Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:28:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. Hodi pri kavču in pol se kar spusti in pride do mene, ali do dedija. Uh sem ponosna. Sicer še ni tak daleč, da bi prišla iz dnevne v spalnico, ampak tudi to v naslednjih dneh. Juhu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:28:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vseeno še pričakujem, da bo do miklavža mogoče res shodila...ali pa do novega leta vsaj...pa tudi če ne! glede na to, kar pišeš, več kot en mesec ne bo rabila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:58:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa sploh nisem prej vedela, da ima ta hiška že vgrajeno kuhijo s pečico, pa delavnico s škatlo za orodje in šraufštokom zdaj smo jo kar v njeni sobi sestavli, spomladi gre pa na vrt. je pa bolj tanka plastika in ne vem, če bo dolgo zdržala zunaj na vrtu Ravno zato je nam interesantna - trije vnučki, 2 in 1 Kaj pa stabilnost hiške? Eh, bo že dobra, sploh za tak denar. Ker tiste konkretne so vsaj 400€. Lahko vsako leto novo tako kupimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:44:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa stabilnost hiške? Eh, bo že dobra, sploh za tak denar. Ker tiste konkretne so vsaj 400€. Lahko vsako leto novo tako kupimo Jaz tudi tak menim. Za tri, štiri leta bo sigurno, dalj pa itak ne bo aktualna. Bubi kdaj potem oz. kako dolgo od prvih metrov potem traja, da otrok čisto sam gre? Saj se mi ne mudi, samo me zanima.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:47:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi kdaj potem oz. kako dolgo od prvih metrov potem traja, da otrok čisto sam gre? Saj se mi ne mudi, samo me zanima. JE ful odvisno od otroka. Eni grejo potem zelo hitro, spet drugi doživijo kako slabo izkušnjo (padec) in spet ne upajo. Pride kak dan, ko sploh nočejo po nogah, naslednji dan pa ful. Bubika je recimo en teden od tistega prvega sprehoda že kar veliko hodila. 14 dni tako, da je po padcu nadaljevala po kolenih, potem pa se je začela pobirat in naprej po dveh. Danes sem jo recimo po doooolgem času videla, da je šla večjo razdaljo po kolenih.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:49:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika je bila danes pri frizerju. Ji je po vrhu š**** postrigla, pa zadaj in okoli ušes malo oblike naredila. Kravžlčki so šli Je pa bila presenetljivo pridna Malo zaspana, tak da je kar pri miru držala glavo in v ogledalo gledala. Ji je pasalo, ko jo je po glavi z glavnikom čohala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:50:58
|
|
|
|
ključek
|
čer....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:51:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............nič več ilegalka?? a da ne?.... ....pol sem pa nekaj zmrdala aha, vidim, da si že uredila.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:51:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kje ste vse?... A gledate Kmetijo al delate na farmi? Ja, pridi si odpret eno farmo, ker nujno rabim še dve sosedi... mogoče pa res....samo si moram prej nastavitve porihtat....mi je že hecno, ko vidim tisto ime tam..... no dej, pol pa me klikni za sosedo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:52:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dobro jutro.... ....mi imamo spet novorojenčka doma....smo bli auf vsaki 2uri ....no, mogoče je pa le polna luna kriva..... ...zdaj pa spi..... lepo soboto vam želim..... ...šibam vse pripravit, da šibnemo pol na Koroško..... čao.... ne govori.............isto pri nas.........že cel dan na glavo letim......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:52:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo že dobili hiško!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:52:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. Hodi pri kavču in pol se kar spusti in pride do mene, ali do dedija. Uh sem ponosna. Sicer še ni tak daleč, da bi prišla iz dnevne v spalnico, ampak tudi to v naslednjih dneh. Juhu. bravo lana!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:53:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem gor. Kaj pa zdaj? Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile... Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil Čarli, daj me najdi na FB preko RRjevk in pošlji prošnjo za prijateljstvo. Al pa bom jaz tebe, samo ne vem, kako ti je ime pa mene tudi!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:53:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* JE ful odvisno od otroka. Eni grejo potem zelo hitro, spet drugi doživijo kako slabo izkušnjo (padec) in spet ne upajo. Pride kak dan, ko sploh nočejo po nogah, naslednji dan pa ful. Bubika je recimo en teden od tistega prvega sprehoda že kar veliko hodila. 14 dni tako, da je po padcu nadaljevala po kolenih, potem pa se je začela pobirat in naprej po dveh. Danes sem jo recimo po doooolgem času videla, da je šla večjo razdaljo po kolenih. Ja saj paziti bo treba zdaj, da mi ne pade kam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:54:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika je bila danes pri frizerju. Ji je po vrhu š**** postrigla, pa zadaj in okoli ušes malo oblike naredila. Kravžlčki so šli Je pa bila presenetljivo pridna Malo zaspana, tak da je kar pri miru držala glavo in v ogledalo gledala. Ji je pasalo, ko jo je po glavi z glavnikom čohala naša madam bi tud mogla. pa kr ne upam. kaj če jo malo postriže, potem se pa začne jok??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:54:57
|
|
|
|
ključek
|
o, pf, hello!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:55:31
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa pijem deci rujnega in pri pol mi že ptički pojejo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 19:56:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naša madam bi tud mogla. pa kr ne upam. kaj če jo malo postriže, potem se pa začne jok?? Tvoja ma tak čupko ful. Lana pa ni jokala, je pa res, da je pregledala in razmetala vse kar je bilo na dohvat ruke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:00:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naša madam bi tud mogla. pa kr ne upam. kaj če jo malo postriže, potem se pa začne jok?? Tvoja ma tak čupko ful. Lana pa ni jokala, je pa res, da je pregledala in razmetala vse kar je bilo na dohvat ruke. ja, res ima spet dolge laske. spredaj bi jo samo dala, pa malo ob straneh. ampak resnično cincam, ker zna naša v sekundi spremeniti onbašanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:01:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa pijem deci rujnega in pri pol mi že ptički pojejo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:05:27
|
|
|
|
ključek
|
sem prou utrujena. pol noči pokonc, pa vožnja v A, pa letanje po štacunah....HB da so igrače v TOYS-u nemško govoreče. drugače bi jih ln danes dobila.............ohoho. preveč. tok so fajne, nekatere v SLO sploh še nisem videla. sem pa razočarana nad H&M....nobene izbire.....nič za obleči. če sem pa že našla kaj, pa ni bilo cifre. IKEA.....tudi kar okej, sva ji kupila tisto plastično mizico in stole za spomladi, pa še kar nekaj stvari. folka pa povsod............. aja....*bubi*.....nisi povedala, da je v TOYS-u tudi cukr oddelek.....njami!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.10.2009 20:06:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:09:11
|
|
|
|
pf
|
Jaz že tudi dolgo nisem bila v A. Nazadnje smo bili skupaj na tisti farmi jagod v Leibnitzu. Kaj pa vem, včasih sem bila nora na A, sedaj pa grem raje v Citya v CE, po plenice pa v Mueller v MB.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:10:00
|
|
|
|
pf
|
Tak deci sem spila, sedaj pa grem malo slavne kmetavzere prečekirat in pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:10:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz že tudi dolgo nisem bila v A. Nazadnje smo bili skupaj na tisti farmi jagod v Leibnitzu. Kaj pa vem, včasih sem bila nora na A, sedaj pa grem raje v Citya v CE, po plenice pa v Mueller v MB. mi smo šli v IKEO po ene stvari za hiško in posledično še v ostale štacune, grem pa tudi jaz raje v CE, kot pa v LJ.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 20:11:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak deci sem spila, sedaj pa grem malo slavne kmetavzere prečekirat in pridem nazaj. pa kaj a je v živo danes??? a ni suzana izpadla?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?