|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.10.2009 7:15:48   
baki
sem zajeb...... sem napisala kot da bi to napisala kaycia.se opravičujem

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 151
4.10.2009 7:26:44   
baki
vidim da še nobene ni.katja gre pol k maši.ne smemo katere vn spustit razen če je bolna ker gre aprila obhajilu.pa so še kar strogi

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 152
4.10.2009 8:27:15   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 153
4.10.2009 8:28:24   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 154
4.10.2009 8:31:03   
Onasiss
Kayica wb... lepo ste uživali, lepe slike...

Mi smo spet zanič spali... Je Onasis ene 2x ponoči vstal, pol je pa reku, da gre u otroško sobo spat, no in ura je 8,30 vsi smo pokonci...le on še drnjohauser posted image user posted image user posted image  Naslednji vikend bo mama na bolniški. in PIKA.  sploh se ne grem več....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 9:08:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
4.10.2009 9:13:58   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mlea-ata na bolniški dan 1 se zaključuje...user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ga je šla vprašat za paštetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne... ampak on mene kje je WC papir... a imel ga je pred nosom... očitno bo treba k okulistu...user posted image user posted image

ma ne ni treba k okulistu moj tud nč ne najde jst pa sam blizu pridem pa že vidim da ima vse pred nosom..... to imajo moški prirojeno napako..... boga jst, kolumbo, urša.... in vse tiste k imate več k 1 deca me imamo celo 3 (če sem katero izpustila se opravičujem)

HALOOOOOOOOO
kaj pa jaz user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 4.10.2009 9:22:01 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 157
4.10.2009 9:21:45   
TAMIKA3
dobro jutro
.
ata in marin pri maši,
tian in mai pri tv,
tristan spi,
mami user posted image v kuhinjo drugače ne bo kosila user posted image
se tipkamo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.10.2009 9:48:30   
piskot
morgen.

noc se je zacela tako katastrofalno, da potem zbujanje na 1 uro sploh ni bil vec problem. martin je namrec do 22h tako tulil da ga grlo boli, kot bi ga iz koze dajali. no on je potem spal, ana se je pa vsako uro dojila. najmanj user posted image .

po mojem bom morala en dan sam baterije zamenjat. sam ne vem kaj naj si jih namontiram user posted image .

mlea isto pri nas. pa se pripravljen se je skregat, da tistega ni v omari ali v hladilniku. pa skoraj mu v nos skoci. aja, vstane pa ati vedno eni 2 uri kasneje kot mi. potem se pa se pritozuje, ce se kdo dere.

katjusa kam boste pa potem parkirali prikolico? imate ze kak kamp ogledan?

tamika svaka cast, sam to lahko komentiram.

kayica wb.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.10.2009 10:48:41   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

črticaa - ravno prej sem gledala naš seznam, a ti imaš še enega sina? 

moj dragi ma sina iz 1 zakona

DOMINIK JE SITN K NE VEM KAJ,...namest da bi bil vesel k ma dons obmesečnico

vse nja naj tud NIKU in ŽIGU

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 10:55:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
4.10.2009 11:00:11   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

Ok. pol pa vse jasno. Sem že mislila, da je s seznamom kaj narobeuser posted image user posted image user posted image , ker pol bi imela Adriana pri 11. letihuser posted image user posted image user posted image user posted image . A živi z vama?

Vse naj naj Dominikuuser posted image , Nikuuser posted image in Žiguuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.10.2009 11:09:46   
tanci29
hoj

zgubiliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak igrali so dobro, doma je bla prava norišnica, napeto do konca, pa non stop na tel z avstralijo k so bli na tekmiuser posted image

da še povem da sem prebrala knigo do konca ob 1h zjutrej(vmes sem trikrat hano dojilauser posted image )...morm rečt da je zelo zanimiva za prebrat(novo rojstvo-salome)...pol sem hano kr k seb uzela k se mi nebi dal ustajat vsake pol ure...erik spal k top do jutrauser posted image

mlea-ojoj upam da boš drug vikend dobila kosilo...
kolumbo-uživajte v družinskem kroguuser posted image pa z prjatli(sušilc, pralni in likalnikuser posted image )
kayica-wb, ful dobre slikiceuser posted image user posted image user posted image
tamika-ja res ja kapo dol fantastična siuser posted image
piškot-baterije pašejo tja kjer je lukna...lohk nabaviš tiste ki vibrirajouser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.10.2009 11:10:26   
tanci29
Vse naj naj Dominikuuser posted image , Nikuuser posted image in Žiguuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 164
4.10.2009 11:44:14   
Čebel@

