|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
4.10.2009 19:42:23   
Dudica1
ja isto ravno to na gradbišču...pa res jo full rad pogleda,pa še piki je ena taka knjigica ki ga zamoti user posted image

imam pa samo enega Jakata in bi rada kupila še kakšno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
4.10.2009 19:53:49   
Dudica1
Grem še malo na kavč.....lahko noč!

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
4.10.2009 20:11:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

naš je zdej nor na lumpijev komad ampak ga nikjer ne najdem user posted image ...a mogoče katera kaj ve kje naj iščemuser posted image user posted image user posted image

Nikjer ga še ni. Jaka tudi prosi za njega ko utrgan... Lumpi ples, lumpi ples!!!

Medo Jaka je pa itak caruser posted image Moram še kolekcijo dopolnit. Imamo doma, v vrtcu, na gradu, v gorah. Pa bo treba še kam ituser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.10.2009 20:14:45   
Anonimen
lahko noč!

od meda jaka je luštna tudi knjigica o gasilcih,.. za fante:)

moj O. zaspal v minutki... sva se malo drla danes v kopalnici... sem ga pustila samega in se je šel milit po telesu in laseh,... potem pa zaslišim jok... si je milo spravil v oči pa si jih je mel z milnatimi rokami in mi ni pustil, da bi mu sprala milo ven... pa sva se drla vsak v svojo stran... pa potem ni pustil, da mu sperem lase... joj,...

sem ga kasneje vprašala, kdo je pri nas "taglaven" pa je rekel, da očka in sem mu rekla, da ne, da sem jaz glavna, ker sem edina punca v familiji... malo za šalo sem mu rekla, da če bo mene poslušal in ubogal, da bo čez 30 let predsednik... in mi je prav pohlevno rekel, da me bo poslušal 30 letuser posted image

zdajle sem pa popila res ledeno mleko... je šel moj gledat v hladilnik in je bil naštiman na 7!!! pa se ne spomnim, da bi O. kaj danes šaril po hladilniku,...

srčki so, tile lumpki naši,...

da bi le danes spala v redu... bi bilo čudovito, če bi se Urban samo 3x zbudiluser posted image .

joj, danes pa Lado in Jure nimata ravno kakšnega zabavnega gosta...
a se danes samo meni trga???

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
4.10.2009 20:18:53   
majana79
k.tja, meni se ne user posted image Se mi pa nič ne da, kar je že standard.

Jure noče zaspat in se crklja pri očitu. Vem da bi mogla bit bolj 'stroga' ampak mi ni do tega da dobiva napade in se davi v posteljici. Se mi zdi da je dodatnih 10 minut uspavanja boljše, kot kup moji porabljenih živcev, ko joka. Je pa nekaj slabo jedel, tako da se bo sigurno zbudil čez 3 ure... user posted image Bo že, zato smo na porodniški.

Danes je pa zatišje spet tukaj. lake, kje si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.10.2009 20:24:24   
Tanja_
Jaz sem ji pa dala mlečno kašico, ker bi se res rada eno noč naspala. Vsaj eno.Pa upam, da bo kej zaleglo. Zmazala jo je ful z užitkom.

Jutri greva pa v šoping v BTC.Bo imela katera kake opravke tam?Ali pa če si jih naredi, pa da gremo na kak kofi?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
4.10.2009 20:28:59   
Anonimen
majana, a jaz pa nisem dobra? samo zato ker moj ni računalničar, ali ker ne pijem piva?

zadnjič sem govorila, da U. položim v posteljico, malo pojoka pa zaspi,... no, ko enkrat omenim, kako je pri nas, se spremeni... zdaj pa malo zibam, malo pojeva, potem ga položim v posteljico, mu dam še malo svoje roke in on počasi zaspi... očitno ga bom kmalu uspavala tako kot O.... ležala bom zraven, dokler ne zaspi, s svojo roko v njegovi.user posted image
iz dneva v dan drugače. ja, še dobro, da smo na porodniški. moja mami je bila pri bratu samo 3 mesece, pri meni pa na srečo že 7 mesecev... si predstavljaš, da greš po 3 mesecih poroda nazaj delat? saj, logično, da so bili takoj na flaškah. in jasli so bile res jasli.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
4.10.2009 20:32:13   
Anonimen
Tanja_ upam, da se boš naspala! držim pestke, da se je Hana najedla za vso noč!
jutri imava z U. pregled in verjetno cepljenje... uživaj v šopingu!

plavalke, dajmo si napisat seznamček, kaj potrebujemo za plavanje, da česa ne pozabim....
tetra plenica, previjalni pribor, brisača in kopalke za otročka, brisača in kopalke zase,... to je to?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
4.10.2009 20:36:32   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Lake, Majana, kako jih imata 5, če pa jaz vidim samo 4user posted image

user posted image  to pa pivo naredi

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
4.10.2009 20:42:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

majana, a jaz pa nisem dobra? samo zato ker moj ni računalničar, ali ker ne pijem piva?

