Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 9:43:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma če ve,da sem proti,pa ju vozi vseeno Ne vem več kaj ti naj svetujem, če te ne posluša. Da ju ne voziš tja, to valjda da ne, če se dobro razumejo in je njihova babica. Je pa res, da to mama pokaže, da nima glih nekega spoštovanja do tebe in da itak tvoja ne bo obveljala, če ne upošteva kaj jo prosiš. HB pa moja ful upošteva kaj ji rečem glede Lane, ko jo pazi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 10:05:03
|
|
|
|
arabela*
|
Ma kaj me jezi.................. dela katera z wordom 2003? Sem si strani listov oštevilčila v "glavi", pa mi nikakor ne gre zbrisat oz.razveljavit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 10:07:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma če ve,da sem proti,pa ju vozi vseeno Ne vem več kaj ti naj svetujem, če te ne posluša. Da ju ne voziš tja, to valjda da ne, če se dobro razumejo in je njihova babica. Je pa res, da to mama pokaže, da nima glih nekega spoštovanja do tebe in da itak tvoja ne bo obveljala, če ne upošteva kaj jo prosiš. HB pa moja ful upošteva kaj ji rečem glede Lane, ko jo pazi. ja,saj to je to, ko drugače res lepo skrbi za malečke,ji zaupam,tu pa ga mimo biksne čisto. Je res,da je sama obsedena s temi centri,gre sama vsak dan samo po kruh tja.......eh..po mojem zanalašč dela to,ja....mah,nima smisla težit zdaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 10:19:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vse najboljše Sara!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 12:33:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vam povem,da se je naša M tako lepo razvadila,da ji je treba vsak večer pravljico pred spanjem brat.Ko se oblečeva,reče APUTE,kar pomeni pravljico in PIPI,kar pomeni,da bi rada da ji berem pravljico Petrova kmetija. In potem ona tako na veliko opomaša kako dela posamezna žival,"voha" rožice...ma skratka čist nora je na knjige. Zdaj sedi na tleh in si pepelko lista.. Lepo. Lana ima tudi rada knjigice, še raje pa pesmice otroške na CD-ju. Se postavi k sedežni in pleše zraven (miga z ritjo in prestopa levo desno), če pa pleše sede se pa suče v krogu in udarja z dlanmi malo v plosk, malo na noge. Pa dela zraven la, la. Joj, kak so posrečeni tile malčki Bubika pa je včeraj slišala špico za Ringaraja, tekla gledat, potem je plesala zraven in na koncu dvignila rokice v zrak in "skočila". Tako kot otroci na TV Ful mi je smešna, ko bi rada skakala, pa se ne more odlepit od tal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 12:41:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaj me jezi.................. dela katera z wordom 2003? Sem si strani listov oštevilčila v "glavi", pa mi nikakor ne gre zbrisat oz.razveljavit si že rešila problem?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 12:43:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, še zadnja septembrka (z zamudo) praznuje Vse najboljše, Sara!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 13:00:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaj me jezi.................. dela katera z wordom 2003? Sem si strani listov oštevilčila v "glavi", pa mi nikakor ne gre zbrisat oz.razveljavit si že rešila problem? ne...ne gre mi zbrisat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 13:01:31
|
|
|
|
arabela*
|
čestitke slavljencem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 13:02:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ful mi je smešna, ko bi rada skakala, pa se ne more odlepit od tal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 13:03:40
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,najedli smo se....M je zmazala skodelo pireja,pa omako in čufteke Potem pa bomo šli na sprehod
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 14:14:23
|
|
|
|
pf
|
Vse najboljše Sara za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 14:57:26
|
|
|
|
Čarli08
|
Sara, vse najboljše !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 14:59:12
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem gor. Kaj pa zdaj? Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile... Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil Čarli, daj me najdi na FB preko RRjevk in pošlji prošnjo za prijateljstvo. Al pa bom jaz tebe, samo ne vem, kako ti je ime pa mene tudi!!! Punce, dajte mi na zs mail poslat, pa se vam javim na fb.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 15:02:54
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vseeno še pričakujem, da bo do miklavža mogoče res shodila...ali pa do novega leta vsaj...pa tudi če ne! Jaz upam na Novoletne praznike. Prej verjetno ne. Se mu ne da.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 15:04:31
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem gor. Kaj pa zdaj? Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile... Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil Čarli, daj me najdi na FB preko RRjevk in pošlji prošnjo za prijateljstvo. Al pa bom jaz tebe, samo ne vem, kako ti je ime pa mene tudi!!! Punce, dajte mi na zs mail ali ime poslat, pa se vam javim na fb.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 4.10.2009 15:05:59 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 15:44:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vse najboljše Sara! se podpišem .... VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 15:45:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, dajte mi na zs mail ali ime poslat, pa se vam javim na fb. Čarli: sem ti že jaz poslala predloge za prijateljstvo od tistih, ki so moje prijateljice. upam, da se hitro najdete. če je pa še katera, ki je ni na mojem seznamu, naj me pa klikne. sara, vse najboljše! saraya: dvakrat klikni na glavo, da se ti odpre okno. potem pa zbriši ven vse. tak, zdaj pa šibamo k tašči na kostanj!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 18:01:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma kaj me jezi.................. dela katera z wordom 2003? Sem si strani listov oštevilčila v "glavi", pa mi nikakor ne gre zbrisat oz.razveljavit si že rešila problem? ne...ne gre mi zbrisat Tako kot je Olivija napisala: Pojdi v glavo - 2x klikni na vrhu strani. Pa tam zbrišeš. Bi skoraj moralo it. Drugače pa mi po mailu pošlji, pa ti pošljem nazaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 18:11:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako kot je Olivija napisala: Pojdi v glavo - 2x klikni na vrhu strani. Pa tam zbrišeš. Bi skoraj moralo it. Drugače pa mi po mailu pošlji, pa ti pošljem nazaj. sem poštimala...hvala za pomoč. Sem delala prav,samo nisem označila za zbrisat....in mi valda da ni..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 18:40:50
|
|
|
|
arabela*
|
eh....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.10.2009 18:42:44 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 19:12:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh.... Kaj pa te muči?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 19:13:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, dajte mi na zs mail ali ime poslat, pa se vam javim na fb. Čarli: sem ti že jaz poslala predloge za prijateljstvo od tistih, ki so moje prijateljice. upam, da se hitro najdete. če je pa še katera, ki je ni na mojem seznamu, naj me pa klikne. Jaz sem se ti že oglasila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 19:24:00
|
|
|
|
Olivija*
|
eh...je tašča vabila na kostanj....pol smo pa samo štrudl dobli...ma take lušte mi je naredila!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 19:40:00
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?