EvaRok
|
Lep pozdrav vsem majčicam (preteklim in bodočim ). Malo sem odlašala, kar nisem mogla verjet, da spadam po novem tudi sama sem. Res je blo lepo presenečenje Stara sem 26, to bo moj prvi , ki se je "prijel" v prvem poskusu, ko sva se s partnerjem odločila, da zdaj bi bil pa res že čas, da tudi midva poskrbiva za potomce Mela sm že dva pregleda, na prvem je blo tako, da bolj ko sem gledala na ultrazvok, manj mi je blo jasno, da je tista packa moja bodoča sreča... (pikica je bla velika 9,1 mm!). No, na drugem pregledu mi je G povedala tudi rezultate prejšnjih pikanj - vse . Ko berem tu po forumu, vidim, da sem imela kar srečo pri izbiri G. Je res prijazna in razumevajoča, do sedaj sva vsakokrat delali ultrazvok, slikce mi je dala za spomin, materinsko knjižico itak zastonj, pa številko za NS, ki jo imam 14.10. Uh, cel dan bom pri zdravnikih, saj sem v preteklosti bolehala za ščitnico, in mi je G dala napotnico za preventivni pregled za tirološko ambulanto. Upam, da bo vse ok... me pa zanima, če ima katera s tem kaj izkušenj? Na drugem pregledu je bla pikica velika že 2,5 cm pri 8t 6d, in je migala da smo ji komaj sledili. Moj je bil res ganjen, in upam da je bla pripomba o tem, da je videti kot medved plod ginjenosti aja, PDP pa imam 05.05.2010. tako, dosti za prvič, še 1x lep pozdrav vsem
|