|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
4.10.2009 21:51:38   
majana79
Zjutrej okol 5 je blo 5 stopinj. user posted image Ne vem zakaj, ampak jaz imam čez vikend vedno občutek da gre fuuul ljudi na slovensko obalo, da je gužva na cesti in mi sploh ni za it... Madona sem čudna user posted image

Evo, riba mare je padla, zdej pa še puding. user posted image hvala lake, ker si me spomnila user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
4.10.2009 21:51:51   
ajetam*
Čau, vas sploh nimam časa brat za nazaj, sem samo na hitro preletela zadnje tri strani.
Smo vikend izkoristili za sprehode, ko možek ni imel nogometa al pa tenisa. Jaz pa sploh ne najdem energije , da bi spet začela teč, na morju sem še šla. Tukaj pa samo govorim, da bom šla, pa nič od nič.
Pa zdi se mi, da samo še cunje perem, kuham in pospravljam. Že nekaj časa razmišljam, da bi najela kakšno gospo, da mi pride malo bolj pospravit. Raje izkoristimo lep dan in gremo ven namesto,da bi malo pospravili. Saj ne, da bi imeli svinjarijo, samo ni več tako čisto , ko maš dva otroka in res lahko samo s cunjo okrog hodiš. No, zdaj sem pa še jaz malo pojamrala.

Iza je tudi čisto nora na Lumpijevo pesmico, jaz jo naložim z Mercatorjeve strani-glasbo in potem norimo po dnevni sobi. Drugače so pa pri nas zelo aktualni Telebajski, so ji zelo všeč. Meni najprej niso bili, se mi je zdelo, da poneumljajo, ampak sem se že navadla.

Za zobke pa ni nič za namazat, pomagajo samo grizala, gumijaste ščetke etc. Saj tako so nas učili. Mogoče so pa zdaj kaj novega odkrili.

Lahko noč, pa upam, da se dobimo na kakšni kavici al pa sprehodu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
4.10.2009 21:57:10   
lake
Ajetam Lahko prideš jutri v Btc če se bomo uspele zment, magar mi na ZS pošlji številko, pa te bomo obvestile, če ne boš mela časa spremljat RR. 

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
4.10.2009 21:58:20   
ajetam*
Se poskusila odpreti glasbo pesmice Lumpi, pa so fo očino odstranili. Se opravičujem.
A je katera tako dobra pa mi razloži kako naj naložim slikco.
Zdaj pa res grem spat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
4.10.2009 22:00:17   
ajetam*
Bom poskusila priti, ti pošljem Številko na Zs.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
4.10.2009 22:04:02   
ledenka
mali končno spi, dec je spet lost in space user posted image men pa se še mize ne da obrisat, da bi dala gor prt user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
4.10.2009 22:10:42   
lake
Sej te bo miza tud jutri počakala, ne skrb user posted image . Prt pa itak samo vidva gledata, tud če ga ni. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
4.10.2009 22:11:46   
majana79
Ikzekli. Rajši si en pir odpri, če ga že maš. user posted image

Veš kaj moraš nardit, ko te prime delat? Vsest se v kot, pa čakat da mine. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
4.10.2009 22:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

K.tja Besedilo pesmice 

Na Merkatorjevi naj bi bilo tudi pesmica, ampak je noče odpret.

tole je iskala Dudica, se mi zdi:)

Leela, ti pa kar k učenju solo petja, da bo Filip zadovoljen, prav?
midva z Urbančkom tudi prepevava, z Oskarjem pa ne več... Oskar rajši pleše (že ustanavljam našo skupino Jackson's 5... samo še trije člani manjkajouser posted image )

Tanja_ calgel se imenuje tista maža za dlesni. jo moram tudi jaz kupiti,... sicer jo imam še od Oskarja, a si je ne upam uporabiti, ker je že 3 leta odprta... (zakaj jo sploh še imam? ...?)

