|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
3.10.2009 10:06:06   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kaka prometna je bila zjutraj na AC. Ne razumem kako se lahko človek kontra po AC. Ubogi mladi ljudje in njihovi svojci. user posted image

user posted image user posted image user posted image

res grozna nesreča. sem gledala prej po tv.user posted image

ma jaz sem se cmerla in me je to zamorilo za cel dan........................user posted image

Tak te to potre? Jaz sem čustvena in sočustvujem takole z mislimi, da bi me pa tak potrlo to pa ne. To je življenje. Žal.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.10.2009 10:09:21   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ne. Samo teden nazaj, ko smo imeli izredne razmere - je sračkal na veliko in vse je šlo čez trebuh ven. Sem že hotela plenice krivit namesto driske.
SI že probala ta nove Pamperske? Bele? So za kaj?

Isti klinac kot vse ostale. Samo drage so ko zlato. Nekaj čez 15 € je bil v akciji paket.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.10.2009 10:10:35   
pf
Dobro jutro in lepo soboto. Pičim peglat dokler še lepotica spi. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.10.2009 12:05:58   
Lara Croft
Svakodnevno nadmetanje mladih i starih na gradskom prevozu u Beogradu!   Sedi devojka, sluša muziku, ulazi starac i onda standardna fora: "Ajd' ustani devojko, da ja sednem, mlada si pa lako stojiš ..." "Ajd ' briši, budalo stara , majmune jedan, šta ti pada na pamet ." Sledi uobičajeno ****renje : "**** ti  majku i oca da ti **** u  glavu blentavu, kurvo jedna ...", kaže stari   Devojka opušteno odgovara : " Stari  konju jedan, kad možeš da toliko jebeš, možeš i da stojiš!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.10.2009 12:08:31   
Lara Croft
Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil

Aja, sem mislila,da že imaš račun na FB in da si na farmi..... najprej si kakega prjatla najdi.... če hočeš tudi mene..

lara_january@yahoo.co.uk

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.10.2009 12:17:20   
Lara Croft

Tak te to potre? Jaz sem čustvena in sočustvujem takole z mislimi, da bi me pa tak potrlo to pa ne. To je življenje. Žal.

Mene tudi ne.... ko vidim, si rečem "o fak groza, bogi starši"... in pol pozabim... če bi se z vsemi negativnostmi, ki se dogajajo po svetu ubadala in utapljala v njih, se bi mi še sfrčkalo...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.10.2009 13:00:51   
Lara Croft
Naša Lara je danes spala do 8.20.... user posted image user posted image user posted image Ma kaj ve, da je sobota? user posted image

KUHARCE.... pomoč rabim...

Danes kuham Lari eno zelenjavno juhico... bi ji notri rada zakuhala kakšne cmočke.... če dam gres v jajce, kaj mora bit ta zmes zelo gosta, da ne razpade? Kaj pa, če dam moko? Ma bi rada, da mi ni treba pol te cmoka še pol ure kuhat... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.10.2009 13:04:31   
Lara Croft
čarli - a vam tud ponoči kdaj plenice premočijo? ..... nam so en čas, pa je bil zdaj dolgo mir..zdaj pa spet kaki teden ....

Ma kaj tok vam lulajo ponoči? Lara ima zjutraj čisto lahko pleničko.... je pa potem tista jutranja hitro polna... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.10.2009 13:07:48   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mene tudi ne.... ko vidim, si rečem "o fak groza, bogi starši"... in pol pozabim... če bi se z vsemi negativnostmi, ki se dogajajo po svetu ubadala in utapljala v njih, se bi mi še sfrčkalo...

ma ne da me potre,vedno ko to vidim,se postavim v položaj,kaj pa če se meni to zgodlo...........pa študiram in me mori.Je pa rers,da pol hitro pozabim.Mogoče me je ta toliko bolj,ker je ravno takrat bil moj v bistrci,če bi bil malo naprej,bi morda ravno na tega bedaka naletel..ma ko imaš deda šoferja,ne moreš bit več imun na tako.podzavestno.....saj danes je že okejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.10.2009 13:11:30   
Lara Croft
V sobo so posedli otroka, pred njim pa je sladica. Lahko se odloči: ali bo sladico pojedel takoj, ali pa počaka in kasneje dobi še eno sladico. Poglejte, kako so se odrezali.   http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=56027&page=1

Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.10.2009 13:30:45   
Olivija*
mi smo že dobili hiško!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.10.2009 13:37:48   
Olivija*
.. pomoč rabim...

Danes kuham Lari eno zelenjavno juhico... bi ji notri rada zakuhala kakšne cmočke.... če dam gres v jajce, kaj mora bit ta zmes zelo gosta, da ne razpade? Kaj pa, če dam moko? Ma bi rada, da mi ni treba pol te cmoka še pol ure kuhat... user posted image

o, Lara...si že skuhala?

Če daš gres + jajčko, zmešaj in pusti stati nekaj minut - postane zmes bolj gosta in se cmočki lepše skuhajo (če je preredko, se razletijo).

Še bolj ziher pa je, če daš 1 jajčko, 2/3 dcl kisle smetane in 5 žlic moke. Taki knedli mi še nikoli niso razpadli.

