Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 10:06:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaka prometna je bila zjutraj na AC. Ne razumem kako se lahko človek kontra po AC. Ubogi mladi ljudje in njihovi svojci. res grozna nesreča. sem gledala prej po tv. ma jaz sem se cmerla in me je to zamorilo za cel dan........................ Tak te to potre? Jaz sem čustvena in sočustvujem takole z mislimi, da bi me pa tak potrlo to pa ne. To je življenje. Žal.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 10:09:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ne. Samo teden nazaj, ko smo imeli izredne razmere - je sračkal na veliko in vse je šlo čez trebuh ven. Sem že hotela plenice krivit namesto driske. SI že probala ta nove Pamperske? Bele? So za kaj? Isti klinac kot vse ostale. Samo drage so ko zlato. Nekaj čez 15 € je bil v akciji paket.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 10:10:35
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro in lepo soboto. Pičim peglat dokler še lepotica spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 12:05:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Svakodnevno nadmetanje mladih i starih na gradskom prevozu u Beogradu! Sedi devojka, sluša muziku, ulazi starac i onda standardna fora: "Ajd' ustani devojko, da ja sednem, mlada si pa lako stojiš ..." "Ajd ' briši, budalo stara , majmune jedan, šta ti pada na pamet ." Sledi uobičajeno ****renje : "**** ti majku i oca da ti **** u glavu blentavu, kurvo jedna ...", kaže stari Devojka opušteno odgovara : " Stari konju jedan, kad možeš da toliko jebeš, možeš i da stojiš!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 12:08:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil Aja, sem mislila,da že imaš račun na FB in da si na farmi..... najprej si kakega prjatla najdi.... če hočeš tudi mene.. lara_january@yahoo.co.uk
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 12:17:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tak te to potre? Jaz sem čustvena in sočustvujem takole z mislimi, da bi me pa tak potrlo to pa ne. To je življenje. Žal. Mene tudi ne.... ko vidim, si rečem "o fak groza, bogi starši"... in pol pozabim... če bi se z vsemi negativnostmi, ki se dogajajo po svetu ubadala in utapljala v njih, se bi mi še sfrčkalo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:00:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša Lara je danes spala do 8.20.... Ma kaj ve, da je sobota? KUHARCE.... pomoč rabim... Danes kuham Lari eno zelenjavno juhico... bi ji notri rada zakuhala kakšne cmočke.... če dam gres v jajce, kaj mora bit ta zmes zelo gosta, da ne razpade? Kaj pa, če dam moko? Ma bi rada, da mi ni treba pol te cmoka še pol ure kuhat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:04:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
čarli - a vam tud ponoči kdaj plenice premočijo? ..... nam so en čas, pa je bil zdaj dolgo mir..zdaj pa spet kaki teden .... Ma kaj tok vam lulajo ponoči? Lara ima zjutraj čisto lahko pleničko.... je pa potem tista jutranja hitro polna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tak te to potre? Jaz sem čustvena in sočustvujem takole z mislimi, da bi me pa tak potrlo to pa ne. To je življenje. Žal. Mene tudi ne.... ko vidim, si rečem "o fak groza, bogi starši"... in pol pozabim... če bi se z vsemi negativnostmi, ki se dogajajo po svetu ubadala in utapljala v njih, se bi mi še sfrčkalo... ma ne da me potre,vedno ko to vidim,se postavim v položaj,kaj pa če se meni to zgodlo...........pa študiram in me mori.Je pa rers,da pol hitro pozabim.Mogoče me je ta toliko bolj,ker je ravno takrat bil moj v bistrci,če bi bil malo naprej,bi morda ravno na tega bedaka naletel..ma ko imaš deda šoferja,ne moreš bit več imun na tako.podzavestno.....saj danes je že okej
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:11:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
V sobo so posedli otroka, pred njim pa je sladica. Lahko se odloči: ali bo sladico pojedel takoj, ali pa počaka in kasneje dobi še eno sladico. Poglejte, kako so se odrezali. http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=56027&page=1
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:30:45
|
|
|
|
Olivija*
|
mi smo že dobili hiško!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:37:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .. pomoč rabim... Danes kuham Lari eno zelenjavno juhico... bi ji notri rada zakuhala kakšne cmočke.... če dam gres v jajce, kaj mora bit ta zmes zelo gosta, da ne razpade? Kaj pa, če dam moko? Ma bi rada, da mi ni treba pol te cmoka še pol ure kuhat... o, Lara...si že skuhala? Če daš gres + jajčko, zmešaj in pusti stati nekaj minut - postane zmes bolj gosta in se cmočki lepše skuhajo (če je preredko, se razletijo). Še bolj ziher pa je, če daš 1 jajčko, 2/3 dcl kisle smetane in 5 žlic moke. Taki knedli mi še nikoli niso razpadli. Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:38:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo že dobili hiško! mAdonca, kako je ponosna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:41:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mAdonca, kako je ponosna... ja pa sploh nisem prej vedela, da ima ta hiška že vgrajeno kuhijo s pečico, pa delavnico s škatlo za orodje in šraufštokom zdaj smo jo kar v njeni sobi sestavli, spomladi gre pa na vrt. je pa bolj tanka plastika in ne vem, če bo dolgo zdržala zunaj na vrtu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 13:51:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