majchy-luštkana fotka od hane...pa super da sploh ma kapo gor, naša jo dol vleče še predno jo sploh gor uspem dobit

naši Hani se pa full fajn  zdi,ko ji dam kapo gor,edino šal ji malo živčke kravžla in ga daje skos v ustauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 165
4.10.2009 12:03:01   
Jutta
Sem opazila, da imamo vse tiste, ki dojimo, zadnje čase isti problem - naši malčki se ponoči dojijo več kot so se, ko so bili manjšiuser posted image user posted image user posted image Saj se ne motim, ne? 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 166
4.10.2009 12:04:10   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy-luštkana fotka od hane...pa super da sploh ma kapo gor, naša jo dol vleče še predno jo sploh gor uspem dobit

naši Hani se pa full fajn  zdi,ko ji dam kapo gor,edino šal ji malo živčke kravžla in ga daje skos v ustauser posted image

Vid pa ne mara ničesar na glavi. Imamo zmeraj borbe, ko mu dam kapo ali trak za ušesa...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 167
4.10.2009 12:13:45   
tanci29

Sem opazila, da imamo vse tiste, ki dojimo, zadnje čase isti problem - naši malčki se ponoči dojijo več kot so se, ko so bili manjšiuser posted image user posted image user posted image Saj se ne motim, ne? 

sam res...jest ne morem rečt da mi primankuje mleka, ker kar ven lije ko se ona obrača stran ker je tolk firbčna in mora med dojenjem še vse prečekirat kaj okol dogaja...je pa mogoče res da ma zdej 4 obroke gh in se čez dan praktično ne doji več(razen pri opoldanskem uspavanju)...mogoče jim manjka cartanje in tega pač zahtevajo ponoči

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.10.2009 14:43:18   
črticaa
user posted image

za naše 3 fante, ki danes praznujejo 8 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj naredim,..dominik se u spanju obrne na trebuh in se zbudi (jok,..jok,..jok),..nikakor noče tako zaspati ali pa da bi se sam okoli obrnu,.... tudi pri dnevnem počitku imam take probleme,..ko že skoraj zaspi se obrne okoli in konec,...je že buden,... tud če mu celo goro naložim da se nebi obrnil mu nekako ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.10.2009 14:45:33   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

Ok. pol pa vse jasno. Sem že mislila, da je s seznamom kaj narobeuser posted image user posted image user posted image , ker pol bi imela Adriana pri 11. letihuser posted image user posted image user posted image user posted image . A živi z vama?

user posted image mam manj razlike v letih z adrianom kor z mojim dragim ,....user posted image user posted image user posted image  z enim mam 11 z drugim pa 12 letuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 170
4.10.2009 15:55:08   
rebeka84
črtica jez imam čisto enak problem. Uroš se tudi obrne na trebuh in potem se takoj vsede in vstane in nič od spanja, pa je lahko tak zaspan, da gledat ne more. jaz ga zdaj uspavam na rokah in počakam, da trdno zaspi in ga pol dam v posteljo in se mi ne obrne.
me pa zato zdaj vsaka kost in mišica boli...user posted image o križu sploh ne bom govorila, roke pa še komaj dvigujem..

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.10.2009 16:56:27   
Jutta

sam res...jest ne morem rečt da mi primankuje mleka, ker kar ven lije ko se ona obrača stran ker je tolk firbčna in mora med dojenjem še vse prečekirat kaj okol dogaja...je pa mogoče res da ma zdej 4 obroke gh in se čez dan praktično ne doji več(razen pri opoldanskem uspavanju)...mogoče jim manjka cartanje in tega pač zahtevajo ponoči

Cartitis torejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 18:18:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
4.10.2009 18:19:29   
MIHAILO
No mi se odlocamo med temi sedezi...
http://www.o-baby.de/agr/Maxi-Cosi-Priori-XP_10103_3.html
http://www.o-baby.de/agr/Maxi-Cosi-Tobi_10105_3.html
http://www.o-baby.de/agr/Römer-King-TS+-Plus_10304_3.html
http://www.o-baby.de/agr/Römer-Duo-plus_10306_3.html
Si jih mormo it v bc ogledat,da potem tu samo narocimo...
Kolumbo a ti si tega mislila???
http://www.o-baby.de/agr/Römer-KIDFIX_10309_3.html
al tega?
http://www.o-baby.de/agr/Römer-KID-Plus_10308_3.html

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 18:20:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?