Pa dober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.10.2009 13:38:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi smo že dobili hiško!

user posted image

mAdonca, kako je ponosna... user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.10.2009 13:41:31   
Olivija*
mAdonca, kako je ponosna... user posted image user posted image

ja user posted image
pa sploh nisem prej vedela, da ima ta hiška že vgrajeno kuhijo s pečico, pa delavnico s škatlo za orodje in šraufštokom user posted image user posted image user posted image
zdaj smo jo kar v njeni sobi sestavli, spomladi gre pa na vrt. je pa bolj tanka plastika in ne vem, če bo dolgo zdržala zunaj na vrtu

Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.10.2009 13:51:57   
Lara Croft
e bolj ziher pa je, če daš 1 jajčko, 2/3 dcl kisle smetane in 5 žlic moke. Taki knedli mi še nikoli niso razpadli.

Ma pridejo lepo mehki?

Nisem jih še naredila... zdej spi.

Hvala.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.10.2009 14:09:53   
pf

ja user posted image
pa sploh nisem prej vedela, da ima ta hiška že vgrajeno kuhijo s pečico, pa delavnico s škatlo za orodje in šraufštokom user posted image user posted image user posted image
zdaj smo jo kar v njeni sobi sestavli, spomladi gre pa na vrt. je pa bolj tanka plastika in ne vem, če bo dolgo zdržala zunaj na vrtu

Super vidiš. Zdaj se bo gospodična igrala. Se ji vidi, da se ji dopade tam notri. Veš tudi, če je bolj tanka plastika, par let bo zdržalo, velika baba se pa tam notri tak ne bo igrala. Upam, da tudi mi dobimo drug teden.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.10.2009 14:24:59   
pf
Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. Hodi pri kavču in pol se kar spusti in pride do mene, ali do dedija. Uh sem ponosna. Sicer še ni tak daleč, da bi prišla iz dnevne v spalnico, ampak tudi to v naslednjih dneh. Juhu. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.10.2009 14:34:40   
Lara Croft

Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno. Hodi pri kavču in pol se kar spusti in pride do mene, ali do dedija. Uh sem ponosna. Sicer še ni tak daleč, da bi prišla iz dnevne v spalnico, ampak tudi to v naslednjih dneh. Juhu. user posted image

Bravooooo.... user posted image

Lara pride od enega konca kavča do drugega.... en dan pa je na eni omarici dosegla nekaj zanimivega in je bla tko navdušena, da se je kr spustila.... in bumf na guzo.... haha... in potem je mene pogledala, če je slučajno kej hudega to... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.10.2009 14:37:07   
pf

Lara pride od enega konca kavča do drugega.... en dan pa je na eni omarici dosegla nekaj zanimivega in je bla tko navdušena, da se je kr spustila.... in bumf na guzo.... haha... in potem je mene pogledala, če je slučajno kej hudega to... user posted image

Faca mala. Pol tudi bo počasi akcija mami. Zdaj šele bo ene laufarije.

Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.10.2009 15:01:20   
Olivija*
Moram se vam pohvaliti, da Lana danes hodi po par metrov že samostojno.

bravo, Lana! user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.10.2009 15:05:09   
Olivija*
ah, Ana se pa ne spusti za nič na svetu. je ful previdne sorte. tudi iz mize sem jo učila, da naj gre z nogami naprej...to se tako previdno pripravlja, centimeter po centimeter...kar traja, preden zleze dol user posted image user posted image user posted image

spustila se je pa danes prvič samo za kaki 2 sekundi, ko sem jaz stala za njo in je verjetno mislila, da jo držim...ampak potem se je hitro zgrabila spet za oporo, da ne bi slučajno na rit čunfnila...

vseeno še pričakujem, da bo do miklavža mogoče res shodila...ali pa do novega leta vsaj...pa tudi če ne!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.10.2009 18:28:27   
*bubi*

meni pa teli baby elefanti niso čist jasni...kako veliki bojo pa zrastli? a bojo še več placa zasedli? pa molzejo se tudi verjetno ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz jih imam 12. Danes so že prve cekine navrgli user posted image  Z arašidi, ne z mlekom user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.10.2009 18:28:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bubi - pomoč prosim....

granulacijsko tkivo - a to izgine samo al je potrebno kirurško odstraniti?  pa se lahko rana namaže z bepanthen plus al kaj podobnega?

pa še nekaj me zanima..... ti kupuješ plenice v toysu...jaz sem zadnjič kupila baby dry 4+...pa se mi zdijo ful maleuser posted image , active fit so mu pa še 4 ful prav, pa večje so....  tvoje izkušnje?

za ono prvo ne bi vedela user posted image

za plenice pa smo do zdaj imeli samo zelene, št. 4, pa so še vedno čisto ok. Niti premočijo ji ne ponoči.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.10.2009 18:28:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Sem gor. Kaj pa zdaj?

Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile... user posted image

Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil

Čarli, daj me najdi na FB preko RRjevk in pošlji prošnjo za prijateljstvo. Al pa bom jaz tebe, samo ne vem, kako ti je ime user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.10.2009 18:28:34   
*bubi*

mi smo že dobili hiško!

user posted image

KAJ? Tako hitro?

Je ok plastika?

Pri nas v soboto poštar ne hodi, ampak pakete pa meda dostavljajo.  No, saj drug teden bo čisto ok user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?