|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
30.9.2009 19:23:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Četitke Gaji za 100dni, in pa seveda super za cartanje, upam da bo kmalu prišel dan ko se bota lahko doma cartali 24 ur.

Mislim da na RR skoraj ni punce, ki ne bi spremljala vaše zgobe, in ni nobene ki ne drže pesti da se bo čimprej vse dobro izteklo.

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 676
30.9.2009 19:50:15   
PERSIDA
christiana21- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se izteče bolje kot so napovedi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Nedonošenčki 2009
30.9.2009 21:18:03   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Za vse male korenjake user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mamice pa vsaka čast za pogum in dobro voljo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.9.2009 21:27:22   
aknela123
christiana

zelo dobro poznam fantka, za katerega so ob rojstvu in prve mesece njegovega življenja priznani pediatri izjavili, da ne bo nikoli hodil.
njegovi starši se niso kar tako vdali v usodo, bili so v bolnicah, pri nevrologih, fizioterapevtih, na še in še terapijah in z močno voljo vztrajali in vztrajali...
fant danes obiskuje osnovno šolo, še vedno hodi k fizioterapevtki, tudi samoplačniško, posledice njegove možganske krvavitve se kažejo sicer v tem, da težje uporablja eno stran telesa in se mora vedno opomniti, je pa pravi angel in še posebej nadarjen za petje, kjer se tudi izpopolnjuje.

torej christiana, verjamem, da ti je hudo, ampak z močno voljo in polno polno vztrajnosti pomagaj svoji punčki, za kar ti bo pozneje hvaležna!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 679
30.9.2009 21:29:06   
aknela123
seveda pa fant tudi hodi, poskakuje in pleše.

glede magnetne resonance pa kar malo zatečnari, da prideš prej na vrsto.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 680
30.9.2009 21:38:37   
Shorty_
Bravo Rubin. in bravo Velika borka Gajauser posted image user posted image user posted image le tako naprej še veliko previtih pleničk in uric cartanjauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
30.9.2009 21:41:34   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

christiana

zelo dobro poznam fantka, za katerega so ob rojstvu in prve mesece njegovega življenja priznani pediatri izjavili, da ne bo nikoli hodil.
njegovi starši se niso kar tako vdali v usodo, bili so v bolnicah, pri nevrologih, fizioterapevtih, na še in še terapijah in z močno voljo vztrajali in vztrajali...
fant danes obiskuje osnovno šolo, še vedno hodi k fizioterapevtki, tudi samoplačniško, posledice njegove možganske krvavitve se kažejo sicer v tem, da težje uporablja eno stran telesa in se mora vedno opomniti, je pa pravi angel in še posebej nadarjen za petje, kjer se tudi izpopolnjuje.

torej christiana, verjamem, da ti je hudo, ampak z močno voljo in polno polno vztrajnosti pomagaj svoji punčki, za kar ti bo pozneje hvaležna!

Sem tudi jaz slišala razne zgodbe z žalostnimi in zelo slabimi napovedmi, pa se je na koncu vse srečno izteklo. Želim, da se tudi za vas!

Glede dokumentarca o nedonošenčkih pa tudi jaz žal nimam dobrega mnenja, je bilo vse tako površinsko prikazano in določene stvari zapostavljene. Moj fantek je bil 6 dni na EINT in bil za svojih 33 tednov zelo dobro razvit, le toplo posteljico je rabil, sem pa imela priložnost videti, kaj sploh pomeni nedonošenček, da so to mali borci, za dlan veliki otročki, pa seveda njihovi starši, ki v sebi nekako tiho trpijo in čakajo dobre novice....

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 30.9.2009 21:42:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 682
1.10.2009 10:03:34   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: banga

IZVIRNO SPOROČILO: yania

user posted image user posted image user posted image user posted image  še takih novic.....mislimo na vaju,,,,,,Gaja drži se.....pa hitro k mamici v naročje....

