|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
5.10.2009 15:00:45   
Teja K
Isa!!!

Danes držim pesti, itak bo vse ok user posted image user posted image , jupi vidla boš svojo pikico....

Zdaj pa boš lahko spet počivala, ko si fročeke pozdravila in se malo bolj posvetila sama sebi

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.10.2009 15:10:52   
MiniMiska
Ojla...
<Isa, itak bo vse OK, držimo pesti za pregled in čakamo na novičke.

Zvezdica0809 - user posted image - user posted image user posted image za sreco v prihodnosti...

zdaj pa šibam kuhat, ker mi že pošteno kruli... pri nas nič novega, jutranjo slabost preženem s krekerjem, dopoldansko s čajem poprove mete, potem pa je na srečo mir... če me še prime, vsaj lahko počivam, tako je potem bolje. Komaj pa čakam sredo, ko izvem, kako najina pikica, saj glede na to, kako me spremljajo vsi možni znaki, zagotovo uživa v trebuščku user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.10.2009 15:22:08   
petruscha
Zvezdica0809: user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.10.2009 15:23:56   
petruscha
Moj Leon pa je včeraj pri 9 mesecih,1 tednu in 4 dneh dobil prvi zobek user posted image user posted image .

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.10.2009 15:47:22   
barvar
Isabeaux seveda bo vse OK. Javi se ko boš lahko.
Za vse, ki ste izgubile svoje pikice pa en veeliiik user posted image user posted image user posted image .
Jaz peljem user posted image na sprehod, pol pa morem še nazaj delatuser posted image . Zvečer me pa čaka še telovadba. No tam bo vsaj luštno user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 855
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 17:53:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
5.10.2009 20:26:48   
carly
Mene tudi še vedno slabosti dajejo, pa je popoldan in zvečer najhuje, no pa sej bo, glavno da ne bruham.

Joj če ma katera tolk energije lohk še k meni pride spucat, vidim da ste nekatere pridne, mi mamo pa več ali manj vse nastlano, pri enajstmesečnici ki sproti vse razmeče se itak sploh ne splača neki ful pospravlat:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.10.2009 22:16:50   
isabeaux
Živjo moje punce ......vse je ok !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srček bije kot nor, mali je lepo zrastel...prehiteva en teden...heheuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi je g. rekla, da je to, da imam sedaj slabosti ( pr prvih dveh jih pa ni bilo) lahko znak, da se je dobro vgnezdil in da je vsebnega več hormona...ki se izmenjava in mi je zato slabo user posted image  No jaz sem se samo smejala....sem pa bila najprej predenj je delala uz prav v strahu...pa še ko je začela z uz - jem ga ni takoj našla...ker se je vsidral še bolj zadaj kot tamala in mali...ki sta bila oba z  nizkimi posteljicami....

Glavno da je ok....

Je pa rekla, da sem sedaj še bolj rizična kot pr obeh prej( kjer sem tudi bila rizična) in to zato ker sem imela operacijo maternice in pred tem toliko prezgodnji porod ...pr sinku....za katerega še sedaj ne vedo vzroka....

No glavno da je ok...moram se pa ful čuvat do 13. tedna je rekla...čeprav je rekla da so utripi zelo močni.....hehe ...mislim, da bomo imeli še enega močnega sinka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi ostale?

Nč...jaz se bom šla kar v posteljo spravt...lepo bodite...se tipkamo zjutriuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 5.10.2009 22:18:30 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 22:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
5.10.2009 23:49:23   
fiška33
Isabeaux, tudi jaz sem cel dan trepetala glede tvojega pregleda user posted image . Mislim, da sem vse te vaše majčke in majčice vzela tudi za svoje in nam - vam res želim, da bi se vsi pregledi končali s user posted image user posted image user posted image .

Punce, katerim se ta prvi tedni niso dobro končali .... sočustvujem z vami in mislim na vas, ter vam želim, da bo čim prej v vašem življenju spet nov razlog za veselje. user posted image

Jaz sem na splošno OK. Mislim - upam, da se končuje tudi utrujenost user posted image . Nočnih obiskov WCja sem se že navadla user posted image . Na novo sem pa ugotovila, da če mi pade sladkor, se to bolj pozna. Prav trest se začnem, če sem kje zunaj ali pa pozabim jest. Danes sem se na nekem izobraževanju začela kar presedat in razmišljat, če grem ven iz predavalnice. Sem si pa torbico za vsak slučaj kasneje napolnila s Frutabelami. (Še vedno čakam Almino poročilo o prehrani nosečnic user posted image .)

