Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 8:03:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy iiiii kaka princeska je Hana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 8:33:22
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 8:45:38
|
|
|
|
Urša08
|
majchy tudi tebe lep dan Žiga že spančka, Nejc je pojedel zajtrk. Grem na hitrco pospravit kuhinjo, da bom potem frej ko se Žiga zbudi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 8:58:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Tudi od mene....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:05:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Naša noč....no comment.... spet ti zobje..... . piskot-premikanje pohištva-jaz sem ga ob 3-eh zjutraj, ker me gornji del hrbta tako boli, ker sem spognjena in jo božam, da zaspi...... Onasis je itak šel na pograd spat, tako da sem mu jih še par krepkih sredi noči napela , ker ga sploh nisem najdla kje spi..... je bil čist u kot stisnjen.... nio u glavnem sem zakonsko posteljo u kot zrinla in dala Evito k sebi v posteljo spat, tako da sva potem spale do jutra...... pa še iz postelje mi ne more uidt... Baterije-si jih bom tudi jaz mogla zamenjat... pa tud če vibrirajo Katjusa za seznam.....zobek št. 4 je prikukal na plano pri 7,5 mesecih.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:12:43
|
|
|
|
piskot
|
jutro. noc za . sem enkrat pogledala na uro, ker se je ana ze ene 6× zbudila od 22h, ko sem sla spat. pa je bila sele 23:30. od takrat naprej nisem vec gledala na uro. atija smo odposlali. ana je cel cas v kuhinji, kjer je na tleh mrzel laminat . vazno da imamo v dnevni in otroski sobi blazine po tleh ane. no saj bo, upam da kmal zacnejo kurit po blokih, ker bo pol topleje. martin je sel smrkav v vrtec, so rekle da ni problem. ne vem meni je cudno. ampak potem je glih ena mamica pripeljala tamalega, za katerega je pol ure prej ocka klical, da ga ne bo, ker je ponoci bruhal. tko da zgleda so itak vsi bolani tam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:17:15
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot, mlea upam da čez dan nadoknadita pomanjkanje spanja. Jutra so tok mrzla, da jaz zjutraj za kako urco prikurim da mamo toplo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:20:26
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot- na tole z vrtci se kar navadi..... Glede na to, da je Vito v vrtcu od 13 meseca ti lahko iz prve roke povem kako to gre.... No sprva sem bila vsakih 14 dni na bolniški, ker je bil non-stop smrkav in podobno... potem pa je nastal kao nek tihi dogovor, da če otrok nima vročine in res fullllll ne kašlja ga pač straši pripeljejo v vrtec..... Ah, saj se boš navadila.... sam če boš doma ves čas ko bo smrkav in podobno, potem ga kar izpiši iz vrtca, ker to traja celo zimo.....
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:20:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:22:56
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Waaaa jst bedak berem na 6. delu, pol pa vidm da smo ze par dni na 7. Mi mamo spet cudne nocke: sam pr men bi spala, pa se ponoc zbudi in bi se mal igrala .... Drugac pa zuni je mrrrrrrrrrzzzzzzzzzz k ........tko da treba izkoristit se te zadnje zmerno tople soncne dneve. Kostanj bi pa me dragi se ni uslisu da ga gremo nabirat....ce me se 2 dni pusti brez mi ga bo mogu 2 kile kupt ........ Zdj pa morm it, pa pridm pol, popoldne mal pogledat. LEP DAN!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:24:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:25:36
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo a lahko v sredo al pa četrtek? Jaz sem dons brez avta, če se ti pa da pa lahko k men uletiš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:27:14
|
|
|
|
Jutta
|
Kolumbo - fajn zrihtajte pri zdravniku Piskot - sva ravno vceraj s Tanci ugotovile, da se tisti malčki, ki se dojijo, zadnje čase ponoči ful zbujajo, očitno jih daje cartitis Koliko pa dojiš še čez dan? Urša - a kupujete nov avto? Kakšnega pa? Tamika - a veš, da sem se spraševala, kakšen avto imate pa vi, glede na to, da imate skoraj fuzbalsko moštvo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:27:29
|
|
|
|
Onasiss
|
clau- če bi še dolg čakala, bi nas mogla skoraj že na 8-ki brat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:30:41
|
|
|
|
Urša08
|
Jutta jaz sem se zapičla v Xsaro picaso Kolumbo dobr da mate Majkla, vasa ne bo zeblo Claud mi smo včerej nabrali mal kostanja, pa mal gobic Jutta midva z Žigom se ponoči več ne dojiva pa se mi tud zbuja, sam pri nam gre za zobke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:33:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:41:47
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo no kako si se odločla? Prideš dons do mene, al se dobive v sredo oz. četrtek?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:45:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem moji čmrli kar takele kupla....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:45:25
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTTA UNA ROOBEZ ŠKORNJE DOBIŠ V BABY CNTRU.....zdele sm pa še neki najdla- glej podložene, te pa naročiš direkt, plačaš po povzetju....jst bom zihr ene uzela, oz še za Majkla morm uzet ene copate http://copatki.homeip.net/index.php?categoryID=556 Ja tu sem Vidu že naročila ene copatke in so ful vredu, pa še takoj naslednji dan sem jih prejela. Za škornje pa bom šla pogledat, ko bo čas, tnx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:46:04
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz sem moji čmrli kar takele kupla.... Kje se pa tele dobila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 5.10.2009 9:46:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za prikolico A kampe že gledate kam boste šli? Pa seveda čestitke Benjaminu za korakce ob opori . kampe imam po večini že naštudirane..... mi ne bomo šli na pavšal, prikolco smo kupli (oz. jo bomo) zase in to je to.... ko bo čas prklopmo in gremo za 14 dni na morje potem pa če bosta želela še moja starša it ni problema tud če bi še kdo od znancev fehtal ni problema drugače pa jo mislim spucat in nove zavese pa gobe (pač uredit).... in met zase varjetno vsako leto v drug kraj majchy drugo leto ponovitev morja itak ste pa vabljene vse sam mal se bo treba po stiskat pa kako posteljo dat v baldahin pa bo Urša upam, da najdete kak fajn avtovček Kolumbo fajn rihtajte pri zdravniku piskot in vse ostale k ne spite zadnje čase držim pesti, da to hitro mine jst grem pa dons na en sestanek za službo..... (naka zavarovalna sklepanja.... ampak jst bi imela samo znane stranke ker jst nisem za to, da bi mogla ljudi lovit, je pa to bolj po potrebi kot pa nakaj stalnega ampak bi mi kr pasal kak € zaslužit.... bomo vidlo kaj točno rabijo in kaj točno si jst želim in če pridemo z vsem skupi do nekaga pametnega zaključka pol se bomo že zmenli kej zdej grem pa pospravljat mam tok praha po dvenvni k da noben not ne živi že 100 let..... sej bo kmal mal boljše k bodo tle asfalt nardil mimo nas zdej tak divjajo tle mimo in imamo pod hišo makadam in se vse dviguje dorakt v bajto okna so pa seveda odprta..... sej ne rečem da pol ne bo praha sam upam, da ga bo mal manj in bo bolj tist stanovanjski ne pa ta cestni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:46:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:47:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:48:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2009 9:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?