e bolj ziher pa je, če daš 1 jajčko, 2/3 dcl kisle smetane in 5 žlic moke. Taki knedli mi še nikoli niso razpadli. Ma pridejo lepo mehki? Nisem jih še naredila... zdej spi. Hvala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 14:09:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja pa sploh nisem prej vedela, da ima ta hiška že vgrajeno kuhijo s pečico, pa delavnico s škatlo za orodje in šraufštokom zdaj smo jo kar v njeni sobi sestavli, spomladi gre pa na vrt. je pa bolj tanka plastika in ne vem, če bo dolgo zdržala zunaj na vrtu Super vidiš. Zdaj se bo gospodična igrala. Se ji vidi, da se ji dopade tam notri. Veš tudi, če je bolj tanka plastika, par let bo zdržalo, velika baba se pa tam notri tak ne bo igrala. Upam, da tudi mi dobimo drug teden.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 14:24:59
|
|
|
|
pf
|
Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. Hodi pri kavču in pol se kar spusti in pride do mene, ali do dedija. Uh sem ponosna. Sicer še ni tak daleč, da bi prišla iz dnevne v spalnico, ampak tudi to v naslednjih dneh. Juhu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 14:34:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. Hodi pri kavču in pol se kar spusti in pride do mene, ali do dedija. Uh sem ponosna. Sicer še ni tak daleč, da bi prišla iz dnevne v spalnico, ampak tudi to v naslednjih dneh. Juhu. Bravooooo.... Lara pride od enega konca kavča do drugega.... en dan pa je na eni omarici dosegla nekaj zanimivega in je bla tko navdušena, da se je kr spustila.... in bumf na guzo.... haha... in potem je mene pogledala, če je slučajno kej hudega to...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 14:37:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara pride od enega konca kavča do drugega.... en dan pa je na eni omarici dosegla nekaj zanimivega in je bla tko navdušena, da se je kr spustila.... in bumf na guzo.... haha... in potem je mene pogledala, če je slučajno kej hudega to... Faca mala. Pol tudi bo počasi akcija mami. Zdaj šele bo ene laufarije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 15:01:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. bravo, Lana!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 15:05:09
|
|
|
|
Olivija*
|
ah, Ana se pa ne spusti za nič na svetu. je ful previdne sorte. tudi iz mize sem jo učila, da naj gre z nogami naprej...to se tako previdno pripravlja, centimeter po centimeter...kar traja, preden zleze dol spustila se je pa danes prvič samo za kaki 2 sekundi, ko sem jaz stala za njo in je verjetno mislila, da jo držim...ampak potem se je hitro zgrabila spet za oporo, da ne bi slučajno na rit čunfnila... vseeno še pričakujem, da bo do miklavža mogoče res shodila...ali pa do novega leta vsaj...pa tudi če ne!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:28:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* meni pa teli baby elefanti niso čist jasni...kako veliki bojo pa zrastli? a bojo še več placa zasedli? pa molzejo se tudi verjetno ne? Jaz jih imam 12. Danes so že prve cekine navrgli Z arašidi, ne z mlekom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:28:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - pomoč prosim.... granulacijsko tkivo - a to izgine samo al je potrebno kirurško odstraniti? pa se lahko rana namaže z bepanthen plus al kaj podobnega? pa še nekaj me zanima..... ti kupuješ plenice v toysu...jaz sem zadnjič kupila baby dry 4+...pa se mi zdijo ful male , active fit so mu pa še 4 ful prav, pa večje so.... tvoje izkušnje? za ono prvo ne bi vedela za plenice pa smo do zdaj imeli samo zelene, št. 4, pa so še vedno čisto ok. Niti premočijo ji ne ponoči.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:28:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem gor. Kaj pa zdaj? Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile... Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil Čarli, daj me najdi na FB preko RRjevk in pošlji prošnjo za prijateljstvo. Al pa bom jaz tebe, samo ne vem, kako ti je ime
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 18:28:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo že dobili hiško! KAJ? Tako hitro? Je ok plastika? Pri nas v soboto poštar ne hodi, ampak pakete pa meda dostavljajo. No, saj drug teden bo čisto ok
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?