Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 21:16:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zakaj pa rabiš še 2?? Da si lahko kupim še mal zemlje... Iz kmetice bi rada zrasla v veleposestnico Jp, hitro pridi na frisbuk... MTY..... a dej no.. kul...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 21:18:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Sem prišla samo malo poškilit k vam, dosti časa nimam. Hvala vsem za čestitke. Ja, danes je res en poseben dan Šibam zdaj torto pečt, jutri dobi Gal obiske . Jooooj, mi je ušlo iz glave, ko sem prišla na konec.. ....... Gal, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 21:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem ravnokar večerjala Ni mi uspelo lavfat za večerjo, sem kar malo grozdja pojedla. Mmmmm, domača jurka jaz še bom. se odločam med čipsom in čokolado........ kar oboje zmaži ........................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 21:20:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* meni pa teli baby elefanti niso čist jasni...kako veliki bojo pa zrastli? a bojo še več placa zasedli? pa molzejo se tudi verjetno ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 21:46:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* fiška, si slučajno pomislila, da mogoče katera daje otroka spat? Evo, ravnokar je zaspal. a je pri vas tudi tako problematično večerno oblačenje? umiva se ful rada, ampak potem ji je pa tako težko zdržat, da jo obrišem, namontiram plenico in oblečem...to se zvija v vse smeri....frči po tleh vse, kar je na dosegu...pa protestira...joj dans sem bla že čist nervozna zraven! Vse kar je pri roki, mu dam za igrat, da se malo zamoti ... včasih rata. Včasih se že previjeva komaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:02:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zakaj pa rabiš še 2?? Da si lahko kupim še mal zemlje... Iz kmetice bi rada zrasla v veleposestnico Jp, hitro pridi na frisbuk... MTY..... a dej no.. kul... Sem gor. Kaj pa zdaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:20:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem gor. Kaj pa zdaj? Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:25:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* fiška, si slučajno pomislila, da mogoče katera daje otroka spat? ......niti ne...sem mislila, da že vsi spijo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:26:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............nič več ilegalka?? a da ne?.... ....pol sem pa nekaj zmrdala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:27:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kje ste vse?... A gledate Kmetijo al delate na farmi? Ja, pridi si odpret eno farmo, ker nujno rabim še dve sosedi... mogoče pa res....samo si moram prej nastavitve porihtat....mi je že hecno, ko vidim tisto ime tam.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:33:56
|
|
|
|
gold fish
|
čarli - a vam tud ponoči kdaj plenice premočijo? ..... nam so en čas, pa je bil zdaj dolgo mir..zdaj pa spet kaki teden .... in to spredaj na trebuhu.... naše dete spi ponavadi na trebuhu, mrda se nonstop pa premetava....pa je zdaj že ene 3 dni moker nad plenico....pa imam ene 4 različne vrste plenic, pa ni neke razlike....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:40:35
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - pomoč prosim.... granulacijsko tkivo - a to izgine samo al je potrebno kirurško odstraniti? pa se lahko rana namaže z bepanthen plus al kaj podobnega? pa še nekaj me zanima..... ti kupuješ plenice v toysu...jaz sem zadnjič kupila baby dry 4+...pa se mi zdijo ful male , active fit so mu pa še 4 ful prav, pa večje so.... tvoje izkušnje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 22:59:19
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - super, da ste zrihtali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 23:09:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - super, da ste zrihtali ...jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...veš kok sem vesela...zdej sam v ponedeljek javim na CSD da ne bo nič z tistim...mi je pa itak vseen ker sem se ulaufala v službo pa še raj vidim da je enkrat končno brez tistega ja ni še čist ok,ponovno pridite .... ....sem ti hotla sms poslat,pa ni bilo časa.....včasih pokukam tle gor,ampak mi res za kaj drugega ne rata...mogoče še to ne bi če ne bi kuhala ko pridem in se sproti švercala na rr-ju....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 23:12:03
|
|
|
|
gold fish
|
...uživajte še naprej........ malemu kuštreku pa lupčka ....je skoraj že taki čupko kot prešeren od sayuri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 23:12:34
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pošte še ni bilo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 23:14:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...uživajte še naprej........ malemu kuštreku pa lupčka ....je skoraj že taki čupko kot prešeren od sayuri ...ja hvala....pred 14 dnevi je že bil ostrižen ....Lovro mi je pa itak prečudovit fantek.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 23:15:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, pošte še ni bilo .... ..sem ti napisala en dan da še nisem oddala,je pa nocoj romalo v kaslec ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 2.10.2009 23:28:12
|
|
|
|
gloria
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 7:43:55
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro.... ....mi imamo spet novorojenčka doma....smo bli auf vsaki 2uri ....no, mogoče je pa le polna luna kriva..... ...zdaj pa spi..... lepo soboto vam želim..... ...šibam vse pripravit, da šibnemo pol na Koroško..... čao....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 7:44:35
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - a ti si že tud gor?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 8:08:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem gor. Kaj pa zdaj? Zdej pa jagode in marancane poberi.... okoplji in posej novo.... pa ne jagod, ker ti bojo usahnile... Počasi, počasi ... jaz sem bila šele na FB ... kje je še farma .... bom rabla malo več navodil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 8:10:41
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish čarli - a vam tud ponoči kdaj plenice premočijo? ..... nam so en čas, pa je bil zdaj dolgo mir..zdaj pa spet kaki teden .... in to spredaj na trebuhu.... naše dete spi ponavadi na trebuhu, mrda se nonstop pa premetava....pa je zdaj že ene 3 dni moker nad plenico....pa imam ene 4 različne vrste plenic, pa ni neke razlike.... Ne. Samo teden nazaj, ko smo imeli izredne razmere - je sračkal na veliko in vse je šlo čez trebuh ven. Sem že hotela plenice krivit namesto driske. SI že probala ta nove Pamperske? Bele? So za kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.10.2009 8:11:28
|
|
|
|
arabela*
|
NIč...grem v šolo lep dan vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?