Moj brat in njegova žena sta predvčerajšnjim dobila punčko user posted image . Bratec bo pa čez nekaj dni star 3 leta. Sem kar malo fauš. Parček v prvem poiskusu user posted image . Pred 14 dnevi je žena dobila hudo alergijo, rdečico in srbečico po celem telesu, in nekdo ji je rekel, da so te alergije značilne za fantke. Tako, da sta bila 100%, da bo fantek - prej nista želela vedet, katerega spola bo dete. Zdaj smo vsi presrečni! Dobili smo že prve fotografije iz porodnišnice, male Brine v modrem pajacku user posted image . Čestitam user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 860
6.10.2009 8:44:20   
Teja K
Isabeau čestitke user posted image user posted image user posted image , jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sedaj pa res bolj počivaj, so bili krči le od tvojega preobremenjenega delavnika.

Full sem vesela zate.

Jaz pa še čakam in čakam in čakam, ampak upam, da bo na koncu vse ok še 1. mesec uhhh, pa bo prvi pregled.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.10.2009 8:58:59   
nusi
Jutro.

Kako smo kaj danes, šele torek je, jaz pa že razmišljam o petku user posted image , v petek se mi namreč obeta ena rojstnodnevna zabava, pa me kar malo skrbi. 1. pomojem bom zvečer precej zaspana in 2. ker je v klubu bodo basi do konca nažigal direkt v trebuh in v glavo in nič od tega mi v resnici ne paše (več) user posted image  al kaj?

Nisem paranoična ampak me resno zanima, kok je kej pametno, da si izpostavljen takšnim vibracijam, ker dejstvo je, da lahko čutiš tresljaje?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 862
6.10.2009 9:13:22   
Teja K
Nusi ojla.

KLjub temu, da je rojstni dan in da bodo basi nabijali mislim, da ne bo nič hudega če greš zmerno praznovat. Če pa ti zvečer ne bi bilo, pa lahko tudi odpoveš, ali pa greš le za kratek čas, mogoče pa boš full uživala na koncu.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 863
6.10.2009 9:20:46   
nusi
Hvala Teja K, točno to sem hotela slišat user posted image user posted image . Včasih res dobim kakšno lovsko idejo, predvsem kadar imam očitno preveč časa user posted image .

Ma ja, prov komi čakam, da minejo prvi trije meseci, jaz bom bolj mirna, plus vsem bom sčvekala in potem se mi ne bo treba izmišljevat vseh mogočih neumnih izgovorov.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 864
6.10.2009 9:27:19   
markicaa
dobro jutro punce!

js bi vas pa prosila. če mal poveste kako zgleda 1. pregled; ali te pregledajo tudi vaginalno, vzamejo kri,... in tako naprej, ker nimam pojma kako to zgleda, sem misnla da te samo na UZ priklopjo user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 865
6.10.2009 9:43:59   
fiška33
Moj pregled se je začel z izpolnjevanjem materinske knjižice. Se mi je zdelo prav čudno, ker nosečnost z njene strani sploh še ni bila potrjena user posted image . Potem je bil pregled vaginalen, klasičen, nato še UZ, vaginalen. Ostalih pregledov krvi, urina meni še niso naredili. Verjetno morajo biti ti testi narejeni do ..kajpajazvem.. 12 tedna, kar bo pri meni naslednjič še čas. Naslednji pregled mam točno čez 10 dni, ko bom v 11t0d.

LP

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 866
6.10.2009 9:45:14   
bubolin
Dobro jutro nosečke user posted image
Kako smo kaj danes? Jaz sem odlično. Najlepše je ko se zbudiš in zunaj že lepo sonček sije - jeeeej user posted image
Drugače sem pa bila danes že pridna, sem bila pri zobozdravniku-smo malo povrtali - auuu auuu, dobro da je
mimo user posted image Zdaj pa me čaka še en kup opravkov, tako da sem vas prišla samo na hitrico pozdravit in zaželet en lep torek. Pa pa

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 867
6.10.2009 9:54:42   
Teja K
Markicaa ojla!

meni je bil pri prvi nosečnosti pregled sledeč (moja zdravnica ga opravlja med 11. in 12. tednom - dokaj pozno) prvo me je sesta stehtala in izmerila pritisk in morala sem dati vodi v lonček, nato sem šla do g. ki je opravila vaginalni pregled, vzela bris, nato mi je naredila vaginalni ultrazvok in izmerila velikost dojenčka, nato sva izpolnili knjižico in dobila sem slikico dojenčka, nato pa napotnico za odvzem krvi in še enkrat sem dala urin v laboratoriju, nato sem šla domov.

