|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
3.10.2009 21:27:49   
Olivija*
jaz nisem dobila...niti nisem sodelavala, ker sploh ne vem kdaj in kako je potekalo

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
3.10.2009 21:33:05   
*bubi*
Spomin je bilo treba igrat. Je bila kar nekaj časa reklama tu na RR.

Lara, bubi ni nič dobil, je tudi bil ene 2x prijavljen user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
3.10.2009 22:21:20   
gold fish
....no, zdaj, ko sem nazaj pa ni nobene....

...sem šla danes po copatke (mty tisti tvoj link), pa sem naročila 2 kom 6-12 mec. ..in sem mu jih pol tam probala, so mu še ful preveliki, pol sem pa 1 par zamenjala za tiste od 0-6 mesecev..... tisti, so pa OK.....

...so mu pa zgleda fajn, pa niti sezuva si jih zaenkrat ne....

no toliko....

ni nobene, pa grem tud jaz...

nočkauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
3.10.2009 22:40:54   
arabela*
Jaz sem še tuuser posted image

Ma A je neka boga................jo je zakuhalo.............sem jezna ko user posted image ,ko stokrat rečem naj ne hodijo v europark,ker razsaja vse živo...in mati jih vozi ravno tja.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
3.10.2009 22:47:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz nisem dobila...niti nisem sodelavala, ker sploh ne vem kdaj in kako je potekalo

Ja, težko je na lotu zadet, če srečke ne vplačaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
3.10.2009 22:56:57   
arabela*
delam zraven za šolo,pa nimam časa sodelovat v debatah.............
zdaj grem pod tuš in v postlo pred tv...........upam da bomo vsaj kaj spali danes.

nočka vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
3.10.2009 22:57:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma A je neka boga................jo je zakuhalo.............sem jezna ko user posted image ,ko stokrat rečem naj ne hodijo v europark,ker razsaja vse živo...in mati jih vozi ravno tja.user posted image

Ma jst tudi z Laro ful hodim po centrih, pa še ni imela vročine. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
4.10.2009 7:38:33   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma jst tudi z Laro ful hodim po centrih, pa še ni imela vročine. user posted image

Res je težko vedet, kje je staknila virus, saj tudi v vrtec hodi. Pa viroze ven vdarijo pa 1-2 dneh od okužbe.

Je pa res, da Lara sedi v vozičku, A pa se gre verjetno v igralnico igrat. Mi se bomo začeli teh igralnic na veliko izogibat, sploh teh velikih, v katerih je gužva.

V Q gremo recimo v tisto hiško, ko se nabere otrok, pa se nam naenkrat mudi domov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3133
4.10.2009 7:46:58   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Spali smo zelo zelo bogo, A je imela nekaj vročine,sedaj e malo boljše.Je pa ga zato M biksala,tako da sem ravno 4 ure spala..groza...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
4.10.2009 7:49:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Res je težko vedet, kje je staknila virus, saj tudi v vrtec hodi. Pa viroze ven vdarijo pa 1-2 dneh od okužbe.

Ma ne..saj ni nekaj bolana,ampak res se sama z otroci raje izogibam takih krajev,kjer se full nabira ljudi,sploh pa ta EP,kjer je malo morje turistov od povsod...saj ne da bi komplicirala,samo ni mi jasno zakaj bi otroka izpostavljali,če ni potrebno

< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.10.2009 7:50:46 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
4.10.2009 7:52:22   
arabela*

Je pa res, da Lara sedi v vozičku, A pa se gre verjetno v igralnico igrat. Mi se bomo začeli teh igralnic na veliko izogibat, sploh teh velikih, v katerih je gužva.

Ja, žal ona obe pelje v igralnico,pa sploh sili tja,kjer so kake prireditve in je gužva

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
4.10.2009 7:52:42   
arabela*
Grem zdaj spit zasluženi kafeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
4.10.2009 8:06:54   
arabela*
A in M pa stojita v stajici,naslonjene na ograjico in gledata živ žav...kak sta luštneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
4.10.2009 8:26:44   
*bubi*

Ja, žal ona obe pelje v igralnico,pa sploh sili tja,kjer so kake prireditve in je gužva

To je to, ja user posted image

Ste že bili v bumbarju? Mi še nismo bili.  Se mi zdi super za slabo vreme, po drugi strani pa me je ravno gužve in vsega mogočega strah.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
4.10.2009 8:49:09   
arabela*

Ste že bili v bumbarju? Mi še nismo bili.  Se mi zdi super za slabo vreme, po drugi strani pa me je ravno gužve in vsega mogočega strah.

ne,nismo še bili.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
4.10.2009 9:05:41   
pf

Povej mami Saraya, da ne želiš, da jih preveč vozi tja. Bumbar si bomo mi ogledali drugo leto spomladi, ko tole gripozno obdobje mine, ker če bo Lana zagledala tam vsa možna igrala je ne bom dol dobila in me je tudi strah, da se česa naleze. Ne bo nič zamudila, če bo videla spomladi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
4.10.2009 9:06:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ti greš verjetno nakupiti in itak je v vozičku in potem gresta domov. Po moje so najbolj kritična tista igrišča v nakupovalnih centrih.