*lina* kakšne prijetne potepe imate!

sem gledala prej Ladota in Jureta... in Oto... (zdaj pa ne vem, ali je bilo vse zaigrano, ali je ženska res tako blond? ampak ker sta se res smejala tudi onadva mislim, da ni bilo nič zaigrano.... "svašta"!!)

ojej, Urban se že drugič zbuja... spat je šel ob 19huser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
4.10.2009 22:17:16   
majana79
k.tja, Jure se tudi user posted image A ju luna daje? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
4.10.2009 22:17:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ikzekli. Rajši si en pir odpri, če ga že maš. user posted image

Veš kaj moraš nardit, ko te prime delat? Vsest se v kot, pa čakat da mine. user posted image user posted image user posted image

good idea! si grem po pir... sem kupla danes zalogo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
4.10.2009 22:21:08   
lake
Moja se je pa včeri, je ob 23h začela ful jokat, in je zaspala takoj ko sm jo dvignila pa mal po sobi nesla. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
4.10.2009 22:25:41   
Anonimen
zdajle sem pa premišljevala, kaj bi lahko bilo narobe...

povejte mi, tiste, ki imate malčke, ki vam dobro spijo ponoči = ali spijo na trebuhu ali boku?
sem premišljevala, da bi U. dala spat na trebuh... mogoče bi bilo bolje.

ali pa je kriv položaj posteljice... jo ima na tistem koncu, kjer jo je imel včasih O. in tudi ta se je zbujal in zbujal... (ko je bil dojenček)/jo bom jutri premaknila, mogoče bo bolje (ko bi imela vsaj kaj maneverskega prostora??)...

letim spat (mogoče je zdaj edina možnost, da spim v kosu 3 ure).
želim vam prijetno in lahko noč!!!!

pa sladke sanje, seveda!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
4.10.2009 22:26:23   
majana79
Evo, Jure je zaspal nazaj (zihr samo za kako uro user posted image ), ga je napenjalo pa sem mu dala kapljice...

Sem že razmišljala, če se budi zaradi naju, ker nimamo nobene prave stene med spalnico in ostalim delom pa se vse sliši? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.10.2009 22:27:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

k.tja, Jure se tudi user posted image A ju luna daje? 

majana, ne vem, če ima luna takšen vpliv,... bo treba kaj drugega okrivituser posted image ... vsaj pri nas.
zobki?  ???

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.10.2009 22:27:56   
lake
Taja taspi na boku, ampak se zlo hitr obrne na trebuh in spi celo noč na trebuhu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.10.2009 22:29:41   
majana79
k.tja, tudi mogoče... Lepo spi!

Naš ni šans da spi na trebuhu. Ene 3x mi je tako zaspal čez dan, ko so ga krči dajali, zdej pa samo na hrbtu, ko en Jezus.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.10.2009 22:36:30   
ledenka
ne vem, kaj je danes user posted image M se tud zbuja, že 3. od 20h, ko je šel spat.

sem pa mizo pobrisala, sam še prt dam gor user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.10.2009 22:38:06   
lake
A je možno da ti zmanjkuje mleka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.10.2009 22:39:38   
pokica_
Poročilo:
danes blo luštno, kosilo pr mami njami, kostanji sladki in odlični,...Anej priden ko bubika, ati in mami sta pa 2h oddrnjohala! user posted image  Skratka nebi moglo bit boljše in lepše.

Se beremo ju3.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.10.2009 22:40:42   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

A je možno da ti zmanjkuje mleka?

ne, ko neha pit, mi še kar šprica ven, če stisnem.
mogoče mu sam mleko ni več zadosti kalorično, konc koncev je velik tako kot kak 9-mesečnik...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.10.2009 22:44:43   
majana79
Mogoče je pa samo tak dan? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.10.2009 22:49:50   
lake
Boš vidla jutri če bo isto.

Pokica
Super da ste uživali.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.10.2009 22:54:33   
lake
Jst vas zapuščam, ker se mi oči zapirajo.

Lahko noč, pa čim manj zbujanja.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.10.2009 22:55:20   
majana79
Punce, jaz grem spat, da se vsaj malo naspim, preden se J. zbudi.

Neki je spet prej kihal, upam da se ni prehladil. user posted image Sploh ne vem kako ga oblečt... Prej ko sva prišla iz sprehoda je imel čisto ledene rokice, ampak na prsih in vratu je bil pa topel... Pa ne vem a naj mu dam kapico, če je še v košari? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?