Ugotavljam pa, da so sedaj postopki drugačni, predvsem zato, ker vidim na forumu, da pregledi potekajo hitreje (razen pri moji, kjer moram čakat do 12. tedna, imam šele 6. 11. pregled) zato verjetno moj pregled razdelijo v dva dela.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.10.2009 10:14:57   
toja12
Hi, hvala za sprejem. imam vprašanje, ali nameravate iti tudi na aminocetezo ali nekaj takega. Sem prebrala na 24ur članek v katerem je pisalo da je ena šla in potem ugotovila, da ima plod gensko napako, ki pa niso vedeli kakšno in se je morala odločit ali obdržat ali ne? Povejte kaj mislite o tem. Ja pa vprašala bi, če imaš beli tok ste napisale da pomaga terapija z jogurtom in me zanima kako dolgo si nanašaš jogurt ? Drugače pa vsem lep dan jaz imam čez en teden pregled in bom prvič videla svojo pikico.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.10.2009 10:27:27   
markicaa
fiška in teja - hvala lepa za informacije user posted image

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.10.2009 10:30:37   
Teja K
Ojla Toja! Čestitke za user posted image .

Beli tok imam, vendar si z ničemer ne pomaga, saj sem imela tudi v prvi nosečnosti in mi je rekla G. da je to normalno.

Kar pa se tiče testov, sem malo skeptična, zato tudi nisem sigurna da grem na njuhalno, ker se mi včasih zdi, da so nekatere stvari veliko bolj propagandne, kot pa da pomagajo nosečnosti preživet nosečniški čas z čim manj negativnimi mislimi in brezskrbno, kot je bilo to v času moje prve nosečnosti in v času naših mam.

Je pa res, da se vsaka sam odloča o teh zadeveh. Jaz sem pač taka, da verjamem, da nisem med tistimi redkimi procenti, ki jih te bolezni doletijo. Poznam tudi družinsko stanje partnerjeve in svoje družine, rodila sem že enega zdravega otroka, tako da bom verjetno jaz opravljala pregled kot mi bo svetovala moja osebna G., ki ji kljub temu, da me je pozno naročila na pregled 100% zaupam, saj mi je zelo pomagala v prvi nosečnosti in tudi pri drugih težavh, ki sem jih imela.

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.10.2009 17:09:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica.0809

pozdrav,
prosim, da me zbrišete s seznama. Ta vikend sem imela splav - že drugi.

Vsem vam želim čim lepšo nosečnost.

Lp od zelo zelo žalostne zvezdice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica.0809)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.10.2009 17:41:16   
janapan
user posted image user posted image user posted image user posted image .....DRŽI SE

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.10.2009 17:54:46   
janapan
Pozdravljene punce...jaz se prijavljam med majčice 2010.  Na prvem pregledu sem bila včeraj, do takrat sploh nisem upala verjeti da sem res noseča za mano sta namreč dva spontana splava v zgodnji nosečnosti. Ta nosečnost je pravi mali čudež saj se je zgodila takoj po splavu, ker sem bila takrat zelo žalostna sva z možem user posted image samo 1x ...evo in pikica je tukaj....kar ne morem verjeti da je res. Bojim se da bo šlo spet vse narobe......no upam ša da bo vse ok.
Doma imam že 2 leti in 5 mesecev staro deklico.....

predvideni datum poroda imam  5.5.2010, včeraj mi je mala pikica že mahala ; ).

lp

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.10.2009 18:06:44   
nusi
Čestitke janapan, upam, da bo nosečnost prijetna, brez nepotrebnih pretresov user posted image .

No jaz sem se pa danes opogumila in se po tehtnem razmisleku vpisala na doktorat user posted image , sem opazila, da vas kar nekaj študira, torej ni nemogoče in upam, da mi bo uspelo.

Drugače pa vse po starem, malo občasnega špikanja, kakšna slabost in veliko sprehodov na wc user posted image

Na amniocentezo pa nimam namena iti, ker po mojem ne spadam v rizično skupino.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?