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 683
1.10.2009 10:10:14   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

RUBUN- močno držim vse pestke za malo Gajo in za vse vas, da se bo vse dobro končalo. Vem kako ti je težko to preživljati, saj sem sama doživela te dni grozote , ko se je najina Taja rodila 21.9.ob 3.23 in po dved urah revica umrla, ker je niso hoteli dati v inkubator in priklopiti, ampak so nama jo pustili kar tako, češ če bo preživela ali ne. Kako se naj tako drobcena bitja kot so naši otroci sami borijo za življenje, če nimajo toliko moči v sebi, zdravnikim je pa vseeno za takšna bitja. Nama se je to zgodilo že druguč, in verjemi mi da vem kako ti je, zato res iz srca upam, da se vse dobro konča in da bo mala Gaja z vso svojo močjo le vse to prestala. Rada vas imam

Ojoj miklarom, kako hudo user posted image user posted image . Sploh nimam besed user posted image

si sploh ne morem predstavljati, kako ti je....lahko samo samo predvidevam, pa že to je dovolj težko....

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 684
1.10.2009 13:38:07   
bačko
Rubin in Christiana občudujem vaju.Kje najdete toliko moči in pozitivne energije?Občudujem take mame kot ste ve.Bravo!Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image
Gaja ti pa čim več lepih dni in čim več cartanja pri mamici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 685
1.10.2009 20:42:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

christiana21- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se izteče bolje kot so napovedi.
se kar podpišem pod Persido.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.10.2009 21:58:24   
dadaegon
Pozdravljeni,

Jaz sem Andreja in sem iz okolice Maribora. Pred devetimi dnevi se mi je v 24.tednu rodil zakladek Gašper težak 790g in velik 31 cm. Z možem sva zelo potrta in.....ne vem kako naj opišem, zdravnik nama ne daje nič kaj spodbudnih novic. Vsakič ko govorim z njim je vse narobe (počila so mu pljučka, možganska krvavitev, prebavlja ne hrane....), sestre naju sicer spodbujajo in pravijo da morava verjet v njega. Ne vem več kaj si naj sploh mislim, zelo mi je hudo in solze mi kar lijejo. Imam še hčerko, pravega angela, ki je stara štiri leta.
Prosila bi katero koli mamico za kakršnimi koli izkušnjami, da mi povedo kako je bilo oz. kako naj to prebrodimo.
Hvala vam že v naprej

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 687
1.10.2009 21:59:55   
sonček33
dadaegon..bodita močna in zaupajta sinku!

rubin..mislim na Gajo

cristina držite se

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.10.2009 22:51:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Pozdravljeni,

Jaz sem Andreja in sem iz okolice Maribora. Pred devetimi dnevi se mi je v 24.tednu rodil zakladek Gašper težak 790g in velik 31 cm. Z možem sva zelo potrta in.....ne vem kako naj opišem, zdravnik nama ne daje nič kaj spodbudnih novic. Vsakič ko govorim z njim je vse narobe (počila so mu pljučka, možganska krvavitev, prebavlja ne hrane....), sestre naju sicer spodbujajo in pravijo da morava verjet v njega. Ne vem več kaj si naj sploh mislim, zelo mi je hudo in solze mi kar lijejo. Imam še hčerko, pravega angela, ki je stara štiri leta.
Prosila bi katero koli mamico za kakršnimi koli izkušnjami, da mi povedo kako je bilo oz. kako naj to prebrodimo.
Hvala vam že v naprej

user posted image zate. Verjamita v svojega fantka, ker on to čuti in se bo boril za življenje. Čaka vas dolga pot, ampak ko boste skupaj, bo pa zato toliko lepše.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.10.2009 22:53:44   
Janeja
Andreja, tudi jaz sem rodila Leo v 24 tednu - imela je le 520 gr. Danes pa je navihana 4 in pol letna deklica brez vsakih posledic prezgodnjega rojstva.

Vem, da je težko. Še predobro se spomnim straha, nemoči in obupa, ki sva ju z možem takrat občutila ob njenem inkubatorju. Ampak nisva obupala, predvsem pa ni obupala Lea, ki se je borila zato, da smo danes srečna družina. Pa so bili v tej njeni borbi tudi hudi padci, težki dnevi, ko je bilo vse slabo,... Ampak to je normalno, saj vidiš, kako je Gašper še majčken. Bodo pa prišli tudi lepi dnevi, ko ti bodo lahko sporočili dobre novice. Vse to kar navajaš je dokaj običajno pri teh naših pikicah v prvih dneh. Potem pa se največkrat stvari stabilizirajo in gre na bolje. Verjemita v svojega sinka in bodita močna.

