|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 18:23:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.10.2009 19:25:23   
tanci29
hej

evo smo glihkar prletel domov...danes smo se potepali po otočcu...zdele jih grem nafutrat pol pa mal ležanja pred tv, pol pa kopanje in spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 177
4.10.2009 19:40:45   
Onasiss
Danes se počutim isto kot Kolumbo... polna energije. Bolniki so bili doma midva z Vitom sva pa okol letala... dop sva šla k dediju in na britof, potem sva prletela dam, skuhala kosilo, nafutrala tudi Evito, potem pol urce počitka in sva šibala s kolesom v Ljubljano na sladoled, kostanj.... uh je pasalo.... no ponoč pa spet akcija......user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.10.2009 19:41:46   
Onasiss
Aja drugače sem imela druženje z najboljšimi prijatelji jaz že včeraj.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.10.2009 19:42:18   
Onasiss
VSE NAJ VSEM OBMESEČNIKOM.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.10.2009 19:42:31   
Jutta
Mene pa zanima, če ste svojim februarčkom že kupile kakšne čeveljce. Vid namreč razen copatkov in nogavičk nima še nobenih, pa bo počasi premrzlo, da bi bil brez čeveljcov zunaj. A katere priporočate?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.10.2009 19:43:22   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja drugače sem imela druženje z najboljšimi prijatelji jaz že včeraj.....user posted image user posted image user posted image

jest sem se pa slregala z njimi...user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 19:48:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 19:49:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
4.10.2009 19:54:07   
piskot
cer.

sam da meni masina dela user posted image . nam je popoldan varovalko glavno ven vrglo, pa se najprej ni hotla nazaj postavit.

ja no, imeli smo priklopljen pralni stroj, pomivalni stroj, stedilnik, radio, tv, elektricni radiator, pa verjetno se kaksno luc, pa je sam puf naredilo. in smo dali dezurnemu elektricarju 60 eur da je prisel zamenjat glavno varovalko. sej se bomo navadili, saj smo sele eno leto v tem stanovanju user posted image .

deca so se kar smrkava, samo izgledajo bolje. ponoci posljemo ata na sluzbeno pot, pol smo do srede home alone. upam da nam bodo kaksne roke priskocile na pomoc sem in tja.

tanci bomo sprobal user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.10.2009 20:54:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

next-hvala vsem za izčrpne podatke, se pravi se pa splača še mesec dni počakat in pol kej naročit...v tem času se bomo pa itak kej vidle in bo katera je naročila prinesla kako stvar pokazat da dobim malo občitka(please please)

jst mam kar nekaj cunjic od next-a...predvsem za Tarjo....in so super....zdej sem ...ravno včeraj naročila novo turo, ker je Tarja naenkrat vse prerastla....in klelele mi je najbolj ugodno...glede nato da nimam časa hodit naokoli...oz čakat na razprodaje...kerpotem bo nagecuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 21:00:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
4.10.2009 21:05:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

naš je podobno in zvečer k se uleže.... ampak zdej e ful boljše sem mu pa dala pred vrtcem in pol doma vedno slezov sirup in je pomagalo mislim da že ene 2 dni sploh ne kašlja

MA JST MU NE UPAM DAT SLEZOV SIRUP, KER MI JE BLO REČEN, DA TO SICER UMIRJA KAŠELJ, SAM POL SVINARIJA NOT OSTANE, KER SE NE IZKAŠLJA....ma ne vem...aja sory črke

slezov sirup je samo za čez dan....pa še to je tko kot Kolumbo napiše....
Drgač ponoči za mirno spanje prakticirajte Panatus......pa obvezno inhalacija pred spanjem

Neposredna povezava do sporočila: 188
4.10.2009 21:05:48   
Ajvy

O Ajvy  HELLLLLLOOOOOuser posted image , a že mate internet

Jst laufam častni krog v keuder, pol pa direkt spat, mislm, d dons ne bom zmožna za menjavo baterijuser posted image user posted image user posted image ...Tancy nemorem pozabituser posted image user posted image user posted image

ne ....švercam se ravnokaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 21:09:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
4.10.2009 21:22:22   
Ajvy

KAKO KAJ UŽIVATE V NOVEM GNEZDU?
ž

u redu..zanimivo je....
hvala za skrb...

trenutno smo čist vsi...no, razen Neotauser posted image ...prehlajeni

kako pa vi--...

Neposredna povezava do sporočila: 191
4.10.2009 21:25:23   
Jutta

Jutta jst mam še od Majkla iz HM ene take kot volnene nogavice na konc je pa podplat, so zlo lepo narjeni d ni glih kr neki....če hočeš mal bl fensy sceno ti predlagam tole:

http://www.robeez.co.uk/Robeez-Puppy-Booties-tan-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=1002&deptid=299&PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robees

ali tele

http://www.robeez.co.uk/Robeez-Booties-brown-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=832&deptid=299&PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robees

drugač pa je najbolj fajn če maš zimsko vrečo na vozičku da so nogice lepo "pod kovtrom"

Tnxuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
4.10.2009 21:39:31   
Katjusa
evo nedelja nekako prživetauser posted image user posted image user posted image user posted image otroc v postli možek pred Tv jst pa na net tok da se oglasim in povem, da smo dal aro za prikolico sicer je stara vendar ful lepo ohranjena in ima zelo lep nov (dve leti star) baldahin..... takoj ko smo jo zagledal smo rekl da to je touser posted image user posted image user posted image user posted image v sredo jo gremo iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

novega pa je to da je benjamin danes naredil prve korake ob opori sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.10.2009 7:40:19   
Urša08
jutro

Ekola kavica za vse

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.10.2009 7:45:22   
Urša08
Naša nočka malce slabša. Žigu zobek vn rine in imamo že tri nočke malce več bujenja. Z možekom sva kavico že popila, on je šel v službo, jaz pa tamaledva rihtat.user posted image

Vikend minil kot bi mignil. V soboto smo šli en avto pogledat ampak so ga že prodaliuser posted image . Potem smo šli mal zapravlat, po dvd player za na vikend , pa mal hladilnik napolnit. Kosilo je moja mami naredila, popoldan smo šli pa k prijateljici na en kofetek, zvečer smo pa še mi en obisk dobili. Super dan. Nedelja je bila bolj na izi. Dopoldan sprehod po gozdu, potem sva kosilo pripravila, pa mal smo zabušavali. Mi je pa ratalo 5 strojev oprat tako da me sedaj čaka likanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.10.2009 7:48:13   
Urša08
Katjuša (za seznamček) : 8mesecev, 8100 g

Vsem hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem verjeti da gre čas tako hitro. Moram pa povedat da res uživam v tej vlogi z mojima otročkomauser posted image

Sedaj vas grem pa mal prebrat, me kar precej strani čakauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.10.2009 7:49:47   
Urša08
Katjuša super za prikolico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A kampe že gledate kam boste šli? Pa seveda čestitke Benjaminu za korakce ob opori user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.10.2009 7:54:20   
Urša08
Ajvy lepo da si se malce javilauser posted image user posted image user posted image user posted image Super da uživate na svojem, pa čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A imaš obe doma al je Tarja v vrtcu?

Majchy iiiii kaka princeska je Hana user posted image user posted image user posted image user posted image

kayica lepe slikice, super da ste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.10.2009 7:56:56   
Urša08
mlea lepo sta z Vitom izkoristila dan user posted image user posted image user posted image

kolumbo upam, da se Rok čim prej pozdravi. To se pa že ful vleče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piskot pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.10.2009 8:02:51   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?