Ja seveda da si user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

to pa pivo naredi

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
4.10.2009 20:45:25   
Leela
Mi imamo tudi medote jakate. Luštne knjigice.

Zvečer moram tavelkemu pesmice zapet preden zaspi. Ko so majhni je fajn, zdaj pa že kritizira. Danes mi je rekel kaj tako počasi pojem in naj neham cvilit.user posted image . đizs.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
4.10.2009 20:47:04   
majana79
A tako to zgleda, najprej bi muzičko, potem so pa še izbirčni. user posted image Joj kaj me še čaka. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
4.10.2009 21:17:05   
majana79
Danes se pa res vse skrivate. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
4.10.2009 21:18:30   
lake
Evo mene.

Popoldan sva ble do večera zuni, pol je pa rahlo mrzl ratal, pa pihat začel. Nakar je moj ob sedmih zasedu TV, ker je dons tist njegov ameriški fuzbal tri ure prej kot ponavad ob nedeljah user posted image .

Zdej se je pa Taja uspavala eno uro, je mela hude samogovore, pa smeh... Pa že ful sitna pa zaspana je bla ob osnmih. Ne razumem od kje pol kr naenkrat tok energije dobi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
4.10.2009 21:18:58   
Tanja_
k.tja hvala za pestkeuser posted image Upam, da bo vsaj dalj kot je do zdaj potegnila za prvo nočno dojenje.
Drugače je pa že lepo spala, pa se je zbudila v takem joku... Smo mogli hitro dudo iskat,pa še trepljat sem jo mogla. Ne vem, a je to od lune, pa še po dlesnih se ves čas drgne-lahko da bojo zobki....S čim se namaže po dlesnih, da jim malo pomaga?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
4.10.2009 21:20:35   
Tanja_
Torej k.tja ne pride jutri.Kaj pa vidve-lake, majana?Mata kake opravke v BTCju?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
4.10.2009 21:23:13   
majana79
Jaz žal ne, jih tam tudi ne načrtujem, ker nisem mobilna. user posted image

lake, naj si v kleti naštima tv, če ma že računalnik tam. user posted image Če mate siol itak lahko prek compa gleda, moj jo tut.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
4.10.2009 21:26:03   
lake
K.tja Besedilo pesmice 

Na Merkatorjevi naj bi bilo tudi pesmica, ampak je noče odpret.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
4.10.2009 21:27:44   
lake
Jst mažem s Calgelom. Lahko se zmenmo v BTC-ju, Majana lahko te pridem pobrat če hočeš.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
4.10.2009 21:30:20   
majana79
Kdaj bi pa šle? Da mi spet ne bo spal lih takrat ko se zmenimo... user posted image Potem imam pa slabo vest ko moram odpovedat. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
4.10.2009 21:32:19   
lake
Men je vseen, enkrat po deseti.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
4.10.2009 21:35:03   
majana79
Dej se zjutrej slišmo, ko bom vidla kak bo urnik.

Spet sem lačna... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
4.10.2009 21:41:22   
lake
Jst sm že čokoladni puding pojedla. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
4.10.2009 21:41:24   
Anonimen
preživeli čudovit dan na morju. Kot bi padli na drug planet. Folk v kratkih majicah, kratkih hlačah, natikačih...na pomolih se sončijo, v kopalkah, na ležalnikih...nekateri so se celo kopali... tristan je užival na svojem kolesu, oskar ko ga je gledal, midva pa tudi da sta bila pridna.

vsem želim še lep večer in mirno noč !

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
4.10.2009 21:43:18   
lake
Sej v Ljubljani je blo tud čez dan precej toplo, samo popoldan ko je pa pihat začel, je pa takoj mrzl ratal. Zdele sm bla zuni, je že za bunde. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?