Je pa tudi mene v tistih najtežjih dneh po konci držal starejši sin (takrat je bil tudi star 4 leta), ki me je doma potreboval - ali pa jaz njega, kakorkoli vzameš. Po 8 dneh sem odšla domov in se tri mesece vsak dan vozila k Lei v Ljubljano, ostala pri njej par ur, potem pa nazaj domov k sinu in možu. Skupaj nam je uspelo in tudi vam bo. 

Če ti lahko kakorkoli pomagam kar povej. Nas je pa tu na RR kar nekaj mamic z nedonošenčki in meni je tiste tri mesece ogromno pomenil pogovor z njimi, ki so bile v podobni situaciji.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 690
1.10.2009 22:54:02   
PERSIDA
dadaegon - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Živi za to ,da ga objameš in nikoli več izpustiš.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 691
1.10.2009 23:49:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dadaegon..bodita močna in zaupajta sinku!

rubin..mislim na Gajo

cristina držite se

..se podpišem user posted image user posted image user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.10.2009 7:25:23   
Hope2
Za vse male borceuser posted image user posted image user posted image , naj bodo močni, zdravi.... in za vas starše malih borcev bravo za pogum in močuser posted image user posted image , vso srečo vsem, da kmalu dobite svoje otročke domovuser posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.10.2009 7:51:41   
bačko
Jutro!
Dadaegon bodi močna in verjemita v svojega sinčka ki se bori!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 694
2.10.2009 7:52:48   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Pozdravljeni,

Hvala vam že v naprej

dadaegon, bodita močna... Gašper čuti vajino moč in jo srka od vaju...

punce bomo mislile na vas, tukaj te bo vedno čakala topla beseda...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 695
2.10.2009 10:00:16   
Lara73
ZA VSE MALE BORCE IN BORKE, MOČNE MAMICE IN OČKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

vsak dan prebiram in upam na dobre novičke, držim pesti, se z vami veselim vseh dobrih novic user posted image  in žalujem user posted image  ob slabih. Naj zadnjih ne bo več.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.10.2009 9:48:21   
botrca
Dadaegon zate in tvojega sončka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 697
3.10.2009 11:33:44   
gigi1
Za vse male borke in borce user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice pošiljam vam vse dobre misli kar jih premorem user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.10.2009 10:19:32   
dadaegon
Vsem mamicam bi se zahvalaila za te spodbudne besede....res hvala vam. S tem forumum dobivama pogum in še več upanja.
Moram vam povedet da naju je doktor v petek pripravil do najhujšega. Z Gašperjem je bilo vse narobe ni bilo stvari, ki bi bila vredu. Sedaj ima spet dranažo, druge antibijotike, dve infuziji več.....bila sva čisto na dnu!! Včeraj naju je dežurni zdravnik spet nekoliko postavil na noge. Jaz enostavno menim, da je moj otrok dehidriran. Včeraj so mu dali bistveno več tekočine, ker ima kožo že čisto izsušeno. Mislim da je lačen in žejen, saj potem nima moči da bi se boril. Sedaj je že 13 dni od kar se je rodil in še vedno nima poredne teže, en dan je imel bistveno majn skoraj za sto gramov. Ko nimama infuzije v rokicah si jih hoče pojest, nonstop duda svoje prsteke.
Mamice kaj ve menite o tem? Ste ve tudi mele takšen občutek ali se meni samo tako dozdeva? Vprašala še vas bi, kaj menite o OŽIVLJANJU? Doktor nama je dal nalogo da se bova morala odločit ali ga bomo oživljali ali ne, ker meni da lahko kaj kamalu pride do tega. To je za naju dno od dna.

Jaz se vam opravičujem, ker nimam nobene slike gori......sem čisto na novo in še ne znam s tem ravnat, se bom potrudila in upam da mi bo uspelo.

Hvala vam še enkrat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.10.2009 10:20:38   
Anonimen
Joj, dadaegon, kaksne tezke odlocitve user posted image .
Drzimo pesti, da bo vse dobro.

(odgovor članu dadaegon)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?