, da je ta njegov jok tako močan (glasen), da še ta velikega zbudi...pol pa revše celo noč prav ne spi, pa zjutraj težko vstane za šolo....

..ma ne vem kaj naj nardim..... me tak jezi to, ko ne more miru za spat imet.....user posted image

ojoj.... kaj sta skupaj v sobi?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.10.2009 22:45:59   
Lara Croft
jok tako močan (glasen),

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara vsaj ponoči ne joka glasno, ko jo kej prebudi... Mal pocmizdi pa takoj pridem in je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.10.2009 22:46:24   
gold fish

ojoj.... kaj sta skupaj v sobi?

ne, samo ta jok se sliši tud dol do mojih dveh...... ponoči, ko je vse tiho, saj veš kako je....

...smo ju že hoteli skupaj dat....samo dokler ne spi tako kot treba, ni šans....  šola je le šola...že tak ga nonstop gnjavi, ko dela nalogo...Če se pa v sobo zapre.....pa ruži po vratih al pa se začne dret.....   

sem se že zmenila, da bo začel pikec hodil dol delat dom. nalogo

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.10.2009 22:48:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jok tako močan (glasen),

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara vsaj ponoči ne joka glasno, ko jo kej prebudi... Mal pocmizdi pa takoj pridem in je ok.

ma jaz sem tud takoj zraven.....ampak ga včasih niti to ne pomiri...  včasih pa samo zajamra...mu dam dudo in spi dalje....

ne vem.....bom videla, če bo jutri boljše... ko bo luna šla...ponavadi ful vpliva nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.10.2009 23:01:37   
Lara Croft
Če se pa v sobo zapre.....pa ruži po vratih al pa se začne dret.....

Hhahaa... evo ti ruke.... samo pri nas je tko, če vidi, da je šel kdo v kopalnico... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.10.2009 23:05:34   
gold fish
...kopalnica je pa tud našemu zakon....mora bit odprta, ker drugače ..rompompom....., druga je pa soba od ta večjega...... pa pod njegovo pisalno mizo je ful fajn bit, ko on dom. naloge delauser posted image  .... ma ni nam dolgcajt no....

Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.10.2009 23:07:33   
gold fish
lara - nočka....grem spat, dokler je še tiho v spalnici.....  pa tud prst me boli za pouser posted image ....me kar kljuva not...grem nogo v luft datuser posted image

.....sweet dreams....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.10.2009 23:12:05   
Lara Croft

lara - nočka....grem spat, dokler je še tiho v spalnici.....  pa tud prst me boli za pouser posted image ....me kar kljuva not...grem nogo v luft datuser posted image

.....sweet dreams....user posted image

Nočko, tudi jaz grem..... farma ne dela... grrr user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?