Neposredna povezava do sporočila: 3142
4.10.2009 9:10:15   
pf
Drugače pa dobro jutro. Zakaj se mi Lana zajoka ponoči? A ima katera idejo? A je možno, da od zobkov? Zajoka (par sekund) in neha, pa čez en čas spet isto in neha. Sicer so vse štirke v prvi bojni, ampak drugega razloga res ne vem kaj bi to bilo. Imamo pa že osem zobkov. user posted image

Lana je spala do sedmih in sedaj od devetih že spet spi. Tak nori, da naenkrat zaspana postane. Jaz sem pa likala, pa posteljico sem ji preoblekla, sedaj pa perem. HB danes ne rabim kuhat, gremo k mojim na kosilo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
4.10.2009 9:12:49   
petra1978
Dobro jutro!
Evo, včerajšnje Galovo praznovanje je uspelo, slikice sledijo ko mi sestra prinese fotoaparat user posted image .
Je bilo prav lušno, polno otrok in moj malček v središču pozornosti.

Tako, danes sem pa spet v službi. Se je Gal zjutraj zbudil ko sem odhajala in je bil tak jok user posted image .

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
4.10.2009 9:35:34   
arabela*
vam povem,da se je naša M tako lepo razvadila,da ji je treba vsak večer pravljico pred spanjem brat.Ko se oblečeva,reče APUTE,kar pomeni pravljico in PIPI,kar pomeni,da bi rada da ji berem pravljico Petrova kmetija. In potem ona tako na veliko opomaša kako dela posamezna žival,"voha" rožice...ma skratka čist nora je na knjige. Zdaj sedi na tleh in si pepelko lista..user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
4.10.2009 9:36:53   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa dobro jutro. Zakaj se mi Lana zajoka ponoči? A ima katera idejo? A je možno, da od zobkov? Zajoka (par sekund) in neha, pa čez en čas spet isto in neha. Sicer so vse štirke v prvi bojni, ampak drugega razloga res ne vem kaj bi to bilo. Imamo pa že osem zobkov. user posted image

ne vem..jaz sumim luno

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
4.10.2009 9:37:13   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro!
Evo, včerajšnje Galovo praznovanje je uspelo, slikice sledijo ko mi sestra prinese fotoaparat user posted image .
Je bilo prav lušno, polno otrok in moj malček v središču pozornosti.

Tako, danes sem pa spet v službi. Se je Gal zjutraj zbudil ko sem odhajala in je bil tak jok user posted image .

Jutro. Naj ti hitro mine v službi. Super za praznovanje in saj bo bolje za jok. Zdaj so zgleda v nekem takem obdobju, ko samo mama rula. Moja Lana samo mama, mama kliče cel dan. Ko grem na terapije me išče po stanovanju in kliče. Pravi moja mami, ki jo pazi, da bo zgleda kar težko zdajle, ko grem v službo, ker ko sem šla iz porodniške v službo je bilo ok, sedaj pa sem že skoraj mesec doma in se je navadila, da sva 24/7 skupaj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
4.10.2009 9:37:58   
pf

ne vem..jaz sumim luno

Veš zakaj si jaz mislim, da ni, ker to traja že 14 dni sigurno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
4.10.2009 9:38:06   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Povej mami Saraya, da ne želiš, da jih preveč vozi tja.

ma če ve,da sem proti,pa ju vozi vseenouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
4.10.2009 9:40:09   
pf

vam povem,da se je naša M tako lepo razvadila,da ji je treba vsak večer pravljico pred spanjem brat.Ko se oblečeva,reče APUTE,kar pomeni pravljico in PIPI,kar pomeni,da bi rada da ji berem pravljico Petrova kmetija. In potem ona tako na veliko opomaša kako dela posamezna žival,"voha" rožice...ma skratka čist nora je na knjige. Zdaj sedi na tleh in si pepelko lista..user posted image

Lepo. Lana ima tudi rada knjigice, še raje pa pesmice otroške na CD-ju. Se postavi k sedežni in pleše zraven (miga z ritjo in prestopa levo desno), če pa pleše sede se pa suče v krogu in udarja z dlanmi malo v plosk, malo na noge. Pa dela zraven la, la.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?